PDA

View Full Version : Το λεγόμενο 13ο ζώδιο;

Toksotaki
01-08-2007, 11:20 AM
Εχω ακουσει για αυτο το περιβοητο 13 ζωδιο αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει 1)ποιον μηνα καταλαμβανει 2)αθρα σχετικα με αυτον δεν εχω βρει εχω ψαξει και μεσα στο φορουμ και στον παγκοσμιο ιστο3)λογικα η ονομασια του πρεπει να εχει σχεση με τα χαρακτηριστικα των ανθρωπων που γεννηθηκαν κατω απο αυτον τον αστερισμο....τι σημαινει ο φθειουχος?ευχαριστω εκ των προτερων

Fotini Christodoulou
01-08-2007, 11:45 AM
Το όνομα του λεγόμενου 13ου ζωδίου είναι Οφιούχος.Μπορείτε να βρείτε σχετικά στόιχεία εδω. (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1961&highlight=%CF%F6%E9%EF%FD%F7%EF%F2)

:bigsmile:

Toksotaki
01-08-2007, 03:28 PM
Ευχαριστω πολυ το σκοτωσα παντως τ ονομα:embarrest!τεσπα και παλι ευχαριστω:bigsmile:

Toksotaki
01-08-2007, 07:22 PM
λοιπον εψαξα στον παγκοσμιο ιστο και ειδα πολλες τοποθετησεις τελικα ισχυει?ειναι το 13??ποιος ειναι ο πλανητης που τον κυβερνα?αληθευει οτι κατω απο αυτον τον αστερισμο γεννιουνται αθρωποι αμφιβολου ηθικης οπως διαβασα?

Fotini Christodoulou
01-08-2007, 07:49 PM
λοιπον εψαξα στον παγκοσμιο ιστο και ειδα πολλες τοποθετησεις τελικα ισχυει?ειναι το 13??ποιος ειναι ο πλανητης που τον κυβερνα?αληθευει οτι κατω απο αυτον τον αστερισμο γεννιουνται αθρωποι αμφιβολου ηθικης οπως διαβασα?

Σας παραθέτω το πόστ της κας Σιμου στο ανάλογο ερώτημα άλλου μέλους το οποίο βρίσκεται στο λινκ που σας έδωσα πρίν

Αγαπητά μέλη

Το θέμα του Οφιούχου παρουσιάστηκε από κάποια αστρολόγο ξένη, αν θυμάμαι καλά ήταν γυναίκα, κυρίως για λόγους εντυπωσιασμού, χωρίς βάση κι αναγνώριση από την αστρολογική κοινότητα. Δεν ισχύει. Υπάρχει ένας αστερισμός γνωστός από παλιά, ο Οφιούχος, κάπου μεταξύ των ζωδίων του Σκορπιού και του Τοξότη. Δεν είναι κάτι νέο, ούτε έχει λόγο να εισβάλει στον δωδεκαμερή ζωδιακό. Αστερισμοί υπάρχουν χιλιάδες και σταθεροί αστέρες και αστεροειδείς. Κάποιοι προσθέτουν μηνύματα στον ζωδιακό, αλλά δεν τον αλλοιώνουν.
Το δώδεκα δεν θα αλλάξει. Δώδεκα οι οίκοι, δώδεκα τα ζώδια, μόνο οι πλανήτες είναι ακόμη δέκα και πρέπει να γίνουν δώδεκα για να ολοκληρωθεί το μήνυμα που μεταφέρεται από την αστρολογία. Όταν η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη για να δεχθεί μηνύματα από ακόμη πιο βαρείς πλανήτες από τον Πλούτωνα, κι έχει ήδη κατανοήσει τον Πλούτωνα επαρκώς, θα προχωρήσουμε στους άλλους δύο.
Μην εντυπωσιάζεστε από πολλά που ακούγονται. Η ποσότητα δεν περικλείει συχνά την ποιότητα.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μητσάκος
01-08-2007, 08:53 PM
Ο παγκόσμιος ιστός είναι γεμάτος μπαρούφες. Να εμπιστεύεσαι τα αρθρα του :horoscope:
Είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που παρουσιάζει κάτι καινούργιο κάθε βδομάδα και δεν είναι αντιγραφή η κλεμμένο η ξεπέτα :bigsmile:

Toksotaki
01-08-2007, 09:37 PM
σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!