PDA

View Full Version : Απορία για επιρροή Κρόνου.

melina_fofi
25-07-2007, 12:01 PM
Τα καλύτερα έρχονται έχω συνηθήσει να λέω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου για να με λενε άλλοι αισιόδοξο πλάσμα κι άλλοι αναίσθητη...σκασίλα μου.
Όμως βρε παιδιά εσείς που μπορεί να ξέρετε καλύτερα τα "sos" μήπως μπορείτε να μου πείτε το εξής¨:
Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο και μάλιστα ο ωροσκόπος μου είναι στο τρίτο δεκαήμερο της παρθένου.Τώρα που ο Κρόνος θα μπεί στο ζώδιο της Παρθένου κατά πόσο θα με επιρρεάσει;Γιατί αν φανταστώ πως πριν 2 χρόνια ο Κρόνος ήταν στο δικό μου ζώδιο,θα θυμηθώ πως δεν πέρασα και πολύ καλά.
Αχ ας ακούσω μια καλή κουβέντα ή έστω μία συμβουλή...

emmalene
25-07-2007, 12:19 PM
Λοιπον νομιζω οτι αυτο το αγχος μας με τον Κρονο εχει παραγινει.Ναι ο Κρονος ειναι ενας βαρυς πλανητης αλλα σε αυτη την διελευση θα εχει και τον Δια στον Αιγοκερω απο τον Δεκεμβριο αλλα και τον Πλουτωνα στον Αιγοκερω απο την ανοιξη του 08 αρα θα ειναι πολυ πιο θετικα τα πραγματα.Σαφως και δινει μαθηματα και δοκιμασιες αλλα το αποτελεσμα μακροπροθεσμα ειναι θετικο.Μια δοκιμη οπου να ειναι θα μας δειξει οποτε μην σκας.Ολα καλα.Για να δεις βεβαια κατι πιο συγκεκριμενο πρεπει να δεις τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες σου και οχι μονο με τον ωροσκοπο...εκει αν θες θ ααδυνατισεις κιολας...:bigsmile:Ελπιζω να σε χαλαρωσα λιγο...:love:

sagimoon
25-07-2007, 07:40 PM
Αυτή την φορά μπορεί και να τον χαρείς τον κρόνο στον ωροσκόπο σου. ¶λλωστε είναι σε καλή σχετικά θέση στην παρθένο. Κάθε πλανήτης που ακουμπάει ζωτικά σημεία του ωροσκοπίου μας, ζητάει ένα πράμα μόνο. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ.
Να του δώσουμε σημασία, να ακούσουμε τα αιτήματά του. Όσο περισσότερο καταλάβουμε τί ζητάει, τόσο μεγαλύτερο καλό θα μας κάνει. Όσο τον αγνοούμε και αντιστεκόμαστε στα αιτήματά του τόσο θα μας χτυπάει σαν χταπόδι.
Ο κρόνος στον πρώτο οίκο θέλει να σου περάσει τις υψηλές προσδοκίες του. Να σου δώσει την δίψα για άνοδο προσωπική. Θα σου προσφέρει όλα τα υλικά μπροστά σου και θα σου πει: Όσο πιο καλή θέα θες, τόσο πιο ψηλά πρέπει να κτίσεις. Αυτός βάζει τα υλικά, εσύ βάζεις τον κόπο ......
ΑΝ δεν θες να κοπιάσεις, φυσικά θα έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου αργότερα. Θα βλέπεις τους άλλους από χαμηλά και θα αρχίσουν τα....υπαρξιακά....
Ακόμα και να θελήσεις να κοπιάσεις μετά, μετανιόνοντάς το, θα είναι αργά. Θα σου έχουν πάρει τα υλίκά από μπροστά σου και θα πρέπει να περιμένεις μια άλλη φορά.

zeta1987
26-07-2007, 01:32 AM
Παιδιά, τι γίνεται όμως όταν ο Κρόνος τετραγωνίζει τον ήλιο σου και λίγο μετά και τη σελήνη σου;;;:sick: Ο Ήλιος μου είναι στις τελευταίες μοίρες του σκορπιού(28,38) και η σελήνη στις 1,36 του τοξότη... Δεν ξέρω αλλά εγώ το τελευταίο διάστημα περνάω πολύ χάλια.. Λέτε να φταίει αυτό;;;:blink:

Ρένα
26-07-2007, 10:20 PM
Καλησπέρα σε όλους,
κρόνος είναι και μαθήματα δίνει (ο θεός να τα κάνει μαθήματα) και μακροπρόθεσμα λένε ότι καταλαβαίνουμε πως είναι για την καλή εξέλιξη της ζωής του κάθε ανθρώπου. Προσωπικά πάντως είδα με τον κρόνο στον Λέοντα γνωστοί μου να χάνουν τα αυγά και τα καλάθια. Αν σε βρίσκει δε σε οίκο που αφορά υλικά ή φίλους γνωστούς κτλ. έχει καλώς, αν όμως σε βρίσκει σε οίκο που αφορά εργασία ή υγεία (6ος) και δεν έχεις βοηθητικές όψεις απλά κάνε την διαθήκη σου.

:sad:

ScP
26-07-2007, 10:31 PM
Η πρώτη επιστροφή του Κρόνου, περίπου των 30αρηδων θα πιάσει εκατομμύρια ανθρώπους στον 6ο οίκο χωρίς βοηθητικές όψεις. Μιλάμε για πογκρόμ ε;
Μάλλον υπερβάλετε

zeta1987
27-07-2007, 01:54 AM
Εμένα τόσο καιρό, επηρεάζει τον έκτο οίκο και έχω πάθει ζαλάδα!!!:dizzy:

sagimoon
27-07-2007, 10:16 AM
Πολλές φορές διαβάζοντας τους φόβους μελλών περί Κρόνου γελάω....
Μόλις διαβάσει κανέις μερικά πράγματα για κάτι, θεωρείτε ότι έχει μια μερική ίσως γνώση και η γνώση φέρνει και αγωνίες, λογικό....
Ας το ξαναπώ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ και μακροπρόθεσμα είναι βοηθητικός.
Γιατί η άγνοια είναι που σκοτώνει και κανένας πλανήτης από μόνος του.

Fotini Christodoulou
27-07-2007, 10:26 AM

Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω ότι κανένας πλανήτης δεν σκοτώνει γενικώς!

Ο Κρόνος έχει αρκετά χρόνια που περνάει απο σημαντικές μου γενέθλιες θέσεις.Παρά τις δυσκολίες που έχεο φέρει, όταν περάσει η διέλευση καταλαβαίνεις ότι το τεστ πραγματικότητας στο οποίο σε υποβάλλει είναι απαραίτητο.
Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε σωστά τις διελεύσεις του και στο τέλος να βγούμε και κερδισμένοι.:bigsmile:

alice7
27-07-2007, 12:21 PM
Η πρώτη επιστροφή του Κρόνου, περίπου των 30αρηδων θα πιάσει εκατομμύρια ανθρώπους στον 6ο οίκο χωρίς βοηθητικές όψεις. Μιλάμε για πογκρόμ ε;
Μάλλον υπερβάλετε

Eγω εκλεισα τα 30 την περασμένη Κυριακή ,στον γενεθλιο χάρτη μου εχω τον κρονο στον λέοντα στον 7ο οίκο ,και κυβερνήτη του 7ου τον λέοντα!!!!!!
Για αυτο τα αισθηματικά ζητηματα πάνε χάλιαααα......???
Λετε να βελτιωθούν οταν ο Κρόνος φυγει απο τον λέοντα ????:huh:

zeta1987
28-07-2007, 01:30 AM
Πολλές φορές διαβάζοντας τους φόβους μελλών περί Κρόνου γελάω....
Μόλις διαβάσει κανέις μερικά πράγματα για κάτι, θεωρείτε ότι έχει μια μερική ίσως γνώση και η γνώση φέρνει και αγωνίες, λογικό....
Ας το ξαναπώ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ και μακροπρόθεσμα είναι βοηθητικός.

Μακάρι να είναι έτσι...! Κάτι θα ξέρετε όλοι εσείς που τα λέτε... Είμαι μικρή ακόμα και ίσως να μην μπορώ να διακρίνω την μακροπρόθεσμη βοήθεια που μου προσφέρει ο Κρόνος μέσα από τα μαθήματα που δίνει...:embarrest:embarrest

melina_fofi
30-07-2007, 12:06 PM
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου απάντησαν σχετινα με το θέμα...απορία κρόνου...Με τέτοιο πανικό που αισθάνομαι βρήκα φίλους

Toksotaki
30-07-2007, 02:38 PM
βασικα ο κρονος στον 6 πρεπει να ειναι πολυ καλη θεση αφου παραδοσιακα ειναι της παρθενου και επιπλεον αφορα θεματα δουλειας..την υγεια τελικα μπορει οντως να την "βλαπτει?"

Barbie_girl19
02-08-2007, 04:47 PM
Εμένα ήταν 2,5 χρόνια ο Κρόνος στο ζώδιο μου και ούτε που το ήξερα!!:toung: Δεν θα έλεγα ότι με περιόρισε, ίσα ίσα που νιώθω πολύ ώριμη και ξέρω τι θέλω πια! :love:

melina_fofi
15-11-2007, 10:09 AM
Να ευχαριστήσω όσους μου μετρίασαν την αγωνία για τη διέλευση του Κρόνου στον Ωροσκόπο μου την Παρθένο.Επειδή είδα ότι η ανταπόκρισή σας ήταν άμμεση θα ήθελα αφού σας ευχαριστήσω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο, Αφροδίτη στον Καρκίνο μα και ¶ρη στον καρκίνο.Ο¶ρης λοιπόν που βρίσκεται για ασυνήθηστο χρονικό διάστημα στο ζώδιό μου κατά πόσο θα με επιρρεάσει αφού έχω και ¶ρη στον καρκίνο?
Εν των προτέρων σας ευχαριστώ...

GIRL
15-11-2007, 10:29 AM
στον 10ο ή 110 οίκο είναι οι πλανήτες σου στον Καρκίνο

melina_fofi
20-11-2007, 04:34 PM
στον 10ο ή 110 οίκο είναι οι πλανήτες σου στον Καρκίνο

Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου...

BlackOrWhat
20-11-2007, 04:40 PM
Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου...

Ο δαίμον του τυπογραφείου:bigsmile:, υποθέτω πως η κοπέλα εννοούσε τον 11ο :cheesy:

GIRL
21-11-2007, 09:57 AM
αλήθεια ο δαίμων του τυπογραφείου.....

penguin
28-11-2007, 11:38 PM
Γεια σας! Αν τα υπολογιζω σωστα, ο Κρονος διελαυνει τον 11ο οικο μου. Και περναω μια φαση στην οποια νιωθω αρκετα απομονωμενη και ξεκομμενη απο φιλους...Και ειναι ακομη στην αρχη του 11ου! Μεχρι να φυγει φοβαμαι οτι θα εχω απογοητευτει απο ολους τελικα!
Οσα περναει κανεις με τον Κρονο στον 11ο ειναι ρεαλιστικα ή και λιγο μεγεθυμενα? Εχω αρχισει να ανησυχω...!:embarrest:blink::love:

*Astropeleki*
28-11-2007, 11:47 PM
Γεια σας! Αν τα υπολογιζω σωστα, ο Κρονος διελαυνει τον 11ο οικο μου. Και περναω μια φαση στην οποια νιωθω αρκετα απομονωμενη και ξεκομμενη απο φιλους...Και ειναι ακομη στην αρχη του 11ου! Μεχρι να φυγει φοβαμαι οτι θα εχω απογοητευτει απο ολους τελικα!
Οσα περναει κανεις με τον Κρονο στον 11ο ειναι ρεαλιστικα ή και λιγο μεγεθυμενα? Εχω αρχισει να ανησυχω...!:embarrest:blink::love:
Στις αρχές του καλοκαιριού ο διελαύνων Κρόνος σουλατσάριζε στον 11ο οίκο μου και εύχομαι να μην ξαναπεράσω αυτή την απομόνωση και την θλίψη που ένιωθα. Γενικά, απογοητεύσεις στις φιλικές σχέσεις, τέλος σε μακροχρόνιες φιλίες, απομόνωση, ένα αίσθημα του "δεν θέλω τίποτα και κανέναν", ένα κενό, μία χαμένη διάθεση για οτιδήποτε συνέβαινε. Βέβαια, σε αυτο συνηγορούσαν και άλλοι παράγοντες, αλλά ο βασικός, ο Κρόνος, με έκανε να δω πόσο αξίζουν οι φίλοι και πόσο πρέπει τελικά να προσέχουμε με ποιους κάνουμε παρέα, γιατί απο κει που δεν το περιμένεις, εμφανίζεται φίδι στον κόρφο σου.
Μπορεί λοιπόν, από τη μία να οριστικοποιήθηκαν κάποιες καταστάσεις στις φιλικές σχέσεις, από την άλλη όμως γνώρισα καινούργια άτομα, μεγαλύτερα από μένα (Κρόνος) με τα οποία έχω πολύ καλή επικοινωνία.

penguin
28-11-2007, 11:59 PM
ένα αίσθημα του "δεν θέλω τίποτα και κανέναν", ένα κενό, μία χαμένη διάθεση

Αυτο ακριβως νιωθω κι εγω kia! Απογοητευση απο ολους σχεδον. Γι αυτο εχω το φοβο μηπως δε μεινει κανενας τελικα!:cry::cry::cry::unsure:

*Astropeleki*
29-11-2007, 12:06 AM
Προσωπικά, όσο το σκεφτόμουν πιο πολύ κακό έκανα στον εαυτό μου. Από την στιγμή που ο Κρόνος έφυγε από συγκεκριμένες μοίρες που έκανε ακριβή αντίθεση με τον Ήλιο μου, σταμάτησα πλέον αυτή τη μιζέρια και τα άφησα όλα πίσω μου. Ο Κρόνος έφερε κοντά μου άλλα άτομα, μεγαλύτερα σε ηλικία, που ξέρουν τι κάνουν, τι θέλουν, πως να φερθούν κλπ και πλέον έχω βρει την ισσοροπία που μου έλειπε.
Τι πλανήτες έχεις στον 11ο και στον 5ο οίκο σου;

penguin
29-11-2007, 12:38 AM
Δεν εχω πλανητες σε 5ο και 11ο.:unsure: Ακμη του 5ου Ιχθυς και ακμη του 11ου στην Παρθενο.

*Astropeleki*
29-11-2007, 06:33 AM
Ίσως λοιπόν να τα βλέπεις λίγο περισσότερα αναλυτικά με ακμή 11ου στην Παρθένο. Υπομονή και θα περάσει. Μπορεί ο Κρόνος να σου πάρει κάποια πράγματα αλλά θα σε αποζημιώσει μέ άλλα! :)

Μητσάκος
29-11-2007, 07:57 AM
Ίσως λοιπόν να τα βλέπεις λίγο περισσότερα αναλυτικά με ακμή 11ου στην Παρθένο. Υπομονή και θα περάσει. Μπορεί ο Κρόνος να σου πάρει κάποια πράγματα αλλά θα σε αποζημιώσει μέ άλλα! :)
Παρηγοριά στον άρρωστο το λένε αυτό η μου φαίνεται :cheesy:

friary
29-11-2007, 08:33 AM
Αυτο ακριβως νιωθω κι εγω kia! Απογοητευση απο ολους σχεδον. Γι αυτο εχω το φοβο μηπως δε μεινει κανενας τελικα!:cry::cry::cry::unsure:

Μη φοβού τον Κρόνο. Καλύτερα δεν είναι να ξεσκαρτάρεις τα άτομα που δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να είναι διπλα σου; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να γνωρίσεις αυτούς που πραγματικά θα μπορέσουν να σου σταθούν σαν φίλοι. :)

GIRL
29-11-2007, 01:08 PM
και μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος ότι μας φέρει με τις όψεις του τώρα στην Παρθένο θα έχει διάρκεια 14 χρόνων οταν θα ξανακάνει όψεις

*Astropeleki*
29-11-2007, 02:35 PM
Παρηγοριά στον άρρωστο το λένε αυτό η μου φαίνεται :cheesy:
Ναι ναι, παρηγοριά από παθούσα :embarrest

Μη φοβού τον Κρόνο. Καλύτερα δεν είναι να ξεσκαρτάρεις τα άτομα που δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να είναι διπλα σου; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να γνωρίσεις αυτούς που πραγματικά θα μπορέσουν να σου σταθούν σαν φίλοι. :)
Ακριβώς, όπως το λέει και η Μαίρη... ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. Τώρα είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να δεις ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και ποιους αξίζεις να έχεις εσύ κοντά σου. Μπορεί να βρεθείς ακόμη και προ εκπλήξεων, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις.

gargoyle
30-11-2007, 11:00 AM
Γενική παρατήρηση (παρακαλώ να μην προσωποποιηθεί): αυτός ο συνδυασμός της έννοιας του "ξεκαθαρίσματος" κατά τη διέλευση του Κρόνου με την αίσθηση πως πάντα φταίνε οι άλλοι και άρα καλά κάνουμε και τους δίνουμε φύλλο πορείας, πολύ μου αρέσει...

Προτείνω να εντάξουμε τις συγκεκριμένες όψεις - έστω και ως διελαύνουσες - σε εκείνες που εξετάζονται στο θέμα διερεύνησης του εγωισμού.

Βασιλης Παπαδολιας
30-11-2007, 11:19 AM
Η άποψη για το ότι λαμβάνει χώρα κάποιο ξεκαθάρισμα νομίζω γενικά είναι σωστή για τη θέση του Κρόνου στον 11ο οίκο. Ωστόσο πρέπει να προσέξουμε γιατί το ξεσκαρτάρισμα μπορεί να είναι και δύο κατευθύνσεων. Να μας ξεσκαρτάρουν οι άλλοι, αντί να ξεσκαρτάρουμε εμείς. Ή να μη μας αποδέχονται στον κύκλο τους, οπότε τότε πονάει. Αν το δούμε έτσι, έχει πιστεύω περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο ολοκληρωμένο.

gargoyle
30-11-2007, 11:28 AM
Η άποψη για το ότι λαμβάνει χώρα κάποιο ξεκαθάρισμα νομίζω γενικά είναι σωστή για τη θέση του Κρόνου στον 11ο οίκο. Ωστόσο πρέπει να προσέξουμε γιατί το ξεσκαρτάρισμα μπορεί να είναι και δύο κατευθύνσεων. Να μας ξεσκαρτάρουν οι άλλοι, αντί να ξεσκαρτάρουμε εμείς. Ή να μη μας αποδέχονται στον κύκλο τους, οπότε τότε πονάει. Αν το δούμε έτσι, έχει πιστεύω περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο ολοκληρωμένο.

Ωραία. Να ρωτήσω κι εδώ τότε, σε ποια θέση ο Κρόνος ΔΕΝ περιλαμβάνει ξεκαθάρισμα; Φερ' ειπείν και στον τρίτο που έχει να κάνει με την επικοινωνία, μπορούμε να έχουμε αντίστοιχο ξεκαθάρισμα, στον έκτο επίσης που να αφορά πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον (που δεν αποκλείεται όμως να συνδέονται και με το φιλικό περιβάλλον, καθώς πολύ συχνά οι φίλοι γίνονται και συνεργάτες ή το αντίστροφο).
Αντίστοιχα μπορούμε να ισχυριστούμε διάφορα και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Επομένως, πότε ΔΕΝ έχουμε ξεκαθάρισμα; Υπάρχει κάποια τέτοια θέση;

Βασιλης Παπαδολιας
30-11-2007, 11:37 AM
Παντού είναι ξεκαθάρισμα, έχεις δίκιο. Δεν ακριβολόγησα. Στο προηγούμενο ποστ αναφέρομαι στο ξεσκαρτάρισμα στα θέματα του 11ου οίκου.

friary
30-11-2007, 11:59 AM
Γενική παρατήρηση (παρακαλώ να μην προσωποποιηθεί): αυτός ο συνδυασμός της έννοιας του "ξεκαθαρίσματος" κατά τη διέλευση του Κρόνου με την αίσθηση πως πάντα φταίνε οι άλλοι και άρα καλά κάνουμε και τους δίνουμε φύλλο πορείας, πολύ μου αρέσει...

Προτείνω να εντάξουμε τις συγκεκριμένες όψεις - έστω και ως διελαύνουσες - σε εκείνες που εξετάζονται στο θέμα διερεύνησης του εγωισμού.

Πολύ ορθά το είπες, "με την αίσθηση". Είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποιος εύκολα πως ... μπορεί και να φταίει. Αυτό προϋποθέτει να έχει δουλέψει κάποιος αρκετά με τον εαυτό του.
Ο Κρόνος, στο ωροσκόπιό μας, έρχεται για να να δώσει σε εμάς μαθήματα και όχι στους άλλους.
Μια χαρά το παραπέμπεις στο θέμα του εγωϊσμού.

zeta1987
01-12-2007, 01:23 PM
Ο φίλος μου είχε διέλευση Κρόνου από τον 11ο οίκο και΄τώρα από το 12οίκο και όντως έκανε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από φιλίες αλλά και έλεγε ότι δεν θέλει τίποτα και κανέναν...Πάντως στην φάση που είμαι φοβάμαι πολύ μία τέτοια διέλευση, γιατί παρόλο που δεν είχα ανάλογη πριν 2 χρόνια, έμεινα εντελώς μόνη από φιλίες μετά από ένα τεράστιο ξεσκαρτάρισμα...Τότε ο Κρόνος ήταν στον 5 οίκο, νομίζω ότι τετραγώνιζε Ερμή και Πλούτωνα στον 8ο οίκο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σύνδεση με τα γεγονότα.

*Astropeleki*
01-12-2007, 01:43 PM
Τότε ο Κρόνος ήταν στον 5 οίκο, νομίζω ότι τετραγώνιζε Ερμή και Πλούτωνα στον 8ο οίκο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σύνδεση με τα γεγονότα.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο 5ος συνδέεται με τον 11ο. ¶ξονας 5ου-11ου. Οπότε ο Κρόνος βρισκόταν στον 5ο σου αλλά ήταν και απέναντι από τον 11ο σου. Αν έχεις και πλανήτες στον 11ο, μπορεί να ενισχύεται το γεγονός ότι έμεινες μόνη σε θέματα φιλίας. :cry:

Λίλιαν Σίμου
01-12-2007, 04:07 PM
Παρεμβαίνω μόνο για να επιβεβαιώσω την επισήμανση της kia. Πολλές φορές οι οίκοι δρούν αλληλοσυμπληρωματικά. Καλό είναι να το λαμβάνετε υπ΄όψη σας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Alien1
01-12-2007, 04:20 PM
Δεν παει να ειναι δασκαλος, καθηγητης η και ο πρωθυπουργος ο ιδιος
ειναι χαλια πλανητης και ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τους δασκαλους και τις μορφες εξουσιας

Σε γενικα επιπεδα ευτυχως οι σκορπιοι ησυχασαμε απο αυτον προς το παρον :toung:

Τωρα βεβαια τι παιζεται με του καθενος τον αστρολογικο χαρτη ειναι αλλο θεμα