Log in

View Full Version : ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ

alice7
20-07-2007, 01:28 PM
Καλησπέρα σας ,

Στον χάρτη μου εχω κυβερνήτη του 8ου οίκου την Παρθένο σε μοίρες 16 31'
Τωρα που Κρόνος θα "μετακομίσει" στην παρθένο θα αντιμετωπίσω προβλήματα στα θέματα που αφορούν τον 8ο οίκο ...και αν ναι ποια μπορεί να ειναι αυτα....?? :unsure:
Ευχαριστώ !!

sagimoon
21-07-2007, 02:10 AM
Μην φοβάσαι και θα την βγάλεις καθαρή. Η Παρθένος είναι καλή θέση σχετικά για τον κρόνο. Μπορεί να ασχοληθείς σοβαρά με την μεταφυσική, την έρευνα, κλπ.
Βέβαια, μια απαισιοδοξία και μια μελαγχολία θα την έχεις πιθανόν. Ελπίζω να μην χρειαστείς δάνειο, ή βοήθεια οικονομική από τρίτους γιατί δεν θα την έχεις. Για 2,5 χρόνια θα πορευτείς με τους δικούς σου πόρους γιαυτό να τους προσέχεις. Κάτι θετικό: Κάπου διάβασα ότι η ψυχή δεν εγκαταλείπει το σώμα σε περιόδους που ο κρόνος βρίσκεται στον 8ο. Το λέω αυτό μεταξύ αστείου και σοβαρού, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς που το διάβασα αυτό και αν ήταν σοβαρό κέιμενο ή καμιά φιλάδα του κιλού. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μας δώσει τα φώτα του.
........... Καλά , δεν είπαμε και να περνάς με κόκκινο συνεχώς, μόνο και μόνο για να το τεστάρεις...:cheesy:

chandramani
12-10-2007, 01:26 AM
Κι όταν βρίσκεται ερμής στον 8ο ανάδρομος , να υποθέσω ότι τα πράγματα σε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα; Κι όταν βρίσκεται και ο πλούτωνας στον ίδιο οίκο;:cry:

panther
12-10-2007, 09:31 AM
Κι όταν βρίσκεται ερμής στον 8ο ανάδρομος , να υποθέσω ότι τα πράγματα σε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα; Κι όταν βρίσκεται και ο πλούτωνας στον ίδιο οίκο;:cry:

Ένα ένα μας τα βγάζεις, κοπελιά:bigsmile:

chandramani
12-10-2007, 01:48 PM
Μάλλον δύο δύο τα βγάζω! Χι Χι Χι

starfish
12-10-2007, 01:54 PM

Δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ασχημο.... Ο Ερμης ειναι κυβερνητης της Παρθενου και ο Πλουτωνας ειναι στον φυσικο του οικο! Ομως μη σε παρω στο λαιμο μου. Διελευση του Κρονου ειναι αυτη. :weird:

chandramani
13-10-2007, 11:51 AM
Λες ε; με αυτά που διαβάζω...κάτι ο πλούτωνας, κάτι ο κρόνος κάτι η σύγχυση των χαοτικών γνώσεων τις οποίες δεν έχω ακόμα εμπαιδώσει, μια τρομάρα την έχω πάρει!:bigsmile:

white diamond
12-06-2008, 03:08 AM
ουφ! και γω εχω 8 οίκο στην παρθένο! και έχω αγχωθεί ...