PDA

View Full Version : συνοδος αφροδιτης κρόνου

sofiblue
07-07-2007, 02:37 AM
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί και δεν έχω καταλάβει ..Πως λειτουργεί σε γενέθλιο χάρτη η σύνοδος αφροδίτης κρόνου στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα στον 12ο οίκο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να αναφερθεί σε αυτό..

Toksotaki
07-07-2007, 02:46 AM
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί και δεν έχω καταλάβει ..Πως λειτουργεί σε γενέθλιο χάρτη η σύνοδος αφροδίτης κρόνου στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα στον 12ο οίκο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να αναφερθεί σε αυτό..
H συνοδος Κρονου-Αφροδιτης δεν ειναι και το οτι καλυτερο..περιοριζει τα αισθηματα κ δημιουργει στο ατομο εσωτερικες συγκρουσεις...Η Αφροδιτη σου ειναι εντυπωσιακη,πληθωρικη αλλα ενα μερος της κοβεται απο τον 12 οικο και την συνοδο με Κρονο.Γενικα η εσωτερικη συγκρουση γινεται σε ενα ακομα πιο εσωτερικο επιπεδο αφου πραγματοποιειται στον οικο του υποσεινηδητου(των ιχθυων)....

zeta1987
08-07-2007, 12:26 AM
Εγώ παιδιά τι να πω;;;:cry::cry: Έχω Αφροδίτη στον τοξότη και κάνει σύνοδο από τη μία με τον Κρόνο και από την άλλη με τον Ουρανό και όλα αυτά στον ένατο οίκο...:wacko: ¶ντε να βγάλεις συμπέρασμα! Και μάλιστα με δύο πλανήτες που είναι ο ένας το ακριβώς αντίθετο με τον άλλο...:amazed:

zouzounaraa
08-07-2007, 12:52 AM
Μου λετε κι εμενα τι σημαινει συνοδος Κρονου Αφροδιτης στον Καρκινο και στον 12ο οικο;

Dell Piero
08-07-2007, 12:57 AM
Αυτό που πάει να γίνει δεν είναι συζήτηση