PDA

View Full Version : Με πόνο ψυχής...

Dell Piero
29-06-2007, 12:30 AM
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ...
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ FORUM... με υπερόπλα άγνωστης προέλευσης που περιείχαν φαγουρόσκονη και αέριο παράλυσης του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα εύλογΟΝ... :wacko:

ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ....

Δεν αντέχω να:

Βλέπω συνεχώς να αυξάνονται τα μέλη αυτού του φόρουμ και ο αστροταιριαστής όπως και η ουρανία λΟΥΒ να επηρεάζονται ψυχολογικά.............
Αυτό το φόρουμ να εκδίδει βιβλία και να σφύζει από υγεία δημιουργίας και ο φαρμακοτρίφτης παροπλισμένος να καταρρέει :cry:
Να βλέπω πακτωλό χρημάτων να αποθηκεύεται στα θησαυροφυλάκια αυτού του φόρουμ και του κουτούκι να κατακλύζεται από κατσαρίδες.........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.........

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.......

ΑΝΤΙΟ... ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!!!

Για τους φίλους μου θα παραδίδω μαθήματα Καρμικής αστρολογίας, ψυχολογικής και ιατρικής αστρολογίας, μελέτων σεισμών και λοιμών. Επίσης μαθήματα εντοπισμού ταγμάτων επιθέσεως και αμυντικών τεχνικών!!!!!!!! ΑΤΣΑ μωρή Ράνια τρελιάρα.
ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑΙ με π.μ.

Dell Piero
29-06-2007, 12:33 AM
Δεσμευμένο ποστ για ώρα ανάγκης......

GELLO
29-06-2007, 12:50 AM
ΕΧΕ ΓΕΙΑ....
ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ]..
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ DEL, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...

Δ.Μέλλος
29-06-2007, 01:00 AM
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ...
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ FORUM... με υπερόπλα άγνωστης προέλευσης που περιείχαν φαγουρόσκονη και αέριο παράλυσης του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα εύλογΟΝ... :wacko:

ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ....

Δεν αντέχω να:

Βλέπω συνεχώς να αυξάνονται τα μέλη αυτού του φόρουμ και ο αστροταιριαστής όπως και η ουρανία λΟΥΒ να επηρεάζονται ψυχολογικά.............
Αυτό το φόρουμ να εκδίδει βιβλία και να σφύζει από υγεία δημιουργίας και ο φαρμακοτρίφτης παροπλισμένος να καταρρέει :cry:
Να βλέπω πακτωλό χρημάτων να αποθηκεύεται στα θησαυροφυλάκια αυτού του φόρουμ και του κουτούκι να κατακλύζεται από κατσαρίδες.........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.........

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.......

ΑΝΤΙΟ... ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!!!

Για τους φίλους μου θα παραδίδω μαθήματα Καρμικής αστρολογίας, ψυχολογικής και ιατρικής αστρολογίας, μελέτων σεισμών και λοιμών. Επίσης μαθήματα εντοπισμού ταγμάτων επιθέσεως και αμυντικών τεχνικών!!!!!!!! ΑΤΣΑ μωρή Ράνια τρελιάρα.
ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑΙ με π.μ.

ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο DELL PIERO ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΜΤ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
DELL PIERO ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ. Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΡΕ ΜΑΛ/ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑ ΓΑΖΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!

Dell Piero
29-06-2007, 01:12 AM
Επί της ουσίας να μιλάμε εδώ μέσα και να κατονομάσουμε τα συμφέροντα.....

¶σχετο μωρέ στη ροή της κουβέντας αλλά αυτό το ποστ βρήκα πρόχειρο! :embarrest

Dell Piero
29-06-2007, 01:17 AM
ΕΧΕ ΓΕΙΑ....
ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ]..
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ DEL, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...

Δεύτερη τραυματισμένη από λιοντάρι ε; Λυπάμαι και κερνάω τσιπούρα και ποικιλία (κλεμμένη ατάκα από τον φαρμακοεπιστήμονα).
Ουρανίτσα 2 τινά. Ή θα πάθεις θερμοπληξία γιατί κατά βάθος μούφα-αρμέ είσαι ή θα κατουρηθώ από τα γέλια.

Πάντως ο ¶κης δεν έχει άδικο που λέει το μέιλ του γιου του έχει πιο πολύ κίνηση από το κοινόβιο.
Γεια σου ρε ¶κη παιχταρά μου!

Δ.Μέλλος
29-06-2007, 01:17 AM
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ

kiaRRa
29-06-2007, 01:24 AM
Kαταρχήν κατανοώ τη δίκαια οργή του Αλάνθαστου Μελλοντολόγου μας (κάτι προέβλεψε και θελει να την κάνει), καθώς η επιστήμη πήρε την κάτω βόλτα όταν ξεπεράσαμε τις 10000 μέλη. Απαράδεκτο....:mad:

Όσο για τα συμφέροντα, γέμισα τις βαλίτσες μου με τα κέρδη και την κοπανάω για Καραϊβική:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Δ.Μέλλος
29-06-2007, 01:26 AM
Καληνύχτα παιδιά

:love::love::love::love::love:

Τα ξαναλέμε και οι 15 αύριο το πρωί μετά τις 10, να πιούμε καφεδάκι και να ξεσκιστούμε

στις ποικιλίες μετά.

υπογραφή
Ενας παρατηρητής από ανάγκη γιατί του σβήνανε τα ποστ

fillenia
29-06-2007, 02:35 AM
MH ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗΗΗΗΗ

ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΟΥ

ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry::cry:

ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ, ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,

ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ - Α - Α-

ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙ-Ι-ΝΕΙΣ

ΕΔΩ ΝΑΑΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!

......... για ξεσκόνισε λίγο το στοκ σου και μη μας κόβεις τα ήπατα!Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν μπορώ να "κατανοήσω" και να τοποθετηθώ αναλόγως.
Μη, μας τους κύκλους τάραττε (τρέμε Τζάρτζανε με την γραμματική σου) και δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε στο συγγραφικό μας έργο!

Dell Piero
29-06-2007, 02:43 AM
NA ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΞΩΩΩΩΩ. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ;

Χμ... όχι αυτό έπρεπε να μου το ρωτήσει άλλος. Σόρρυ στο μπαχαλοκοινόβιο που το πληρώνουν κιόλας (από κάτω λέει Δωρεάν forum, Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ δωρεάν!) επικρατεί αταξία και χάνομαι λίγο.

Παρεπιπτόντως οκ είναι για κλάματα αλλά μη γράφουμε και εμείς με τεράστια γράμματα μωρέ. Και θα θυμάστε δεν χτυπάμε ποτέ κάποιον που είναι αδύναμος και παρακαλάει για οίκτο. Να είστε κόσμιοι με τους αστροΣΟΥΡΕΑΛ... :bigsmile:

Maroulita
29-06-2007, 02:52 AM
Κι εγώ ερωτώ:

αν φύγεις εσύ, σε τί σουρεάλ κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ;;; :blink:

:cry::cry::cry:

Μητσάκος
29-06-2007, 08:34 AM
Εγω λέω να πάει ο Ντελ Πιέρρο στο καλό γιατί λειτουργει διασπαστικα και πολωτικά εις

βάρος αυτού του φοβερού, μοναδικού, αξεπέραστου, δημοκρατικού ιστοτόπου

"Μαγκα πιασε το γεφύρι, Μπάτσε πλάσε ενα απίδι"
το εμπνεύστηκα από την αξεπέραστη λογοτεχνική δεινότητα αστρολόγου που έχει ανάγκη από στρίφωμα

Fotini Christodoulou
29-06-2007, 10:42 AM
:cry:

ΠΑΛΙ έχασα επεισόδιο;;;:unsure:

ΟΙ σουρεάλ φταίνε για το καθολικό μπλάκ άουτ στην Σαλονίκη υποψιάζομαι:notrust:
dell pierro μη φυγεις μήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ,το ρευμα ξαναηρθε, τα σατανικά σχεδια του Γκαργκαμέλ και της Κλώκλώ ακυρώθηκαν!:nuts:

Και τώρα πιά θα λάμψει η αλήθεια της ρημάδας...αν δεν καεί καμιά ασφάλεια.:worried:

necky
29-06-2007, 01:29 PM
Εδώ ο κόσμος σε έχει ανάγκη κι εσύ πας να την κάνεις? (Μεταξύ μας καλά κάνεις) και ποιος θα μας δίνει τώρα τα φώτα του έε????????

e k
29-06-2007, 02:04 PM
Αγαπητέ Dell Piero, μόλις έλαβα 11.742 pm από κάτι Μέλη, που απεγνωσμένα εκλιπαρούν γιά την ενεργή παραμονή σου.
Έλα, άντε, κάνε μας το χατίρι, καλή παρέα είμαστε. Ελπίζουμε να εισακουστούμε ;)

Dell Piero
29-06-2007, 02:12 PM
Αγαπητέ Dell Piero, μόλις έλαβα 11.742 pm από κάτι Μέλη, που απεγνωσμένα εκλιπαρούν γιά την ενεργή παραμονή σου.
Έλα, άντε, κάνε μας το χατίρι, καλή παρέα είμαστε. Ελπίζουμε να εισακουστούμε ;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ όχι τέτοια. Αυτό που κάνεις είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. ΜΗΝ αναφέρεις νούμερα διότι πληγώνεται το ΜαΓαζή της ανυπαρξίας...

Πάω να συντονίσω το Κέντρο Επιχειρήσεων γιατί οι επιθέσεις είναι απανωτές. Ο αστροΣΟΥΡΕΑΛ της 12ης χιλιετίας δίνει ρέστα.

ΜΕΤΑΝΟΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :love:

Δ.Μέλλος
29-06-2007, 02:16 PM
Θωμάκο μου, ηρέμησε γιατί πολλές στις συνομιλίες που έκανες υπήρχαν και άλλοι που ακούγανε και αν χρειαστεί υπάρχει δυνατότητα να δούνε και να ακούσουνε όλοι τι έλεγες τηλεφωνικά και σε εμένα (όταν μιλήσαμε) αλλά και στον Σωκράτη.

Η καλύτερη λύση που βλέπω για το σοβαρό πρόβλημα που έχεις με τα ρούχα σου είναι ένα ποτηράκι ξίδι σε συνδυασμό με ένα κρύο ντους. Θα σε βοηθήσουν να βρεις καλύτερους και πιο αποδοτικούς τρόπους για να καλύψεις την ανασφάλεια που σου δημιουργεί η μειωμένη σεξουαλική ικανότητα (δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ψυχολογίας για να καταλάβει κανείς ότι ένα άτομο που προβάλλει τόσο έντονα τα υποτιθέμενα στοιχεία του ...ανδρισμού του προφανώς και έχει κάποιο πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα και ξεσπά αλλού, θέλοντας να το καλύψει, αφού δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει).

Εν πάση περιπτώσει, μπορείς να λες όσα ψέματα θες (γιατί είσαι ψεύτης, Θωμάκο μου) στο ανεκδιήγητο παρδαλό μαγαζάκι σου, ούτως ή άλλως εσείς οι 15 τα διαβάζετε και όσοι έρχονται για να διαπιστώσουν το σημείο που μπορεί να κατρακυλήσει η ανθρώπινη αντίληψη. Κυνήγα τους οχτρούς και τους κακούς, καλά τα πας για διασκεδαστής, μόνο πρόσεξε τον Ποσειδώνα σου, ρε Θωμάκο μου, μπορεί και να πιστέψεις και εσύ ο ίδιος αυτά που λες (ή μήπως τα πιστεύεις ήδη; )

Εγώ πάντως θα προσεύχομαι για εσένα, είναι κρίμα τέτοιος άντρακλας και να χτυπιέται γιατί η άτιμη η κενωνία του φέρεται τόσο σκληρά. Και κεράκι θα σου ανάψω, ίσα με το μπόι σου καλέ, και ευχέλαιο θα κάνω και πέντε μάντρα για πάρτη σου θα πω, μπας και σου κάνει κούκου το πνεύμα του Σύμπαντος.

Μην διστάζεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια, είτε από εμένα είτε από οποιονδήποτε εδώ, είτε για τεχνικό είτε για αστρολογικό είτε για ψυχολογικό θέμα ή απορία σου.
Θωμάκο μου, κουράγιο, είμαστε δίπλα σου :love:

Fotini Christodoulou
29-06-2007, 02:24 PM
Και κεράκι θα σου ανάψω, ίσα με το μπόι σου καλέ, και ευχέλαιο θα κάνω και πέντε μάντρα για πάρτη σου θα πω, μπας και σου κάνει κούκου το πνεύμα του Σύμπαντος.

Στις 5 μάντρες η περίφραξη δώρο:laugh:

Δλδ τώρα πρέπει να κάνω κούκου;;;;;;:toung::laugh:

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ μετάνΟΙΤΑ.:toung:

BlackOrWhat
29-06-2007, 02:33 PM
τώρα θα φύγεις...που θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο...???!!! Προτείνω συνεργασία με Acropolis ΑΧΕΠΕΥ, JPM για επενδητικό σύμβουλο και Πρόεδρο Δ.Σ. Α.Σημαιοφορίδη...αντε και σε καλή μεριά!!!

e k
29-06-2007, 02:39 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑ όχι τέτοια. Αυτό που κάνεις είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. ΜΗΝ αναφέρεις νούμερα διότι πληγώνεται το ΜαΓαζή της ανυπαρξίας...

Πάω να συντονίσω το Κέντρο Επιχειρήσεων γιατί οι επιθέσεις είναι απανωτές. Ο αστροΣΟΥΡΕΑΛ της 12ης χιλιετίας δίνει ρέστα.

Δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει να πειστείς. Θα επιχειρίσω ξανά με κάτι ακόμη πιό πλάγιο!
Τίποτε σε υπογραφές του τύπου όχι στις νέες ταυτότητες ή η μακεδονία είναι ελληνική θα πιάσει τόπο? :love:

Dell Piero
29-06-2007, 02:50 PM
τώρα θα φύγεις...που θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο...???!!! Προτείνω συνεργασία με Acropolis ΑΧΕΠΕΥ, JPM για επενδητικό σύμβουλο και Πρόεδρο Δ.Σ. Α.Σημαιοφορίδη...αντε και σε καλή μεριά!!!

Χμ, ενεργοποιούνται ευαίσθητες χορδές γιατί ως γνωστΟΝ είμαι και φραγκόδουλος. Θα το σκεφτώ καλή μου...

Αγαπητέ πρόεδρε των καμακίων εν Ελλάδι γιατί δεν έρχεσαι να πεις στα μούτρα αφού, όπως κομπάζεις ότι συζητάς αντρίκια και κοιτάζοντας στα μάτια, στα "κακόμοιρα παιδάκια που τους τρώει κάποιος τον μόχθο" ότι τους εκμεταλλεύονται για δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; Μπορείς να αντιμετωπίσεις τους editors λεκτικά; Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα χιλιάδες υγιή μέλη που έχουν εμπιστευθεί αυτόν τον φιλόξενο χώρο;

Γιατί έλεγες ότι είσαι "κομμένος" από το myhoroscope και όταν σου ζητήθηκε το υλικό σου για να σε γνωρίσει περισσότερος κόσμος κραύγαζες ότι αρνήθηκες στους ΟΧΤΡΟΥΣ;

Γιατί ενώ προσπαθείς να παρουσιάσεις -ανεπιτυχώς- προφίλ ανθρώπου που δίνει δωρεάν γνώση, εγείρεις συνεχώς θέμα αμοιβών και χρημάτων;

Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί που σου κάνουν επιθέσεις για να σου "ρίξουν" το δωρεάν παρδαλό οικοδόμημά σου που μόνο αταξία, υβρεολόγιο, στείρα κριτική και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχει να παρουσιάσει;

Μήπως να χαλαρώσεις και να χαρείς το καλοκαιράκι;

Maroulita
29-06-2007, 02:58 PM
Αγαπητέ πρόεδρε των καμακίων εν Ελλάδι γιατί δεν έρχεσαι να πεις στα μούτρα αφού, όπως κομπάζεις ότι συζητάς αντρίκια και κοιτάζοντας στα μάτια, στα "κακόμοιρα παιδάκια που τους τρώει κάποιος τον μόχθο" ότι τους εκμεταλλεύονται για δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; Μπορείς να αντιμετωπίσεις τους editors λεκτικά; Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα χιλιάδες υγιή μέλη που έχουν εμπιστευθεί αυτόν τον φιλόξενο χώρο;

Τουλάχιστον ρε ΑΦΕΝΤΙΚΟ, θα μας δώκεις καμιά άδεια για το καλοκαίρι ή θα ξεροσταλιάσουμε στην κεκαυμένη Αθήνα μεταφράζοντας άρθρα, ενώ ΕΣΥ, ΕΣΥ και ΕΣΥ θα κάνετε βουτιές στην πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στο πόρτο Γελούντα;

Μπα σε καλό μας σήμερα...!! :toung::laugh:

altamira
29-06-2007, 07:11 PM
ΕΞΩ Ο DELL PIERO ΑΠΟ ΤΟ MYHOROSCOPE

laziali
29-06-2007, 07:16 PM
:nuts::nuts::nuts:
Γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε; Πόσα επεισόδια έχω χάσει;

Dell Piero
29-06-2007, 07:32 PM
Il y a les problemes que l on se pose, et les problems qui se posent

Ανρι Πουανκαρε, Μεγαλος Γαλλος μαθηματικος

ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ατόνιστο γιατί είναι copy paste από τον αγαπημένο και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ αστρολογικά φαρμακοτρίφτη, τρανΟΝ μέλος της ρημάδας που δέχεται συνεχώς επιθέσεις αστροχακεράδεων.
Πάω να γαζώσω...............

laziali
29-06-2007, 07:33 PM
Εμείς που δεν ξέρουμε την Γαλλική; Θα μείνουμε με την απορία;

Μητσάκος
29-06-2007, 08:03 PM
:nuts::nuts::nuts:
Γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε; Πόσα επεισόδια έχω χάσει;
Λειτουργεί διασοαστικά και είναι πεμπτοφαλαγγίτης μελανοχίτωνας που υποδαυλίζει διασπαστικές κινήσεις στο φόρουμ και αυτό με άκομψο και απολίτιστο τρόπο. Για αυτό :nuts: Στέλνει πμ σε συγγραφείς και βρίζει όλους εμάς, λέει ψέματα ότι έχει τόσα μέλη και είναι και φραγκοφονιάς. Τα έχει κάνει πλακάκια με το Μέλλο και τρώνε και πίνουνε και εμάς τα παιδάκια δεν μας δίνουνε.:mad:

*Astropeleki*
29-06-2007, 08:16 PM
Και ο βοσκός, στον μύθο του Αισώπου, ψεματάκια έλεγε και κοροϊδευε τους κατοίκους...αλλά στο τέλος τα έφαγε τα μούτρα του.......

Μητσάκος
29-06-2007, 08:31 PM
Αχ τι τραβάμε και εμείς οι γαζώτριες...

Dell Piero
29-06-2007, 08:39 PM
Εμείς που δεν ξέρουμε την Γαλλική; Θα μείνουμε με την απορία;

Για τους μη γνωριζοντες την γαλλικη η μεταφραση ειναι

Υπαρχουν προβληματα που καποιος τα θετει και προβληματα που τιθονται απο μονα τους.

Αναφερεται στην σελιδα 37 του βιβλιου Meta Math! The Quest for Omega ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ IBM GREGORY CHAITIN 2005.

Ευχαριστώ την φίλη που το έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Φαρμακοτρίφτη είσαι εντελώς σουρεάλ, στατικός και ανύπαρκτος αστρολογικά. Δεν πείθεις καρδιά μου για την φίλη σου. Δεν ξεκολάς από εδώ μέσα και χαΛΛΛαρά σε κρατάω απ' έξω αλλά έχε χάρη που μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής.
Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα. Μη τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν; Αχ άτιμη σκουλικαντέρα πόσο σε αγαπώ :love:
Αν δεν είχατε εξαρτήσεις από το μαΓΑΖΗ θα σας έδινα ΣΤΗΛΗ και θα είχατε γίνει φίρμες. Είναι καλύτερα δηλαδή να μας τα τρώει το Μεντράνο όταν έχουμε ντόπια παραγωγή αστροτσιρκουλέτων;

Αστρο-ουρανίτσα μη κουράζεσαι παιχταρά μου. Χώνεις χώνεις για κτηνώδη ή θηριώδη ζώδια σε κείμενα που δεν έχουν μπει ποτέ στο σάιτ των χιλιάδων αλλά στο περιοδικό (επίσης των χιλιάδων). Στην ουσία πίνεις καφέ με τα παιδιά και από πίσω; Σκεπτόμενος θέλεις να εμφανίζεσαι ΜΗΝ κάνεις χοντρά λάθη. Δώσε μου κάτι έξυπνο εκτός από αντιγραφές βιβλίων για να σε παίξω στα ίσα γιατί τώρα αισθάνομαι ότι κλέβω εκκλησία...

Αυτά προς το παρών τα θέματα που τίθΕνται

Μητσάκος
29-06-2007, 08:44 PM
Η πλάκα είναι ότι εδώ υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για χαβαλέ. Στο άλλο μαΓαζάκι ο χαβαλές είναι παντού. Επειδή όμως ο Ντελ Πιέρο είπε πανω κάτω ότι το χαζό και το ανήμπορο δε το βαράμε αποφάσισα να επιστρέψω στα φωτογραφικά-καλλιτεχνικά μου καθήκοντα. Είχα ισχυρή έμπνευση σουρεαλιστικής καταιγίδας στο μυαλό μου και θέλω να την απαθανατίσω.
Θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους εναν έναν αλλά θα μου πάρει ώρα και το πλοίο δεν θα με περιμένει, είμαστε και πολλοί εδώ.
Αντε και να τα χιλιάσετε τα μέλη, καλό τσατάρισμα (αλήθεια εσείς από το άλλο οι παρατηρητές, γιατί δεν βάζετε κάτι σε ροζ επικοινωνία? Θα ανέβαζε την δική σας σελίδα και δεν θα είσασταν αναγκασμένοι να λέτε ...κιούλες και να υποστηρίζετε ότι η επισκεψιμότητα όλου του φορουμαπ είναι δική σας? ε γιατί δεν το κάνετε να σας φύγει και ο καημός και να γελάσετε λιγάκι που χαίρεστε όταν οι ενεργοί χρήστες είναι 20 όσοι είναι δηλαδή εδώ μόνο ι διαχειριστές και οι συντάκτες?
Καλά μπάνια Από Δευτέρα πάλι μαζί σε νέες περιπέτειες :laugh:

laziali
29-06-2007, 09:42 PM
Δώσμου δυο κατοστάρικα
Δώσμου δυο πεντακοσάρικα
Δώσμου από αυτά τα καινούργια...τα διακοσάρικα

Τσοπάνα Rave

Και τα ρέστα ... δικά σας να πιείτε μισό καφέ. Όχι παραπάνω... κάνει κακό στα νεύρα.

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 02:51 AM
Τελικά δεν ξέρω τι φταίει, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο που με χαρακτήρισε, το ότι είναι δύσκολο –αν όχι ακατόρθωτο– να μάθεις σε κάποιους να σκέφτονται λογικά και χωρίς τσίμπλες στα μάτια;

Δυστυχώς για εμένα, παραμένω συνεχώς στην ίδια θέση, ευελπιστώντας ότι υπάρχει ελπίδα, έως ότου ανακαλύψω για άλλη μια φορά ότι "τα γουρούνια δεν μαθαίνουν να τραγουδούν, όποιον δάσκαλο και αν έχουν, αυτά εκνευρίζονται και ο δάσκαλος χάνει τον καιρό του". Ξέρω ότι η παρομοίωση είναι έως και χυδαία και ότι σε κανέναν ίσως δεν αξίζει ο χαρακτηρισμός. Όμως έχει πλάκα.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Απλώς διαπιστώνω το μάταιο οποιασδήποτε κουβέντας με άτομα που δεν είναι σε θέση να δούνε λίγο πιο πέρα από τον μικρόκοσμό τους. Φταίει και το ...διαδίκτυο. Φταίει γιατί δίνει την δυνατότητα σε όλους (και καλά κάνει) να εκφράζουν μια άποψη, να την μοστράρουν σαν κάτι φοβερό, να την διανθίσουν με λίγη εσάνς ποίησης και λογοτεχνίας (τάχα μου) και να πιστεύουν ότι αποτελούν το κέντρο του σύμπαντος επειδή κάνανε αυτό (από μια άποψη, βέβαια είναι το κέντρο του σύμπαντος, αλλά εδώ δεν αναφέρομαι σε αυτήν).

Δεν παραγνωρίζω το δικαίωμα της μειοψηφίας, ακόμα και της ελάχιστης. Έχει τον ρόλο της, αρκεί να τον κατανοεί και να τον συνειδητοποιεί. Σε αυτήν την περίπτωση ο ρόλος της είναι θετικός. Στην περίπτωση όμως που δεν έχει συνειδητοποιήσει την θέση της και τον ρόλο της και προσπαθεί με στριγκλιές να αρθρώσει λόγο, τότε μάλλον δεν προσφέρει καμία καλή υπηρεσία, απεναντίας.

Παρασύρθηκα εδώ και λίγο καιρό σε μια προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το έκανα με άτομα που δεν κατανούν την θέση τους και τον ρόλο τους. Πίστεψα ότι κάτι μπορεί να βγει. Διαπίστωσα ότι ο Θωμάκος είναι ένας εμπαθής κομπλεξικός και περιορισμένης αντίληψης άνθρωπος, με καρδιά γεμάτη δηλητήριο εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να προσφέρει αγάπη στους άλλους. Για τον λόγο αυτόν κανείς δεν πρόκειται ποτέ και να του δώσει, τουλάχιστον πραγματική αγάπη και τουλάχιστον για όσο θα θέλει να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί που ζηλεύει τα άλλα παιδάκια που έχουνε καλύτερα παιχνίδια. Τα ψέματα που λέει από εδώ και από εκεί τον περιορίζουν ακόμα περισσότερο. Σιγά σιγά ο Θωμάκος θα βρεθεί σε αδιέξοδο μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο οδηγήθηκε με την μέχρι τώρα στάση του. Οι κωρώνες που πετάει δεν έχουν καμία ουσία, στην πράξη είναι ανίκανος να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρο και αποδείχτηκε αυτό από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα όσα έγιναν και γίνονται. Είναι πολύ μικρός για τις βαριές κουβέντες που πετάει και αψηφά και καρμικές επιταγές. Ας είναι όμως, έχει δικαίωμα να σκούζει όσο θέλει και αυτός και τα καημένα ζωντανά που τον περιβάλλουν, τα οποία δεν είναι σε θέση να δούνε πέρα από την παρδαλή και καρακιτσάτη οθόνη τους. Στο κάτω κάτω δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό από ό,τι κάνουμε και εμείς εδώ. Η έκφραση αλλάζει και ο τρόπος. Ομάδα και ομάδα. Οι εσωτερικοί αρχετυπικοί κανόνες είναι κοινοί για οποιαδήποτε ομάδα.

Διάβασα το πρωί το θέμα με το ποια βιβλία μας αρέσουν και μας έχουν κάνει εντύπωση. Εντυπωσιάστηκα και από το εύρος και από την ανθρωπιά που αναδίναν τα κείμενα. Σκέφτηκα ότι αυτοί που γράφουν είναι καλοί άνθρωποι. Αισθάνθηκα οικεία, τονώθηκα, μου άρεσε που βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους. Ο συνειρμός ήταν άμεσος και καταλυτικός. Στα γουρούνια δεν μπορείς ούτε πορτοκαλάδα να δώσεις. Και εγώ τους πρότεινα και το καλαμάκι για καλύτερα.

Ξέρω και τις αντιδράσεις, ξέρω και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν, από κάθε πλευρά. Γνωρίζω την ματαιότητα της κατάθεσης. Από την πλευρά μου όμως πρέπει να γίνει.

Γράφω από εδώ γιατί αν γράψω από εκεί ο Θωμάκος θα μου ξανασβήσει το post και θα λέει τα δικά του, δημιουργόντας κλίμα και οι κλακαδόροι, τυφλοί από τους κανόνες της ομάδας, θα μου δημιουργήσουν εμετικά συναισθήματα.

Όταν, φίλοι μου καλοί, μπείτε σε πραγματικό αγώνα θα έχετε κάθε δικαίωμα να κρίνετε και να κατακρίνετε. Και όταν λέω αγώνα εννοώ πραγματικό αγώνα, από αυτούς που άμα χάσεις ...χάθηκες, από αυτούς που μετράς ένα ένα τα απίδια που χωράει ο σάκος. Μέχρι τότε και όσο τουφεκάτε στον αέρα και νομίζετε ότι κάτι κάνετε, ή όσο νομίζετε ότι συμβάλλετε στην διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης με τα χαζοποστάκια σας, θα είστε βαθιά νυχτωμένοι και θα πάει τζάμπα και ο κόπος σας.

Αν ξυπνήσετε ποτέ και δείτε και κάτι άλλο πέρα από τον μικρόκοσμό σας, ίσως και να ξαναβρεθούμε. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τον Θωμάκο, είπα ήδη ότι πρέπει να έπεσε στην μαρμίτα με το αλτσχάιμερ από μικρός. Δεν πειράζει, Θωμάκο μου, σε μια άλλη ζωή τα ξαναλέμε.
Αντίο σας και ευχαριστώ για το μάθημα.

fillenia
30-06-2007, 03:37 PM
Δ.Μ. ... πέρασες σύνοδο Ηλιου με Ανάδρομο;;;; Α πα πα πα !
Και εν μέσω καύσωνα;;; Jesus!

Ορίστε η εξήγηση των πάντων! Δεν φταίνε οι άνθρωποι και οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις τους, περιχαρακωμένοι στον μικρόκοσμο του εαυτού τους, και στα "φαινόμενα" που ξεχνάνε πως υπάρχουν και "νοούμενα". Γιατί ιδεαλιστής δεν είναι εκείνος που μένει προσηλωμένος στον Κόσμο των Ιδεών, αλλά εκείνος που έχει την προσωπική του ιδέα για τον εαυτό του και τον κόσμο, που την διαμόρφωσε σύμφωνα με τις εμπειρίες του και μένει κολλημένος σ' αυτή την Ιδέα αρνούμενος να εξετάσει τουλάχιστον και τις αντιλήψεις των άλλων ή πολύ απλά να "δει πέρα από τη μύτη του". Μέχρι εκεί φτάνει το σύμπαν του, ο ορίζοντάς του.

Αφες αυτοίς!

Απ΄την άλλη, μαύρισε η ψυχή μου με την "εκμετάλλευση του μόχθου από τα κακόμοιρα παιδάκια". Μου θύμισε Κάρολο Ντίκενς και βιομηχανική επανάσταση στην Αγγλία, ανθρακωρύχους και βιομηχανικές αθλιουπόλεις, καπιταλισμό στις απαρχές του, εργατικούς αγώνες, σοσιαλισμό, αποικιοκρατία, ιμπεριαλισμό, laissez faire, ναζισμό και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (για λεπτομέρειες βλ. Μ.Μazower και E.Hobsbawm - τα βιβλία που με συγκίνησαν).
Σε τυχόν λεκτική αντιπαράθεση με Εditors, που δεν την συμβουλεύω για οποιονδήποτε πιστεύει πως κατέχει την αρετή της σωφροσύνης και της εντιμότητας, η νίκη apriori θα είναι των Editors, επειδή ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αλλωστε η μαρξιστική ερμηνεία σχετικά με το οικονομικό υπόβαθρο που αναγκαστικά διέπει οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, είναι πλέον ιστορικά ανεπαρκής και παρωχημένη στο μεγαλύτερο μέρος της.

Ισχύει επίσης το "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι" και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Τώρα, το ερώτημα, "τι γυρεύει η αλεπού", θα απαντηθεί εν καιρώ.

Basilakis
30-06-2007, 06:33 PM
Κάτω το καθεστώς της παράγκας.

Ο Λαός απαιτεί να επιστραφούν οι βαλίτσες με τα κέρδη από τη Ρημάδα....Πού είναι, οεο?

Όσο για την επικείμενη αποχώρηση, προτείνω καθιστική διαμαρτυρία μέχρις εσχάτων. Όποιος δυσανασχετήσει λόγω ζέστης να επισκεφθεί έναν φαρμακοτρίφτη προς άμεση ανακούφιση (ο συγκαμμένος):laugh::laugh::laugh:

laziali
30-06-2007, 06:57 PM
Μαζί με την επιστροφή των κερδών, δώρο μια αλοιφή και ταλκ για τους συγκαμένους....
Συμφωνείς Basilakis?????? Και τα έξοδα, δικά μου :love:
Όχι μόνο θα επιστρέψω, αλλά και θα βάλω από την τσέπη μου!
Ποιος την χάρη σας :nuts:

Basilakis
30-06-2007, 07:01 PM
Μαζί με την επιστροφή των κερδών, δώρο μια αλοιφή και ταλκ για τους συγκαμένους....
Συμφωνείς Basilakis?????? Και τα έξοδα, δικά μου :love:
Όχι μόνο θα επιστρέψω, αλλά και θα βάλω από την τσέπη μου!
Ποιος την χάρη σας :nuts:

Συμφωνώ συμφωνώ! Και στο πνεύμα επίδειξης καλής θέλησης εγώ θα κάνω αέρα στα θύματα....

Για τη Ρημάδα ρε γαμώτο

laziali
30-06-2007, 07:10 PM
Διότι, πως θα πάει μπροστά η ΡΗΜΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Dell Piero αν μας αφήσεις μόνους και έρημους, σαν τις καλαμιές στους κάμπους???????
Θα ξεραθούμε και θα καούμε ωσάν την Πάρνηθα :cry::cry::cry:

Basilakis
30-06-2007, 07:14 PM
Θα προτάξω τα στήθη μου στη φλόγα της μάχης και θα βροντοφωνάξω "Μείνε"!!!!

Μη μας αφήνεις απότιστους, έρμαια σε πυρκαγιές ουζοκατάνυξης:wacko:

Marina 7771
30-06-2007, 07:38 PM
Ευχαριστώ την φίλη που το έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Φαρμακοτρίφτη είσαι εντελώς σουρεάλ, στατικός και ανύπαρκτος αστρολογικά. Δεν πείθεις καρδιά μου για την φίλη σου. Δεν ξεκολάς από εδώ μέσα και χαΛΛΛαρά σε κρατάω απ' έξω αλλά έχε χάρη που μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής.
Καλησπέρα, και λυπάμαι που γράφω εδώ μετά τόσο καιρό, για ένα τόσο άχαρο θέμα.
Ο UraniaLab, που τόση διαφήμιση δωρεάν του κάνετε από δω, και μπράβο σας γιατί αποδεικνύετε και το μη κερδοσκοπικό σκοπό σας, δεν επισκέπτεται το forum σας, ούτε την ιστοσελίδα σας, ούτε κι αν θα ήταν το τελευταίο ενεργό site στο διαδίκτυο.
Η φίλη που τον ενημέρωσε είμαι εγώ και εδώ να σας ευχαριστήσω που με την ανοιχτή επιστολή σας προς εκείνον κάποιους μήνες πριν, μου δώσατε την ευκαιρία να τον γνωρίσω.
Καλή συνέχεια στο έργο σας, ειλικρινά σας εύχομαι.
Εύχομαι επίσης σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, σε κάποιους βέβαια από δω μέσα ιδιαιτέρως, διότι μίλησα, εκτίμησα και συμπάθησα κάποιους κατά τη διάρκεια που ήμουν ενεργό μέλος, να έχετε πάντα ανοιχτό το μυαλό σας, καθαρή τη συνείδηση σας και να προσπαθήτε να βλέπετε το πρίσμα απ' όλες τις έδρες του.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και παρακαλώ και μόνο για ηθικούς λόγους το συγκεκριμένο post μου να παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να δωθεί η ευκαιρία να το διαβάσουν τα μέλη σας.
Και πάλι ευχαριστώ
Καλησπέρα και καλό Καλοκαίρι:bigsmile:

Dell Piero
30-06-2007, 08:39 PM
Οι ηθικοί λόγοι απολύτως αποδεκτοί αλλά προφανώς κάνετε λάθος σάιτ. Η συνήθειά σας να βλέπετε στο μαΓΑΖΗ να εξαφανίζονται ποστ δεν είναι προσφιλής εδώ.
Το αν οι ομάδες των σουρεάλ μπαίνουν ή δεν μπαίνουν εδώ είναι μια ιστορία που κρατάει χρόνια. Πάντα με επαγγελματική διάθεση ένα μεγάλο σάιτ διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία να ελέγχει τη ροή του για λόγους ασφαλείας των λογαριασμών των μελών του άρα συνεχώς καταγράφει σε logfiles αντίγραφά τους τα οποία κρατούν οι providers.
Καλοί οι εντυπωσιασμοί αλλά εδώ μάλλον πέφτουν στο κενό. Εξίσου μεγάλη δραστηριότητα ο συγκεκριμένος κύριος είχε και στο astrologers.gr που ένας κακεντρεχής θα μπορούσε να σας γράψει στο «ευχαριστώ που μου τον γνωρίσατε» καλά να πάθετε. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανένας τέτοιος.

Δεν συμφωνούμε λοιπόν για την επίσκεψη όμως ας συμφωνήσουμε σε κάτι άλλο. Ίσως όπως ισχυρίζεστε δεν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σάιτ όμως σίγουρα τον ενδιαφέρει η πρώτη του έκδοση όπου έσπευσε να την προμηθευτεί εντελώς δωρεάν από τα γραφεία του ζωή και ζώδια και πριν καλά καλά την ξεφυλλίσει είχε κρίνει την σελιδοποίησή της.

Για την αποκατάσταση της τάξεως και την αποφυγή εντυπώσεων. Καλώς ή κακώς όπως οι 10 σουρεάλ από το μαΓΑΖΗ πιστεύουν δεν υπάρχουν ούτε παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται και οι χιλιάδες (συγνώμη ξέρω πονάει το νούμερο), επισκέπτες και μέλη έχουν υψηλή νοημοσύνη και κριτική ικανότητα.

Υ.Γ.1 Επειδή εκτελείτε χρέη αγγελιαφόρου παρακαλώ ενημερώστε άπαντες τους φαρμακοτρίφτες ότι ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης του Δημητρίου και δεν είμαι αυτός που νομίζουν. Δηλώνω δε ότι ο κ. Μέλλος ούτε φίλος μου είναι όπως ψευδώς αναφέρει και δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε ένα προσωπικό μήνυμα.

Υ.Γ.2 Τα των παιδακίων μεταφραστικά ή προσωπικά έργα που κοσμούν το μΑΓΑΖΗ σας καλό είναι να τα διαγράψετε και να αφήσετε τις αφέλειες ότι δεν ξέρατε ότι μας τα κατακλέψανε.

Υ.Γ.3 Είπα θέλω έξυπνους παίκτες. Πάλι αισθάνθηκα ότι κλέβω εκκλησία. :embarrest

Το παραπάνω πακετάκι ποστ θα μεταφερθεί στο "Με πόνο ψυχής" όπου και σκοτώνω το χρόνο μου τελευταία με τους σουρεάλ. :love:

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 08:48 PM
Καλησπέρα, και λυπάμαι που γράφω εδώ μετά τόσο καιρό, για ένα τόσο άχαρο θέμα.
Ο UraniaLab, που τόση διαφήμιση δωρεάν του κάνετε από δω, και μπράβο σας γιατί αποδεικνύετε και το μη κερδοσκοπικό σκοπό σας, δεν επισκέπτεται το forum σας, ούτε την ιστοσελίδα σας, ούτε κι αν θα ήταν το τελευταίο ενεργό site στο διαδίκτυο.......
...........
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και παρακαλώ και μόνο για ηθικούς λόγους το συγκεκριμένο post μου να παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να δωθεί η ευκαιρία να το διαβάσουν τα μέλη σας.
Και πάλι ευχαριστώ
Καλησπέρα και καλό Καλοκαίρι:bigsmile:

Κοπέλα μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το post σου θα σβηστεί από εδώ;
Μπορεί να εμπεριέχει ειρωνία, μπορεί να είναι δηκτικό, σίγουρα όμως δεν είναι προσβλητικό. Αυτά μόνον ο Μέγας Δημοκράτης και Αυτού Υψηλότης Ψεύτης Θωμάκος τα κάνει, να σβήνει δηλαδή post μελών που δεν τον βολεύουν, ανεξάρτητα αν ξεφεύγουν ή όχι από όσα απαιτεί η κόσμια συμπεριφορά ή οι τυπικοί κανόνες του μαγαζιού του. Kαι είναι καλο αυτό που γράφεις για "ηθικούς λόγους", γιατί έτσι παραδέχεσαι ότι όποιος δεν το κάνει είναι ανήθικος. ¶ρα εκτός από ψεύτης είναι και ανήθικος ο ατιμούλης. ¶ντε να δούμε και πια άλλη ιδιότητα έχει.

Υ.Γ. 1 Μιλώ μόνον για τον εαυτό μου και δεν αποτελώ μέλος της διαχειριστικής ομάδας του My Horoscope
2 Βλέπω ότι ο ιός των χρωματιστών γραμμάτων κτύπησε και εσένα, Marina 7771 :cheesy:

Marina 7771
30-06-2007, 09:07 PM
Κοπέλα μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το post σου θα σβηστεί από εδώ;
Μπορεί να εμπεριέχει ειρωνία, μπορεί να είναι δηκτικό, σίγουρα όμως δεν είναι προσβλητικό. Αυτά μόνον ο Μέγας Δημοκράτης και Αυτού Υψηλότης Ψεύτης Θωμάκος τα κάνει, να σβήνει δηλαδή post μελών που δεν τον βολεύουν, ανεξάρτητα αν ξεφεύγουν ή όχι από όσα απαιτεί η κόσμια συμπεριφορά ή οι τυπικοί κανόνες του μαγαζιού του. Kαι είναι καλο αυτό που γράφεις για "ηθικούς λόγους", γιατί έτσι παραδέχεσαι ότι όποιος δεν το κάνει είναι ανήθικος. ¶ρα εκτός από ψεύτης είναι και ανήθικος ο ατιμούλης. ¶ντε να δούμε και πια άλλη ιδιότητα έχει.

Υ.Γ. 1 Μιλώ μόνον για τον εαυτό μου και δεν αποτελώ μέλος της διαχειριστικής ομάδας του My Horoscope
2 Βλέπω ότι ο ιός των χρωματιστών γραμμάτων κτύπησε και εσένα, Marina 7771 :cheesy:
Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι η παράθεση μου για τον UraniaLab έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού που γράφει?
Γιατί ανακατεύετε το Θωμά Γαζή? Ποιός σας είπε ότι εκπροσωπώ οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού μου? Προς τί τα βιαστικά και λάθος συμπεράσματα?
Είμαι μέλος σας πάνω από ένα χρόνο και ουδέποτε έδωσα τέτοιο δικαίωμα, από που το παίρνετε έτσι αυθαίρετα?
Σας κάνει εντύπωση κάποιος να μιλά μόνο εκφράζοντας προσωπική άποψη?
Όχι δεν είμαι αγγελιαφόρος κανενός κι αν θέλετε να στείλετε μήνυμα βρήτε άλλον, τον Ερμή μου τον χρησιμοποιώ εντελώς διαφορετικά.
Όσο για την τελευταία φράση της παράθεσής μου, την έγραψα γιατί πραγματικά πίστεψα ότι θα διαγραφεί, και όταν είπα διαγραφεί εννοούσα το Black Hole.
Αυτά κι ευχαριστώ και πάλι:bigsmile:

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 09:20 PM
Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι η παράθεση μου για τον UraniaLab έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού που γράφει?

Πού το είδες ότι έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο;

Γιατί ανακατεύετε το Θωμά Γαζή? Ποιός σας είπε ότι εκπροσωπώ οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού μου? Προς τί τα βιαστικά και λάθος συμπεράσματα?

Κοπέλα μου, δεν είπα ότι εκπροσωπείς κάποιον. Είπα ότι τέτοιες συμπεριφορές βρίσκεις στο μαΓαζάκι του Θωμάκου. Εφόσον έχεις γνωρίσει τον Ouranialab, το πιο λογικό είναι να τον γνώρισες εκεί. Ε, εκεί, ό,τι δεν γουστάρει ο ανηθικούλης και ψεύτης Θωμάκος το διαγράφει όπως έκανε με δικό μου post, αλλά και άλλων.

Είμαι μέλος σας πάνω από ένα χρόνο και ουδέποτε έδωσα τέτοιο δικαίωμα, από που το παίρνετε έτσι αυθαίρετα?

Δεν νομίζω να υπάρχει επετηρίδα εδω μέσα, δεν καταλαβαίνω για ποιο δικαίωμα μιλάς.

Όσο για την τελευταία φράση της παράθεσής μου, την έγραψα γιατί πραγματικά πίστεψα ότι θα διαγραφεί, και όταν είπα διαγραφεί εννοούσα το Black Hole.
¶λλη μια απόδειξη εν τοις πράγμασι ότι άλλα ισχύουν εδώ και άλλα εκεί.

Ευχαριστώ και εγώ πάλι
Με σεβασμό και εκτίμηση :bigsmile:

Marina 7771
30-06-2007, 09:35 PM
Τέλος πάντων επειδή οι σοφιστίες δεν είναι του είδους μου,
θα σε παρακαλέσω αγόρι μου, να διαβάσεις το post No 404 και
θα σου λυθούν οι απορίες.
Εκτός αν ο dell piero σου είναι κουραστικός στην ανάγνωση.
Θα ξαναπώ, επανάληψη μήτηρ μαθήσεως γαρ, ότι δεν είμαι εκπρόσωπος
ούτε κάποιου forum, ούτε κάποιου άλλου εκτός του εαυτού μου.
Μην κάνουμε το σαφές πολύπλοκο, δεν κερδίζουμε τίποτα, και είναι
και ανάδρομος ο Ερμής.
Τρίτο ευχαριστώ, στα πόσα καίγομαι?
:bigsmile:

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 10:02 PM
Ωχ, ώχ, ο Θωμάκος που βρυχάται άνοιξε πάλι το στοματάκι του. Θωμάκο, το post που μου έσβησες το έχω σώσει μαζί με την δική σου παράθεση. Το μπινελίκια του καθυστερημένου Εψιλον τα έχω και αυτά κρατημένα. Το ότι λες συνέχεια ψέματα γιατί έχεις ψυχολογικό πρόβλημα δεν θα σε σώσει από την θεία δίκη! Είμαι σίγουρος και για την ποινή. Θα σου την πω λίγο αργότερα με πμ (όπως λες ότι έκανα με τους "συγγραφείς" του παρδαλού σου μαΓαζιού. Ποιους συγγραφεις, βρε αθεόφοβε :laugh: των καληνύχτα και των καλημέρα; )

Dell Piero
30-06-2007, 10:13 PM
Κανείς δεν καίγεται εδώ μέσα γιατί το μαγαζί είναι μεγάλο (άουτς πονάει ξέρω) και έχει και λεφτά να αγοράσει κλιματιστικά.
Ίσως τα χρωματιστά γραμματάκια σήμα κατατεθέν στο μαΓΑΖη θόλωσαν την κρίση του κ. Μέλλου αλλά και την δικιά μου και θεωρήθηκε ότι εκπροσωπείτε άλλους. Φυσικά όχι, ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ την αλήθεια γίνονται όλα....

Αγαπημένη μου σκουλικαντέρα :love:. Αναγνωρίζω ότι το κλίμα στο κουτούκι του Θωμά με τα ξεκατινιάσματά σας σε έχουν επηρεάσσει. Αλλά ΚΑΡΝΤΙΑ μου θα σε φέρω εγώ εδώ να σε κάνω βασίλισσα. Μέσα στο ΠΕπουλο θα σε έχω :love: Μίλα μου όμορφα και όλα για πάρτυ ΣΟΥ. Και όχι virtual που κερνάει ο φαρμακοτρίφτης.

Ουρανία άσε τα παλληκαρίσια και φρόντισε να πληρώσεις το βιβλίο γιατί ο ΚΥΡ τσάμπας πέθανε... :toung:

Συνάδελφοι διαχειριστές: Σας κάνουμε διαφήμιση ΚΑΙ ΑΥΤΟ σας ενοχλεί; Ερχόμαστε εθελοντικά να σας φτιάξουμε αισθητικά και οργανωτικά το μαΓΑΖΗ όποτε θέλετε. ΔΩΡΕΑΝ

Διαχειριστής παραιτείται επειδή βρίζουν τα μέλη του φόρουμ που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ελέγχει αντί να τους μαζέψει σε 2 λεπτά. Το νέο ανεκδοκάτι των αστρο-ΣΟΥΡΕΑΛ

[COLOR=#4169e1]Τρίτο ευχαριστώ, στα πόσα καίγομαι?
:bigsmile:

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 10:50 PM
"Στου Θωμάκου το μαΓαζίιιι
θα φτιαχτούμε όλοι μαζίιιι
Μα στο νόημα για νάμπεις
θα σου εξηγήσει ο Μπάμπης"
Ώπα, ώπα, ώρε γλέντια απόψε, θα τους κρεμάσει ο σέρβερ, έχει μάθει μόνο μέχρι 20 ενεργούς να αντέχει :cheesy:

(Ρε ατιμούλη ψευταράκο, αφού σε αγαπάω. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να είμαι ο μόνος που σε αγαπάει :love: Είμαι ο μόνος εκδότης που κατανοεί το ζήτημά σου, το ψυχολογικό εννοώ, γιατί όλοι οι άλλοι σε έχουνε γραμμένο στα απίδια τους. Αχ, καλέ μου, μην ανησυχείς, ξέρεις ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, ακόμα και τώρα που ξεσπαθώνεις και ξιφουλκείς. Αυτοί οι φίλοι σου, οι ...πνευματικοί και των γραμμάτων και των τεχνών γιατί σε αφήσαν αυτήν την δύσκολη στιγμή, καλέ μου Θωμάκο :love: Γούτσου γούτσου :love: )

Αντε καληνύχτα σου τώρα, έχουμε και οικογένεια. Σε φιλώ, ο εκδότης που σε καταλαβαίνει

Dell Piero
30-06-2007, 10:50 PM
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ..... ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛΙΒΕΡ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΧΑΛΑΡΑ

Σκουλικαντέρα μωρό μου :love:
Σε παρακαλώ μη παρασύρεσαι σε υβρεολόγια. Η ελληνική μας Η ΡΗΜΑΔΑ έχει τόσες άλλες λέξεις για να εκφραστείς. Κατανοώ ότι μόνο εγώ σε διαβάζω και γράφεις εκ του ασφαλούς. Κατανοώ επίσης διαβάζοντας τα αίσχη και τα μπινελικώματα ότι έχεις επηρεαστεί βαθιά γιατί κατά βάθος πρέπει να είσαι ευγενής ψυχή. Κατανοώ, τέλος, την έλλειψη ικανοτήτων του μέγα περιφερειάρχη αστροταιριαστή να συντονίσει ένα φόρουμ με 10 άτομα.
Καλά ρε σύ μόνο 17 θελήσατε αστροταίριασμα; Ακόμη κι εγώ νεούρι πιο μεγάλο ρεύμα έχω για συμβουλές)

Μια και είσαι αργόσχολη σαν και μένα αντί να ανταλλάσσουμε μηνύματα δεν πάμε σε κανα τσατ για να γίνεται σε πρώτο χρόνο;

Και μια αλήθεια. Συμφωνώ ότι το κουτούκι είναι αστέρι. Θα ήθελα κι εγώ με τα φιλαράκια μου ένα τέτοιο μπάχαλο να λέμε βλακείες. Αλλά ιδιωτικά. Αν αξιώνεις αγάπη και σέβεσαι τον επισκέπτη σου δεν επιτρέπεις κάποια πράγματα. Και το βασικότερο δεν ανακατεύεις αστρολογίες και κολοκύθια.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :love:

Και είπαμε ε; Μη βρίζεις. Χαλαρά. Κάνε διάλογο, χώσε ειρωνία αλλά άσε απ' έξω τη βρισιά.

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ
Ε να ρίχνουμε και κανα συνθηματάκι

:love::love: ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΡΕΛΛΟ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ :love::love:

Δ.Μέλλος
30-06-2007, 11:37 PM
Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα είναι τόσο άσχημη....:sad:

Γατούλα, όταν ο δικός σου έχει ξεφύγει τελείως και με ασύστολα ψέματα προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις θα πρέπει να είναι έτοιμος και για τις απαντήσεις (οι οποίες παρεμπιπτώντως από την πλευρά μου δεν έχουν έρθει ακόμα, προς το παρόν παίζω ακόμη, όχι για πολύ όμως. Θα αρχίσω να λέω αλήθειες για τον Θωμάκο που δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Και όχι χαζοποστάροντας, αλλά σε άλλο μέρος, πιο επίσημο).

Όσο όλοι αυτοί που συντάσσονται με τον Θωμάκο υιοθετούν, επαναλαμβάνουν και αναμεταδίδουν τα ασύστολα ψεύδη του που θίγουν επαγγελματική και κοινωνική υπόληψη θα πρέπει να είναι και αυτοί έτοιμοι να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει να πάρουν. Εφόσον, γατούλα μου, θέλεις παιχνιδάκια και επαναλαμβάνεις τα όσα ψέματα λέει ο Θωμάκος, να είσαι και εσύ έτοιμη να στηρίξεις την θέση σου. Και εσύ και οποιοσδήποτε άλλος. Και εφόσον βλέπω ότι ούτε ένας από το παρδαλό καρακιτσαριό δεν είχε όχι το θάρρος αλλά την αντίληψη για να καταλάβει το τι ακριβώς γίνεται, από εμένα θα θεωρείται αντάξιος των συνεπειών που θα προκαλέσει η προκλητική συμπεριφορά του.
Αυτά για απόψε (για άλλη μια φορά)
:love::love::love::love::love::love::love:

Dell Piero
01-07-2007, 01:49 AM
Εγώ πάλι δεν κατανοώ... Πώς;
Ας αυτοσχεδιάσω

Ο αστροταιριαστής δηλώνει χτίστης - αστρολόγος - συναστριάκιας.
ΟΠΟΤΕ κρίνουμε την αισθητική των τεραστίων άβαταρς σε συνδυασμό με τα τεράστια γράμματα και τα υπόλοιπα σουρεΑΛ και υποθέτουμε ότι συγγενής του ή ο ίδιος έχτισε την Αθήνα μας;

Αχ ρε σκουλικαντέρα με την παρέα σου που μπήκε μια φορά στο σάιτ αλλά παρόλα αυτά βλέπει τι γράφεται στο φτερΟΝ, δηλώνω γοητευμένος από το μεγαλείο σου και εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητές σου.

Να πάρε :love::love::love::love::love::love::love::love: με ανιδιοτέλεια

Φαρμακοτρίφτρη το διάβασες το βιβλίο; Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Αναμένω να το πληρώσεις, όχι μπετόν αρμέ μούφα προσφορές και κεράσματα φωτογραφιών που την χάβουν οι σουρεάλ στο μαΓΑΖΗ.

ΑΧ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ των δηλώσεων :love:

Dell Piero
01-07-2007, 01:52 AM
Να μη ξεχνάμε.......

Πώς θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΡΗΜΑΔΑ;;;;;;
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ

:banana:nana1: <--- κέρασμα

Dell Piero
01-07-2007, 02:51 AM
......

Θα σας φάει η αγωνία :toung:

Με τον φόβο μου θα ζείτε μη γράψω κάτι.

Δ.Μέλλος
01-07-2007, 04:07 AM
Στ' άρματα, στ' άρματα
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν!
Τι τα θες, χωρίς απίδια Θωμάκο μου, μόνο με γράμματα (αλφα, βήτα, γάμα, έψυλον)...
Στρατιές χερουβίμ χρειάζονται :toung:
Για προσπάθησε λίγο ακόμα, αγορίνα μου :love:

Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο :sick:

(προς διάφορα αιλουροειδή: ωραίο site βρε, το λευκό πουκαμισάκι με τα μακριά μανίκια που δένουν από πίσω πότε θα του το βάλετε; Δεν αισθάνεστε ρίγη που έχετε δίπλα σας τον γίγαντα της διανόησης και του εσωτερισμού; Μόνο σε εσάς βρήκε χώρο, αφού τον προγκίξανε από όλα τα άλλα site :toung:
Aν εσύ βλέπεις απειλή, το παραλήρημα και τα ψέματα του Θωμάκου τι είναι; )

¶στρα & Πολιτισμός (όπως άστρα και όραμα)
Αγώνας και αγάπη (όπως ζωή και ζώδια)

Και όλα αυτά με ένα 2ήμερο υψηλής θερμοκρασίας. Αφού σας χαλάει, ρε παιδιά, άστε το καλύτερα.

Δ.Μέλλος
01-07-2007, 08:26 AM
Καταιγιστικοί οι σύντροφοι στην διαμόρφωση. Γράφουν ολόκληρα σεντόνια που μετά από κανα 2ωρο εξαφανίζονται :wacko:
Εν πάση περιπτώσει, ο αστρολογικός μου σύμβουλος μου διαμήνυσε ότι παίζει αντίθεση ΕρμήR με τον ¶ρη μου και είναι καλύτερα να χαλαρώσουμε λίγο (δεν βλέπω να έχεις και άδικο, φίλε, με γαργαλάει και εμένα). Οπότε Θωμάκο, θα σου αφήσω ελεύθερο πεδίο να κοκορεύεσαι ότι με ξεσκέπασες και ότι με έκανες κιμά και ό,τι άλλο σε βολεύει. Από ό,τι φαίνεται εσένα δεν σε πτοεί τίποτα, κράτα γερά και με τσαμπουκά :laugh: Το μαγαζάκι σου ξαναήρθε στα ίσα του (βλέπω οι καλημέρες και οι χαιρετούρες επανήλθαν στο φυσιολογικό τους). Ατιμούλικο, πάλι σε φτιάξαμε, όλα για πάρτη σου δουλεύουν ;)

Έχω να βγάλω και το ανεκδοτάκι, ξέρεις, που αν σου λέει κάτι, ανέβηκε σε κυκλοφορία πάλι αυτόν το μήνα.
(Θυμάσαι, Θωμάκο, την πρώτη φορά που μιλήσαμε, όταν εξετάσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας, που μου είπες ότι το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι τα λεφτά; Θυμάσαι που πριν ακόμα μιλήσουμε καλά καλά για την ανταποδοτική μου πρόταση εσύ ρωτούσες για το ποιος επιχειρηματίας βρίσκεται από πίσω μου, προφανώς για να δεις από ποια αγελάδα θα αρμέξεις; Θυμάσαι, Θωμάκο μου, που σου έλεγα ότι εμείς είμαστε μόνοι μας και ότι δεν έχουμε από πίσω μας ούτε καμια κατασκευαστική ούτε κανένα κανάλι και ότι τα έσοδά μας είναι πενιχρά σε αντίθεση με τα έξοδα; θυμάσαι, ψευταράκο μου, τι μου είπες τότε;
Να σου θυμήσω, καημένε, τα ψέματα που μου έλεγες για τον Αστρολόγο και την συμβολή σου στην έκδοσή του, όταν εγώ όντας Διευθυντής στην εταιρεία που τον εξέδιδε, γνώριζα πολύ καλύτερα από εσένα ποια ήταν η θέση σου και η προσφορά σου;
Να σου μιλήσω για την ...συμβολή σου στα ...ποιοτικά 090 στην Audiotex;
Nα σου μιλήσω για την γενικότερη συμπεριφορά σου απέναντι στους μαθητές σου; (εκεί να δει ο κόσμος πολιτισμό και αντίληψη της σχέσης δασκάλου με μαθητές!)
Να σου θυμήσω τι έλεγες με τον Σωκράτη στο τηλέφωνο με παράπονο;
Να σου μιλήσω για το γλείψιμο που κάνεις σε κάποιον/α για να πάρεις φραγκάκια για να το παίξεις αρωγός στην αναβάθμιση της ρημάδας;
Κουτό παιδί, έχεις εκτεθεί και έχεις αφήσει πολλά ίχνη γύρω σου, για να μπορείς να λες ότι έχεις και απίδια...
Σε φτύνουν, Θωμάκο μου, και εσύ λες ότι ψιχαλίζει, για αυτό και θα μείνεις μόνος σου, έχοντας γύρω σου λίγους ανίδεους που προτιμούν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας ενός μικρού χώρου, που και πάλι αυτόν τον μικρό χώρο αποδεικνύεις ότι αδυνατείς να διαχειριστείς. Δεν είναι κακό να παραδεχθείς ότι δεν κάνεις για μεγάλα πράγματα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, θα σε απελευθερώσει από τις εσωτερικές σου αντιθέσεις, καμάρι μου).

Δ.Μέλλος
01-07-2007, 12:51 PM
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 8:49 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
URANIALAB έγραψε:
Δηλωνω την αποχωρηση μου από την Ελληνικη Αστρολογια για λογους που προσβαλουν την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και την ΛΟΓΙΚΗ μου.Παρακαλω την διαχειριστρια όπως με διαγραψει από τους αστρολογους της Ελληνικης Αστρολογιας και τον τιτλο του Επιτιμου Μελους.
Επειδη ειμαι στην δουλεια θα αναφερω τους λογους αποχωρησης όταν βρω ελευθερο χρονο.
Στο κειμενο θα εξηγω και τους λογους αποχωρησης.

Μετα τιμης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

Ειμαι στο διαδικτυο πανω από εικοσι χρονια και διατηρω μια ερασιτεχνικη αστρολογικη ιστοσελιδα περιπου δεκα χρονια.Στην ιστοσελιδα προσφερω δωρεαν αστρολογικη γνωση,ιατρικη αστρολογια, και σαν νεος Δον Κινχωτης κυνηγω ανεμομυλους, αλλα αυτό είναι επιλογη μου και ειμαι περηφανος γιαυτο.

Μεσα από αυτην την ιστοσελιδα ηλθε σε επικοινωνια μαζι μου ο κ. Θωμας Γαζης, παλαιος γνωστος από την αστρολογικη σχολη της Γιωτας Καλογερας( 1989-1992), και μου προτεινει συνεργασια για την Ελληνικη Αστρολογια. Μετα από μια ακαιρη και ατυχη συμπεριφορα του MYHOROSCOPE,ετσι εκριναν ότι πρεπει να γινει, δικαιωματα τους βεβαια, αλλα η δωρεαν παροχη γνωσης στους πονηρους καιρους που ζουμε ,είναι υποπτη δεχτηκα την προταση του κ. Θωμα Γαζη.

Μετα από μηνες ο εκδοτης του περιοδικου ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, μεσα από την ιστοσελιδα μου, ηλθε σε επαφη μαζι μου και μου προτεινε μια συνεργασια για το περιοδικο, νέο τοτε στον αστρολογικο τυπο.Πρωτα πρωτα τεριασαν τα χνωτα μας, κοινες ιδεολογικες καταβολες, και αυτό ηταν η αρχη για μια συνεργασια με μια σειρα αστρολογικων αρθρων, που εφερναν κατά κοινη ομολογια κατι διαφορετικο στην Αστρολογια.Βεβαια η συνεργασια ηταν ΔΩΡΕΑΝ, γιατι την Αστρολογια που πρεσβευω την θεωρω Θειο Δωρο,που δεν πουλιεται αλλα δινεται ΔΩΡΕΑΝ, συμφωνα βεβαια με τα δικα μου πιστευω, την ιδεολογικη θεση αλλα και την προσωπικη μου ηθικη.Μπορει να ακουγονται λιγο περιεργα αυτά, αλλα ειμαι ανδρας παλαιας κοπης, με αγωνες και θυσιες σε πολλα μετωπα της κοινωνιας,αλλωστε δεν ενδιαφερει κανενα η προσωπικη μου ιστορια, στον βαθμο που δεν εχει την τηλεοπτικη λογικη, πουλαει ότι εχει αιμα και σπερμα.Το αιμα και το σπερμα το δικο μου είναι είναι ανυψωση του ανθρωπου, παλαιομοδιτικα πραγματα, μετα το τελος της ιστοριας, εκδοχη βεβαια του κ. Φουκογιαμα.

Το περιοδικο ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ μετα εκανε μια στροφη, προς το εμπορικοτερο, πραξη σωστη κατά τον εκδοτη του, και με τα μετρα αλλωστε της αγορας και η συνεργασια σταματησε, γιατι συμφωνα με τον κ Δημητριο Μελλο τα κειμενα μου, αν και αριστα δεν ειχαν την εμπορικη, πιασαρικη γλωσσα του μεσου αναγνωστη.Αυτο βεβαια δεν εμποδισε να εχουμε επαφη, να πινουμε καφεδακια και καμμια φορα και τσιπουρακια.Μεσα από αυτές τις συζητησεις εμαθα πολλα off the records πληροφοριες και γεγονοτα του αστρολογικου χωρου( ετσι λειτουργω και δουλευω τον 8 οικο στον σκορπιο και με καμποσους πλανητες σε αυτόν), και τιμησα την φιλια του με την μη δημοσιοποιηση, όπως κανω εδώ και 30 χρονια, που εχω φιλους από ολο τον δημοσιογραφικο κοσμο.Καποτε ημουν και εκδοτης περιοδικων για την ραδιοφωνια και τα τραινα( οι άλλες αγαπες μου εκτος αστρολογιας).

Με την στηλη Ακου,Βλεπω και δεν Σιωπω, που υπαρχει στον εντυπο τυπο από το 1975, και στο διαδικτυο από το 2006, αρχισα να καταγραφω τα κακως κειμενα στην Ελλαδα με το θεμα της αστρολογιας.Βεβαια στο χωριο μου λενε,οι φιλοι με κανουν να κλαιω και οι οχθροι με κανουν να γελαω.Εκανα κριτικη στο περιοδικο ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, γιατι στα αλλα αστρολογικα περιοδικα ειχα απορριψει συνεργασιες μαζι τους, γιατι παντα θεωρω ότι αγαπας πρεπει να το κρινεις.Βεβαια αυτό δεν αρεσε σε μερικους μερικους, και αρχισαν οι λεκτικες επιθεσεις πρωτα από το δικο μας φορουμ και μετα από το φορουμ του MYHOROSCOPE.Σε μια αντιπαραθεση, που θιγονται οικονομικα συμφεροντα, ειτε μικρα ειτε μεγαλα, δεν εχει και μεγαλη σημασια, ας θυμιθουμε ότι το χρημα είναι ΚΡΟΝΟΣ και η κυκλοφορια του ΔΙΑΣ,λεγονται και πραγματα που δεν εχουν βαση.Εκει, πλεον όταν το καθαρο μου κουτελο, αρχισει να μαυριζει, από λαικισμους και σπασμενα τηλεφωνα , τοτε λεω ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ και περνω το καπελακι μου και παω σπιτι μου ΑΓΑΠΗΤΕ Θ.ΓΑΖΗ, Δ.ΜΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ MYHOROSCOPE. Δεν ζω από την αστρολογια, μονο για ξεκουραση την εχω, αλλα όταν η ενασχοληση μαζι της, στο διαδικτυο, με αναγκαζει να περνω ηρεμιστικα και να βλεπω εφιαλτες, τοτε καλυτερα σπιτι μου.

Ετσι αποφασισα την αποχωρηση μου, για την χαμενη μου τιμη και αφηνω τους αλλους να ανταλλασουν μυνηματα, που δεν τιμουν και τις δυο πλευρες.

Σε αυτό το φορουμ συναντησα αξιολογους ανθρωπους, που περασα ωραιες και δημιουργικες στιγμες. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλια τους και σιγουρα καπου καποτε μπορει να βρεθουμε και παλι.

Δημητριος Κορωνακης Μαθητης της Αστρολογικης Ατραπου..

Αν και έχω κάποιες ενστάσεις όσον αφορά κάποιες χρονικές περιόδους και κάποιες διαπιστώσεις του Δημήτρη–σε καμία περίπτωση, όμως, επί της ουσίας– θέλω με την παράθεση της άποψής του να δούνε και άλλοι ότι δεν πρόκειται για χαρακτήρα και άτομο το οποίο θα έπρεπε να ταυτιστεί με πρακτικές που χαρακτηρίζουν άλλους, γνωστούς και μη εξαιρεταίους. Πρόκειται για άτομο που πολλάκις σε ιδιωτικές συνομιλίες το έχω χαρακτηρίσει ...ξεροκέφαλο (όπως και έναν άλλο συγκεκριμένο, ξέρει αυτός). Αυτή του όμως η ξεροκεφαλιά στηρίζεται σε προσπάθεια τήρησης αρχών και αξιών που τείνουν να εκλείψουν, σε έναν ιδεαλισμό που από τους σύγχρονους ερμηνευτές των κοινωνιολογικών συνισταμένων και δομών χαρακτηρίζεται παρωχημένος και ανεδαφικός (το ίδιο ισχύει και για τον άλλο ξεροκέφαλο). Και πιστέψτε με, ο Δημήτρης έμπρακτα αποδεικνύει ότι η μαρμίτα που έπεσε όταν ήταν μικρός έχει αγνότητα και ειλικρίνεια, έχει αγάπη για τους άλλους και ιδανικά. Σε μια αντίστοιχη έχω πέσει και εγώ.

Δεν ξέρω, αδέρφια, αλλά νομίζω ότι οι αντιστάσεις, έστω και αν εκφράζονται και με ιδιόμορφο τρόπο, πρέπει να τονώνονται και να υποστηρίζονται. Πρέπει να υπάρχουν, είναι απαραίτητες.

Dell Piero
01-07-2007, 08:01 PM
¶σε ΛΕΜΕ υπάρχουν και οι χιλιάδες που δεν έχουν καταλάβει κι αν διαβάσουν Ελληνική αστρολογία που την πρεσβεύει στην ουσία μόνο αυτό το φόρουμ, θα νομίσουν ότι παραιτείται και άλλος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :sad:

Κουιζάκι
Ξέρουμε άλλον Αιγόκερω, που όταν ακούει την βρισιά ΠΛΗΡΩΣΕ, την κάνει με ελαφρά ή κάνει μουτράκια; :toung:

Πρόβλεψη
Κανένας σουρεάλ δεν αποχωρεί. Παραμυθάκι πουλάνε για τις θαλασσινές ή ορεινές χαζογκομενορουφιανίτσες, οι οποίες είχαν εισπράξει τον χαρακτηρισμό πολλούς μήνες πριν.

ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΙΤΣΑ ΜΟΥ αν ήξερα ότι το επίμονο φλερτ μου είναι τόσο ενοχλητικό και θα σε ανάγκαζε να εγκαταλείψεις το μια μέρα ΜΑΜΑΩ κουτούκι σου δεν θα το ξεκινούσα κΑΝ :embarrest:cry::embarrest:cry:

Αστροταιριαστά ΜΟΥ! Στο θέματα που συζητιούνται μάζεψε την Κελτική αστρολογία και άσε το θέατρο. Τάχαμ δεν γνωρίζεις ότι το έχει μεταφράσει η Φυλλένια και το έκλεψε ο "συγγραφέας" από εμάς...
Μήπως ξέρεις ποιος είναι ο παραν, το παιδί που κοιτάει τ' αστέρια, ο μάβερικ, η space heart και βαριέμαι να γράψω πόσοι άλλοι;
Αν όχι να κάνω πρόβλεψη

Κυρίες και Κύριοι ό,τι σπείρεις θα θερίσεις!

Την ειλικρινή μου συμπάθεια :love:

Dell Piero
01-07-2007, 10:20 PM
Φαρμακοτρίφτη παιδαρά ΜΟΥ φεύγεις ή δεν φεύγεις τελικά; Αλογάκι σε έχω κάνει και δεν χάνεις ποστ για ποστ ΜΟΥ. Με τιμά που με διαβάζεις εσύ και τα παιδιά από το μαΓΑΖΗ αλλά γιατί μωρέ ποστάρεις εκεί αφού είναι συνεχώς συνδεδεμένοι εδώ και διαβάζουν.
Ή φύγε ηρωικά -μούφα μπετον αρμέ, εκεί θα είσαι σε λίγο και πάλι και τα γραπτά μένουν για να σε δουλεύω μέχρι το τέλος του κόσμου- Ή έλα μια βόλτα στο Περιστέρι να δεις τι εστί ανοιχτόκαρδος Λέοντας και πως κερνάει αληθινά ποικιλίες και όχι virtual :bigsmile:

ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου εγκλωβίστικες και έγινες γραφικός αλλά σε ΠΑΩ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσο γράφεις χαζά θα σε αφήνω ήσυχο.
Η πρόσκληση σε γεύμα ισχύει και επειδή είσαι ΠΟΛΥ προβλέψιμος θα ανταπαντήσεις ΟΧΙ αντιστάθηκα στους ΟΧΤΡΟΥΣ :toung:

Για την ταμπακιέρα: Το βιβλιαράκι πότε θα το πληρώσεις;

Παρακαλούνται οι αγγελιαφόροι να αποστείλλουν το παρόν!

Dell Piero
02-07-2007, 01:11 AM
.........

έτσι απλά για να μπεις να δεις σουργελίτσα :love:

Δ.Μέλλος
03-07-2007, 08:47 AM
"Πρέπει να είσαι πολύ λέρα
για να κυβερνάς γαλέρα"

"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους π#πούς"

Όταν πουλάς φούμαρα για δημοκρατίες και άλλα γραφικά, κρύβοντας τις πραγματικές σου προθέσεις, κάποια στιγμή λογοδοτείς, ψευταράκο :toung:
Όταν δεν το 'χεις μέσα σου και ούτε το έχεις καλλιεργήσει στο ελάχιστο, όσο και να το κρύβεις, κάποια στιγμή αναδεικνύεται.
Εγώ έχω ...χάρισμα και το μυρίζομαι και ξέρω τι θα γίνει. Αλλά και να μην το είχα (το ...χάρισμα) έχω παρακολουθήσει πολλές παραστάσεις, πολύ περισσότερες από όσες μπορείς να φανταστείς, και μπορώ να παρακολουθώ τις πράξεις εστιάζοντας στις λεπτομέρειες πια. Το τέλος είναι γνωστό και είναι χάπι (για όλους, ακόμα και για σένα, θα σε ανακουφίσει. Κάποια άλλη στιγμή, αν δεν βαριέμαι, θα στο εξηγήσω).

Δ.Μέλλος
03-07-2007, 03:38 PM
Κάτι έχει αρχίσει να μυρίζει άσχημα.... :sick:
Έχετε υπόψιν σας τι μπορεί να είναι; :unsure:

Dell Piero
03-07-2007, 06:19 PM
Μπέρδεψες το μαΓΑΖΗ; Εδώ μέσα τα πάντα αστράφτουν! Ο χώρος είναι κλματιζόμενος, φρέσκος και ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας. Τα μέλη του αυξάνονται και πληθύνονται (ουπς)... οι ομάδες του εργάζονται σε υψηλής αισθητικής εκδοτικές προσπάθειες (τι νέα; καμιά ποικιλία πληρωμένη και όχι μουΦΕ παίζει; ) και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ξανα ουπς) των ανθρώπων που μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν ονομάζονται ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και όχι ματάκηδες όπως ο κάθε καρεκλοκένταυρος τους ονομάζει.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εσείς από το μαΓΑΖΗΗΗΗΗΗ. Ωρέ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν αυτός που στείλατε πάλι είναι ο καλύτερός σας τότε να ζητήσω από την κόρη μου να κάνει εγγραφή να τον αντιμετωπίσει η Barbie της...

Maroulita
03-07-2007, 06:28 PM
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εσείς από το μαΓΑΖΗΗΗΗΗΗ. Ωρέ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν αυτός που στείλατε πάλι είναι ο καλύτερός σας τότε να ζητήσω από την κόρη μου να κάνει εγγραφή να τον αντιμετωπίσει η Barbie της...

Κι έτσι θα δούμε όλοι μας την αναπαράσταση του άθλου του Ηρακλή με το Λιοντάρι της Νεμέας.....

Dell Piero
03-07-2007, 06:31 PM
Πάμε να βαρέσουμε μια διπλή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ :toung:

Ώπα ώπα sorry. Αποχώρηση θα το λέμε. :embarrest

Maroulita
03-07-2007, 06:38 PM
Πιστεύω πως η δική σου έχει και ένα ηθικό εκτόπισμα αντριλ-οσύνης... είσαι ένας αλλά λέων...

Εγώ είμαι απλά ένα παιδάκι που θέλω να με δοξάσει ο λαός μου, αλλά που παράλληλα με εκμεταλλεύεται ο εξουσιαστής. Δεν ξέρω τί θέλω και τί μου γίνεται... οπότε ας μην πάρω βιαστικές αποφάσεις. Ο ανάδρομος επιτάσσει περίσκεψη και προς τα έσω στροφή...

Δ.Μέλλος
03-07-2007, 06:57 PM
Μπέρδεψες το μαΓΑΖΗ; Εδώ μέσα τα πάντα αστράφτουν! Ο χώρος είναι κλματιζόμενος, φρέσκος και ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας.
Ναι, δεν λέω, αλλά είναι κάπως στενάχωρα και δεν κυριαρχεί αισθητική αξιώσεων και υψηλών προδιαγραφών :sad: Λείπει το εμπριμέ :laugh:

και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ξανα ουπς) των ανθρώπων που μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν ονομάζονται ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και όχι ματάκηδες όπως ο κάθε καρεκλοκένταυρος τους ονομάζει.
Φίλε μου, δεν ήθελα να το αναφέρω (ξανά) αλλά ό,τι και να κάνουμε εκεί θα καταλήγουμε: άτομα που προτάσσουν τον ...ανδρισμό τους τόσο πολύ, συνήθως καλύπτουν κάτι άλλο, μια ιδιαιτερότητά τους. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, άκοντες να εκδηλώθηκαν :cheesy:

¶σχετο ( ; ) εξακολουθεί να μου μυρίζει κάτι άσχημα :sick: και η μυρωδιά έρχεται απ' έξω.
Τι να είναι, τι να είναι :unsure:

Agxos
04-07-2007, 12:14 AM
ε αντε θα μας πεις επιτελους τι ειναι???

Maroulita
04-07-2007, 12:15 AM
Ντουμάνιασε ο τόπος.... καλά λέει η Agxos... για πες

Dell Piero
04-07-2007, 12:30 AM
Έχεις μυρίσει πτώμα σε σύψη;
Πολλαπλασίασε επί του 10

¶ντε καλή ψυχή παιδιά, πρώην ΟΧΤΡΟΙ :toung:

Agxos
04-07-2007, 12:54 AM
Δηλαδη εχεις οχτρους?

*Astropeleki*
04-07-2007, 01:15 AM
Μας το φυλάει σαν την kinder εκπληξη.....:nuts:
Εκτός και αν μας προετοιμάζει για μεγάλη μπόχα... όπερ μεθ' ερμηνευόμενον εστί:
Αφήστε τις κλάψες και πιάστε τις μάσκες
Αφήστε τα απίδια και πιάστε τα καρπούΖΑ (ξε-κουκού-τσωτα)

Δ.Μέλλος
04-07-2007, 08:07 AM
Έχεις μυρίσει πτώμα σε σύψη;
Πολλαπλασίασε επί του 10

¶ντε καλή ψυχή παιδιά, πρώην ΟΧΤΡΟΙ :toung:

Μόνον ο έχων κληρονομκό χάρισμα –και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, αλλά και καλλιεργημένο– θα μπορούσε να το ...μυριστεί αυτό :bigsmile:
Ώρες που είναι όμως, ας είμαστε σεπτοί και ας ακολουθήσουμε τους κανόνες που διέπουν αυτού του είδους τις καταστάσεις. Να τους το πούνε και οι γιατροί πρώτα, γιατί οι ίδιοι δεν το ξέρουν ακόμα...

(Ερώτηση προς το τεχνικό τμήμα: ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα μπλογκ και σε ένα φόρουμ; )

emmalene
04-07-2007, 01:47 PM
Δεν ξερω αν φταιει ο αναδρομος η η φωτια στην Παρνηθα που εκαψε το οξυγονο στην ευρυτερη περιοχη Αθηνων....Εγω ξερω οτι μπηκα σε ενα site γνωρισα καποιους ανθρωπους οι οποιοι ΣΙΓΟΥΡΑ ουτε εκμεταλευτες μου φανηκαν ουτε τυχαρπαστοι.Ειναι παιδια που χαλανε ωρες απο την ζωη τους για κατι που αγαπανε.Και οταν λεω ωρες εννοω σπουδαστικες ωρες.....Πανεπιστημιο you know..και εργασιακες ωρες....Αν τωρα αυτο συνδυαζεται και με χρημα δεν το γνωριζω και να πω και αληθεια δεν με αφορα.
ΕΜΕΝΑ προσωπικα δεν μου ζητησαν ποτε τιποτα μαλλον μου εδωσαν...Μου εδωσαν παρεα μου εδωσαν γνωση και πανω απο ολα ενδιαφερον για γεγονοτα στην ζωη μου που δεν τους αφορουσαν στο κατω κατω.Μιλαμε για ατομα με επιπεδο και οπου πολυ επιπεδο υπαρχει και εκκεντρικοτητα και ιδιαιτερη συμπεριφορα σιγουρα..( DEll Εσυ ξεερεις τι εννοω...)Ειναι α χ α ρ α κ τ η ρ ι σ τ ο και ν τ ρ ο π η και πολλη μεγαλη ελλειψη τροπων και ανατροφης να μπαινεις στο σπιτι που εφτιαξε ο αλλος και να του κανεις παρατηρησεις για το πως το διαχειριζεται!Ετσι γουσταρει στην τελικη και σε οποιον δεν αρεσει ΕΞΩ.Δεν ειναι υποχρεωτικη η παραμονη στο myhoroscope αγαπητε δεν ξερω πως διαολο σε λενε και ποσα ψευδωνυμα εχεις...Αν δεν σου αρεσει την κανεις...δεν την κανει ομως ο Dell γιατι αυτος ειναι εδω συνεχεια και ναι σβηνει post και κραζει.με εχει κραξει και εμενα.Ολες οι κοινωνιες εχουν κανονες αλλιως στα βουναααα.
ΟΧΙ δεν με πληρωνει εχω δικια μου δουλεια εξαιρετικα αποδοτικη...
Και ναι τα μελη δημοσιευουν αρθρα γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Και μερικοι μεταφραζουν και αρθρα γιατι παλι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.Πειραζει μαλλον που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ εδω και οχι αλλου απο οτι καταλαβα...Και δεν καταλαβα και πολλα μονο κατι ονοματα αστρολογων επιασα...Δεν με ενδιαφερει.
Ειμαι μελος γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και μου αρεσει να ειμαι εδω και οχι αλλου.
ΚΑΙ ΝΑΙ στην ρημαδα τη ζωη ολα δεν ειναι λεφτα τουλαχιστον για εμενα και καποιους αλλους.ΑΣΕ με να διαλεξω ρε φιλε...
Ετσι προσφερω γνωση αγγλικων ΔΩΡΕΑΝ...
Dell αμα την κανεις θα μαθω που μενεις και μετα...
Λοιπον αυτα και τι να πω...
Μια φωτια στην Παρνηθα και τρεις μερες παραδοση σχεδιων και εχασα τα καλυτερα γαμωτο παλι...
Πολλα φιλια σε ολους....λυπημενους και μη.....κερδισμενους και μη...
Μπρεμπου Μαρια αρχιτεκτων-μηχανικος(οχι τιποτα αλλο μην νομιζετε οτι ειμαι αστρολογος και κρυβομαι......οχι δεν υπαινισσομαι κατι...)
και γραφτε και κανενα ονομα παιδια....τιμη μας και καμαρι μας.
(Και οσο για την συγκριση της διαγραφης Post με λογοκρισια, εδω δεν ειναι ξεφραγο αμπελι και η δημοκρατια δεν ειναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ....Απο αυτη την ελλειψη γνωσης και αντιληψης ορολογιας καταντησαμε ετσι... )
Φιλακια...:love:

Dell Piero
04-07-2007, 02:08 PM
Μη γράφεις πολλά και έχω δουλειά. Μου τρως το χρόνο μου :toung:

Πάντως μπαίνοντας στους έντιτορς παίρνεις και το σταυρουδάκι από το νονό στο μαΓΑΖΗ και ονομάζεσαι "παιδάκι προς εκμετάλλευση" αλλά φιλόδοξο παιδάκι :nuts:

emmalene
04-07-2007, 02:10 PM
Μη γράφεις πολλά και έχω δουλειά. Μου τρως το χρόνο μου :toung:

Πάντως μπαίνοντας στους έντιτορς παίρνεις και το σταυρουδάκι από το νονό στο μαΓΑΖΗ και ονομάζεσαι "παιδάκι προς εκμετάλλευση" αλλά φιλόδοξο παιδάκι :nuts:

μαααλιστα...τι λες χρυσο μου παιδι????πηρανε σταυρουδακι και εγω με τοσο καλα λογια ΤΙΠΟΤΑ????τςτς...αλλη καλυτερη προσφορα????:nuts:

Fotini Christodoulou
04-07-2007, 02:14 PM
και μία πανακότα δώρο απο μένα:toung::laugh:

emmalene:love:

emmalene
04-07-2007, 02:15 PM
ΑΑΑΑΑ οχι κανω διατροφη και γυμναστικη....Οχι τιποτε αλλο ΟΛΑ μου τα φαγατε εδω μεσα απο τις δωρεες..αμαν πια....:sad2:Κανενα σουφλε σοκολατα????

Fotini Christodoulou
04-07-2007, 02:18 PM
KAI σουφλέ διαθέτει το κατάστημα:love:

Dell Piero
04-07-2007, 02:18 PM
Μέλη - Επισκέπτες = Προβατάκια και χάπατα που καταπίνουν ότι τους δοθεί διότι δεν διαθέτουν κριτική ικανότητα
Έντιτορς = Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα
Διαχειριστές = Αυταρχικοί - αντιδημοκρατικοί
Αστρολόγοι = Παντελώς άσχετοι και ανίκανοι. Σκοπός τους μόνο το κέρδος.
Ιδιοκτήτες = Φραγκόδουλοι εκμεταλλευτές
Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές

Δυστυχώς αυτοί είναι λίγοι από τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει ένας και επικροτούν άλλοι 9.
Με τις υγείες μας :love:

emmalene
04-07-2007, 02:19 PM
Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"

Dell Piero
04-07-2007, 02:25 PM
Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.

Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ :cry:

emmalene
04-07-2007, 02:29 PM
Μέλη - Επισκέπτες = Προβατάκια και χάπατα που καταπίνουν ότι τους δοθεί διότι δεν διαθέτουν κριτική ικανότητα
Αστρολόγοι = Παντελώς άσχετοι και ανίκανοι. Σκοπός τους μόνο το κέρδος.
Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές

Δυστυχώς αυτοί είναι λίγοι από τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει ένας και επικροτούν άλλοι 9.
Με τις υγείες μας :love:

Λοιπον ως μελος ειμαι προβατο και μεγαλο....εχω ομως ωραιο τραγο μπροστα οποτε...καλο το προβατο...
για τα χαζα παιδια χαρα γεματα οκ...ειναι καλυτερο ομως να γνωριζεις οτι εισαι κουτος παρα να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...
Τωρα λιγο μονο λιγο αυταρχικος εεε...ενταξει...
Ασχετος αστρολογος.....ναι εγω θελω να ρωτησω ποτε γεννηθηκε ο Χριστος ψηνομαι να του κανω χαρτη μονο ωρα θελω...(καπου πηρε το ματακι μου τον Μ.Αλεξανδρο αν ειδα καλα....)
Ιδιοκτητες....ΚΑτω ο καπιταλισμος και η εκμεταλευση των εργατων...(φωναζε με Αλεκα...η Σταλιν...)
Συνεργατες σκοτεινοι τυποι....Dell εδωσες τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ παραεξω?????ΔΕν σου ξαναμιλω ποτε!
Κια αυτο με το 9 εχει να κανει και με το skip οπου 9 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν αυτο???ΔΙΑφημιση και λεφτα μυριζομαι....

emmalene
04-07-2007, 02:33 PM
Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.

Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ :cry:

Θελωωωωω και εγωωωωω master οχι απο πανεπιστημιο αλλα απο το Δημοσιοοοοοο....εεεεελααααα αα.....:bigsmile:Γιατι δεν καθεται ο καθενας στο site του να τελειωνουμε???εμενα μου γουσταρουν τα μοντερνα σε αυτους τα αρχαιοελληνικα....εμαααα...:bl ink:

e k
04-07-2007, 02:34 PM
... θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
Δεν έχεις άδικο, γεμίσαμε graffiti...

Η μόνη νταβανοβουρτσοδήλωση που θα ήθελα εγώ να κρατήσω είναι αυτή του τοίχου: Σήμερα φάγαμε καλά! :sad2:

emmalene
04-07-2007, 02:36 PM
Δεν έχεις άδικο, γεμίσαμε graffiti...

Η μόνη νταβανοβουρτσοδήλωση που θα ήθελα εγώ να κρατήσω είναι αυτή του τοίχου: Σήμερα φάγαμε καλά! :sad2:

Διακρινω θλιψη.....προς τι ο καημος???ΦΑσολακια ειχαμε???Και μην μου πεις οτι εισαι Πολυτεχνιτης θα συγκινηθω....:bigsmile::bigsmile:

e k
04-07-2007, 02:42 PM
Διακρινω θλιψη.....προς τι ο καημος???ΦΑσολακια ειχαμε???Και μην μου πεις οτι εισαι Πολυτεχνιτης θα συγκινηθω....:bigsmile::bigsmile:
Μπά!, τι θλίψη... καβουρογκρίνια!
Η νόρμα δλδ!

Πολυτεχνίτης και χαζά!
Εγώ σπούδασα απ'εξω... άκουγα βινύλια. Όπως και τώρα δλδ.
Μιλά ζωή στην ίδια τάξη:toung:

emmalene
04-07-2007, 02:47 PM
Μπά!, τι θλίψη... καβουρογκρίνια!
Η νόρμα δλδ!

Πολυτεχνίτης και χαζά!
Εγώ σπούδασα απ'εξω... άκουγα βινύλια. Όπως και τώρα δλδ.
Μιλά ζωή στην ίδια τάξη:toung:

μα τι λες αγαπητε???ποιος σε ενημερωσε οτι εγω μπηκα μεσα???Τελειωσα φετος και μπηκα το ...1993..:love:καβουρογκρινια εχω και εγω γαμωτο....:sad2:

Δ.Μέλλος
04-07-2007, 03:30 PM
Δεν ξερω αν φταιει ο αναδρομος η η φωτια στην Παρνηθα που εκαψε το οξυγονο στην ευρυτερη περιοχη Αθηνων....Εγω ξερω οτι μπηκα σε ενα site γνωρισα καποιους ανθρωπους οι οποιοι ΣΙΓΟΥΡΑ ουτε εκμεταλευτες μου φανηκαν ουτε τυχαρπαστοι.Ειναι παιδια που χαλανε ωρες απο την ζωη τους για κατι που αγαπανε.Και οταν λεω ωρες εννοω σπουδαστικες ωρες.....Πανεπιστημιο you know..και εργασιακες ωρες....
.......
και γραφτε και κανενα ονομα παιδια....τιμη μας και καμαρι μας.
(Και οσο για την συγκριση της διαγραφης Post με λογοκρισια, εδω δεν ειναι ξεφραγο αμπελι και η δημοκρατια δεν ειναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ....Απο αυτη την ελλειψη γνωσης και αντιληψης ορολογιας καταντησαμε ετσι... )
Φιλακια...:love:
Καλέ, τι είσαι εσύ;
Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:

# Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές
Αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον μου ανήκει και δεν στον δίνω με τίποτε, κοριτσάκι :bigsmile: Αν θες, γίνε και εσύ σαν και εμένα (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) και αν ξεβρωμίσει κανείς σίγουρα θα σου δώσουν και εσένα ...τίτλο :cheesy:

*Astropeleki*
04-07-2007, 05:59 PM

Τι χαρά, τι χαρά, σκίζει το υπερωκεάνιο τα νερά :nuts:
Παίρνω τον γκασμά μου και μπαίνω στο ορυχείο......
¶τιμη ζωή, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις :cry::cry:

Γιατί, γιατί, γιατί;;;;:cry::cry::cry:

Fotini Christodoulou
04-07-2007, 06:01 PM
Τι χαρά, τι χαρά, σκίζει το υπερωκεάνιο τα νερά :nuts:
Παίρνω τον γκασμά μου και μπαίνω στο ορυχείο......
¶τιμη ζωή, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις :cry::cry:

Γιατί, γιατί, γιατί;;;;:cry::cry::cry:

Δούλευε και μη ρωτάς. ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΙΠΑ:nuts:

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

*Astropeleki*
04-07-2007, 06:06 PM
Δούλευε και μη ρωτάς. ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΙΠΑ:nuts:

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Θέλω επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ....αλλΕΩς μη τον είδατε τον Παναή :nuts:

Fotini Christodoulou
04-07-2007, 06:11 PM
Θέλω επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ....αλλΕΩς μη τον είδατε τον Παναή :nuts:

αντιμιλας;;;;;;;;;;;;;;:toung:
Κάνε αίτηση όταν ξαναβγείς απο το λαγούμι σου στο ορυχείο και αν βγάλεις 150.000 τόνους κάρβουνο, θα το σκεφτούμε να σου δώσουμε τον Παναή.:toung::laugh:

Dell Piero
04-07-2007, 06:14 PM
ΚΟΥΙΖ

Γιατί χάλασε το ρολόι στο μαΓΑΖΗ;;;;;;;;;;;;

Για να ακούμε ιαχές περί επιθέσεων
Το φθηνό τσαμπέ κρέας δεν τον τρώνε ούτε οι σκύλοι
Για να δείχνει την αστρολογία στη ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ

Με σεβασμΟΝ και εκτίμηση :love:

*Astropeleki*
04-07-2007, 06:25 PM
Βοήθειες έχουμε; Που χου...του κοινού;

*Astropeleki*
04-07-2007, 06:26 PM
αντιμιλας;;;;;;;;;;;;;;:toung:
Κάνε αίτηση όταν ξαναβγείς απο το λαγούμι σου στο ορυχείο και αν βγάλεις 150.000 τόνους κάρβουνο, θα το σκεφτούμε να σου δώσουμε τον Παναή.:toung::laugh:
¶τιμη γραφειοκρατία :cry:

Δ.Μέλλος
04-07-2007, 08:11 PM
Τι ώρα είναι; Έχει κανείς ρολόι; :unsure:
(αν είναι και ελβετικό, ακόμα καλύτερα, βολεύομαι όμως και με ιταλικό)

*Astropeleki*
04-07-2007, 08:25 PM
Εμείς έχουμε ελληνικό και είναι και ακριβέστατο. Σου κάνει;
Η ώρα αυτή τη στιγμή είναι..... ώρα ¶ρη :toung:

Δ.Μέλλος
04-07-2007, 09:33 PM
Εμείς έχουμε ελληνικό και είναι και ακριβέστατο. Σου κάνει;
Η ώρα αυτή τη στιγμή είναι..... ώρα ¶ρη :toung:
Μου κάνει, μου κάνει, αλλά δεν είδες καλά, Πλούτωνα είναι, Πλούτωνα :toung:

*Astropeleki*
04-07-2007, 10:04 PM
Μα πως θα πάει έτσι μπροστά η ρημάδα;;;; Ώρα Πλούτωνα;;;;;
Τς τς τς τς τς

Συνέχισε... ξετύλιξε την σκέψη σου..........
Έχω αδυναμία στον κρυψίνους κρυψίνους :love:

Δ.Μέλλος
04-07-2007, 10:34 PM
Μα πως θα πάει έτσι μπροστά η ρημάδα;;;; Ώρα Πλούτωνα;;;;;
Τς τς τς τς τς

Συνέχισε... ξετύλιξε την σκέψη σου..........
Έχω αδυναμία στον κρυψίνους κρυψίνους :love:
Κοίτα να δεις, τον Σεπτέμβριο υπολογίζεται αναβάθμιση με και γμώ τα συστήματα. Μιλάμε για συστήματα που δεν τα πιάνει το μυαλό μας, μάλλον. Εμπάση περιπτώσει. Για να έρθουν τα καινούργια συστήματα και να εφαρμοστούν, πρέπει να υπάρξει χώρος. Για να υπάρξει χώρος θα πρέπει να περάσει το σύστημα από την διαδικασία της ολοκλήρωσης δια της εξαΰλωσης (εξ ου και η μπόχα), έτσι ώστε να επέλθει η καρμική αναγέννηση (¶ρτας ή Καρδίτσας, δεν έχει σημασία. Λόγω εντοπιότητας προτιμώ την Καρδίτσα)
Κατανοητόν;

*Astropeleki*
04-07-2007, 10:42 PM
Ουυυυυ, κατανοητότατον!
Κράτα το κρυφό λοιπόν... μη το λες παραέξω και σε ζΟΥλεύουν και φθονούν...
¶σε που μπορεί να δεχτείς και καμιά επίθεση από εκεί που δεν το περιμένεις!:scared:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια :σφύριγμα:σφύριγμα:σφύριγμ

emmalene
05-07-2007, 01:22 PM
Καλέ, τι είσαι εσύ;
Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:

Αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον μου ανήκει και δεν στον δίνω με τίποτε, κοριτσάκι :bigsmile: Αν θες, γίνε και εσύ σαν και εμένα (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) και αν ξεβρωμίσει κανείς σίγουρα θα σου δώσουν και εσένα ...τίτλο :cheesy:

Τον Αρη τον εχω στον Υδροχοο εξου και η κοινωνικη συνειδηση...Ο ερμης στον Κριο φταιει ομως....:bigsmile:Αντιθεση με πλουτωνα...:embarrestκαλοοο παιδιιι!!

Δ.Μέλλος
05-07-2007, 07:59 PM
¶τιμη κοινωνία, πάλι μας επιτέθηκαν :mad:
Δεν μας αφήνουν να προκόψουμε :suspiciou
Παλιοματάκηδες.....

Από την άλλη, ας μην κατηγορηθούν οι ματάκηδες, είναι και ο ανάδρομος...

Maroulita
05-07-2007, 09:39 PM
¶τιμη κοινωνία, πάλι μας επιτέθηκαν :mad:
Δεν μας αφήνουν να προκόψουμε :suspiciou
Παλιοματάκηδες.....

Από την άλλη, ας μην κατηγορηθούν οι ματάκηδες, είναι και ο ανάδρομος...

Μα επιτέλους αφήστε μας ήσυχους να κοιτάξουμε με την ησυχία μας τον καθρέπτη μας... :toung:

kiaRRa
05-07-2007, 09:42 PM
Μα επιτέλους αφήστε μας ήσυχους να κοιτάξουμε με την ησυχία μας τον καθρέπτη μας... :toung:

Eίπε η κακιά μητριά της Χιονάτης:toung:

Μα μας παρακολουθούν γιατί βαριούνται από εκεί. ¶σε που μαθαίνουν κιόλας! Το ίδιο είναι να έχουν κλοπιμαία ως πηγή γνώσης και το ίδιο αν μαθαίνουν στην ίδια την ΠΗΓΗ;
:love:

Δ.Μέλλος
05-07-2007, 10:03 PM
Αφήστε τους, προς το παρόν, έχουν να υψώσουν το λάβαρο του απελευθερωτικού αγώνα!
Στ' άρματα, στ' άρματα!

kiaRRa
05-07-2007, 10:15 PM
Εγώ να κάνω τον Π. Π. Γερμανό;(τα κινητά -όχι τα ακίνητα- θέλουν το γερμανό τους):love:

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ

*Astropeleki*
05-07-2007, 10:18 PM
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ
AEΡA ΠΑΤΕΡΑ :laugh:

kiaRRa
05-07-2007, 10:24 PM
AEΡA ΠΑΤΕΡΑ :laugh:

Ή Λίτσα Πατέρα;

Εμ κόρη του Πατέρα σου,

τελικά εμείς, τα αφελή παιδάκια που μας εκμεταλλεύονται ασύστολα οι δυνάστες (=διαχειριστές, adminιστράτορες), έχουμε αξιώματα οικογενειακού δικαίου:embarrest

Δ.Μέλλος
05-07-2007, 11:07 PM
Πάντως διακρίνω και μια υποβάθμιση εναλλακτικού τύπου.
Εγώ πάντως θα τον υιοθετήσω τον όρο και θα προσπαθήσω να τον συνδυάσω
(π.χ., εναλλακτικός φραγκοφονιάς, εναλλακτικός εκμεταλλευτής, εναλλακτικός ανεκδοτάκιας κ.ά.)

ΥΓ: Αυτά παθαίνει όποιος τσίπης καβουράκιας θέλει να παίξει με παιχνιδάκια που απαιτούν επιδεξιότητα :toung:

Δ.Μέλλος
07-07-2007, 08:51 AM
Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι
Κρίμα, τέτοιο παιδί κοτζάμ άντρακλας και να την πάθει έτσι...
Τσ, τσ....κρίμα

Δ.Μέλλος
08-07-2007, 12:47 PM
Με πληροφόρησε φίλος μου, ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών (επιθέσεις, καταθέσεις, χάκερς και μάπερς) επιβάλλεται σιγή ασυρμάτου και στρατιωτικός νόμος. Ήδη εις εκ των πολιτοφυλάκων με ειδικότητα την καρμική μεταφορά αδρανών υλικών και λίθων και την άποψη επί των γραμματικών κανόνων αναλαμβάνει την υπεράσπιση των στενών της Κλεισούρας. Μόλις εντοπισθεί και ο οχτρός θα υπάρξουν και οι δέουσες αμυντικές ενέργειες με σκοπό την απόκρουση, αρχικά, και την επέκταση, στην συνέχεια –μάλλον από Σεπτέμβριο το κόβω.
Συναγωνιστές του Αγώνα για την ανύψωση της Ρημάδας, έστε άγρυπνοι!

La page web c' est moi
(ρήση του Thoma le petit του 1ου)

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 11:43 AM
Το φούξια αποτελεί και δηλωτικό κάποιων προτιμήσεων; :toung:

(το γράφω εδώ καταχρηστικά)

emmalene
12-07-2007, 02:31 PM
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ..Στο μαγαζη εκεινος ειναι και vip και επιτιμο μελος και εχει και 8 αστερακια...Εδω παλι στο ριξιμο???που ειναι τα αστερακια μας???θα αποχωρησω...:nuts:Ασε που το γνωθι σεαυτον ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα...(Παρακαλω μην ερωτηθω παλι για τον Αρη...εχω και ερμη στον Κριο αντιθεση με Πλουτωνα...):bigsmile:ΑΑΑΑΑ και τα ενεργα μελη ΚΙΑ και ΚΙΑΡΡΑ και λοιποι εχουν και κυπελο....και η ΓΗ εχει συμβολο στην Αστρολογια???????εγω που την εχω????την γη...

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 03:01 PM
Είμαστε εναλλακτικοί, για αυτό

emmalene
12-07-2007, 03:04 PM
Οικολογοι εναλλακτικοι η ετσι απλα εναλλακτικοι??να ξερω και που ειμαι δηλαδη...φτανει που δεν ξερω που εχω την γη μου δεν θελω αλλα διλληματα....:cry:

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 03:05 PM
Οικολογοι εναλλακτικοι η ετσι απλα εναλλακτικοι??να ξερω και που ειμαι δηλαδη...φτανει που δεν ξερω που εχω την γη μου δεν θελω αλλα διλληματα....:cry:
Γενικά εναλλακτικοί, αστρολογικά, οικολογικά, ό,τι θες

emmalene
12-07-2007, 03:07 PM
μμμμ καλλαααα...θα σκεφτω και θα αποφασισω...εναλλακτικες εχω...απο εναλλαγες αλλο τιποτα...μια χαρα..;)τα αστερακια δεν βλεπω αλλα θα περιμενω...

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 03:10 PM
μμμμ καλλαααα...θα σκεφτω και θα αποφασισω...εναλλακτικες εχω...απο εναλλαγες αλλο τιποτα...μια χαρα..;)τα αστερακια δεν βλεπω αλλα θα περιμενω...
Ίσως να μην είναι και τόσο καλό να βλέπεις αστεράκια, παρ' όλο που βρισκόμαστε σε αστρολογικό site :toung:
Από την άλλη όμως, το χρωματάκι σου το πήρες!

emmalene
12-07-2007, 03:13 PM
Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!:love:Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...

Maroulita
12-07-2007, 03:16 PM
Βρε emmalene μου.... :embarrest τί είπαμε;

Δεν είπαμε ότι δεν θα τρωγόμαστε δημοσία; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση :toung: και όχι τίποτα άλλο, θα αναγκαστώ να αποχωρήσω και να χάσω το χρωματάκι μου το φούξια... :cry:

Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)

Ζέστη σήμερα ε;;;; :toung::laugh:

emmalene
12-07-2007, 03:20 PM
Καλααααα Μαρουλιτα μου...:sad:οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 03:21 PM

Όχι και τόσο και με εντυπωσιάζει το γεγονός !

Fotini Christodoulou
12-07-2007, 03:23 PM
Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)

Πιάσε ενα κλειδί, μια φλάντζα καινούργια για μοντέλο σκότος 78 και ελα τρέχοντας:nuts:

Ζεεεστηηηηηηηηη:laugh:

Maroulita
12-07-2007, 03:27 PM
Καλααααα Μαρουλιτα μου...:sad:οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:

Εδώ είμαστε δυνάστες, αυταρχικοί, κατακτηταί, ευρώδουλοι, σκορπάμε ιούς ΟΠΟΤΕ αφού και συ είσαι ΑΠΛΑ ένα ΦΙΛΟΔΟΞΟ παιδάκι και ΔΙΚΑΙΩΣ σε εκμεταλλευόμαστε, πρέπει να ακολουθείς τη ΓΡΑΜΜΗ __________________________________

Emmalene μου :love::love:

emmalene
12-07-2007, 03:29 PM
Εδώ είμαστε δυνάστες, αυταρχικοί, κατακτηταί, ευρώδουλοι, σκορπάμε ιούς ΟΠΟΤΕ αφού και συ είσαι ΑΠΛΑ ένα ΦΙΛΟΔΟΞΟ παιδάκι και ΔΙΚΑΙΩΣ σε εκμεταλλευόμαστε, πρέπει να ακολουθείς τη ΓΡΑΜΜΗ __________________________________

Ναι Αδολφε μου...εεεε....σορρυ....ευρωδου ε μου...εεεε...αμα ολο μπερδευομαι...Μαρουλιτα μου ηθελα να πω....:love::love:

Μονο να καναμε και καμια καμπυλη στην γραμμη???ειμαι και καλλιτεχνης και οι ευθειες με κουραζουν....:bigsmile:

Maroulita
12-07-2007, 03:32 PM
Ναι Αδολφε μου...εεεε....σορρυ....ευρωδου ε μου...εεεε...αμα ολο μπερδευομαι...Μαρουλιτα μου ηθελα να πω....:love::love:

Μονο να καναμε και καμια καμπυλη στην γραμμη???ειμαι και καλλιτεχνης και οι ευθειες με κουραζουν....:bigsmile:

Είσαι και επιστήμων όμως και αν με λες πως σ' αρέσουν αι καμπύλαι... :worried: μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι. Α όλα κι όλα Μαρία μου... τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. :weird::nuts:

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 03:36 PM
Παλιοκόριτσα!

emmalene
12-07-2007, 03:37 PM
Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...:love:εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..:cry:(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile:

emmalene
12-07-2007, 03:38 PM
Παλιοκόριτσα!

ΕΜΕΙΣ????αγγελακια ειμαστε.....:love:και αμιλητα...

Maroulita
12-07-2007, 03:41 PM
Παλιοκόριτσα!

:embarrest

Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...:love:εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..:cry:(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile:

Με πληγώνεις ασυστόλως και ενστόλως. Ξέρεις πόσο ευαίσθητη είμαι σε γλωσσικά θέματα. Μην αρχίζουν να τρίζουν τα κόκαλα του Κακριδή και του Ψυχάρη... ¶κου εκεί καθαρεύουσα... ώρε να μου λες ότι συμμερίζεσαι τις σχετικές απόψεις του Πολυdonus για τα γλωσσικά... Μαρία; Μαρία;

emmalene
12-07-2007, 03:44 PM
Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???:love::bigsmile:

Maroulita
12-07-2007, 03:47 PM
Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???:love::bigsmile:

Είσαι καλή πασαδόρα, βρε κοπελιά! Πιστεύω πως αι σύγχροναι θετικαί επιστήμαι είναι άτοναι. Οπότε το επιχείρημά σου περί κύρους και πρεστίζ πάει στον βρόντο. :embarrest

*Astropeleki*
12-07-2007, 04:05 PM
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ..Στο μαγαζη εκεινος ειναι και vip και επιτιμο μελος και εχει και 8 αστερακια...Εδω παλι στο ριξιμο???που ειναι τα αστερακια μας???θα αποχωρησω...:nuts:Ασε που το γνωθι σεαυτον ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα...(Παρακαλω μην ερωτηθω παλι για τον Αρη...εχω και ερμη στον Κριο αντιθεση με Πλουτωνα...):bigsmile:ΑΑΑΑΑ και τα ενεργα μελη ΚΙΑ και ΚΙΑΡΡΑ και λοιποι εχουν και κυπελο....και η ΓΗ εχει συμβολο στην Αστρολογια???????εγω που την εχω????την γη...
Είσαι αχάριστη... έχεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αστεράκι και μιλάς;;;;;;;; :nuts: Αυθάδεια............η παλαιά νεολαία έχει ξεφύγει...:weird:

Θα σου πω εγώ που την έχεις την Γη σου....
Από κάτω σου :nuts:.... ναι ναι από κάτω σου!!!!!!!!

Για άλλη μια φορά είσαι αχάριστη....

Εγώ επειδή είμαι και Υδροχοάκι επαναστάτρια, δεν ακολουθώ ποτέ την γραμμή...... ούτε την καμπύλη..... Μόνο οδοντωτή γραμμή...
Να έτσι: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Επειδή είμαι καλός άνΤρωπος /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Είσαι και επιστήμων όμως και αν με λες πως σ' αρέσουν αι καμπύλαι... :worried: μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι. Α όλα κι όλα Μαρία μου... τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. :weird::nuts:
Και το σκάφος, κότερο.... Πάμε μια βόλτα; :bigsmile:

Dell Piero
12-07-2007, 04:48 PM
μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι.

Αν χτίζει σπίτια, στην άμμο, όπως τα αστροταιριάσματά του :sick: τότε προβλέπεται να περάσει απ' έξω ο μπαρμπα λύκος (βλ. φαρμακοτρίφτης και με ένα φου να το γκρεμίσει.....

Ουρανία λουβ δεν ξεκολάς από το μέλι έτσι;;;;; Με ενημερώνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι πριν προλάβουμε να πατήσουμε υποβολή μηνύματος έχει διαβάσει κιόλας το ποστ.
Ωραία πάντως η προσπάθειά σου. Η συνήθεια του βρείτε το αστροταίρι σας έχει περάσει στο κύτταρο σου.

Κατά τ' άλλα καλά; Η αγγελιαφόρος σου έγραφε ότι και ο τελευταίος δικτυακός τόπος να ήμασταν στο νετ δεν θα πατούσες. Το μπετόν αρμέ ξαναλέω είναι ΜΟΥΦΑ...

Το βιβλίο δεν πλήρωσες ακόμη. Μην ξεχνιόμαστε...
Και ο αστρομαΓΑΖΗΣ τα 20 κείμενα που έχει σουφρώσει με την παρέα των καθαγιασμένων σουρεάλ από εδώ, δεν τα έβγαλε....

Dell Piero
12-07-2007, 06:55 PM
Έκκληση για βοήθεια

Παρακαλούνται εταιρίες φιλοξενίας (hosting) να βοηθήσουν διάσημο αστρολογικό φόρουμ με 2-3 κιλά hosting γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πεινάνε, έπειτα από εξοντωτικούς αστρο-αγώνες εναντίων των τούλων........

Παρακαλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να δώσουν αίμα (εγγραφή) στο ίδιο διάσημο φόρουμ της 9ης αρμονικής χιλιετίας να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους καθοδηγήσω. Θα ναυλωθεί πλοίο ή και πτήση τσάρτερ για την αεροαστρομεταφορά.

Τέλος... διατάσσονται τα "παιδάκια" του myhoroscope να διαθέσουν χρηματικό ποσόν για αγορά λουλουδιών υπό μορφή στέφανου το οποίο και θα αποσταλλεί σε πρώην οχτρούς (μάχης 2 ημερών, τόσο άντεξαν). Οι αρχισυντάκτες καλούνται να συντάξουν τη συλλυπητήρια επιστολή....

Αντίο παιδιά του Ποσειδώνα......... Αιωνία η μνήμη............

Σκουλικοφτιυαράκια; Όλο αποχωρείτε και όλο εκεί είστε....

Δ.Μέλλος
12-07-2007, 07:17 PM
Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; ) σε ιστοτόπο παγκόσμιας κλάσης που η ηχώ θα σου τρυπάει τα αυτιά και οι αράχνες θα κάνουν πάρτι. Η διοίκηση του εν λόγω ιστοτόπου, η οποία θα ασκείται από τριμελή ομάδα ενός ατόμου με καμένο Ποσειδώνα, θα σας υποβάλει σε φρικτά τεστ αστροταιριάσματος και σε καθημερινή βάση θα γράφετε 30 ποστ για να έχετε το δικαίωμα να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα.
Αυτά και άλλα πολλά θα πάθετε γιατί δεν είστε ικανοί να συλλάβετε το εύρος της προσωπικότητας του παγκοσμίου φήμης τρώγομαιμεταρούχαμου ποιοτικού και ανιδιοτελή Thoma le petite του 1ου.

Maroulita
12-07-2007, 07:27 PM
Συγγνώμη ΚΙΟΛΑ που επεμβαίνω στας εκκλησεις σας μεσιέ Δελπιεγό, αλλά προτείνω το ποσό που θα συγκεντρωθεί για αγορά λελούδων και στεφάνων να κατατεθεί σε λογαριασμό εις το όνομα της ΡΗΜΑΔΑΣ εκείνης, που τόσα παλικάρια εχάθησαν για πάρτη της. Ως αρχισυντάκτρια, θα δώσω τον καλύτερό λογοτεχνικό εαυτό μου. :embarrest

Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; )

Εύγε Δ.Μ. από ορθογραφία καλά πάμε. Από κάρμα πάσχουμε.

*Astropeleki*
12-07-2007, 07:30 PM
Επιθυμώ να συνδράμω.................................. ......

μόλις πληρωθώ :embarrest

emmalene
12-07-2007, 09:28 PM
ΑΑΑΑΑ εγω δεν συνδραμω πουθενα γιατι δεν με αφηνεται να εκφραστω πια εδω μεσα....αμα αρχισω να γραφω με ροζ και φουξια γραμματα θα δειτε...Και επιτελους..
Ενα γενεθλιο του Χριστου ζητησα η γυναικα να κανω εξασκηση τιποτα πια????
Αντε φερτε του Λεωνιδα απο τους 300 και αυτο μουκανει.....:love:

emmalene
12-07-2007, 09:30 PM
Είσαι αχάριστη... έχεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αστεράκι και μιλάς;;;;;;;; :nuts: Αυθάδεια............η παλαιά νεολαία έχει ξεφύγει...:weird:

Θα σου πω εγώ που την έχεις την Γη σου....
Από κάτω σου :nuts:.... ναι ναι από κάτω σου!!!!!!!!

Για άλλη μια φορά είσαι αχάριστη....

Εγώ επειδή είμαι και Υδροχοάκι επαναστάτρια, δεν ακολουθώ ποτέ την γραμμή...... ούτε την καμπύλη..... Μόνο οδοντωτή γραμμή...
Να έτσι: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Επειδή είμαι καλός άνΤρωπος /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Και το σκάφος, κότερο.... Πάμε μια βόλτα; :bigsmile:

ΚΟΤΕΡΟ???ΣΚΑΦΟΣ????και εμεις οι αλλοι απληρωτοι????καλα......

Δ.Μέλλος
14-07-2007, 12:25 AM
Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη εξυψώνει.
Αυτούς που μπορούν να εξυψωθούν.
Γιατί όμως δεν μιλάμε απευθείας;
Έτσι, για να γνωριστούμε καλύτερα;

kiaRRa
14-07-2007, 12:54 AM
ΚΟΤΕΡΟ???ΣΚΑΦΟΣ????και εμεις οι αλλοι απληρωτοι????καλα......

Aμαν πια, πολύ άπληστη (γιατί το άπληστος μου κάνει συνειρμό με το άπλυτος; ) μας βγήκες! Είσαι λέμε χαζό, αφελές παιδί που παίζει με τα τουβλάκια του ( βλ. κατασκευές οικιών) και που το εκμεταλλεύεται η εξουσία των admin... Οι λοιπές, είμαστε καλοβολεμένες γιατί εκμεταλλευόμαστε τους νεότερους editors ως ψαρούκλες (ουφ μπόχα)!:toung:

Ρε άδειασε το μαΓαζή και θα κηρύξει πτώχευση. Για χάρη, λοιπόν, της οικονομικής του επιβίωσης συνεισφέρουμε και εμείς που είμαστε ευρώδουλοι μαγαζάτορες!

Διαχειρισταί ξυλωθείτε:love:

Δ.Μέλλος
15-07-2007, 08:45 AM
Τελικά ο ένας μπορεί να αποτελεί ομάδα;

*Astropeleki*
15-07-2007, 06:51 PM
Επιθυμώ να συνδράμω.................................. ......

μόλις πληρωθώ :embarrest

Αποφάσισα να συνδράμω αλλΕΩς..... Όχι χρηματικώς αλλά σε είδος.
10 (για αρχή) μπλάνκο διά το σβήσιμο των ποστ και 10 στυλό διαρκείας διά την τακτική της απάντησης με παράθεση του ιδίου ποστ. :blush:

Δ.Μέλλος
17-07-2007, 08:51 AM
Μία φίλη ενός γνωστού μου, ο οποίος είναι των γραμμάτων και των τεχνών βεβαίως βεβαίως, με πληροφόρησε ότι κάποιοι που προβάλλουν και την λογοτεχνική τους ικανότητα αγνοούν μία σειρά από λέξεις.
Ξεκινώ την παράθεση των άγνωστων λέξεων και παράλληλα την ερμηνεία τους, στο πλαίσιο της δωρεάν προσφοράς σε ΑΚΠ (¶τομα με Καμένο Ποσειδώνα, δηλαδή αυτά που αποτελούν την ανώτερη οκτάβα των Ατόμων με Φλεγόμενο Ποσειδώνα).

Αυτοκριτική
η [aftokriti<k>&#237;] : η κριτική που κάνει κάποιος για τις δικές του πράξεις, ιδίως τις παραλείψεις ή τα σφάλματα: Eίχε το θάρρος και την εντιμότητα να κάνει δημόσια την ~ του. [λόγ. < γαλλ. autocritique < auto- = αυτο- + critique = κριτική] Και στα ιταλικά auto-critica

Δ.Μέλλος
19-07-2007, 12:16 AM
Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε μάθημα και από την Γραμματική και την ερμηνεία των άγνωστων λέξεων να το γυρίσουμε στα ...Οικοκυρικά :laugh:

laziali
19-07-2007, 07:28 PM
Πότε ξεκινούν τα μαθηματα;

Δ.Μέλλος
20-07-2007, 08:25 AM
Θα ρωτήσω τον υπεύθυνο και θα σε ενημερώσω. Από ό.τι είδα όμως, όλο λόγια είναι και μας δουλεύει ψιλό γαζί, αφού το δικό του μαγαζί έχει πιάσει αράχνες :toung:
(βέβαια, μπορεί και να τις αφήνει για να πιάνουν τα κουνούπια :laugh: )

august-10
20-07-2007, 10:40 AM

Nα συμπληρώσω , έχει και θερινά εντατικά τμήματα ή ραντεβού το Σεπτέμβρη???:cheesy:

Δ.Μέλλος
20-07-2007, 10:55 AM
Nα συμπληρώσω , έχει και θερινά εντατικά τμήματα ή ραντεβού το Σεπτέμβρη???:cheesy:
Θερινά και εντατικά; Μπα, δεν το νομίζω. Αυτήν την περίοδο κυριαρχεί η τάση της ενδοσκόπισης με σκοπό την αυτο-βελτίωση και τον αυτο-έλεγχο, για να επέλθουν η αυτο-κάθαρση και η αυτο-εξέλιξη. Πιο απλά, τώρα είμαστε σε φάση αυτο-περιορισμού γιατί δεν μας παίρνει, οπότε κάνουμε τον κινέζο μέχρι να περάσει η μπόρα (καύσωνας) :cheesy:

*Astropeleki*
20-07-2007, 01:46 PM
Πάρε το αυτο-κίνητο τότε και πήγαινε στην πιο κοντινή παραλία και αυτό-ματα θα περάσεις στο πρώτο στάδιο του αυτο-σκοπού σου.:toung:

Δ.Μέλλος
20-07-2007, 02:33 PM
Πάρε το αυτο-κίνητο τότε και πήγαινε στην πιο κοντινή παραλία και αυτό-ματα θα περάσεις στο πρώτο στάδιο του αυτο-σκοπού σου.:toung:

Η πιο κοντινή παραλία είναι στα 150 χλμ. Αυτο-περιορίζομαι και ετερο-περιορίζομαι λιγουλάκι :cheesy:

skouliki04
02-10-2007, 08:03 PM
και.. μειναμε με την απορια ... το αυτοπεριορισες ή το αφησες να τρεμοπαιξει στην αμμουδια ?

σημ. χαιρετω τους υπολοιπους , καλο μηνα ...

Δ.Μέλλος
11-10-2007, 05:42 PM
Προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω για το συγκεκριμένο θέμα :unsure:
Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα αν είχα έναν ιστοτόπο (sic) που παράπαιε να τον κάνω να αποκτήσει περισσότερα μέλη. Ως επιφοίτηση μου ήρθε μια φοβερή :idea:
Αφού οι Έλληνες με έχουνε γραμμένο, γιατί μάλλον δεν το λέω καλά το ποίημα (και δεν σκέφτομαι ο καημένος ότι μπορεί και κάπου να κάνω εγώ λάθος και να μην είναι όλοι οι άλλοι λάθος), εγώ θα απευθυνθώ σε ...άλλους. Οπότε, αρχίζω όχι με αγγλικά ή γαλλικά που είναι τετριμμένα, αλλά στα σουαχίλι και στα βιετναμέζικα!

Πού να ξέρουν τώρα αυτοί ποιος είμαι και τι κάνω. Θα δηλώσω μελετητής και συγγραφέας, αστρολόγος επιστήμονας με ειδίκευση στην μεσαιωνική αστρολογία, θα τσιμπήσουν τα αφρικανάκια και τα βιετναμεζάκια με το κλέος που περιβάλλει τον τόπο καταγωγής μου, θα κάνω εγγραφές και θα σας μπω στην μούρη :nuts:

(μετά ...ξύπνησα :lol: )

skouliki04
11-10-2007, 08:53 PM
καταπληκτικη ιδεα και εγω που ειμαι σκουλικι και θα ειμαι στο φυσικο μου περιβαλλον θα με εχετε σαν δολωμα να ψαρευω πελατακια-σουαχιλακια..

σημ .λες να κοιμαμαι και εγω και να πρεπει να ξυπνησω ?:weird:

tapaaas
22-10-2007, 03:45 PM
:laugh: Βάζει ο Μέλος τη στολή του
και στην τσέπη το βιολί του
γιΆ άλλη μια φορά
και τραβάει για το κανάλι
σΆ όλα μια σειρά να βάλει
ως μια προσφορά.

Ωωωωωχ,
ωχ πονάει η ψυχή του γιατί μια φορά
σένα μα-γαζί πιο πέρα σπέρνει συφορά

Αχ piero, θα τρελαθώ piero
αχ που την βρήκα τέτοια διάθεση δε ξέρω..
αχ piero, θα τρελαθώ piero
πια δεν κοιμάμαι
έχω τύψεις και ¨ιππο¨ φέρω.

Είχε πιάσει το βιολί του
και την πένα την καλή του
κΆ έγραφε καλά
και με κυβερνήτη ¶ρη
το α-μα-γαζί τριπλάρει
μάλλον σταθερά.

Ωωωωωχ,
ο α-μα-γαζής κοντράρει τον επροκαλεί,
μα του τράβηξε απΆ τα πόδια όλο το χαλί.

Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο
με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?

Βάζει το ψηλό καπέλο
και αρπάζει το σκαρπέλο
αντε και εξωρμά
την καημένη αρθρογαλία
έκανε παπαγαλία
και την κυβερνά.

Ωωωωωχ,
της τα βγάλανε τα μάτια και την τυραννούν
την εκάνανε κομμάτια και την ξεπουλούν.

Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο..
με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?

Ωωωωωωχ,
στα πανέρια και στους πάγκους και στη λαϊκή
καμιά διάκριση δεν κάνουν πια φυλετική.

Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο
ωαίο τρόπο βρε που βρήκα
να τα πιάνωωωωωωω…

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο φίλο Δ. Μ.
το αστέρι τις tv.
για το ωαίο χιούμορ που διαθέτει και
για την επέτειο της ονομαστικής του εορτής.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:

Δ.Μέλλος
23-10-2007, 02:51 PM
Είναι καταπληκτικό αυτό που μου συμβαίνει: Μου έρχονται οι ιδέες η μία πίσω από την άλλη :idea: Θα πρέπει βέβαια να το προσέξω, γιατί είμαι και σε ηλικία κρίσιμη :cheesy:

Που λέτε, σκέφτηκα το εξής: όλοι (όχι και όλοι βέβαια, αλλά αρκετοί) μου προσάπτουν τον επιθετικό προσδιορισμό του τσίπη, γιατί ενώ έχω ουσιαστικά δωρεάν φιλοξενία στο διαδίκτυο, κλαίγομαι ότι πληρώνω για αυτήν (περίπου 15 ευρώ το μήνα και αν).

Έτσι λοιπόν, για να αποδείξω ότι δεν είμαι τσίπης, αλλά και να κάνω το κομμάτι μου στον χώρο και να δείξω ότι εγώ άμα λάχει είμαι και Μαικήνας, θα διοργανώσω έναν διαγωνισμό με έπαθλο ένα χιλιαρικάκι κάθε μήνα για αυτόν που θα μου απαγγείλει το καλύτερο ποίημα μέσω της φωνητικής υπηρεσίας που παρέχει το msn.

Κριτική επιτροπή θα βάλω τον κουμπάρο μου και την κουνιάδα μου και εμένα, φυσικά, θα μαγνητοφωνώ 3-4 απαγγελίες και από τους 3-4 διαφορετικούς λογαριασμούς που έχω στο διαδίκτυο και θα τις στέλνω και θα κερδίζω το βραβείο! :nana1: Για το ξεκάρφωμα ενίοτε θα κερδίζει και ο αδελφός του κουμπάρου μου ή η ανιψιά μου η Χάιδω!

Βέβαια αυτές τις φαεινές ιδέες μου σας τις λέω εμπιστευτικά και δεν θα ήθελα να βγούνε παραέξω, μην και εκτεθούμε. Τώρα, αν κάποιοι εξακολουθήσουν να με θεωρούν κλουβιοκέφαλο και να μην μπορούν να καταλάβουν το γιατί ενώ μπορώ να διαθέτω ένα χιλιαρικάκι τον μήνα για μόστρα δεν δίνω ούτε το 1/10 για να έχω έναν ιστοτόπο της προκοπής ε, τόσο το χειρότερο για αυτούς :laugh:

Dell Piero
23-10-2007, 03:08 PM
Ο μαΓΑΖΗΣ έχει καλύτερες ιδέες αλλά και η δικιά σου δεν είναι άσχημη.

Ρίχνω άλλη μια στην στρογγυλή τράπεζα. Το πιο επιστημονικό SMS θα βραβεύεται σε όλα τα ηλιοστάσια και με τα διπλά χρήματα.

Θέλει να εκδόσει βιβλιαράκι μάλλον ΤΟ άτομο και χρειάζεται κάποιον να του το δώσει έτοιμο.

Αστρο σουρεάλ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Αν γράψει κάποιος εμένα να με χε..... Έχει να πέσει μεταφρασούλα και αλλοιωσούλα που θα την ποστάρει με τους άλλους 50 λογαριασμούς του που θα πάει σύννεφο.

Και για το αδιάβλητο της διαδικασίας ας κατεβάσει πρώτα όσα κείμενα έκλεψε από εδώ

ΤΟ ΚΛΟΥ όμως το αστρο-σουρεαλ-ποστ είναι η σύσταση επιστημονικής επιτροπής που θα αξιολογεί τα θέματα........ ΑΤΣΑ ΤΟΜΑΣ.

Πάω να αναχαιτίσω την επίθεση

skouliki04
25-10-2007, 08:46 PM
κανω προπονηση να δω ανμπορω να ανταπεξελθω

πηρα νεα φουστα
αλλα σε μια σουστα
σκιστηκε η ρημαδα
απο σκετη αφηρημαδα
τωρα θελει νεο γαΖΙ
ή θα παει παλιατζη

skouliki04
30-10-2007, 05:03 PM
θα κανω ακομα μια προσπαθεια αισθανομαι δυνατη αυτη την φορα:blink:

δεν ματαβρηκα το χαζο
εκεινο το στραβαδι
ηταν φιλος μου το ζαβο
σκετο απολιφαδι

skorpion
31-10-2007, 12:38 AM
εγω χωρις να τον ξερω καν, αρχισα να θελω να τον υπερασπιστω με τοσα που του χετε σουρει.... only love can save us:love:

Μητσάκος
31-10-2007, 09:15 AM
εγω χωρις να τον ξερω καν, αρχισα να θελω να τον υπερασπιστω με τοσα που του χετε σουρει.... only love can save us:love:

Ναι καλά, μέχρι να σε περιλάβει και σένα και να σου σούρει οτιδήποτε :toung:
Παιδί μου αυτός έχει τον ανθρωποδιώχτη και σίγουρα από ότι διάβασα και καμένο Ποσειδώνα. Εσύ μόνο επαγγελματικά μπορείς να ασχοληθείς μαζί του :laugh:

skorpion
01-11-2007, 11:19 PM
Αντε καλε τοσο καλο κοριτσι τι να βρει να μου σουρει:laugh::laugh::laugh:! τωρα ομως με το τελευταιο που μου ειπες μου κινησες την περιεργια γιατι κατι πονηρο υποψιαζομαι οτι κρυβεται πισω απο αυτη τη φραση:wacko:... Γιατι εγω μονο επαγγελματικα θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του και το γελακι στο τελος εεε???:toung::toung::toung:

Μητσάκος
02-11-2007, 09:10 AM
Αντε καλε τοσο καλο κοριτσι τι να βρει να μου σουρει:laugh::laugh::laugh:! τωρα ομως με το τελευταιο που μου ειπες μου κινησες την περιεργια γιατι κατι πονηρο υποψιαζομαι οτι κρυβεται πισω απο αυτη τη φραση:wacko:... Γιατι εγω μονο επαγγελματικα θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του και το γελακι στο τελος εεε???:toung::toung::toung:

Κληρονομικό χάρισμα έχεις; :laugh:
Παιδί μου σου είπα έχει καμένο Ποσειδώνα. Αλλά και το τοστ του καμένο είναι και το στιφάδο του και τα μπατζάκια του:nuts: Τώρα σε λίγο θα καεί κι κεφαλή του :laugh: Επίκειται από τον Αρη ενεργοποίηση Ουρανού Πλούτωνα στον 8ο :laugh:

skorpion
02-11-2007, 06:36 PM
Α και γι αυτο θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δ.Μέλλος
27-11-2007, 01:09 PM
Πάει, έληξε και η προθεσμία και χάσαμε την ευκαιρία να δούμε αν τα καβούρια στην τσέπη δαγκώνουν :toung:
Η ...επίσημη δικαιολογία είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γιατί κανείς δεν παράγει πρωτότυπο έργο, παρά μόνο αντιγραφές.
Η ...ανεπίσημη η δική μου όμως είναι ότι πέρα από εμάς (που για άλλους λόγους παρακολουθούσαμε το θέμα και ήμασταν γνώστες) και τις ...αράχνες κανείς δεν γνώριζε τίποτε :toung: Οπότε πώς να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος;
(¶λλες απόψεις που αναφέρουν ότι αντί για την επίδοση του χρηματικού επάθλου θα ζητούταν από τον νικητή να καταβάλει αυτός το χρήμα στον ...διοργανωτή, ελέγχονται ως ανακριβείς και κακόβουλες και δεν συμβάλλουν στην δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης :bigsmile: )