PDA

View Full Version : Ανάλυση Γεγονότων

super_lela
26-06-2007, 10:46 PM
Καλησπέρα,

Αναρωτιέμαι πώς μπορεί κάποιος - αν όντως μπορεί - να αναλύσει γεγονότα από αστρολογική άποψη.

Ρωτάω επειδή τα περισσότερα άρθρα που έχω διαβάσει αναφέρονται στην ανάλυση αστρολογικών χαρτών ανθρώπων - κυρίως γενέθλιων.

Θα εφαρμοστούν οι ίδιες αρχές; Λαμβάνεται υπόψιν και ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης ανθρώπων που συμμετείχαν; Ή απλώς πρόκειται για εφαρμογή προγνωστικών συστημάτων των γενέθλιων αστρολογικών χαρτών των ανθρώπων που συμμετείχαν και κατ' επέκταση τα γεγονότα είναι ήδη "γραμμένα" στους γενέθλιους χάρτες των ανθρώπων και αποτελούν κομμάτι αυτού που ορισμένοι ονομάζουν μοίρα ή πεπρωμένο;

Ξεκίνησα από αστρολογία και κατέληξα σε φιλοσοφία...:wacko: Σταματώ εδώ γιατί ικανή είμαι να περάσω σε πυρινική φυσική:toung:.

Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:!!!!!

Σούπερ Λέλα

kiaRRa
26-06-2007, 10:57 PM
Χωρίς να διεκδικώ κανένα αλάθητο, νομίζω ότι η ανάλυση γεγονότων γίνεται για τα παρελθόντα μέσα από την εξέταση της ημέρας, ώρας και τόπου όπου συνετελέσθηκαν.
Τώρα τα μελλοντικά γεγονότα νομίζω άπτονται της Ωριαίας, η οποία όμως απαιτεί πιο εξειδικευμένες γνώσεις.

Διορθώστε με:embarrest

super_lela
26-06-2007, 11:02 PM
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!

ScP
26-06-2007, 11:44 PM
Διορθώστε με:embarrest

Με ποιο τρόπο; Να σου σβήσω το ποστ καλύτερα; :toung:

Λίλιαν Σίμου
27-06-2007, 04:43 PM
Αγαπητή super_lela

Ένα γεγονός είναι κάτι που γεννιέται μία δεδομένη στιγμή και έχει τον δικό του χάρτη. Επομένως, περιγράφεται από αυτόν. Αλλά συνδυάζεται και με τους συμμετέχοντες, όπως και με τα προγνωστικά συστήματα στη ζωή αυτών που επηρεάζει.

Η χάρτης του γεγονότος, είναι στον κλάδο τη Ωριαίας αστρολογίας, μόνο που το γεγονός είναι αυτό που συμβαίνει εκείνη την στιγμή, χωρίς προηγούμενη μελέτη, η Ωριαία δηλώνει απορία σε ένα θέμα που ήδη έχει συμβεί πριν, ενώ η Επιλεκτική αστρολογία, δηλώνει την επιλογή της κατάλληλης στιγμής να κάνουμε κάτι, στο μέλλον. Και τα τρία ανήκουν σε μία ειδική κατηγορία αστρολογικής έρευνας, αλλά με παραλλαγές μεταξύ τους.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

super_lela
27-06-2007, 11:08 PM
Αγαπητή κ. Σίμου,

Σας ευχαριστώ πολύ για την - όπως πάντα - περιεκτικότατη απάντησή σας.

Φιλικά

Σούπερ Λέλα