View Full Version : Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!
elenikol
14-06-2007, 05:20 PM
Εψαξα να βρω κάποιο θέμα που να είναι μόνο για σκορπιούς αλλά δεν βρήκα κάτι (αν έχω κάνει λάθος , θα με συγχωρήσετε). Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω αυτό εδώ το θέμα και να προσκαλέσω όλους όσους έχουν τον ήλιο τους ή όποιο άλλο πλανήτη στο σκορπιό να μιλήσουν όταν και εφόσον το θελήσουν για ό,τι τους απασχολεί στα πλαίσια πάντα των χαρακτηριστικών του ζωδίου μας.
Σκορπιοί ας σπάσουμε τη σιωπή!
Ας συζητήσουμε μεταξύ μας και ας βοηθήσουμε και τους άλλους να μας καταλάβουν (μα τί λέω τώρα). Πάντως αξίζει να δοκιμάσουμε. Τί λέτε συμφωνείτε?
katrin82
14-06-2007, 06:29 PM
Δυστηχώς έχω μόνο Δία στον Σκρπιό, αλλά από προσωπική πειρα με συναναστροφές με Σκρπιούς ένα λεχω να πω..... Είναι και γαμώ τα ζώδια.... (συγγνώμη για την έκφραση...):embarrest
Όταν λέω ότι είμαι σκορπιός ή έχονται ένα βήμα μπροστά χαμογελόντας ή πηγαίνουν δύο βήματα πίσω αλλάζοντας ύφος. Τι είμαι ως σκορπιός; πολύ καλός με τους καλούς και πολύ κακός με τους κακούς, απρόβλεπτος, ζώντας με πάθος και ένταση τη ζωή μου. Ή με αγαπάνε ή με μισούνε (εννοείται ότι με φοβούνται κιόλας).Η ζωή θέλει τρέλα και ρίσκο και από αυτό οι σκορποί έχουν και για πούλημα.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ "ΠΟΝΑΝΕ" ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ Η "ΜΙΣΟΣ".
mafalda4
15-06-2007, 02:32 AM
Πολύ ωραία ιδέα να περιαυτολογήσουμε! και, ταυτόχρονα να βγάλουν και τα σπασμένα όσοι πληγώθηκαν από μας...εγώ, λοιπόν Σκορπιός, με ¶ρη και Αφροδίτη στο Σκορπιό. Και με τους περισσότερους φίλους επίσης Σκορπιούς! όταν είμαστε καλοί, είμαστε καλοί, όταν γινόμαστε κακοί, είμαστε καλύτεροι...είμαστε τόσο ευαίσθητοι, που αν ξέρατε πόσο δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να μας πειράξετε. Κυρίως γιατί, θα το θυμόμαστε για πάντα:wink2: πιστεύω, όμως, ότι κακό δεν κάνουμε, απλά θα απολαύσουμε τη στιγμή που τα πράγματα θα " γυρίσουν".Είμαστε ευαίσθητοι( ναι, το ξαναλέω), αλλά και πολύ δυνατοί.Σαν ήρωες ¶ρλεκιν ένα πράγμα...κάποιοι από μας ίσως να έχουν και θεληματικό πηγούνι. Κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά:laugh:
Fotini Christodoulou
15-06-2007, 11:16 AM
Είναι πολύ καλοί μέχρι να αποδείξουν(περίτρανα)το αντίθετο.
Επιθυμούν να κυριαρχούν πάνω σε όλους και να τους ελεγχουν, διασκεδάζουν να παιζουν με το μυαλό των άλλων καθώς έχουν έμφυτο ταλέντο να το κάνουν.
Σε ανεβάζουν στα σύννεφα μόνο και μόνο από περιέργεια για να δούν πόσο ισχυρά ψυχικά αποθέματα έχεις όταν σε ρίξουν στα έγκατα της γης.Αν αναρριχηθείς ξανα επανω κερδίζεις τον σεβασμό τους.
Ενώ λενε χωρίς κολλήματα την αποψή τους ,ειναι ευθείς δηλαδη, την ίδια στιγμή αγαπούν την ίντριγκα και έτσι αν και λένε αληθινά την άποψη τους υπάρχει πάντα η περίπτωση απλά να δολοπλοκούν απλά για διασκέδαση.
Η διάθεσή τους είναι Kinder έκπληξη,ποτέ δεν ξέρεις στην πραγματικότητα τί σκέφτονται ή τι επιθυμούν. Μπορούν να περιμένουν όσο χρειαστεί για να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν και ότι και να γίνει,ακομα και να κανει η γή τουμπα, δεν μπορείς να τους επηρεάσεις να αλλάξουν δρόμο.
Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι σημαντικό.:toung:
Σας συμπαθώ καταβάθος τους Σκορπιούς (αναγκαστικά:cheesy: ).
elenikol
15-06-2007, 12:07 PM
Αντιδρώ πάντα σύμφωνα με τις εντυπώσεις μου και ό,τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. Αν νομίζω ότι με "πλήγωσες" δεν ξέρω ούτε και εγώ πως θα αντιδράσω. Αν δεν θέλω να σε "εκδικηθώ" θα πληγώσω τον εαυτό μου και τότε....... μετά από κάποιο διάστημα θα είμαι πάλι στη σκηνή για να δώσω και να πάρω καινούρια μαθήματα.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Sophia Varsami
15-06-2007, 04:50 PM
Δυστηχώς έχω μόνο Δία στον Σκρπιό, αλλά από προσωπική πειρα με συναναστροφές με Σκρπιούς ένα λεχω να πω..... Είναι και γαμώ τα ζώδια.... (συγγνώμη για την έκφραση...):embarrest
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..... ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΕΝΑ ΠΡ¶ΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ....
Sophia Varsami
15-06-2007, 04:55 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ "ΠΟΝΑΝΕ" ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ Η "ΜΙΣΟΣ".
ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ..... ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.... ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙ & ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....
Sophia Varsami
15-06-2007, 04:57 PM
Είμαστε ευαίσθητοι( ναι, το ξαναλέω), αλλά και πολύ δυνατοί.Σαν ήρωες ¶ρλεκιν ένα πράγμα...κάποιοι από μας ίσως να έχουν και θεληματικό πηγούνι. Κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά:laugh:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ
birtsia
15-06-2007, 05:15 PM
Καλησπέρα σας,
Μπορεί για αστρολογία να μην ξέρω αρκετά, αλλά για τους Σκορπιούς ξέρω τα πάντα.' Έχω ειδικές σπουδές'.
Εγώ έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό. Ο μεγάλος μου έρωτας ήταν Σκορπιός.
Το ζώδιο σκορπιός είναι όπως το γνωστό ζώο στο γνωστό ανέκδοτο:
'Ενας σκορπιός ζητά από έναν κάβουρα να τον πάρει στην πλάτη να τον περάσει απέναντι από ένα ποτάμι γιατί δεν ξέρει μπάνιο. Ο κάβουρας του λέει όχι γιατί θα τον τσιμπίσει και θα πεθάνει. Ο σκορπιός του λέει 'χαζός είμαι να σε σκοτώσω, αφού θα πνιγώ και εγώ'. Στα μισά του ποταμού ο σκορπιός τον δαγκώνει και καθώς πνίγονται και οι δύο, ρωτάει ο κάβουρας τον σκορπιό γιατί το έκανε.
Ο σκορπιός απαντά 'Δεν φταίω εγώ, Είναι στη φύση μου'. (σκότώνει και είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς).
Λένε ότι οι σκορπιοί είναι και ευαίστητοι και γι'αυτό σκοτώνουν, ότι είναι άμυνα, αλλά αυτό μάλλον είναι υπό απόδειξη.
Το μόνο θετικό που τους βρίσκω εγώ είναι η ειλικρίνεια μέχρι ομότητας (η ομότητά τους είναι λίγο απάνθρωπη).
Φιλιά
zeta1987
16-06-2007, 02:01 PM
Γεια σας και από εμένα!! Εγώ είμαι σκορπιός και εκτός από τον ερμή στο σκορπιό, έχω και τον Πλούτωνα κλασσικά όπως και εκατομμύρια κόσμου, αλλά τον αναφέρω γιατί σχηματίζει μία συζυγία με τον ερμή μου και μάλιστα στον όγδοο οίκο που είναι και του σκορπιού! Όποτε λέω ότι είμαι σκορπιός, άλλοι τρομάζουν λιγάκι ή άλλοι με κοιτούν με δέος... Αρκετοί μου λένε ότι έχω πολύ εσωτερική δύναμη και αυτό είναι αλήθεια, γιατί υπομένω τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής με πολύ δύναμη και ώρες ώρες απορώ και εγώ :blink:!!! Κατα τα άλλα είμαι αρκετά εσωστρεφής και μυστικοπαθής, δεν μαρέσει να ξέρουν όλοι τα πάντα για εμένα.. Μαρέσει να ψυχολογώ τους άλλους και να ανασύρω βαθιά συναισθήματα που κρύβονται πίσω από περίπλοκες καταστάσεις.. Επίσης απεχθάνομαι την επιφανειακότητα και τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων της ζωής και που δεν είναι υπεύθυνοι...! Και όσον αφορά την εκδίκηση και την αυτοκαταστροφή...προσπαθώ να αποφεύγω να εκδικηθώ κάποιον γιατί πραγματικά άμα το κάνω δηλητηριάζομαι και εγώ και καταβάθος δεν το θέλω..και έτσι καταφεύγω στην αυτοκαταστροφή, με την έννοια να ρίξω εγώ τον εαυτό μου :sad2:! Βέβαια σε γενικές γραμμές είμαι καλή και δεν θέλω να χαλάω χατήρια σε κανέναν, θέλω να ευχαριστώ όλο το κόσμο, όμως άμα καταλάβω ότι κάποιος πάει να με εκμεταλευτεί..γίνομαι...:cry::c ry:!!! Γνώμη μου είναι ότι εμείς οι σκορπιοί είμαστε πολύ καλοί αρκεί ο άλλος να μην το εκμεταλευτεί, γιατί τότε...νευριάζουμε πολύ!!:cheesy: Ευτύχως που έχω και κάποια στοιχεία από τον τοξότη και με βοηθούν να φιλοσοφώ κάποιες καταστάσεις και να μην δίνω σημασία...:amuse:
nanstenka
16-06-2007, 04:51 PM
Τους εκτιμώ απεριόριστα...μέχρι ενός σημείου... Ενώ έχουν τις απίστευτες ψυχικές και νοητικές δυνατότητες τις χρησιμοποιούν πάντα ακραία γιατί είναι υπερβολικά ματαιόδοξοι...Αν δεν μ' αρέσει κάτι στους Σκορπιούς είναι ότι ψάχνουν πάντα το υποψήφιο θύμα...κι ας τους αρέσει να θυματοποιούνται...μόνο που σε μερικούς αν8ρώπους αυτό γίνεται γρήγορα αντιληπτό με λίγη εξυπνάδα!!
Είναι κρίμα να έχεις τόση ενέργεια μέσα σου και να τη χρησιμοποιείς τόσο λα8ος...γι' αυτό και στο αμήν αυτοκαταστρέφονται. Ο Σκορπιός είναι ικανός για το μεγαλύτερο καλό και το κακό ταυτόχρονα τόσο στους άλλους όσο και στους εαυτούς τους γι' αυτό και είναι 50 50 ή του ύψους ή του βά8ους....αλλά έτσι είναι οι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες...Έτσι δεν είναι???
zeta1987
16-06-2007, 05:55 PM
Ο Σκορπιός είναι ικανός για το μεγαλύτερο καλό και το κακό ταυτόχρονα τόσο στους άλλους όσο και στους εαυτούς τους γι' αυτό και είναι 50 50 ή του ύψους ή του βά8ους....αλλά έτσι είναι οι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες...Έτσι δεν είναι???
Έχεις 100% δίκιο, αυτήν την ενέργεια που δίνει ο ¶ρης αλλά και την εσωτερική δύναμη που δίνει ο Πλούτωνας, που είναι και οι κυβερνήτες του σκορπιού, είτε θα είναι για καλό είτε για το κακό... Εξαρτάται βέβαια από πολλές καταστάσεις αυτό! Αφού παραδοσιακά, ο σκορπιός, συμβολίζεται είτε σαν ένα αετό, που είναι αγέρωχος και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά είτε σαν το εκδικητικό και ύπουλο ερπετό, τον σκορπιό... Είμαστε πανάθεμα μας, αλλά αυτή αυτοκαταστροφή πιά είναι το κάτι άλλο... Δεν ξέρω αν έχει ακούσει κάποιος ότι άμα βάλεις γύρω γύρω από έναν σκορπιό φωτιά, δεν θα πάει να καεί.. Αφού θα καταλάβει ότι είναι εγκλωβισμένος θα αυτοκαταστραφεί, στρέφοντας το κεντρί στον εαυτό του....:wacko:
Agxos
27-07-2007, 08:51 PM
νομιζω οτι ο σκορπιος ειναι ενα παρεξηγημενο ζωδιο... αν θεωρησουμε οτι ολοι εχουμε μεσα μας κακια και την βγαζουμε με τον ενα ητον αλλο τροπο ο σκορπιος ειναι το ζωδιο που θα σκεφτει πολυ καλα ρπιν ενεργησει παρορμητικα και ισως πληγωσει καποιον... γενικα ενας σκορπιος πρωτα βαζει τον εαυτο του στην θεση του αλλου και υστερα ενεργει γι αυτο εξαλλου ειναι και πολυ καλος στις συμβουλες αλλα και στην στιρηξη των αλλων!
Εχουμε ορθη κριση και ειμαστε αρκετα ψυχραιμοι σε δυσκολες καταστασεις λειτουργουμε σχεδον παντα εγκεφαλικα δεν λεμε πολλα αλλα δειχνουμε τα συναισθηματα μας με πραξεις....
zeta1987
28-07-2007, 02:06 AM
Εχουμε ορθη κριση και ειμαστε αρκετα ψυχραιμοι σε δυσκολες καταστασεις λειτουργουμε σχεδον παντα εγκεφαλικα δεν λεμε πολλα αλλα δειχνουμε τα συναισθηματα μας με πραξεις....
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό... Έχουμε μεγάλη ψυχική αντοχή...:weird:
Κρύβετε καλά τα συναισθήματά σας και δεν αφήνετε να σας πλησιάσουν εύκολα. Εξαιρετικά γοητευτικές προσωπικότητες που όμως δεν αφήνετε να σας αγαπήσουν!
Agxos
28-07-2007, 11:34 AM
δεν αφήνετε να σας πλησιάσουν εύκολα.
αφηνουμε να μας πλησιασουν αυτους που κρινουμε οτι το αξιζουν παρα πολυ...επειδη ψυχολογουμε παντα της καταστασεις και δεν βλεπουμε τα πραγματα με επιδερμικο τροπο και συνεχεια εμβαθυνουμε τις κινησεις του αλλου γι αυτο στην αρχη δειχνουμε καπως απομακροι αλλα μολις σιγουρευτουμε ανοιγουμε την καρδια μας και δινουμε και την ψυχη μας στους φιλους μας!
zeta1987
28-07-2007, 03:22 PM
Κρύβετε καλά τα συναισθήματά σας και δεν αφήνετε να σας πλησιάσουν εύκολα. Εξαιρετικά γοητευτικές προσωπικότητες που όμως δεν αφήνετε να σας αγαπήσουν!
Απλά, επειδή ο σκορπιός τα δίνει όλα όταν αγαπήσει, περιμένει να δεί άμα αξίζει τον κόπο να ανοιχτεί για να τα δώσει όλα αυτά. Οι σκορπιοί ή αγαπούν απόλυτα ή καθόλου..Μαζί τους και εγώ...:embarrest
2neverland
28-07-2007, 07:20 PM
Mafalda4,πολύ καλή η περιγραφή σου!Εκεί που έβγαλα το καπέλλο μου όμως κι έσκασα στα γέλια,είναι με την περιγραφή της roadrunner!!!Απίστευτη πραγματικά!Λοιπόν Σκορπιός στον ωροσκόπο,και κατά βάθος απόλυτα Σκορπιός.Μα τι νόημα έχει να δώσεις αγάπη σε κάποιον αν αυτός δεν είναι απόλυτα ανώτερος και κατώτερος συνάμα?Αγαπάμε με απολυτότητα αυτά τα σπάνια πλάσματα που αντέχουν,ξέρουν,προβλέπουν ,νοιώθουν,τα πάντα και παράληλα έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν όσο κανείς άλλος.Έτσι αναμετράμε τη δύναμη μας εμείς.Βάζουμε την τελειότητα των συναισθημάτων και το απόλυτο βάθος.Για να δούμε..τι βάζει ο άλλος...Είναι όντως αντάξιός μας?Το αξίζει το δώρο της απόλυτης αγάπης?Και μετά,μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και ψαχνουμε για σπηλιά.Και η αυτοτιμωρία αρχίζει..Και είναι συνώνυμη του μεγαλείου μας.Αλλά ο χρόνος μας αποζημιώνει σχεδόν πάντα,γιατί αυτές τις αιματηρές μάχες της καρδιάς,οπου το χτές και το σήμερα χάνονται μεσα στο υπέρτατο ΠΑΝΤΑ του χώρου και του χρόνου,δεν μπορεί να τις δώσει κανείς καλύτερα απο εμάς.Και οι υπόλοιποι,οταν δοκιμάσουν μια φορά να χορέψουν με Σκορπιό κάτω απο το φεγγάρι,δεν το ξεχνούν ποτέ,και πάντα ξαναγυρίζουν,σαν φαντάσματα που ζητάνε πίσω το ζωντανό σώμα τους.....
Οι άντρες σκορπιοί της παρέας , δεν έχουν να μας πουν κάτι;:amuse:
Agxos
29-07-2007, 03:30 PM
μαλλον σε καμια παραλια θα την αραζουν...
*Astropeleki*
30-07-2007, 02:40 AM
Οι άντρες σκορπιοί της παρέας , δεν έχουν να μας πουν κάτι;:amuse:
Είχαμε έναν πραγματικά πολύ καλό και έντονο Σκορπιό.... αλλά μας έχει εξαφανιστεί :sad:
elenikol
30-07-2007, 10:47 AM
Απλά, επειδή ο σκορπιός τα δίνει όλα όταν αγαπήσει, περιμένει να δεί άμα αξίζει τον κόπο να ανοιχτεί για να τα δώσει όλα αυτά. Οι σκορπιοί ή αγαπούν απόλυτα ή καθόλου..Μαζί τους και εγώ...:embarrest
Συμφωνώ και επαυξάνω.
elenikol
30-07-2007, 10:52 AM
Είχαμε έναν πραγματικά πολύ καλό και έντονο Σκορπιό.... αλλά μας έχει εξαφανιστεί :sad:
Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά ελπίζω η επανεμφάνιση του να είναι θέμα χρόνου.
Οντως χρειαζόμαστε αντρικές "σκορπίσιες" θέσεις και απόψεις.
kritikia
30-07-2007, 03:17 PM
Έχω Ουρανό στον Σκορπιό και απ' ότι έχω διαβάσει είναι μια πολύ καλή θέση. Πάντως έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, είναι άτομα πολύ ευαίσθητα, που αγαπάνε τους φίλους τους και το δείχνουν, είναι πολύ καλοί εραστές και τους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα και αισθήματα για αυτούς που θα καταλάβουν ότι είναι πραγματικά κοντά τους..Ωστόσο αν πάρουν είδηση ότι τους κοροϊδεύεις, τότε γίνονται φοβερά εκδικητικοί..δεν θα σταματήσουν αν δεν πάρουν το αίμα τους πίσω..Και μεταξύ μας δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν φέρεται ανάλογα σε τέτοιες περιπτώσεις.. ανεξαρτήτως ζωδίου!:noworry:
*Astropeleki*
30-07-2007, 04:57 PM
Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά ελπίζω η επανεμφάνιση του να είναι θέμα χρόνου.
Οντως χρειαζόμαστε αντρικές "σκορπίσιες" θέσεις και απόψεις.
Που είναι ο Alien1; ΟΕΟ :toung:
Θα τα έλεγε χύμα και τσεκουράτα... :embarrest
dream_on
09-11-2007, 01:45 PM
Καλημερα!! Οτι εγραψε η roadrunner ειναι απιστευτα σωστο, όπως και η 2neverland. Ειδικα η roadrunner μου φαινεται εχει κανει μεταπτυχιακο στο θεμα.... :). Θα προσθεσω και γω λιγα λογια (με 4 πλανητες στον 8ο), απο προσωπικες εμπειριες με ατομα του...ειδους : δε ξερουμε να εγκαταλειπουμε ποτε πριν πετυχουμε το στοχο μας
Επειδη ειμαστε απολυτοι ανθρωποι, μας ενδιαφερει να τα εχουμε ολα ή τιποτα. Και αν δουμε οτι δε μπορουμε να εχουμε το "ΟΛΑ", δινουμε μια κλωτσια για να μη μεινει τιποτα...
Ακομα και στις φαινομενικα χαμενες περιπτωσεις, αφηνουμε παντα ενα παραθυρο ανοιχτο, ωστε να επανελθουμε στο μελλον, υπο καλυτερες συνθηκες. Αυτο συχνα βγαινει εις βαρος μας, γιατι ετσι κραταμε παντα επαφη με το παρελθον που συνηθως ειναι γεματο πληγες. Ζωντας απο τοσο κοντα τον πονο, γινομαστε ανθεκτικοι σ αυτον , αλλα κατα βαθος μας αρεσει αυτη η σαδομαζοχιστικη σχεση με τον πονο..
Επειδη η σκεψη μας ειναι βαθια, εχουμε μαθει μελετώντας τα κινητρα των ανθρωπων να αναγνωριζουμε και την φωτεινη και την σκοτεινη πλευρα της ψυχης. Για αυτο μπορουμε να πληγωσουμε τοσο ευστοχα. Οταν πληγωνουμε, εμεις ποναμε περισσοτερο, γιατι για να φτασουμε σε αυτο το σημειο, ειναι σιγουρο οτι μας εχουν πληγωσει...
Επειδη μιλαμε σπανιοτερα απ οτι χρειαζεται οταν μας ενοχλει κατι- συνηθως για να μη στεναχωρησουμε κανεναν-μαζευονται πολλα καταπιεσμενα, που εκδηλωνονται με μορφη βιαιης εκρηξης..την οποια εμεις αντεχουμε..ο αλλος ομως; Αλλωστε εμεις οι σκορπιοι ειμαστε κατα καποιο τροπο συναισθηματικα vampir...τρεφομαστε απο την ενταση των συναισθηματων μας, και φυσικα απο τις συναισθηματικες αντιδρασεις των αλλων..(που μερικες φορες προκαλουμε σκοπιμα..)Οποιος αντεξει παντως, κρινεται αξιος και παιρνει bonus εμπιστοσυνης!!
Η αληθεια ειναι οτι πισω απο ενα πολυ σκληρο τσοφλι κρυβεται ενας πολυ μαλακος πυρηνας, τον οποιο πρεπει να προστατευσουμε, και γι αυτο μοιαζουμε με συναισθηματικα φρουρια που ειναι σε διαρκη κατασταση αμυνας.
Σιχαινμαστε την αδυναμια, αλλα μας αρεσει η πληρης παραδοση και στο παιχνιδι θελουμε να βαζουμε εμεις τους ορους μας γιατι η λεξη κλειδι ειναι "ελεγχος", αν και πολλες φορες ετσι δημιουργειται μια σχεση εξαρτησης, που ειναι ναρκωτικο και για τις δυο πλευρες..
Τωρα που τα διαβαζω ολα αυτα, μου φαινομαστε δυσκολοι ανθρωποι (τουλαχιστον), αλλα υποψιαζομαι οτι οταν καποιος αντεξει ολα τα παραπανω (και οτι αλλο εχω ξεχασει..), κερδιζει ενα συμμαχο για ολη του τη ζωη, γιατι εμεις ξερουμε να χτιζουμε σχεσεις ζωης, και για αυτο επιμενουμε στα γερα θεμελια!!
exclusiveteam
09-11-2007, 02:51 PM
εγω παιδια εχω ηλιο, ερμη, αφροδιτη, δια, κρονο στον 8ο οικο του σκορπιου (εχω πολυ εντονα τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που αναφερετε) καθως και ουρανο στο σκορπιο οπως και μεσουρανημα στο σκορπιο.
Δεν θελω να πω για τον εαυτο μου, θα αφησω εσας βαση των στοιχειων που παραθετω να το σχολιασετε.
skorpion
10-11-2007, 09:48 PM
Βαθος... τοσο πολυ που καποιους τους τρομαζει...αλλα καπου εκει ειναι ο θησαυρος...κι αν μεινεις θα ειναι για παντα δικος σου....και δε θα υπαρχει πια ουτε πανω ουτε κατω...μονο το ονειρο που θα γινεται πραγματικοτητα
Τι ειπα παλι!
στην ζωή μου υπάρχουν πολλοι σκοππιοιο
ερμης και οι δυο αργοι πλανήτες της της γεννιάς μου '66
σελήνη κια άρης στον 8ο οίκο ευτυχώς με σώζει το ζώδιο
πολλοι αυτοκαταστροφηκοί τυποι,αυτοτημωριτηκοι,αν υπάρχοι αυτοί η λέξη,
πολλοι καλοί φίλοι,πιστοί μέχρη αιδίας σε άτομα που δεν αξίζουν αυτοί τους τη πίστη
κλειστοί σε αυτά που νιώθουν οι άλλοι όμως χριάζονται την ζεστασιά του και αυτό είναι που μας απομακρίνη από κοντάτους,όταν είναι ερωτική η σχέση,αλλωστέ τους φίλους τους διαλέγεις και τους αγαπάς με τα υπερ και τα κατ'α τους,από αυτον πυ διαλέγεις θέλεις ζεστασιά πιστεύω
οσκοπρπιος στον ερμή με κάνει καχύποπτη,οάρης μου αν και στο ζυγό με κάνει μαχητική και δυναμική η σελήνη παλύ να τρώγωμαι μόνη μου τομόνο που δεν επιτρέπω σ'μένα να κρατάω κακία οπως οισπορπιοί που ξέρω είναι κακό για την ψυχή μου συνχωράω ακόνα και αύτους που με πληγώνουν δεν ασχολούμε μαζί τους
όσο για τον alien1 πραγματικά μας
ΛΕΙΠΕΙΣ:sad:
chandramani
12-11-2007, 01:33 AM
Το θέμα είναι ότι όλοι στη ζωή μας πληγωνόναστε και πληγώνουμε. Ο πόνος που βιώνουμε είναι σημείο εξέλιξης. Γιατί όμως οι σκορπιοί που πληγώθηκαν αντεπιτίθενται; πονάνε περισσότερο; Το τι θα κάνει ο καθένας τον πόνο του είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση : άλλοι τον κάνουν τέχνη, άλλοι εκδίκηση! Πιστεύω πως η δύναμή τους είναι πράγματι βαθειά αλλά πολλές φορές ο πόνος γίνεται αυτοσκοπός!
zeta1987
12-11-2007, 11:40 AM
Το θέμα είναι ότι όλοι στη ζωή μας πληγωνόναστε και πληγώνουμε. Ο πόνος που βιώνουμε είναι σημείο εξέλιξης. Γιατί όμως οι σκορπιοί που πληγώθηκαν αντεπιτίθενται; πονάνε περισσότερο; Το τι θα κάνει ο καθένας τον πόνο του είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση : άλλοι τον κάνουν τέχνη, άλλοι εκδίκηση! Πιστεύω πως η δύναμή τους είναι πράγματι βαθειά αλλά πολλές φορές ο πόνος γίνεται αυτοσκοπός!
Πολύ σωστά όλα όσα λές! Απλώς οι σκορπιοί επειδή λίγο σπάνια ανοίγονται στους άλλους και δίνουν συναισθήματα, όταν τα δώσουν απαιτούν απόλυτη πίστη και αφοσίωση, καθώς και ότι δώσουν να πάρουν από τους άλλους. Έτσι άμα προδοθούν τιμωρούν τον εαυτό τους με το να εκδικηθούν τους άλλους, γιατί μην ξεχνάμε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και δεν κάνει καλό..Είναι η πολύπλοκη φύση των σκορπιών αυτή.
chandramani
12-11-2007, 01:12 PM
Ενώ εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί όταν δοθούμε δεν αναζητούμε την πίστη ή την αφοσίωση΄;;; Ή δεν πονάμε όταν μας προδίδουμε; Νομίζω πως πράγματι είστε γοητευτικοί για ένα πολύ σημαντικό λόγο (και για άλλους ) : ότι δεν σας ταιριάζει η επιφάνεια, κινείστε πάντα κάτω από τα φαινόμενα και αυτό πράγματι είναι απαραίτητο στην ζωή μας! Αλλά βρε παιδιά πολύ δράμα! Δράμα για το δράμα;;;καλά εσείς το αντέχετε εφόσον το πάράγετε, σκεφτείτε όμως και αυτούς που εμπλέκονται συναισθηματικά μαζί σας...:bigsmile:
starfish
12-11-2007, 01:51 PM
Ενώ εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί όταν δοθούμε δεν αναζητούμε την πίστη ή την αφοσίωση΄;;; Ή δεν πονάμε όταν μας προδίδουμε; Νομίζω πως πράγματι είστε γοητευτικοί για ένα πολύ σημαντικό λόγο (και για άλλους ) : ότι δεν σας ταιριάζει η επιφάνεια, κινείστε πάντα κάτω από τα φαινόμενα και αυτό πράγματι είναι απαραίτητο στην ζωή μας! Αλλά βρε παιδιά πολύ δράμα! Δράμα για το δράμα;;;καλά εσείς το αντέχετε εφόσον το πάράγετε, σκεφτείτε όμως και αυτούς που εμπλέκονται συναισθηματικά μαζί σας...:bigsmile:
Αφου ειναι στην φυση τους!!
Δεν ξερεις το ανεκδοτο με τον βατραχο και τον σκορπιο; :bigsmile:
[Πολυαγαπημενοι μου σκορπιοι....:bigsmile:]
Ιφιγένεια
12-11-2007, 03:42 PM
Ισως να είναι αυτό το μάθημα που πρέπει να πάρουν οι σκορπιοί... οτι όσο και αν πονάνε πρέπει να μάθουν να συγχωρούν και να γυρίζουν σελίδα...
Και αφού είναι μάθημα για αυτούς σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνουν αυτοί απο τον οποιοδήποτε άλλο...
penguin
12-11-2007, 04:53 PM
Πιστευω οτι επειδη οι Σκορπιοι νιωθουν τα παντα τοσο εντονα, πραγματι πονανε περισσοτερο. Μεχρι που φτανουν στο σημειο να αρρωσταινουν κιολας...Με το Σκορπιο συνδεονται και τα αυτοανοσα νοσηματα(οπου ο οργανισμος στρεφεται εναντιον του εαυτου του).Μην μπορωντας επομενως να ξεχασουν τον πονο,γινονται αυτοκαταστροφικοι αφου αυτο συχνα εχει τιμημα και στη δικη τους υγεια..
Ιφιγένεια
12-11-2007, 05:03 PM
Λογικό είναι αυτό που λες... Οταν τοση ενεργεια την κρατάς μέσα σου και δεν την εξωτερικεύεις μόνο στον εαυτό σου κάνεις κακό...
Γι'αυτο θα ήταν καλύτερα να το ξεπεράσουν αυτό το στάδιο(της καταστροφικότητας ή αυτοκαταστροφικότητας) κάνοντας δημιουργικά πράγματα. Δεν είναι εύκολο αυτό, το ξέρω(έχω σελήνη στο σκορπιο..) αλλά ετσι μόνο θα καταφέρουν τελικά να βρουν την ηρεμία τους...
και να ξεκολλήσουν από το παρελθόν.
panther
12-11-2007, 07:08 PM
Αφου ειναι στην φυση τους!!
Δεν ξερεις το ανεκδοτο με τον βατραχο και τον σκορπιο; :bigsmile:
[Πολυαγαπημενοι μου σκορπιοι....:bigsmile:]
Αχ δεν θα το αντέξω αυτό! Μην το πεις το ανέκδοτο... Ήμαρτον πια!:toung:
Πιστεύω ότι ο λόγος που αναζητούν την εκδίκηση οφείλεται στο ότι είναι τρομερά εγωιστές και θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο!!! Εκείνοι θέλουν να κάνουν κουμάντο, πάει και τελείωσε ... Ας μην ξεχνάμε τον καλό μας πλανήτη Πλούτωνα:bigsmile:
skorpion
12-11-2007, 08:15 PM
δε νομιζω οτι ειναι εγωιστες οι σκορπιοι, ο εγωισμος ειναι κατι επιφανειακο και οι σκορπιοι δεν αρεσκονται σε επιφανειακα πραγματα. Οτι αρεσκονται στον ελεγχο μαλλον αλλα αυτο συμβαινει διοτι διαφορετικα νιωθουν ευαλωτοι. Οτι τα νιωθουν ολα περισσοτερα το πιστευω και οτι δυσκολα ξεχνανε ειδικα αν εχουν επενδυσει σε κατι και αυτος ειναι και ο λογος που βιωνουν το πονο περισσοτερο μαλλον, επειδη αρνουνται να αφησουν ευκολα κατι στο οποιο εχουν επενδυσει οσο κι αν αυτο το γεγονος τους φερνει πονο.
Ιφιγένεια
12-11-2007, 08:22 PM
έχεις δίκιο... ούτε εγώ πιστεύω οτι είναι εγωιστες.. αν ήταν δεν θα ηταν ικανοι να κανουν τοσο υπερβολικά πραγματα ρισκάροντας ωρες ωρες να τους περναν οι αλλοι για ψυχοπαθεις!!! :) απλώς τους αρέσει να φαίνονται κακοί όταν πληγωνονται, για να το κρύβουν και να μη δείχνουν ευάλωτοι..
*Astropeleki*
12-11-2007, 08:53 PM
Οτι αρεσκονται στον ελεγχο μαλλον αλλα αυτο συμβαινει διοτι διαφορετικα νιωθουν ευαλωτοι. Οτι τα νιωθουν ολα περισσοτερα το πιστευω και οτι δυσκολα ξεχνανε ειδικα αν εχουν επενδυσει σε κατι και αυτος ειναι και ο λογος που βιωνουν το πονο περισσοτερο μαλλον, επειδη αρνουνται να αφησουν ευκολα κατι στο οποιο εχουν επενδυσει οσο κι αν αυτο το γεγονος τους φερνει πονο.
Δεν είναι ότι νιώθουν ευάλωτοι... Νομίζω πως δεν έχουν εμπιστοσύνη ή δεν είναι σίγουροι ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που εκείνοι θέλουν αν δεν έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο των καταστάσεων! Το ότι δεν ξεχνούν είναι δεδομένο, μιας και Πλούτωνας είναι αυτός.... οι εμμονές στο αίμα τους είναι... σα να λέμε δεύτερη φύση τους! Και αυτό γιατί γιατί δίνονται ολοκληρωτικά στο οτιδήποτε και μετά το πάθημα γίνεται μάθημα με αποτέλεσμα να βγάζουν έντονα τον κακό τους εαυτό... Ίσως να είναι άμυνα αυτή τους η συμπεριφορά, ίσως με το να ζητούν και να επενδύουν τόσο πολύ στους άλλους, να το κάνουν γιατί κατά βάθος θέλουν να νιώσουν ασφάλεια από αυτούς...
... ρισκάροντας ωρες ωρες να τους περναν οι αλλοι για ψυχοπαθεις!!!
:laugh::laugh::laugh: πλιιιιιζ ντον' τ κολ δεμ ΣάΙΚΟ.... Είναι καλά παιδάκια οι Σκορπιοί :toung:
skorpion
12-11-2007, 09:16 PM
Δεν είναι ότι νιώθουν ευάλωτοι... Νομίζω πως δεν έχουν εμπιστοσύνη ή δεν είναι σίγουροι ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που εκείνοι θέλουν αν δεν έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο των καταστάσεων!.
Αυτο εξαρταται απο σκορπιο σε σκορπιο αλλα εγω νομιζω οτι ο φοβος που μπορει να νιωθουν οταν πιστευουν οτι χανουν τον ελεγχο προερχεται επειδη εχουν επενδυσει και γι αυτο νιωθουν ευαλωτοι
Το ότι δεν ξεχνούν είναι δεδομένο, μιας και Πλούτωνας είναι αυτός.... οι εμμονές στο αίμα τους είναι... σα να λέμε δεύτερη φύση τους!
εμοννες δεν νομιζω να ειναι η καταλληλη λεξη γι αυτο που συζηταμε, αλλα ενας υδροχοος μπορει να το βλεπει ετσι.Απλα δεν επενδυουν και ξεεπενδυουν ετσι ευκολα, οταν δινονται δινονται...
Και αυτό γιατί γιατί δίνονται ολοκληρωτικά στο οτιδήποτε και μετά το πάθημα γίνεται μάθημα με αποτέλεσμα να βγάζουν έντονα τον κακό τους εαυτό...
Μαλλον ειναι στη φυση τους να δινονται ειλικρινα και ολοκληρωτικα οποτε αν εννοεις αυτο ως παθημα που γινεται μαθημα δε νομιζω οτι μπορει να γινει μαθημα, απλα ισως γινουν ακομα πιο επιφυλακτικοι και αναπτυξουν περισσοτερες αμυνες μεχρι να το ξαναεπιχειρησουν.... Κι ο εντονα κακος εαυτος δε νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικος των σκορπιων, ισως να λειτουργουν ετσι καποιοι σκορπιοι οπως ολα τα ζωδια αλλωστε απλα στους σκορπιους μπορει να φαινεται περισσοτερο ισως επειδη διαισθητικα καταλαβαινουν πιο ευκολα τι ειναι αυτο που θα πονεσει τον αλλο και ετσι το πετυχαινουν σε μεγαλυτερο μεγεθος
Ίσως να είναι άμυνα αυτή τους η συμπεριφορά, ίσως με το να ζητούν και να επενδύουν τόσο πολύ στους άλλους, να το κάνουν γιατί κατά βάθος θέλουν να νιώσουν ασφάλεια από αυτούς...
Ισως αν και υπαρχουν κι αλλα ζωδια που επιζητουν την ασφαλεια χωρις ομως τετοιο συναισθηματικο βαθος ισως...
*Astropeleki*
12-11-2007, 09:56 PM
Αυτο εξαρταται απο σκορπιο σε σκορπιο αλλα εγω νομιζω οτι ο φοβος που μπορει να νιωθουν οταν πιστευουν οτι χανουν τον ελεγχο προερχεται επειδη εχουν επενδυσει και γι αυτο νιωθουν ευαλωτοι
¶ρα νιώθουν ανασφάλεια κατά βάθος; Γι' αυτό και δίνουν πολλά;
εμοννες δεν νομιζω να ειναι η καταλληλη λεξη γι αυτο που συζηταμε, αλλα ενας υδροχοος μπορει να το βλεπει ετσι.Απλα δεν επενδυουν και ξεεπενδυουν ετσι ευκολα, οταν δινονται δινονται...
Επειδή έχω αρκετά στον Σκορπιό και τον ωραιότατο Πλούτωνα επίσης στον Σκορπιό, έτσι το έχω βιώσει... Έντονες εμμονές, οι οποίες δεν γίνονται φανερές στον έξω κόσμο... και αν γίνουν θα γίνουν για συγκεκριμένα άτομα!
Τώρα για το δώσιμο, επειδή είμαι και Υδροχόα, το χω στην φύση μου να δίνομαι στους ανθρώπους, είτε αυτό σημαίνει συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά, είτε οτιδήποτε. Αλλά το υπερβολικό δώσιμο, πολλές φορές γυρνά μπούμερανγκ και εκεί βγαίνει ο "κακός" εαυτός..γιατί είναι σα να μην αναγνωρίζεται τίποτα από όσα έχεις δώσει, σα να έκανες μια τρύπα στο νερό...
Μαλλον ειναι στη φυση τους να δινονται ειλικρινα και ολοκληρωτικα οποτε αν εννοεις αυτο ως παθημα που γινεται μαθημα δε νομιζω οτι μπορει να γινει μαθημα, απλα ισως γινουν ακομα πιο επιφυλακτικοι και αναπτυξουν περισσοτερες αμυνες μεχρι να το ξαναεπιχειρησουν....
Ναι αυτό εννοώ... δίνονται, δίνονται, μέχρι που τελικά την παθαίνουν! Εκ φύσεως του Σκορπιού, αυτή η επιφυλακτικότητα υπάρχει... Βλέπεις κάποιο άτομο και λειτουργείς για παράδειγμα "υπόγεια", για να καταλάβεις τι άτομο είναι ακριβώς, εννοώντας ότι δρας αθόρυβα μέχρι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αν σου κάνει έχει καλώς, αν δε σου κάνει, κοινώς, τον στέλνεις!
Κι ο εντονα κακος εαυτος δε νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικος των σκορπιων, ισως να λειτουργουν ετσι καποιοι σκορπιοι οπως ολα τα ζωδια αλλωστε απλα στους σκορπιους μπορει να φαινεται περισσοτερο ισως επειδη διαισθητικα καταλαβαινουν πιο ευκολα τι ειναι αυτο που θα πονεσει τον αλλο και ετσι το πετυχαινουν σε μεγαλυτερο μεγεθος
Ας βάλουμε το "κακός" σε εισαγωγικά.... Λέμε κακός περισσότερο με την έννοια του χύμα, του σκληρού.
skorpion
12-11-2007, 11:29 PM
¶ρα νιώθουν ανασφάλεια κατά βάθος; Γι' αυτό και δίνουν πολλά;
δε νομιζω οτι νιωθουν ανασφαλεια και γι αυτο δινουν πολλα. Δεν νομιζω οτι βγαινει αυτο το συμπερασμα απ αυτο που ειπα. Ισως νιωθουν ανασφαλεια οταν δινουν πολλα και τα πραγματα δεν ελεγχονται απ αυτους αλλα οχι οτι επειδη ειναι ανασφαλεις γι αυτο δινουν πολλα. Εξαλλου ο σκορπιος ειναι δυναμικο ζωδιο κι εχει μεγαλες αντοχες.
Επειδή έχω αρκετά στον Σκορπιό και τον ωραιότατο Πλούτωνα επίσης στον Σκορπιό, έτσι το έχω βιώσει... Έντονες εμμονές, οι οποίες δεν γίνονται φανερές στον έξω κόσμο... και αν γίνουν θα γίνουν για συγκεκριμένα άτομα!
Το να δινεσαι, το να αγαπας , το να θυμασαι, και το να βιωνεις εντονα και βαθια αυτοματως συνεπαγεται οτι θα εξακολουθεις να το κανεις ακομα κι αν σου γυρισουν την πλατη, αρα δε θεωρω οτι ειναι εμμονη απλα ειναι το βαθυ συναισθημα που δε φευγει ουτε ευκολα ουτε γρηγορα
Τώρα για το δώσιμο, επειδή είμαι και Υδροχόα, το χω στην φύση μου να δίνομαι στους ανθρώπους, είτε αυτό σημαίνει συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά, είτε οτιδήποτε. Αλλά το υπερβολικό δώσιμο, πολλές φορές γυρνά μπούμερανγκ και εκεί βγαίνει ο "κακός" εαυτός..γιατί είναι σα να μην αναγνωρίζεται τίποτα από όσα έχεις δώσει, σα να έκανες μια τρύπα στο νερό...
Υπαρχει και η αλλη περιπτωση να μη θες να προκαλεσεις πονο σε κανεναν παρα μονο να βυθιστεις στο δικο σου μεχρι να τον νικησεις (εσωτερικευση-θανατος-αναγεννηση). ¨Η επισης να μεταμορφωσεις και τους γυρω σου βγαζοντας αυτη την εσωτερικη δυναμη για να στηριξεις αλλους. Επειδη ομως μαλλον μιλας για αχαριστια γενικοτερα συνηθως οι σκορπιοι διαλεγουν αρκετα καλα αυτους που θα αγαπησουν νομιζω οτι δε θα αγαπουσαν ευκολα καποιον που εδινε σημαδια αχαριστιας
Ναι αυτό εννοώ... δίνονται, δίνονται, μέχρι που τελικά την παθαίνουν! Εκ φύσεως του Σκορπιού, αυτή η επιφυλακτικότητα υπάρχει... Βλέπεις κάποιο άτομο και λειτουργείς για παράδειγμα "υπόγεια", για να καταλάβεις τι άτομο είναι ακριβώς, εννοώντας ότι δρας αθόρυβα μέχρι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αν σου κάνει έχει καλώς, αν δε σου κάνει, κοινώς, τον στέλνεις!
Συμφωνουμε στο δινονται δινονται και αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι την παθαινουν κιολας αλλα αν την παθουν αργουν να το ξεπερασουν(εκτος τις ακραιες περιπτωσεις που δε οτ ξεπερνουν ποτε) οταν το ξεπερασουν και βρεθει ο επομενος καταλληλος θα ξαναδωθουν ομως.
Η επιφυλακτικοτητα υπαρχει ως προς το αν θα ανοιξει την ψυχη του...και αυτο το κανουν λιγο πολυ ολοι απλα ισως τα τεστ του σκορπιου ειναι καπως πιο βαρια... Υπογεια οχι απαραιτητα απλα ισως αρχιζεις να συλλεγεις εσωτερικα τις πληροφοριες μεχρι να βγαλεις το συμπερασμα.
Το κακο με τους σκορπιους ειναι οτι καμμια φορα μπορουν να συλλεγουν πληροφοριες και απο πραγματα που οι αλλοι ουτε καν τα βλεπουν, κινησεις,, βλεμμα, διαισθηση και καμμια φορα δεν ειναι καλο να αντιλαμβανεσαι τοσα πολλα πραγματα που μπορει να ειναι της στιγμης και ο σκορπιος μπορει αυτα να τα μεγενθυνει ως προς τη σημασια τους ή να τα αποθηκευει
penguin
12-11-2007, 11:40 PM
Το κακο με τους σκορπιους ειναι οτι καμμια φορα μπορουν να συλλεγουν πληροφοριες και απο πραγματα που οι αλλοι ουτε καν τα βλεπουν, κινησεις,, βλεμμα, διαισθηση και καμμια φορα δεν ειναι καλο να αντιλαμβανεσαι τοσα πολλα πραγματα που μπορει να ειναι της στιγμης και ο σκορπιος μπορει αυτα να τα μεγενθυνει ως προς τη σημασια τους ή να τα αποθηκευει
Ακριβως! Κι εγω εχω σεληνη και ωροσκοπο Σκορπιο...αντιλαμβανομαι πραγματα απο μικρες κινησεις, μορφασμους και βλεμματα των αλλων που απλα οι αλλοι δεν τα βλεπουν!!! (και απορω γιατι δεν τα βλεπουν!!!) Τελικα, παντα αποδεικνυεται απο τη συμπεριφορα του αλλου οτι αυτά που διαισθανομαστε εχουν καποια βαση.
*Astropeleki*
12-11-2007, 11:50 PM
δε νομιζω οτι νιωθουν ανασφαλεια και γι αυτο δινουν πολλα. Δεν νομιζω οτι βγαινει αυτο το συμπερασμα απ αυτο που ειπα. Ισως νιωθουν ανασφαλεια οταν δινουν πολλα και τα πραγματα δεν ελεγχονται απ αυτους αλλα οχι οτι επειδη ειναι ανασφαλεις γι αυτο δινουν πολλα. Εξαλλου ο σκορπιος ειναι δυναμικο ζωδιο κι εχει μεγαλες αντοχες.
Μπορεί να συμβαίνει ασυνείδητα αυτό που λέω περί ανασφάλειας! Πολλές φορές εκλαμβάνουμε κάποια πάγματα εντελώς διαφορετικά. Αλλά ίσως ο καθένας να το βλέπει από διαφορετική σκοπιά και να αντιλαμβάνεται αν αυτό που κάνει είναι λόγω αδυναμίας ή απλά λόγω χαρακτήρα :embarrest
Το να δινεσαι, το να αγαπας , το να θυμασαι, και το να βιωνεις εντονα και βαθια αυτοματως συνεπαγεται οτι θα εξακολουθεις να το κανεις ακομα κι αν σου γυρισουν την πλατη, αρα δε θεωρω οτι ειναι εμμονη απλα ειναι το βαθυ συναισθημα που δε φευγει ουτε ευκολα ουτε γρηγορα
Σωστά το θέτεις... απλά μέχρι να φύυυυγει, είναι εμμονή :cry:
Υπαρχει και η αλλη περιπτωση να μη θες να προκαλεσεις πονο σε κανεναν παρα μονο να βυθιστεις στο δικο σου μεχρι να τον νικησεις (εσωτερικευση-θανατος-αναγεννηση).
Ναι, ξέρω.. να κλειστείς στον εαυτό σου αντί να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.... Αν κάτσω και το ξανασκεφτώ, θα προτιμούσα να τα πω εκείνη τη στιγμή και ας πλήγωνα, πόναγα τους άλλους προκειμένου να μην το περνώ μόνη μου.... Αλλά από την άλλη, όταν κάτι το περνάς σε αυτό το βαθμο και σε αυτή την ένταση, γίνεσαι πιο δυνατός και ίσως περισσότερο προσεκτικός.. θάνατος και αναγέννηση!
Η επισης να μεταμορφωσεις και τους γυρω σου βγαζοντας αυτη την εσωτερικη δυναμη για να στηριξεις αλλους.
Και αυτό παίζει!
Επειδη ομως μαλλον μιλας για αχαριστια γενικοτερα συνηθως οι σκορπιοι διαλεγουν αρκετα καλα αυτους που θα αγαπησουν νομιζω οτι δε θα αγαπουσαν ευκολα καποιον που εδινε σημαδια αχαριστιας
Εξαρτάται... Μπορεί να τα σημάδια αχαριστίας να φανούν μετά από 20 χρόνια :nuts: Ευτυχώς όμως, πέρα από κανα δυο εξαιρέσεις, κόβω ποια είναι τα άτομα που μου ταιριάζουν. Αυτό που με διακρίνει στο να διαλέγω τα σωστά άτομα, μπορεί και να οφείλεται στα Σκορπίσια μου χαρακτηριστικά!:love:
Συμφωνουμε στο δινονται δινονται και αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι την παθαινουν κιολας αλλα αν την παθουν αργουν να το ξεπερασουν(εκτος τις ακραιες περιπτωσεις που δε οτ ξεπερνουν ποτε) οταν το ξεπερασουν και βρεθει ο επομενος καταλληλος θα ξαναδωθουν ομως.
Θα συμφωνήσω μαζί σου :love:
Η επιφυλακτικοτητα υπαρχει ως προς το αν θα ανοιξει την ψυχη του...και αυτο το κανουν λιγο πολυ ολοι απλα ισως τα τεστ του σκορπιου ειναι καπως πιο βαρια... Υπογεια οχι απαραιτητα απλα ισως αρχιζεις να συλλεγεις εσωτερικα τις πληροφοριες μεχρι να βγαλεις το συμπερασμα.
Ναι, γι' αυτό διευκρίνησα με την λέξη αθόρυβα και το "υπογεια΄" μπήκε ε εισαγωγικά ;) Με βρίσκεις και πάλι σύμφωνη.
Κάποιες φορές είναι καλό, γιατί εκεί που δεν βλέπουν οι άλλοι, βλέπει ο Σκορπιός!!! ΜΠΟΥ :nuts:
Αν τα μεγενθύνει, μήπως το κάνει για το συμφέρον του ή για να κρατάει καβάντζα εάν κάποιος του την φέρει σε ανύποπτη στιγμή;;; :toung::toung:
skorpion
13-11-2007, 12:05 AM
Μπορεί να συμβαίνει ασυνείδητα αυτό που λέω περί ανασφάλειας! Πολλές φορές εκλαμβάνουμε κάποια πάγματα εντελώς διαφορετικά. Αλλά ίσως ο καθένας να το βλέπει από διαφορετική σκοπιά και να αντιλαμβάνεται αν αυτό που κάνει είναι λόγω αδυναμίας ή απλά λόγω χαρακτήρα :embarrest
ξερεις γιατι δε το θεωρω ανασφαλεια ή αδυναμια...γιατι πολυ απλα το να δινεσαι ολοκληρωτικα θελει δυναμη, υπαρχουν πολλοι που φοβουνται να το κανουν και κρυβονται πισω απο το φοβο τους και δε το ζουν...Εκει που οι αλλοι φοβουνται ο σκορπιος προχωρα...:bigsmile:
Σωστά το θέτεις... απλά μέχρι να φύυυυγει, είναι εμμονή
εμμονη καποιοι το λενε αλλοι το λενε επιβεβαιωση οτι ηταν κατι αληθινο, γιατι η αληθεια δε σβηνεται ευκολα...Οπως και να το παρεις δεν ειναι απλο ή ευκολο...
Αν τα μεγενθύνει, μήπως το κάνει για το συμφέρον του ή για να κρατάει καβάντζα εάν κάποιος του την φέρει σε ανύποπτη στιγμή;;; :toung::toung:
δε νομιζω γιατι αυτα που µ¨μυριζεταιµµ μπορει και να μη του αρεσουν καθολου και η μεγενθυση ειναι μαλλον στο αιμα του:laugh::laugh: Τωρα αν θα τα χρησιμοποιησει σε ανυποπτη στιγμη ναι μπορει ή μπορει να τα αποθηκευσει για να δει αν θα ξαναεπαναληφθουν ή αν θα επαληθευτουν
εσυ εχεις σκορπιο, εγω εχω ουρανο, καλα παμε:bigsmile::bigsmile:
*Astropeleki*
13-11-2007, 12:26 AM
ξερεις γιατι δε το θεωρω ανασφαλεια ή αδυναμια...γιατι πολυ απλα το να δινεσαι ολοκληρωτικα θελει δυναμη, υπαρχουν πολλοι που φοβουνται να το κανουν και κρυβονται πισω απο το φοβο τους και δε το ζουν...Εκει που οι αλλοι φοβουνται ο σκορπιος προχωρα...:bigsmile:
keep walking :laugh:
εμμονη καποιοι το λενε αλλοι το λενε επιβεβαιωση οτι ηταν κατι αληθινο, γιατι η αληθεια δε σβηνεται ευκολα...Οπως και να το παρεις δεν ειναι απλο ή ευκολο...Καθόλου και γι' αυτό θέλει πολύ δύναμη και θέληση... ιδιαίτερα όταν πλέον έχεις αναγεννηθεί από τις στάχτες σου!
δε νομιζω γιατι αυτα που µ¨μυριζεταιµµ μπορει και να μη του αρεσουν καθολου και η μεγενθυση ειναι μαλλον στο αιμα του:laugh::laugh: Τωρα αν θα τα χρησιμοποιησει σε ανυποπτη στιγμη ναι μπορει ή μπορει να τα αποθηκευσει για να δει αν θα ξαναεπαναληφθουν ή αν θα επαληθευτουν
Κοινώς καραδοκεί ο Σκορπιός.... ας κάνουμε άλλο ένα ΜΠΟΥ :nuts:
εσυ εχεις σκορπιο, εγω εχω ουρανο, καλα παμε:bigsmile::bigsmile:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
GELLO
13-11-2007, 12:31 AM
με ¶ρη και Αφροδίτη στον Σκορπιό τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα, ενίοτε και για τους άλλους...
panther
13-11-2007, 12:36 AM
με ¶ρη και Αφροδίτη στον Σκορπιό τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα, ενίοτε και για τους άλλους...
Γιατί είναι δύσκολα για εσένα?:unsure:
GELLO
13-11-2007, 12:40 AM
Γιατί είναι δύσκολα για εσένα?:unsure:
Γιατί πολλές φορές κινδύνευσα να χάσω τον υπέροχο σύντροφό μου από τις εμμονές και την κτητικότητά μου.. Γιατί δύσκολα ξεπερνάω όσα άσχημα κατά καιρούς συμβαίνουν.. Εκείνος έχει ¶ρη και Αφροδίτη στον Καρκίνο..
panther
13-11-2007, 12:48 AM
Γιατί πολλές φορές κινδύνευσα να χάσω τον υπέροχο σύντροφό μου από τις εμμονές και την κτητικότητά μου.. Γιατί δύσκολα ξεπερνάω όσα άσχημα κατά καιρούς συμβαίνουν.. Εκείνος έχει ¶ρη και Αφροδίτη στον Καρκίνο..
Ναι αυτά δυστυχώς, είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά ενός σκορπιού!
Με το σωστό διάλογο, όλα λύνονται ... και αυτό μου το έμαθε ένας Σκορπιός!
Φαντάσου ...
ένα ακόμα μειον που έχουν οι σκορπιοι είναι η έντινη κρητική που ασκούν στους άλλους αυτό με πεοράζει πολύ γιατι βγάζουν κακία ια άλλους............
θέλοντας να καλύψουν τα δικά τους ελλάτωματα
και αν κάνεις το λάθος να τους το πεις σε πέρνει και εσένα η μπάλα
skorpion
13-11-2007, 09:55 PM
Αντε καλε ποιος σκορπιος ειναι αυτος!!! Και κανουμε και δεχομαστε!!! Επιτελους μ αυτη τη κακια και κακια!!! Μονο ο σκορπιος βγαζει κακια? Τα καλυτερα παιδια ειμαστε, αγνες ψυχουλες και ολο μας πληγωνετε!!!! Και ειμαστε και ευαισθητοι!!!
...τωρα γι αυτος που εχουν αρη στο σκορπιο εχω μια ενσταση....
*Astropeleki*
13-11-2007, 09:58 PM
...τωρα γι αυτος που εχουν αρη στο σκορπιο εχω μια ενσταση....
Για πες την.... Πρόσεξε όμως τιιιιιιιιιιιι θα πεις :suspiciou :bigsmile:
skorpion
13-11-2007, 10:12 PM
Αντε καλε, τι να πω κι εγω με τον Αρουλη στο ζυγο... Ε!!! Τι λεγαμε? :laugh::laugh::laugh:
οχι κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε το χω σιγουρεψει αυτο με τον Αρη στο σκορπιο οποτε δε μιλαω, αλλα αν το σιγουρεψω θα το πω:laugh:
:love:
*Astropeleki*
13-11-2007, 10:15 PM
Καλέ πες το και ας μη το έχεις σιγουρέψει! Εδώ μιλάμε για Σκορπιούς και Σκορπίσια χαρακτηριστικά! Αν αυτό που πεις δεν το έχεις σιγουρέψει ακόμη, μπορεί να στο επιβεβαιώσω εγώ η ιδίιιιια :laugh:
Tι έλεγες λοιπόν για τον ¶ρη στον Σκορπιό; :bigsmile:
skorpion
13-11-2007, 10:19 PM
Ειναι καπως ακομψοι καποιες φορες, και η δραση τους ειναι τραχια.... λες να ειναι και υπογεια?
*Astropeleki*
13-11-2007, 10:43 PM
¶κομψοι στους τρόπους;
Δράση τραχιά; Αυτό για εξηγησέ το λίγο καλύτερα γιατί δεν σε έχω εννοήσει ακόμη...
Το ότι δρούμε κάποιες φορές υπόγεια, είναι δεδομένο. Δεν αποκαλύπτουμε "σχέδια", κινήσεις κλπ εάν πρώτα δεν έχουμε σιγουρευτεί ότι πρέπει να το κάνουμε... μη σου πω ότι κάποιες φορές δεν τα αποκαλύπτουμε καν!
zeta1987
14-11-2007, 11:13 AM
Εγώ για τον ¶ρη στον Σκορπιό θα έλεγα ότι ποτέ δεν ξεχνάνε ότι τους κάνουν, είναι ακριβώς σαν τα σφουγγάρια.. Και δεν το αφήνουν ποτέ έτσι... Καμιά φορά μιλάνε και λίγο σκληρά..:cry:
panther
14-11-2007, 11:13 AM
¶κομψοι στους τρόπους;
Δράση τραχιά; Αυτό για εξηγησέ το λίγο καλύτερα γιατί δεν σε έχω εννοήσει ακόμη...
Το ότι δρούμε κάποιες φορές υπόγεια, είναι δεδομένο. Δεν αποκαλύπτουμε "σχέδια", κινήσεις κλπ εάν πρώτα δεν έχουμε σιγουρευτεί ότι πρέπει να το κάνουμε... μη σου πω ότι κάποιες φορές δεν τα αποκαλύπτουμε καν!
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι είναι ωμοί στους τρόπους τους. Δλδ, αν είναι να πουν κάτι, θα το πουν χύμα, χωρίς να σκεφτούν αν θα στεναχωρήσουν τους άλλους. Θα πουν την "γυμνή" αλήθεια.
Τώρα για τη "τραχια δράση" ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοει η φίλη μας η Μαρία.:bigsmile:
*Astropeleki*
14-11-2007, 07:09 PM
Εγώ για τον ¶ρη στον Σκορπιό θα έλεγα ότι ποτέ δεν ξεχνάνε ότι τους κάνουν, είναι ακριβώς σαν τα σφουγγάρια.. Και δεν το αφήνουν ποτέ έτσι... Καμιά φορά μιλάνε και λίγο σκληρά..:cry:
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι είναι ωμοί στους τρόπους τους. Δλδ, αν είναι να πουν κάτι, θα το πουν χύμα, χωρίς να σκεφτούν αν θα στεναχωρήσουν τους άλλους. Θα πουν την "γυμνή" αλήθεια.
Τώρα για τη "τραχια δράση" ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοει η φίλη μας η Μαρία.:bigsmile:
Βασικά δεν ξεχνάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μιλήσουν μόνο όταν πρέπει να μιλήσουν. Συνήθως κρατάνε και μαζεύουν μέσα τους, μέχρι να ξεχειλίσουν, να ξεπεράσουν τα όριά τους και μετά ότι και να πουν θα βγει πολύ έντονα...θα τα πουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. :bigsmile: Τότε είναι που ο λόγος τους γίνεται πολύ σκληρός και θα πονέσουν ίσως και τους άλλους. Γενικά, όμως δεν είναι απότομοι και χύμα. Αυτό συμβαίνει στην προηγούμενη περίπτωση που ανέφερα.
skorpion
15-11-2007, 02:15 PM
¶κομψοι στους τρόπους;
ναι, δε ξεερω βασικα ποια λεξη θα το χαρακτηριζε αυτο που εχω στο μυαλο μου αλλα καπως ετσι. λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
*Astropeleki*
15-11-2007, 04:34 PM
λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
Μόνο αν ξεπεράσει τα όρια του το κάνει αυτό... Κοινώς, μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει... ε στο τέλος εκρήγνυται με λογική συνέπεια έναν χειμαρώδη λόγο!!!! :bigsmile: :embarrest
starfish
16-11-2007, 01:11 PM
ναι, δε ξεερω βασικα ποια λεξη θα το χαρακτηριζε αυτο που εχω στο μυαλο μου αλλα καπως ετσι. λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
Το τακτ, ειναι ιδιοτητα του Ζυγου κυριως!
Η αν θες, η διακριτικοτητα του Σκορπιου εχει διαφορετικη ποιοτητα.
Οσο για τα ξεσπασματα, γι αυτο τα ονομαζουμε ετσι. Πως γινεται να ξεσπασει πραγματικα καποιος ... με τακτ; :nuts::nuts:
skorpion
16-11-2007, 05:49 PM
μα εγω δε μιλησα για τη περιπτωση που καποιος εχει ξεσπασματα, και γω οταν εχω τετοια με φοβουνται!
Emmanole
21-11-2007, 12:27 AM
Καλά παιδιά είναι οι Σκορπιοί. Απλά μερικές φορές φορούν παρωπίδες και είναι τρομερά απόλυτοι στις απόψεις τους, που μου έρχεται να τους χώσω μπουνιά :laugh: