PDA

View Full Version : εκλειψη

katkout
12-06-2007, 01:13 AM
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι ιδιαιτέρως αγχωμένη με την επικείμενη είσοδο του "Δασκάλου¨Κρόνου στο ζώδιο της παρθένου,και στο άγχος μου αυτό ήρθε να προστεθεί και η έκλειψη της 11 Σεπτεμβρίου 2007 ημέρα των γενεθλιων μου.Ενας φίλος μου είπε πως αυτή η έκλειψη είναι καθοριστική για μένα.Είναι πράγματι ακριβές πως μία έκλειψη την ημέρα των γενεθλίων είναι τόσο σημαντική στην ζωή κάποιου?Σας παραθέτω την ημερ.γεν. μου 11 09 1978 3.05πμ.

Σας ευχαριστώ:love:

Λίλιαν Σίμου
14-06-2007, 02:34 AM
Αγαπητή katkout

Αφού η ετήσια επιστροφή του Ήλιου σε σας, συμπίπτει με την έκλειψη, όντως αυτή η χρονιά έχει να σας δώσει κάποιο σημαντικό μήνυμα που βέβαια θα προκύψει από την συνολική μελέτη των προγνωστικών σας συστημάτων και δεν απαντάται με ένα σύντομο μήνυμα επιφανειακά.
Αλλά να ξέρετε πως τείνουν να εκλείψουν κάποια θέματα στη ζωή σας και να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Αυτό δεν είναι αρνητικό, καθώς κάτι που εκλείπει, φεύγει γιατί έκλεισε πια τον κύκλο του και πρέπει να αποδεσμευτούμε από αυτό.

Όσο για τον Κρόνο, είναι ένας πλανήτης δικαιοσύνης και σοβαρότητας, που μας βαθμολογεί για τις προσπάθειες που καταβάλαμε. Δεν είναι "κατάρα" ούτε "καταδίκη". Αντίθετα είναι δίκαιη ανταμοιβή. Αν μας πιέσει, είναι γιατί πρέπει να καταλάβουμε κάποια ζητήματα που δεν έχουμε κατανοήσει. Να τον υποδεχθείτε με ευγνωμοσύνη, γιατί θα φέρει πιο αξιόλογα δώρα από τον Δία.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου