PDA

View Full Version : Τρίγωνο Δία-Κρόνου

zeta1987
11-06-2007, 09:59 PM
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, γιατί με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε η κυρία Μεντάκη σήμερα, συνειδητοποίησα ότι έχω μία ανάλογη όψη τριγώνου μεταξύ Κρόνου-Δία και μάλιστα σε ζώδια της φωτιάς στο προσωπικό μου ωροσκόπιο. Ο Κρόνος είναι στις 20,44 τοξότη και ο Δίας επίσης στις 20,44 του κριού. Με την όψη που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα, ενεργοποιείται αυτή η προσωπική όψη;; Και αν ναι είναι καλή ή όχι;;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για την όποια βοήθεια! :love:

Λίλιαν Σίμου
14-06-2007, 02:38 AM
Αγαπητή zeta1987

Η όψη αυτή όντως σαν χρώμα στον ουρανό, ευνοεί ένα συνδυασμό γενέθλιο όπως τον δικό σας, καθώ συμπίπτει και σε ζώδια αντίστοιχα, στη φωτιά. Ήταν ισχυρότερη τον Μάιο και τώρα εξασθενεί σταδιακά, λόγω της ανάδρομης φοράς του Δία. Αλλά σας έχει προσφέρει μία θετική ώθηση.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

zeta1987
16-06-2007, 02:16 PM
Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε! Όταν σταματήσει ο Δίας να είναι ανάδρομος, και επιστρέψει στις ίδιες μοίρες πάλι, θα ξαναισχύσει αυτή όψη;; Διάβασα κάπου μέσα στο site ότι είναι πολύ δυνατή άμα είναι γενέθλια και ενδιαφέρομαι πολύ... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ξανά!

Λίλιαν Σίμου
16-06-2007, 04:53 PM
Αγαπητή zeta1987

Όταν σταματήσει ο Δίας να είναι ανάδρομος, ο Κρόνος θα είναι μακριά και πριν τον προλάβει σε όψη ο Δίας, θα αλλάξει ζώδιο. Αργότερα, όταν ο Κρόνος θα είναι στην Παρθένο και ο Δίας μπει στον Αιγόκερο, θα έχουμε ξανά ένα τρίγωνο, αλλά σε ζώδια της γης. Θα συμβεί τον Ιανουάριο του 2008.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

zeta1987
16-06-2007, 05:47 PM
Έχετε δίκιο, γιατί ο Δίας θα πάψει να είναι ανάδρομος τον Αύγουστο και ο Κρόνος θα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το λιοντάρι... Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!