View Full Version : Τί μου συμβαίνει;!;!
Deodonus
07-06-2007, 12:56 AM
Από χθες το βράδυ έχω πάθει ένα απίστευτο ψυχολογικο-συναισθηματικό πέσημο, κατρακύλα, γκρέμισμα κλπ. Μου έχει κοπεί η λαλιά και δεν έχω ενέργεια ούτε για να περπατίσω! Τί μου συμβαίνει; Παίζει κάτι αστρολογικό, ή είνα καθαρά προσωπικό το θέμα;
Ημ. και ώρα γέννησης: 21/7/1987, 14:30, Αθήνα
Υ.Γ.: Χμμ... Προφανώς και είναι μεγάλος "μπελάς" να εξεταστεί ο χάρτης μου. Μήπως συμβαίνει κάτι πιο γενικό αυτόν τον καιρό;
Δ.Μέλλος
07-06-2007, 08:19 AM
Από χθες το βράδυ έχω πάθει ένα απίστευτο ψυχολογικο-συναισθηματικό πέσημο, κατρακύλα, γκρέμισμα κλπ. Μου έχει κοπεί η λαλιά και δεν έχω ενέργεια ούτε για να περπατίσω! Τί μου συμβαίνει; Παίζει κάτι αστρολογικό, ή είνα καθαρά προσωπικό το θέμα;
Ημ. και ώρα γέννησης: 21/7/1987, 14:30, Αθήνα
Υ.Γ.: Χμμ... Προφανώς και είναι μεγάλος "μπελάς" να εξεταστεί ο χάρτης μου. Μήπως συμβαίνει κάτι πιο γενικό αυτόν τον καιρό;
Αν και δεν είμαι ειδικός, από προχθές βιώνεις μια κατάσταση που αντικατοπτρίζεται στην αντίθεση Ήλιου Κρόνου (διαρκεί 2-3 μέρες). Σύμφωνα με το λυσσάρι μου, αντιλαμβάνεσαι περιορισμούς πιο έντονα, τα συναισθήματα της μοναξιάς και της αδυναμίας στην επικοινωνία είναι πιο αδρά και νιώθεις ότι "υπάρχει σχέδιο εξόντωσής σου" από τον περίγυρό σου.
Έχεις δύο επιλογές:
α) να το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και να κατηγορείς την άτιμη κοινωνία για το κακό που σου έκανε (εν μέρει, θα έχεις και δίκιο, είσαι και Καρκίνος, δεν θέλεις και πολύ).
β) Να αποδεχθείς ότι κάποιες φορές έχουμε όντως ένα ζήτημα με τους άλλους –και είναι πολύ φυσικό και λογικό αυτό– και να επιδιώξεις να εκφράσεις τις δικές σου απόψεις και θέσεις σταθερά και με πυγμή, χωρίς όμως ξεροκεφαλιά, αλλά μέσα στο πλαίσιο των δικαιωμάτων που όλοι έχουμε.
Από ό,τι είδα, έχεις ισχυρά "ταλέντα" για να βλέπεις τα πράγματα και "διαφορετικά" αλλά και να τα "κάνεις" διαφορετικά. Στο χέρι σου είναι. :bigsmile:
Deodonus
07-06-2007, 10:11 PM
αντιλαμβάνεσαι περιορισμούς πιο έντονα, τα συναισθήματα της μοναξιάς και της αδυναμίας στην επικοινωνία είναι πιο αδρά και νιώθεις ότι "υπάρχει σχέδιο εξόντωσής σου" από τον περίγυρό σου.
Έπεσες αρκετά μέσα... πάλι καλά που τα πράγματα τώρα κάπως ισοροπίσανε. Ευχαριστώ πολύ!