View Full Version : Ερώτηση για τα επαγγελματικά
*Astropeleki*
06-01-2005, 08:45 PM
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας στο ερώτημα μου. θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω για τα επαγγελματικά μου, μιας και όπωσ σας είπα είμαι φοιτήτρια. Φέτος το καλοκαίρι τελειώνω και θα ήθελα να μάθω αν θα συνεχίσω σε κάτι παραπάνω από το πτυχίο μου. Το ρωτάω αυτό γιατί έχασα την ευκαιρία να κάνω πτυχιακή εργασία και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει στις βλέψεις μου για το μέλλον.
Τα στοιχεία μου και πάλι είναι:
7-2-1984
υδροχοος με ωροσκόπο στον ζυγό
γεννημένη στις 10:30 το βράδυ στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ πολύ, θα περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας!
Λίλιαν Σίμου
08-01-2005, 01:30 AM
Αγαπητή kia
Δεν γνωρίζω την ειδικότητά σας, ούτε τις επιδιώξεις σας μετά το πέρας των σπουδών. Εκείνο που μπορώ να διαπιστώσω όμως, από το νέο ετήσιο χάρτη σας, είναι πως ο προσανατολισμός είναι μέσα σε πλαίσια ανώτερων σπουδών, επομένως, συνεχίζετε σε μεγάλο βαθμό την επιμόρφωσή σας. Βέβαια, αυτό που φαίνεται, είναι ότι θα γίνει με πολύ αγώνα από μέρους σας, και καλείστε να συνεχίσετε με επιμονή τις προσπάθειές σας, ίσως να προσπαθήσετε κατ' επανάληψη κι όχι να τα εγκαταλείψετε στις δυσκολίες. Φαίνεστε σε θέση να κάνετε μία αλλαγή ίσως, και αισθάνεστε κάπως στενόχωρα ή περιορισμένη στο θέμα των σπουδών. Αν ήξερα τον τομέα, θα έβλεπα και τους δείκτες.
Είναι κατάλληλη περίοδος να σκεφθείτε το μέλλον σας, αλλά θέλει υπομονή. Ενδεχόμενα πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές και αλλαγές. Να οραματιστείτε τι μπορείτε να κάνετε και να προσανατολιστείτε προς εκεί. Η μάθηση θα είναι οδηγός σας, αλλά θα χρειαστείτε σθένος και προσπάθεια ακόμη. Μετά από ένα χρόνο θα αισθανθείτε ότι έχετε περισσότερα οφέλη κι απολαβές.
Καλή επιτυχία
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
*Astropeleki*
08-01-2005, 02:44 AM
Γεια σας και πάλι! Σας ευχαριστώ πολύ για την επιείκειά σας όσον αφορά το ατόπημά μου. Θα ήθελα να σας δώσω τις πληροφορίες που μου ζητήσατε προκειμένου να μου πείτε περισσότερα όσον αφορά τη σταδιοδρομία μου.
Είμαι φοιτήτρια του τμήματος επιστημών προσχολικής ηλικίας και εκπαιδευτικού σχεδιασμού (κοινώς νηπιαγωγός) στη Ρόδο και τελειώνω φέτος το καλοκαίρι. Ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακά που έχουν σχέση με την ειδική αγωγή ή την εκπαίδευση μέσω νέων τεχνολογιών.
Τι προοπτικές έχω;
Τα στοιχεία μου είναι:
γυναίκα, ημ. γέννησης:7-2-1984, ώρα:10.30 μ.μ. στο Χολαργό Αττικής (υδροχοος με ωροσκόπο ζυγό). Αυτή τη στιγμή μένω στη Ρόδο λόγω σπουδών, μόνιμη κατοικία μου είναι η Αθήνα.
Σας ευχαριστώ!!!!
Λίλιαν Σίμου
09-01-2005, 01:12 AM
Αγαπητή φίλη kia
Αυτή τη στιγμή, εκείνο που φαίνεται ισχυρότερο για σας, για να στραφείτε στην επιμόρφωσή σας, είναι οι νέες τεχνολογίες. Αλλά, με την μελέτη του χάρτη σας, για γενέθλια προδιάθεση, θα έλεγα πως η ειδική αγωγή, άτομα γενικά με μαθησιακά προβλήματα, ή άλλα προβλήματα που εμποδίζουν την εκπαίδευσή τους, θα σας ταίριαζε. Ενδεχόμενα να βρείτε κάτι που τα συνδιάζει και τα δύο. Αλλά, ίσως πρώτα να είναι βολικό να εξετάσετε τις σπουδές στην νέα τεχνολογία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου