PDA

View Full Version : Είμαι ερωτευμένη με έναν από τους καλύτερους φίλους μου

*Astropeleki*
05-01-2005, 01:15 PM
Καλημέρα σας! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους σας! ο καινουργιος χρόνος να φέρει υγεία χαρά και αγάπη!

Είμαι γεννημένη στις 7-2-1984,ΥΔΡΟΧΟΟΣ με ωροσκόπο στον ΖΥΓΟ, στον Χολαργό Αττικής και μένω στην Αθήνα αλλά όχι μόνιμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Είμαι φοιτήτρια στη Ρόδο, οπότε πηγαινοέρχομαι.
θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποιο άτομο που με ενδιαφέρει εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά το περασμένο καλοκαίρι κατάλαβα ότι αυτό που πραγματικά νιώθω για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από φιλία, γιατί έκλαψα για χάρη του χωρίς φυσικά να το ξέρει.Είναι μέσα από το φιλικό μου περιβάλλον.Είναι και εκείνος γεννημένος στις 7-2-1981, στην Αθήνα και μένει στην Αθήνα, στην ίδια περιοχή με μένα. Δεν γνωρίζω όμως τον ωροσκόπο του. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από φιλία ανάμεσα μας. Δεν του έχω δείξει ότι με ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί φοβάμαι ότι αν δεν γίνει τίποτα μπορεί να η φιλία μας να χαλάσει, και έτσι δεν ξέρω και εγώ αν μπορεί να με δει διαφορετικά.
Σας παρακαλώ, θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη.
Επίσης ξέρω ότι στο κινέζικο ωροσκόπιο είμαι αρουραίος αλλά δεν ξέρω σε ποιο στοιχείο ανήκω. θα μπορούσατε να μου απαντήσετε και σε αυτό;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Λίλιαν Σίμου
06-01-2005, 12:48 AM
Αγαπητή φίλη kia

Καλή χρονιά και σε σας. Ως προς το κινέζικο ωροσκόπιο, ανήκετε στο ζώδιο του Αρουραίου του Ξύλου (αυτό αφορά τις γενικές προβλέψεις) και σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Προβάτου του Μετάλλου.
Σχετικά με την ερώτησή σας, δεν έχω όλα τα στοιχεία, όπως είναι ο Ωροσκόπος του φίλου σας και η ακριβής μοίρα του δικού σας. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να καταλάβω πολλά από όσα μου στείλατε. Βέβαια, είδα τους χάρτες σας, και εκτός από το σημείο του Ήλιου, που σας φέρνει κοντά (ίδια μέρα γέννησης),υπάρχει και το στοιχείο της ερωτικής έλξης, περισσότερο σαν πάθος, παρά σαν συναίσθημα. Κι αυτό, γιατί εσείς αγαπάτε με διαφορετικό τρόπο από εκείνον και η ψυχή σας είναι πιο φλογερή και παρορμητική από τη δική του. Εκείνος, έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δρα και αντιμετωπίζει την γυναίκα - σύντροφο, μέσα από εικόνες πιο ιδεατές, ονειρικές ή ανάλογες με τη φαντασία που τις έχει πλάσει. Δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό αυτό, καθώς θα έχετε απόσταση σ' αυτό που ζητάτε από την αγάπη. Επίσης, είναι πιθανόν να φανείτε στα μάτια του πιο καταπιεστική ή κυριαρχική, από ό,τι θα ήθελε. Αυτό θα το εισπράξει πάνω στις επιθυμίες του ή την ανάγκη του για ελευθερία. Αντίστοιχα, εκείνος μπορεί να συμπιέσει την φλόγα σας την εσωτερική και τον ενθουσιασμό που σας διακατέχει.
Καλό είναι να ξέρετε, πως περνά μία περίοδο αλλαγών και αυτό θα συνεχιστεί για ένα περίπου ακόμη χρόνο. Επειδή ωριμάζει και διαφοροποιεί πολλά στη ζωή του, ίσως δεν είναι γενικά η κατάλληλη περίοδος να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη σχέση σας. Καλύτερα να του δώσετε τον χρόνο να δεχθεί τις μεταβολές και να ξέρει τι ζητά από την ζωή. Σε μία μεταβατική περίοδο που βρίσκεται, δεν θα σας συμβούλευα να γίνετε το ταίρι του, καθώς ακόμη δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει. Εσείς, από την άλλη πλευρά, αναζητάτε να βρείτε το ταίρι σας, αλλά έχετε μία ιδεατή εικόνα για το πώς θα έπρεπε να είναι και ίσως δεν είναι σίγουρο πως ο συγκεκριμένος, είναι αυτός που επιθυμείτε.

Ενδεχόμενα ένας αστρολόγος θα μπορούσε να σας γνωρίσει περισσότερα για τον εαυτό σας, τις τάσεις και προοπτικές σας. Από την άλλη πλευρά, μία συναστρία του χάρτη σας με το αγόρι που αναφέρετε, θα σας έδινε περισσότερς πληροφορίες. Αν θελήσετε να επιλέξετε μία από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ, παρακαλώ πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου