PDA

View Full Version : Τι δείχνουν η Αφροδίτη & Δίας μου στο θέμα γάμου;

alice7
23-05-2007, 12:46 PM
Να ρωτήσω και εγω κάτι ?

Στον δικό μου χάρτη εχω τον ερμή στον 7 οίκο(στον λέοντα)
τον Κρόνο στον 7 (πάλι στον λέοντα) ενω την Αφροδίτη και Δία στον 5 (και οι δυο στους Διδυμους) Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δείχνουν αυτα τα στοιχεία για το θέμα γάμος ??

sagimoon
24-05-2007, 05:01 PM
Καλή μας φίλη
Μιας και ρώτησες να σου απαντήσω, με βάση τα ελάχιστα αυτά στοιχεία, και με την ένδειξη μιας απλής μαθήτριας αστρολογίας.

Το πρώτο πράγμα που δείχνουν τα στοιχεία αυτά είναι :

Είσαι γύρω στα 29-29,5 χρονών, μιας που ο Κρόνος τώρα βρίσκεται στον Λέοντα, άρα δέχεσαι την πρώτη επιστροφή του. Εκτός αν δέχεσαι την δεύτερη και είσαι 58-60. Με την ευκαιρία να πω ότι όσοι δεν θέλουν να φανερώσουν την ηλικία τους, ας μην λένε την θέση του κρόνου τους. Στις σχέσεις σου τα τελευταία δύο χρόνια θα έχεις παρατηρήσει πιθανόν μια συρύκνωση, μια δυσκολία στις επαφές, μια σοβαρότητα που κυριαρχεί . Πιθανόν να μην έχεις και πολλή όρεξη για κοινωνικές επαφές, να επιδιώκεις την μοναξιά ή την παρέα σοβαρών ανθρώπων, μεγαλύτερων και ανθρώπων με εξουσία και κοινωνική καταξίωση.
Σίγουρα όμως επιθυμείς να είναι έξυπνοι και λογικοί. Πρέπει να έχεις μαι φοβερή αγάπη και ευκολία με τα μικρά παιδιά πιθανόν. Πρέπει να είσαι και πολύ δημιουργικό άτομο, να αγαπάς το θέατρο, τα θεάματα κλπ.
Δίας και αφροδίτη στους διδύμους και στον 5ο οίκο πιθανόν να δίνουν πολλά φλέρτ, χτυποκάρδια και εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.
Τώρα με κρόνο στον 7ο όμως, πιθανόν να υπάρχει μια καθυστέρηση στον γάμο, να γίνει μετά τα 30 πιθανόν, με άτομο καταξιωμένο και σοβαρό.

alice7
24-05-2007, 10:35 PM
Καλή μας φίλη
Μιας και ρώτησες να σου απαντήσω, με βάση τα ελάχιστα αυτά στοιχεία, και με την ένδειξη μιας απλής μαθήτριας αστρολογίας.

Το πρώτο πράγμα που δείχνουν τα στοιχεία αυτά είναι :

Είσαι γύρω στα 29-29,5 χρονών, μιας που ο Κρόνος τώρα βρίσκεται στον Λέοντα, άρα δέχεσαι την πρώτη επιστροφή του. Εκτός αν δέχεσαι την δεύτερη και είσαι 58-60. Με την ευκαιρία να πω ότι όσοι δεν θέλουν να φανερώσουν την ηλικία τους, ας μην λένε την θέση του κρόνου τους. Στις σχέσεις σου τα τελευταία δύο χρόνια θα έχεις παρατηρήσει πιθανόν μια συρύκνωση, μια δυσκολία στις επαφές, μια σοβαρότητα που κυριαρχεί . Πιθανόν να μην έχεις και πολλή όρεξη για κοινωνικές επαφές, να επιδιώκεις την μοναξιά ή την παρέα σοβαρών ανθρώπων, μεγαλύτερων και ανθρώπων με εξουσία και κοινωνική καταξίωση.
Σίγουρα όμως επιθυμείς να είναι έξυπνοι και λογικοί. Πρέπει να έχεις μαι φοβερή αγάπη και ευκολία με τα μικρά παιδιά πιθανόν. Πρέπει να είσαι και πολύ δημιουργικό άτομο, να αγαπάς το θέατρο, τα θεάματα κλπ.
Δίας και αφροδίτη στους διδύμους και στον 5ο οίκο πιθανόν να δίνουν πολλά
φλέρτ, χτυποκάρδια και εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.
Τώρα με κρόνο στον 7ο όμως, πιθανόν να υπάρχει μια καθυστέρηση στον γάμο, να γίνει μετά τα 30 πιθανόν, με άτομο καταξιωμένο και σοβαρό.

Σε ευχαριστώ sagimoon πολύ για την απάντηση !!!
Τον Ιούλιο κλείνω τα 30 . Οπως λές τα τελευταία χρονια εχω αντιμετωπισει δυσκολία στις σχέσεις και τις επαφές . Μου αρέσουν όντως τα μικρά παιδιά και οι αξιόλογες γνωριμίες. Τα φλέρτ και τα χτυποκαρδια μπορεί να υπάρχουν όμως δυστυχώς δεν καταλήγουν κάπου. Οταν λες καθυστέρηση???μπορεί δηλαδη και στα 50 ??:cry:

zouzounaraa
25-05-2007, 01:53 PM
Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια απάντηση πάνω σ'αυτό που ρώτησε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα,παρακαλώ?

Ο ωροσκόπος μου ειναι Λέων. Έχω Ερμή και Ήλιο στους Διδύμους, Αφροδίτη και Κρόνο στον Καρκίνο, Δία και ¶ρη στον Κρίο και Σελήνη στον Αιγόκερο. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στον υπολογισμό. Τη Δευτέρα έχω γενέθλια παρεπιπτόντως. Ευχαριστώ πολύ.