View Full Version : Επαγγελματικές & αισθηματικές προοπτικές
xefteri
08-01-2005, 02:29 AM
Γεια σας! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!
Τώρα πια που έχω και εγώ το δικό μου λογαριασμό (γιατί έκανα το λάθος και χρησιμοποίησα το λογαριασμό της αδελφής μου χωρίς να ξέρω τις συνέπειες...), θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικές όσο και τις αισθηματικές μου προοπτικές.
Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον κλάδο της γλωσσολογίας και θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι εφικτή η συνέχιση των σπουδών μου σε περαιτέρω ακαδημαϊκό επίπεδο, γιατι αυτό είναι που αποζητώ κατά κύριο λόγο.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα αισθηματικά μου, καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα (είναι γεννημένος στις 4-3-1977 στην Αθήνα και εκεί μένει μόνιμα, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες), ωστόσο υπάρχει και ένα πρόσωπο από το ακαδημαϊκό περιβάλλον το οποίο με ενδιαφέρει αρκετά (δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες...).
Τα στοιχεία μου είναι τα εξής:
είμαι γυναίκα, γεννήθηκα στις 18-12-1980 (τοξότης με ωροσκόπο στον καρκίνο απ'όσο υπολογίζω) στον Χολαργό Αττικής, ώρα:18:50 και μένω μόνιμα στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησή σας! :thumbsup:
Λίλιαν Σίμου
09-01-2005, 01:01 AM
Αγαπητή φίλη Xefteri
Αυτά που ζητάτε είναι πλήρης ανάλυση του ωροσκοπίου, γενεθλίου, ετησίου και προγνωστικών μεθόδων. Όπως καταλαβαίνετε, το φόρουμ και η ανοικτή επικοινωνία, δεν συνίστανται για κάτι τέτοιο. Είναι για σύντομες απορίες ή συμβουλές. Ωστόσο, θα σας πω την κεντρική ιδέα που μπορώ να εισπράξω από τους χάρτες σας.
Όσο αφορά τα αισθηματικά σας, δεν μπορώ να ξέρω για άτομα που δεν έχω καν τα στοιχεία τους. Η χρονιά σας επιφυλάσσει μεγάλη ευχέρεια και ευκαιρίες για σχέσεις. Μπορείτε να επιλέξετε και να χαρείτε ένα δεσμό. Ωστόσο, για κάτι σοβαρό, θα σας συμβούλευα να κάνετε λίγο υπομονή, καθώς μέσα στα δύο επόμενα χρόνια, θα υποστείτε εσείς η ίδια αρκετές αλλαγές, εσωτερικά, όπου και η εικόνα για το πώς θα θέλατε τον ιδανικό άντρα, θα διαφοροποιηθεί. Καλό είναι να μη βιαστείτε. Ακόμη κι αν κάτι παρουσιαστεί που σας εντυπωσιάσει, ας μην γίνει πολύ σοβαρό, παρά μετά από δύο περίπου χρόνια. Για να προλάβετε να βιώσετε την αλλαγή που βλέπω και θεωρώ πως θα είναι πολύ σημαντική για σας.
Ιδιαίτερα για τον νεαρό που μου δίνετε ημερομηνία γέννησης, θα έλεγα πως έχετε αρκετά σημεία έλξης, αλλά σας συνδέουν και σημαντικά καρμικά στοιχεία, που σημαίνει πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και οι δύο και να θελήσετε να συνεργαστείτε ουσιαστικά για την προσέγγιση μεταξύ σας, ώστε η σχέση να ευοδώσει. Θα υπάρχει μία αντιπαλότητα ή ένα παιχνίδι κυριαρχίας κι επιβολής, αν δεν έχετε την διάθεση να δείτε ώριμα τη σχέση σας.
Σχετικά με τις σπουδές, διαφαίνονται κάποιες δυσκολίες. Θα πρέπει να παλέψετε λίγο περισσότερο. Ή ίσως οι προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στην αρχή, θα είναι ενδεχόμενα κατώτερες των προσδοκιών σας. Προσπαθείστε να κάνετε καλές συνεργασίες ή επαφές. Όταν θα πλησιάζει ο χρόνος της δυνατότητας αυτής, θα μπορούσατε να μου ξαναγράψετε να δω τι συμβαίνει τότε ακριβώς.
Επειδή όμως ίσως ενδιαφέρεστε για μία απάντηση που θα διατεθεί περισσότερος χρόνος μελέτης, θα ήταν ενδιαφέρον να επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας ή να ζητήσετε μία ανάλυση από αυτές που διατίθεντε στο φόρουμ. Για το τελευταίο, παρακαλώ πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
xefteri
09-01-2005, 01:46 AM
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές που μου δώσατε!
Σχετικά με τα αισθηματικά, θα ήθελα να σας ρωτήσω -επειδή είμαι από λίγο έως και πολύ άσχετη με όρους αστρολογικούς και λεπτομέρειες λοιπές- τί εννοούμε όταν λέμε ότι δύο άνθρωποι έχουν σημαντικά καρμικά στοιχεία;Είναι αυτό που λέμε "είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον" ή καμία σχέση;
Λίλιαν Σίμου
09-01-2005, 02:16 AM
Αγαπητή Xefteri
Κάρμα σημαίνει στα ελληνικά, το πεπρωμένο, η ειμαρμένη. Δεν έχει μοιρολατρικό ύφος αυτό που σας λέω. Αλλά όλοι γεννιόμαστε για κάποιους λόγους, ώστε να εκπληρώσει η ψυχή την αποστολή της, για να εξελιχθεί. Έχουμε, λοιπόν, τα κατάλληλα ερεθίσματα, τα οποία θα μας δώσουν την ώθηση για να προχωρήσουμε στην αποστολή μας. Τα ερεθίσματα είναι κυρίως από άτομα που συναντάμε. Αυτές οι συγκεκριμένες συναντήσεις, μπορεί να είναι καθοριστικές, καθώς θα μας προσφέρουν ιδιαίτερες εμπειρίες. Είναι όμως και παράλληλα ευαίσθητες συχνά, γιατί οι εμπειρίες εμπεριέχουν και πόνο και
δυσκολίες. Μία σχέση με τέτοια ευαίσθητα σημεία, είναι αυτή για την οποία αναφέρθηκα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου