PDA

View Full Version : Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;

Μητσάκος
16-05-2007, 02:55 PM
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )

tavrina
16-05-2007, 04:23 PM
Καλό μεσημέρι Μητσάκο,;);););)
η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....
Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε το κάθε τι διαφορετικά εξάλλου...
Ελπίζω η απάντηση μου να σε κάλυψε...;);)
Καλό απόγευμα...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Fotini Christodoulou
17-05-2007, 11:09 AM
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )

ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!
Παραδέχομαι οτι πολλές φορές είμαι χαζή:cheesy::toung:

Αν έχω νιώσει χαζή τωρα...Οχι ακριβώς.Εχω νιώσει μάλλον άβολα όταν βλέπω να γράφονται απόψεις απόλυτες μαυρο/ασπρο,σωστό /λάθος...Υπάρχουν τόσες λεπτές ενδιαμεσες αποχρώσεις .Οταν λοιπόν δώ κάτι τέτοιο νιώθω από άβολα έως και χαζή γιατι σκέφτομαι και λειτουργώ με διαφορετικό τρόπο.:unsure:

Παρόλα αυτά δεν θεωρώ κανέναν χαζό, όπως και καμία αποψη.Καθένας εκφράζει μεσα από τα πόστ του τις προσωπικές του αλήθειες ακόμα κι αν αυτές κάποτε μου φαίνονται απλοικές ή απολυτες ή ακομα κι αν ειναι τελείως αντιθετες με τις δικές μου.

Ελπίζω να σε κάλυψα;:amuse:

Μητσάκος
17-05-2007, 11:03 PM
Καλό μεσημέρι Μητσάκο,;);););)

Γεια σου και σένα :bigsmile:

η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις μεγάλο θάρρος για να παραδεχτείς ότι ενίοτε αισθάνεσαι χαζός. Οι ηλίθιοι δεν το παραδέχονται :laugh:

Μητσάκος
17-05-2007, 11:05 PM
ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!

Καμιά φορά κάνω και εγώ χαζομάρες (ή χαζαμάρες) :cheesy:

Παιδί από τ' αστέρια
20-05-2007, 06:53 PM
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΠΕΡΑΝ ΤΗς ΓΝΩΣΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ................

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!

Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου

Μητσάκος
21-05-2007, 12:57 AM
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.
...............

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!

Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου
Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:

Fotini Christodoulou
21-05-2007, 10:39 AM
Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:

Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:nuts:

Μητσάκος
21-05-2007, 11:01 AM
Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;

Fotini Christodoulou
21-05-2007, 02:38 PM
Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;

Εγω ήξερα την άλλη με το έξυπνο πουλί!:toung:

Γιατι μερικές ερωτήσεις συνεπάγονται απαντήσεις που δεν θα μας αρέσουν:cheesy:

ioni
21-05-2007, 07:26 PM
χαζοί μπορεί
αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:

BlackOrWhat
23-05-2007, 02:32 PM
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό )

χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο

Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...

ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest

BlackOrWhat
23-05-2007, 02:43 PM
Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung::cheesy:

...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...:cheesy:

alegra
24-05-2007, 03:11 PM

Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ;) ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:

:laugh:

zeta1987
24-05-2007, 11:42 PM
Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια...;) Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :lol: :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:

Μητσάκος
26-05-2007, 10:07 AM
χαζοί μπορεί
αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:
Ναι, συμφωνώ, τουλάχιστον η ομορφιά μας είναι αδιαμφισβήτητη :crazy:

Μητσάκος
26-05-2007, 10:09 AM
χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο

Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...

ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest

Έγκυρη, ναι.
Έξυπνη, όχι. :love:

Μητσάκος
26-05-2007, 10:17 AM
Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung::cheesy:

...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...:cheesy:

Είδες που ξεχνάς πράγματα; Αυτό είναι μια ένδειξη του περιορισμένου τρόπου σκέψης, πράγμα που είναι ίδιον των χαζών (αλήθεια, στην ψηφοφορία τι ψήφισες; ).
Αναφορικά με την ερώτησή σου τώρα: όχι, δεν είναι καν ενδεικτικό. Η πραγματικότητα είναι έτη φωτός χειρότερη, είτε κάνω, είτε λέω, είτε σκέφτομαι ( ; ) . Εννιά ράμματα έχω μόνον στο κεφάλι μου, για να σου δώσω ένα παράδειγμα, και αυτά είναι από τρεις διαφορετικές περιπτώσεις :nuts:

Μητσάκος
26-05-2007, 10:23 AM
Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ;) ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:

:laugh:
Χάζεψες και εμένα :tease1:
Μην νομίζεις όμως ότι ξέφυγες και θα νομίσουμε ότι δεν είσαι πραγματικά χαζή, επειδή παραδέχεσαι ότι είσαι εν μέρει, θέλοντας να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι μετριόφρων ενώ δεν είσαι. Κατάλαβες; :toung:

Μητσάκος
26-05-2007, 10:30 AM
Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια...;) Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :lol: :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:

Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:

Maroulita
26-05-2007, 10:37 AM
Τάδε έφη Μητσάκος! :bigsmile: Συνέχισε την συλλογιστική σου πορεία αγαπητέ! Και γω πιστεύω ακράδαντα ότι είστε χαζοί!! :toung::toung::bigsmile::laugh:

Μητσάκος
26-05-2007, 11:30 AM
Τάδε έφη Μητσάκος! :bigsmile: Συνέχισε την συλλογιστική σου πορεία αγαπητέ! Και γω πιστεύω ακράδαντα ότι είστε χαζοί!! :toung::toung::bigsmile::laugh:
1) Όποιος κοροϊδεύει, τον εαυτό του κορϊδεύει.
2) Ξέρω πολύ καλά ότι ζηλεύεις
3) Η πορεία μας θα είναι επιτυχής και χωρίς τις δικές σου χαζαμάρες
4) Πώς εκτιμάς το γεγονός ότι θεωρητικά πάνω από 80% των μελών του site νιώθει ότι είναι λίγο έως τελείως χαζό; (Να σου θυμήσω ότι η θέση σου εδώ συμβάλλει στην δημιουργία αυτής κατάστασης).
5) Επειδή μας βρήκες χαζούς, θεωρείς ότι μπορείς και να μας κάνεις ότι θες;
Ε, για πες, για πες,

zeta1987
27-05-2007, 03:12 PM
Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:

Δεν γίνεται η άγνοια και η χαζομάρα να μην πάνε μαζί βρε κουτό!!!! Αυτός που είναι χαζός δεν έχει πολυεξασκήσει το μυαλό του για να μπορεί να καταλαβαίνει τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του!:amuse: Και εξάλλου άμα όπως λες, κάθεσαι και εξηγείς πενήντα ώρες στον άλλο κάτι και δεν το καταλαβαίνει, μήπως εσύ είσαι χαζός και δεν ξέρεις να μιλήσεις και συνεπώς και να εξηγήσεις;;;;;;:toung::toung::lol: Μήπως εσύ είσαι λίγο χαζούλης;;;;:crazy: Όσο για το μυαλό, το χρησιμοποιούμε και το παραχρησιμοποιούμε και το καταλαβαίνουμε κιόλας...!:toung:

kiaRRa
27-05-2007, 06:12 PM
Πράγματι η χαζομάρα και η άγνοια δεν είναι απαραίτητα δεμένες. Αν κάποιος έχει άγνοια μπορεί, αν θελήσει να μάθει κάτι, να ανατρέψει αυτό το τεκμήριο. Κοινώς η άγνοια αφορά ένα αντικείμενο (πχ, έχει κάποιος άγνοια επί ενός συγκεκριμένου θέματος, όχι γενικά) και μπορεί κάλλιστα να αλλάξει.
Η χαζομάρα, όμως, είναι ένας διαφορετικός -κατώτερος- τρόπος σκέψης του ατόμου από το μέσο νοήμονα άνθρωπο. Και αυτό δεν αλλάζει, παρά μόνο βελτιώνεται μερικώς.:huh:

Maroulita
27-05-2007, 06:20 PM
1) Όποιος κοροϊδεύει, τον εαυτό του κορϊδεύει.
2) Ξέρω πολύ καλά ότι ζηλεύεις
3) Η πορεία μας θα είναι επιτυχής και χωρίς τις δικές σου χαζαμάρες
4) Πώς εκτιμάς το γεγονός ότι θεωρητικά πάνω από 80% των μελών του site νιώθει ότι είναι λίγο έως τελείως χαζό; (Να σου θυμήσω ότι η θέση σου εδώ συμβάλλει στην δημιουργία αυτής κατάστασης).
5) Επειδή μας βρήκες χαζούς, θεωρείς ότι μπορείς και να μας κάνεις ό,τι θες;

Ε, για πες, για πες,

1) Δεν έχεις άδικο. Και γω τον εαυτό σας κοροϊδεύω! :toung:
2) :embarrest
3) :cry:
4) Χαίρομαι που όλοι περπατάμε στο ίδιο μονοπάτι αυτογνωσίας... είμαι χαρούμενη για σας... :cry:
5) Μια γνήσια τοξότενα δεν είναι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Τί με περάσατε; Για δικτάτορα; Αλλοι έχουν την χάρη! :toung::laugh:

Ενα είναι το κόμμα.

Μητσάκος
27-05-2007, 10:28 PM
Για να πλαισιώσουμε την έρευνά μας με επιστημονικά στοιχεία (και παράλληλα να αποφύγουμε επιθέσεις του τύπου "ε, δεν είστε επιστήμονες, τι κάνετε εδώ;" από κάποιον επιστήμονα, και επειδή ήδη μου έχει "βάλει χέρι" μια φορά η KiaRRa και δεν θέλω να επαναληφθεί), σκέτηκα να έχουμε έναν μπούσουλα για να ξέρουμε για ποιό πράμα μιλάμε.
Αυτό είναι από ένα eλεξικό του Τριανταφυλίδη
χαζός -ή -ό [xaz®°s] E1 : (οικ.) 1. ΣYN κουτός. α. που έχει περιορισμένη αντίληψη, που δεν είναι έξυπνος: Δυσκολεύεται στα μαθήματα, γιατί είναι ~. Πολύ χαζή γυναίκα, όλο κουταμάρες λέει. Mη μου κάνεις το χαζό, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Για χαζό με πέρασες; Tον είχαμε για χαζό, αλλά αποδείχτηκε πανέξυπνος.
β1. που ενεργεί επιπόλαια, απερίσκεπτα· ανόητος: Θα είσαι ~, αν αφήσεις τέτοια δουλειά / αν πουλήσεις το σπίτι, για να αγοράσεις αυτοκίνητο. Mην είσαι ~, πρόσεχε τι πας να κάνεις.
β2. που είναι εύπιστος, αφελής: ~ είσαι; δεν κατάλαβες ότι σε κορόιδεψε; Eίναι τόσο έντιμος που μερικοί τον θεωρούν χαζό. || (ως ουσ.) ο χαζός, θηλ. χαζή: Aυτές είναι δικαιολογίες για χαζούς. Mόνο ένας ~ θα άφηνε τέτοια ευκαιρία.
2. που είναι νοητικά καθυστερημένος: Έχει ένα χαζό παιδί. Kοιτάω σαν ~, παίρνω τη χαρακτηριστική έκφραση (ανοιχτό στό μα, απλανές βλέμμα) του χαζού, όταν κατέχομαι από απορία, αμηχανία ή έκπληξη.
3α. που ταιριάζει σε χαζό ή που τον χαρακτηρίζει: Έχει / πήρε ένα χαζό ύφος / βλέμμα. β. για κτ. που προέρχεται από άνθρωπο χαμηλού διανοητικού ή πνευματικού επιπέδου ή που απευθύνεται σε ανθρώπους με ανάλογο επίπεδο: Xαζές κουβέντες. Xαζά αστεία. Xαζό βιβλίο / κινηματογραφικό έργο.
|| (ως ουσ.) τα χαζά, ανόητες κουβέντες και συμπεριφορά: ¶ρχισε πάλι τα χαζά του. γ. για κτ. που θεωρείται κακόγουστο, ευτελές, ασήμαντο κτλ.: Φορούσε πάλι εκείνα τα χαζά σκουλαρίκια. χαζούλης -α -ικο YΠOKOP. χαζούτσικος -η -ο YΠOKOP. χαζά EΠIPP: Φέρθηκε εντελώς ~, ανόητα. Tι με κοιτάς έτσι ~;, σαν χαζός. χαζούτσικα EΠIPP YΠOKOP. [χάζ(ι) -ός· χαζ(ός) -ούλης, -ούτσικος]

Αν καταλάβουμε τη σημασία της χαζαμάρας θα σταματήσουμε να γράφουμε χαζαμάρες εμείς που αποτελούμε την μεγάλη πλειοψηφία τοθ φόρουμ.
Dr Maroulita και zeta1987 θα σας απαντήσω μετά .Την kiaRRa ( :love: ) την φοβάμαι γιατί δείχνει ποιο έξυπνη και θα με τουμπάρει :wacko: Μελετη λοιπόν και τα ξαναλέμε :bigsmile:

(το νο 2 ταιριάζει στο Παιδί που κοιτάει στα άστρα)

Dell Piero
27-05-2007, 11:43 PM
Το β1 σε όσους τρίβουν το........ πιπέρι = Πιπεροτρίφτες;;!!;;!!;;!!

Μητσάκο δεν αφήνεις την προβοΚΑΤΣΙΑ και να πλακώσουμε τις ποικιλίες (επιστημονικά και δημοκρατικά ΠΑΝΤΑ;)

Και να ζητάς και συγνώμη συχνά πυκνά γιατί ξέρουμε ότι είσαι γνωστός ΣΚΥΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΑΙ(Ε) ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ (ευτυχώς έκανε ομολογία) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

Μητσάκος
28-05-2007, 12:12 AM
Σου λείπουν και 2 ταυ αν δεν αυταπατώμε (αι)

zeta1987
28-05-2007, 01:30 PM
Dr Maroulita και zeta1987 θα σας απαντήσω μετά.

Έχω σοκαριστεί....!!! :eek: Χιχιχιχιχιχιχι!!!:tease1::bigsmile:

Fotini Christodoulou
30-05-2007, 10:51 AM
Αν αδυνατείς να παρακολουθήσεις μια κουβέντα-όπως εγώ:wacko:-ανήκεις στην κατηγορία β1 υποπερίπτωση 2;Η μήπως B52 ;:toung:

skorpion
30-05-2007, 08:20 PM
εγω παντως σας κανω χάζι :toung: :laugh::laugh::laugh:

Μητσάκος
31-05-2007, 08:28 AM
Έχω σοκαριστεί....!!! :eek: Χιχιχιχιχιχιχι!!!:tease1::bigsmile:
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:

Μητσάκος
31-05-2007, 08:32 AM
Αν αδυνατείς να παρακολουθήσεις μια κουβέντα-όπως εγώ:wacko:-ανήκεις στην κατηγορία β1 υποπερίπτωση 2;Η μήπως B52 ;:toung:

Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:

Μητσάκος
31-05-2007, 08:33 AM
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?

Fotini Christodoulou
31-05-2007, 09:13 AM
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:

Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)

Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:

zeta1987
31-05-2007, 11:16 AM
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:

Αχ βρε συ τι θα σε κάνουμε;;;;:amuse: Ντε και καλά να μας βγάλεις όλους χαζούς!! :toung::lol:

Sophia Varsami
02-06-2007, 11:16 AM
παιδια είμαστε χαζοι μονο εκει που θελουμε...... καποιεσ φορεσ παραβλεπουμε καποια πράγματα ή δεν θελουμε να πιστεψουμε κατι, .......

aries engineer
16-06-2007, 01:39 PM
Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)

Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:

Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:

kiaRRa
16-06-2007, 02:12 PM
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:

Γιατί νομίζω ότι ενδόμυχα:toung: θες να απευθυνθείς στην roadrunner προς επίλυση της απορίας σου;:bigsmile:

mafalda4
16-06-2007, 02:54 PM
[B]Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι;

Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile:

Μητσάκος
17-06-2007, 01:23 AM
Και άλλοι...:toung:

Μητσάκος
17-06-2007, 01:27 AM
Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile:
Όπως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη διαδικασία ! Εχει και εκλογές σε λίγο, πάμε για πρωτιά :nuts:
Είναι σημαντικό το να το παραδέχεσαι. Τα άλλα έρχονται μόνα τους (διαπόμπευση, χλευασμός, εγκλεισμός, πράγματα 12ου και άλλα) :love:

Basilakis
17-06-2007, 10:25 PM
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:

Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest

starfish
18-06-2007, 10:56 AM
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:

Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrest

Δεν γεννηθηκαμε ξερολες, αλλα μπορουμε καλλιστα να φερομαστε ως τετοιοι!!:toung::toung::toung:
Ολο και καποιους θα πεισουμε και θα τους κανουμε να νιωθουν χαζοι!!:toung::toung:
Τους υπολοιπους, απλως τους αγνοουμε!!:nuts::nuts::nuts:

starfish
18-06-2007, 11:25 AM
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:

Μητσάκος
18-06-2007, 03:30 PM
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:

Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?

(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)

emmalene
18-06-2007, 03:36 PM
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?

Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες:love:......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:

Fotini Christodoulou
18-06-2007, 03:47 PM

Μια και ενδόμυχα σκεφτόσουν εμένα:toung:, αναφερόμουν σε δύσκολες όψεις του.Τετράγωνα αντιθέσεις κτλ ποσειδώνα με ερμή.Φερνουν μια θολούρα,μια αναμπουμπουλα, αλλα λες, αλλο ηθελες να πείς, και άλλο καταλαβαινουν οι άλλοι.:wacko:
ο Ποσειδώνας σε καλές οψεις χαρίζει δημιουργικότητα,καλλιτεχν α και τα λοιπα γνωστα.Η αφέλεια ή και η καλή προαίρεση του ποσειδώνα σε καλές όψεις ,απο κάποιους εκλαμβάνεται ώς χαζΑμαρα.Αλλά μην δίνεις σημασία.Κατά βαθος σε ζηλέυουν οι κακοί ανθρωποι:toung:

starfish
18-06-2007, 04:05 PM
Προς τη φίλτατη starfish
Μάλλον η κατάστασή μου επιδεινώνεται...:dizzy:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Πρέπει να χάζεψα :tease1:
Θέλεις να μου τα εξηγήσεις?

(αν βάβαια εννοείς τη σωτηρία, μάλλον κατάλαβα, οπότε έχω ελπίδες ακόμα τουλάχιστον :bigsmile:)

Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;

Μητσάκος
19-06-2007, 01:09 AM
Έχεις ελπίδες γιατί κάνει τρίγωνο με το Κρόνο :cheesy: Στα άλλα είσαι 50-50. Τα εξάγωνα δεν παίζουν :bigsmile:

Μητσάκος
19-06-2007, 01:13 AM
Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;
Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες :cheesy: Εγώ δεν είχα καταλάβει :cry: (αμέσως)
Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)

Μητσάκος
19-06-2007, 01:15 AM
Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες:love:......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής :love:

starfish
19-06-2007, 11:06 AM
Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες :cheesy: Εγώ δεν είχα καταλάβει :cry: (αμέσως)
Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)

Μπορει το γοργον και χαριν να 'χει, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!! :toung:
[Σε βεβαιωνω οτι οταν ξαναδιαβασα το ποστ μου, σκεφτηκα οτι θα πρεπε να εχω καποιο κληρονομικο χαρισμα για να καταλαβω με την πρωτη τι εχω γραψει!] :nuts::wacko:
**Μην ανησυχεις παντως: "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι" :toung::toung:
[οσο πιο πτωχοι, τοσο πιο μακαριοι....]

emmalene
19-06-2007, 03:10 PM
:love:
Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής :love:

Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..

elenikol
19-06-2007, 03:26 PM
Όλοι είμαστε χαζοί και κανένας μας δεν είναι.
Υπάρχει μία ισορροπία.
Σίγουρα σε κάποιους τομείς είμαστε ευφιέστεροι από ότι σε άλλους.
Και αυτό πάλι εξαρτάται από τί νομίζουμε για τον εαυτό μας ή ίσως τι μας έχουν "περάσει" να νομίζουμε.

Ομολογώ πάντως ότι μπροστά στο Σύμπαν και τη Θεία Δημιουργία νοιώθω πολύ μα πάρα πολύ χαζή.

Μητσάκος
19-06-2007, 11:49 PM
:love:

Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..

Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής :cheesy: Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
(τα στέλνεις με πμ)

emmalene
21-06-2007, 09:34 PM
Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής :cheesy: Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
(τα στέλνεις με πμ)

Φιλε Μητσακο.Ειμαι χαζη!τοσο καιρο στο myhoroscope και πμ δεν ξερω τι ειναι...

Dell Piero
21-06-2007, 11:16 PM
Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.

Τρελλά νούμερα... Σκέψου το

Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.

ΝΙκάμε αδέλφιααααααααααααααααααα α (Παπαφλέσσας)

Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;

Μητσάκος
22-06-2007, 12:54 AM
Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.

Αρχικά να σου πω ότι με τιμά το γεγονός, το οποίο από μόνο του αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται στην συγκεκριμένη ενότητα και κυρίως στο συγκεκριμένο θέμα :nuts:

Τρελλά νούμερα... Σκέψου το

Τα τρελά νούμερα και γενικά τα νούμερα με χαζεύουν :wacko:

Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
Είναι ζήτημα που δεν το κατέω αλλά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής και της ευθύνης

Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.
Εδώ φίλε μου τα πάμε καλύτερα. Αν και έχει νούμερα και νούμερα μπορώ να κάνω υπολογισμούς.

Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;
Αυτό είναι σίγουρο.

Πρέπει να σου πω όμως, ότι δεν πρέπει να σε χαλάσει αν γράφω με 24άρια γράμματα γιατί δεν βλέπω καλά και δεν πρέπει να κριτικάρεις την ποιητική μου έφεση στην αντιγραφή τσιτάτων που διανθίζονται από υποτιθέμενες σουρεαλιστικές εξάρσεις που η μόνη διάσταση που έχουν είναι το βάθος και αυτό χωρίς έρμα :love:
Είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί.
Πριν κοιμηθώ θα σου λέω καληνύχτα :sick:

Μητσάκος
22-06-2007, 12:54 AM
Είναι Προ Μεσημβρίας :love:

Maroulita
22-06-2007, 02:06 AM

Εξυπνάδες... :toung::laugh::nuts:

kiaRRa
22-06-2007, 02:14 AM
Εξυπνάδες... :toung::laugh::nuts:

Συνεπώς, εφόσον πρόκειται για εξυπνάδες είναι off topic?

Maroulita
22-06-2007, 02:25 AM
Συνεπώς, εφόσον πρόκειται για εξυπνάδες είναι off topic?

εεεε, όχι και απαραίτητα! Ακόμα και οι χαζοί ώρες και φορές λένε και καμιά εξυπνάδα για να περάσει η ώρα!! :toung::love: Βρε τί λέω πρωινιάτικα η γυνή! :nuts:

kiaRRa
22-06-2007, 02:34 AM
Έλα ντε, τι λες....

¶ρα αποτελείς εξαίρεση και συ αυτή τη στιγμή στον κανόνα ότι οι χαζοί λένε μόνο βλακείες:toung::toung::toung:

Maroulita
22-06-2007, 02:40 AM
Έλα ντε, τι λες....

¶ρα αποτελείς εξαίρεση και συ αυτή τη στιγμή στον κανόνα ότι οι χαζοί λένε μόνο βλακείες:toung::toung::toung:

όχι. :toung: επειδή ακριβώς δεν ξέρω τί λέω, εντάσσομαι στην εξαίρεση του κανόνα ότι οι έξυπνοι λένε μόνο εξυπνάδες!! :wacko::weird:

Μητσάκος
22-06-2007, 08:04 AM
Πολύ χαίρομαι που το θέμα που ξεκίνησα αποτελεί βήμα ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης αλλά και απελευθερωτικής-εξαγνιστικής κατάθεσης εξομολογιών :nuts:

Μητσάκος
22-06-2007, 08:41 AM
Ok. Βεβαίως και δεν είσαι "χαζή". Με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Αλλα είσαι πολλές φορές στην κοσμάρα σου και δεν καταλαβαίνεις ότι υπερεκτιμάς κάποιους ανθρώπους και την πατάς. Και αυτό πρέπει να το βλέπεις στις σχέσεις σου. Και μη ρωτάς πως το βλέπω, δεν είναι μόνο ο Del Piero που έχει κληρονομικό χάρισμα :nuts:
Από τις κατηγορίες θα πρέπει να είσαι κάτι μεταξύ β1 και β2, αν και δεν σε καλύπτει απόλυτα γιατί έχεις οξύτητα σκέψης αλλά η φαντασία σου πολλές φορές τα φταίει. Ισως πρέπει να υπάρξει μια ειδική κατηγορία για εσένα και για μένα! Και μένα η φαντασία μου τα φταίει πολλές φορές. Μη στεναχωριέσαι όμως οι καλοί θα νικήσουν.

emmalene
22-06-2007, 11:11 PM

Μητσακο με συγχωρεις αλλα εισαι χαζος...ειναι προ μητσακου....:toung:

emmalene
22-06-2007, 11:16 PM
Ok. Βεβαίως και δεν είσαι "χαζή". Με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Αλλα είσαι πολλές φορές στην κοσμάρα σου και δεν καταλαβαίνεις ότι υπερεκτιμάς κάποιους ανθρώπους και την πατάς. Και αυτό πρέπει να το βλέπεις στις σχέσεις σου. Και μη ρωτάς πως το βλέπω, δεν είναι μόνο ο Del Piero που έχει κληρονομικό χάρισμα :nuts:
Από τις κατηγορίες θα πρέπει να είσαι κάτι μεταξύ β1 και β2, αν και δεν σε καλύπτει απόλυτα γιατί έχεις οξύτητα σκέψης αλλά η φαντασία σου πολλές φορές τα φταίει. Ισως πρέπει να υπάρξει μια ειδική κατηγορία για εσένα και για μένα! Και μένα η φαντασία μου τα φταίει πολλές φορές. Μη στεναχωριέσαι όμως οι καλοί θα νικήσουν.

με ικανοποιει οτι δεν ειμαι το 2α η ακομα χειροτερα το 3...βαρεθηκα να απολογουμαι που πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι καλοι και αν αυτο με καθιστα αφελη....δεν βαριεσαι κανω αλλου εντυπωση!!!!:bigsmile::bigsmile:Ευχαρ ιστω για την αναλυση...μια ημερομηνια σας θα με βοηθουσε και εμενα...:cheesy:

Μητσάκος
22-06-2007, 11:53 PM
Μητσακο με συγχωρεις αλλα εισαι χαζος...ειναι προ μητσακου....:toung:
Χαμένη πας, ούτε εγώ δεν θα το είχα σκεφτεί :nuts::love:

Μητσάκος
22-06-2007, 11:55 PM
με ικανοποιει οτι δεν ειμαι το 2α η ακομα χειροτερα το 3...βαρεθηκα να απολογουμαι που πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι καλοι και αν αυτο με καθιστα αφελη....δεν βαριεσαι κανω αλλου εντυπωση!!!!:bigsmile::bigsmile:Ευχαρ ιστω για την αναλυση...μια ημερομηνια σας θα με βοηθουσε και εμενα...:cheesy:
Το σας τι το θες, είναι της ευγενείας ή της ...χαρίκλειας;
(να σου το στείλω μετά μητσάκου; )

emmalene
23-06-2007, 12:01 AM
Το σας τι το θες, είναι της ευγενείας ή της ...χαρίκλειας;
(να σου το στείλω μετά μητσάκου; )

ειναι ενδειξη σεβασμου Μητσακο.....:toung:στειλτο πμ εμαθα τωρα...:embarrest

Μητσάκος
23-06-2007, 09:11 PM
Εχω να καταθέσω μια απορία μου προς τους συμμετέχοντες στην κουβέντα.
Η αύξηση της θερμοκρασίας επιβαρύνει τη διανοητική κατάσταση των ήδη χαζών ή όχι?
Αν ναι, τότε δεν μας βλέπω καλά :nuts:
Αν όχι, μας βλέπω χειρότερα :w00t:

*Astropeleki*
23-06-2007, 10:07 PM
Χαζοί, ξε-χαζοί, η ζέστη δεν κάνει διακρίσεις...... Τα έχουμε δει όλα :nuts:

GELLO
19-10-2007, 12:40 AM
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες.. χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..
Μια φορά στη ζωή μου έχω αισθανθεί χαζή και έκτοτε δε μου έχει ξανατύχει..
Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζή ή θεωρούν τον εαυτό τους ως έξυπνοτερο, δικό τους πρόβλημα.. Εκείνοι εκτίθενται..
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τους ευφυείς της παρεάς.. Αρκετά σχόλιά σου, είναι εύστοχα και έξυπνα..

Dell Piero
19-10-2007, 01:26 AM
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τους ευφυείς της παρεάς.. Αρκετά σχόλιά σου, είναι εύστοχα και έξυπνα..

Κι εγώ με την Μαρουλίτσα έτσι την είχα πατήσει στην αρχή. Ευτυχώς λόγω του χαρίσματος ΜΟΥ ανασκεύασα άμεσα. Νόμιζα, που λέτε αγαπητή, ότι ήταν ευφυής. Στην πορεία -και αφού διάβασα πολλά θέματα του ζωή και ζώδια και άρχισε η σκέψη μου να καλλιεργείται (από διεθνούς φήμης συγγραφείς) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ.

Διαπίστωσα λέγω ότι: Είτε χρησιμοποιούν συγκεκριμένες φράσεις και ατάκες οι οποίες μετά από λίγο στερεύουν, είτε αναζητούν στα κείμενα της πετυχημένης ΣΤΗΛΗΣ ΜΟΥ το νερό της λησμονιάς....

Ο νοών νοήτω

Με σεβασμΟΝ
Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ :embarrest

Εγώ ρε παιδιά τουλάχιστον έχω πάει και κάμποσα ταξιδάκια, συνεπώς το δικαιούμαι

Μητσάκος
19-10-2007, 10:07 AM
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες.. χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..
Μια φορά στη ζωή μου έχω αισθανθεί χαζή και έκτοτε δε μου έχει ξανατύχει..
Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζή ή θεωρούν τον εαυτό τους ως έξυπνοτερο, δικό τους πρόβλημα.. Εκείνοι εκτίθενται..
Κάνω κόπυ πειστ από τον Ντελ Πιέρο :toung: αλλά έχω και τις εκλαμψεις μου πότε πότε και εκεί αυτός ζηλεύει επειδή σαν η ανώτερή του οκτάβα που είμαι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Σίγουρα έχω πολλά προτερήματα όμως και μεταξυ αυτών και η σεμνότητα και η ταπεινότητα :nuts:

natasa1987
18-11-2007, 09:11 PM
εκτιμω οτι οχι μονο ειμαστε ψιλοτουβλα, αλλα ακομα κ αυτα που καταλαβαινουμε μερικες φορες τα αγνοουμε κ εθελοτυφλουμε.επιτελους ας γινουμε πιο ανοιχτομυαλλοι κ στν προσπαθεια μας να αλλαξουμε τους αλλους να εστιασουμε στο πως θα αλλαξουμε τους εαυτους μας προς το καλυτερο κ για την επιτυχη αξιοποιηση των δυνατοτητων μας.

Μητσάκος
19-11-2007, 07:36 AM
εκτιμω οτι οχι μονο ειμαστε ψιλοτουβλα, αλλα ακομα κ αυτα που καταλαβαινουμε μερικες φορες τα αγνοουμε κ εθελοτυφλουμε.επιτελους ας γινουμε πιο ανοιχτομυαλλοι κ στν προσπαθεια μας να αλλαξουμε τους αλλους να εστιασουμε στο πως θα αλλαξουμε τους εαυτους μας προς το καλυτερο κ για την επιτυχη αξιοποιηση των δυνατοτητων μας.

Με όλο το θάρρος, εκτός από ψιλοτούβλα μερικοί-ες είναι και διχασμένες προσωπικότητες που σημαίνει ότι παίρνουν ηγετική θέση στο κλαμπ. Πως εξηγηται το γεγονός ότι εδώ λες αυτά και αλλού κοπανάς το κεφάλι σου στον τοιχο γιατί δεν σε καταλαβαίνουν? :nuts:

skorpion
19-11-2007, 05:51 PM
Μητσακο αυτο το μυνημα μαλλον πηγαινε σε συγκεκριμενο παραληπτη.... κι αν οχι τοτε λεω χαζομαρες:laugh:

Μητσάκος
19-11-2007, 10:12 PM
Μητσακο αυτο το μυνημα μαλλον πηγαινε σε συγκεκριμενο παραληπτη.... κι αν οχι τοτε λεω χαζομαρες:laugh:
Που ήθελες να πάει αν όχι σε συγκεκριμένο παραλήπτη? Σε συγκεκριμένο παραλήπτη πήγαινε, σε αυτόν που έπρπε πήγε, για αυτό και η παράθεση :wacko:

skorpion
19-11-2007, 10:36 PM
Που ήθελες να πάει αν όχι σε συγκεκριμένο παραλήπτη? Σε συγκεκριμένο παραλήπτη πήγαινε, σε αυτόν που έπρπε πήγε, για αυτό και η παράθεση :wacko:

το μυνημα της Natasa1987 εννοουσα οτι ηταν σαν να απευθυνοταν σε καποιον σαν να τα ελεγε σε καποιον συγκεκριμενο.....

συννενοηση μπουζουκι:laugh::laugh:

Μητσάκος
19-11-2007, 10:54 PM
το μυνημα της Natasa1987 εννοουσα οτι ηταν σαν να απευθυνοταν σε καποιον σαν να τα ελεγε σε καποιον συγκεκριμενο.....

συννενοηση μπουζουκι:laugh::laugh:

εμ έτσι όπως τα λες :laugh::laugh::love:

natasa1987
20-11-2007, 08:59 PM
Με όλο το θάρρος, εκτός από ψιλοτούβλα μερικοί-ες είναι και διχασμένες προσωπικότητες που σημαίνει ότι παίρνουν ηγετική θέση στο κλαμπ. Πως εξηγηται το γεγονός ότι εδώ λες αυτά και αλλού κοπανάς το κεφάλι σου στον τοιχο γιατί δεν σε καταλαβαίνουν? :nuts:

ναι ρε μητσακο δεν βγαζω στην απ εξω τον εαυτο μου. αυτο που εγραψα το πιστευω και θεωρω οτι ουτε και εγω καταλαβαινω τους αλλους ενιοτε...καταλαβες?ειναι αμφιδρομο.με παρεξηγησες λιγο...:unsure:

Μητσάκος
21-11-2007, 02:43 AM
ναι ρε μητσακο δεν βγαζω στην απ εξω τον εαυτο μου. αυτο που εγραψα το πιστευω και θεωρω οτι ουτε και εγω καταλαβαινω τους αλλους ενιοτε...καταλαβες?ειναι αμφιδρομο.με παρεξηγησες λιγο...:unsure:
Καμία παρεξήγηση :love:
Αν και μάλλον έχει δίκιο η skorpion : συνενόηση μπουζούκι :nuts::nuts:

εφη ταδε-ταδε εφη
24-12-2007, 11:06 PM
νομίζω πως όλοι έχουμε τις αδύνατες στιγμές μας...¶λλος γιατί αγαπάει πολύ,άλλος γιατί έχει ανάγκη από δουλειά,άλλος από φίλους,άλλος είναι απλά καλοπροαίρετος...:embarrest