PDA

View Full Version : Τετράγωνα σε διέλευση. Πάντα μας επηρεάζουν?



MELINE
09-05-2007, 11:22 PM
Καλησπέρα. Ποιός μπορεί να μου λύσει την εξής απορία......από τι εξαρτάται η επιδραση των τετραγώνων πλανητών σε διέλευση? εξηγώ τι θέλω να πω.....είναι σίγουρο ότι θα μας επηρεάσει με κάποιο τρόπο η όψη τετραγώνου δύο πλανητών σε διέλευση ή εξαρτάται και από άλλους παράγοντες? πχ. αποδυναμώνεται η όψη από κάτι? ή είναι σίγουρο ότι θα επιδράσει πάνω μας???? έχω καταλάβει σωστά ότι οι όψεις τετραγώνου είναι αρνητικές όψεις που δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα και δεν είναι στο χέρι σου??? (πέραν του γεγονότος ότι μετά θα βγεις πιο δυνατός και θα έχεις πάρει το μάθημά σου.) είμαι ασχετη το ξέρω.....βοήθειαααα. αν υπάρχει κάπου ήδη απαντημένο και δεν το πήρα χαμπαρι συγχωρέστε με....:love:

Αργοναύτης
10-05-2007, 11:28 AM
Είμαι Ebertin-ικός όπως λέω γιατί τον Ebertin τον θεωρώ επιστήμονα κι από τους λίγους που έχουν κάνει σοβαρή έρευνα και έχει να παρουσίασει αποδείξεις και όχι αερολογίες. Συμφωνώ με την θέση του ότι όλη η ουσία είναι ότι οι διελεύσεις είναι ενεργοποιητές των γενέθλιων δομών και όψεων και ότι τα τετράγωνα δεν είναι πάντα αρνητικά, όπως δεν είναι πάντα αρνητικές και οι αντιθέσεις. 'Ενα απλό παράδειγμα : Αν στο γενέθλιο ο 'Ηλιος κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Πλούτωνας από διέλευση τετραγωνίζει τον γενέθλιο 'Ηλιο, θα ενεργοποιήσει αυτή την αρνητική γενέθλια όψη και το αποτέλεσμα θα'ναι αρνητικό. Αν όμως κάποιος άλλος στο γενέθλιο έχει μια σύνοδο 'Ηλιου-Δία και ο διελαύνων Πλούτων τετραγωνίσει αυτή τη σύνοδο, μάλλον η επίδραση θα είναι εξαιρετικά θετική, ειδικά αν συνηγορούν και οι υπόλοιπες ενδείξεις του χάρτη. Συνταγές τύπου ''αρνητικές και θετικές διελεύσεις'' δεν υπάρχουν. Μέγιστο λάθος να αγνοούν κάποιοι το γενέθλιο, γιατί στην ουσία το γενέθλιο αποφασίζει, και όχι μια διέλευση. Και παίζει μεγάλο ρόλο και σε ποιό ζώδιο βρίσκεται ο διελαύνων πλανήτης που τετραγωνίζει τον γενέθλιο. Αλλιώς θα αντιδράσει ένας 'Ηλιος στον Αιγόκερω που δέχεται τετράγωνο από το διελαύνοντα Δία κι αλλιώς ένας 'Ηλιος στον Κριό.

MELINE
10-05-2007, 03:37 PM
Μάλιστα!! Σ ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες αυτά που έχεις διαβάσει. Με κατατόπισες αρκετά. θα επανέλθω με νέες απορίες!!! γειά σου. :bigsmile: