PDA

View Full Version : Aπορία για σύνοδο διελαύνοντος ¶ρη με MC.

melodia
07-05-2007, 08:42 PM
καλο απογευμα σε ολους.
Σχετικα με τον Αρη τι θα μπορουσε να συμβει αν ο διευλανων Αρης κανει ακριβης συνοδο(ιδιες μοιρες) με το γενεθλιο μεσουρανημα που ειναι στον Κριο?

καπου στο φορουμ αν εχω διαβασει σωστα,αναφερεται οτι οταν καποιος διευλανων πλανητης κανει ακριβης συνοδος με το μεσουρανημα,δηλωνει και καποιες μοιραιες ή καρμικες καταστασεις που αφορουν τα επαγγελματικα ή γενικα κατι αλλο??

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....

Λίλιαν Σίμου
09-05-2007, 02:19 PM
Αγαπητή melodia

Μία διέλευση πλανήτη, δεν σημειοδοτεί εύκολα μοιραίες ή καρμικές καταστάσεις. Υπάρχουν ιδιαίτεροι παράγοντες που μπορούν να επιφέρουν τόσο σοβαρά αποτελέσματα και πολλοί συνδυασμοί.
Στην περίπτωσή σας, ο ¶ρης θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυναμική στις κοινωνικές σας απαιτήσεις, πιο αυτοκέφαλη και πιο τολμηρή. Μπορεί να γίνει μία νέα αρχή σε θέματα καριέρας, αλλά παράλληλα θα βγει ένας ανταγωνισμός που μπορεί να προκαλέσει έριδες ή ζήλια.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

melodia
09-05-2007, 02:30 PM
σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.
Με απασχολουν πολυ τα επαγγελατικα μου γιατι βρισκομαι σε ενα μεταβατικο σταδιο το οποιο θελει πολυ προσοχη και πολυ δυναμισμο γιατι οντως το αντικειμενο της δουλειας μου εχει μεγαλο ανταγωνισμο.

Σας ευχαριστω και παλι