PDA

View Full Version : Απορία για κρόνο σε συναστρία.

vraxos67
05-05-2007, 02:41 PM
Γειά σας! Είμαι καινούργιο μέλος κι ενώ λατρεύω την αστρολογία και ασχολούμαι μ΄αυτήν, διαβάζοντας τα μηνύματα στα forums συνηδειτοποίησα πόσα λίγα γνωρίζω. Υποκλίνομαι στις γνώσεις σας και ταυτόχρονα ζητώ την βοήθεια για ένα θέμα σχετικό με τον Κρόνο και που επείγει.
Ο Κρόνος μου είναι στον 12ο οίκο μου και στον Κριό, και ο Κρόνος του είναι πάνω στον ήλιο μου (Ιχθείς) στον 12ο οίκο μου πάλι, στον 3ο του οίκο. Για όσους ασχολούνται πολύ---- εγώ 6-3-67 στις 8πμ και κείνος 11-8-65 στις 3μμ----
Τι σημαίνει αυτή η σύνοδος του Κρόνου του με τον ήλιο μου για μένα και για αυτόν; Γιατί διαισθάνομαι μια καταστροφή, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω για ποιόν απ΄τους δυο είναι;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

super_lela
05-05-2007, 03:17 PM
Αγαπητή Vraxos67,

καλωσήρθες!

Δυστυχώς αν ισχυριστώ ότι είμαι άριστη γνώστρια της αστρολογίας, θα πω ένα πολυυυυυύ μεγάλο ψέμμα:embarrest . Όμως, ανάτρεξα σε ένα άρθρο της κας Κόντη με τον τίτλο "Συναστρία - Πάθος και Σασπένς" (με λίγη υπομονή θα το βρεις, είναι κάπου στην βιβλιοθήκη), και βρήκα ότι "ο Κρόνος υπογράφει καρμικές καταστάσεις και δείχνει πόσο ισχυρά δεμένα είναι τα άτομα μεταξύ τους - όχι πάντα ευχάριστα - αλλά δεμένα πάραυτα. Προσδιορίζει συχνά κατά το πόσο ανθεκτική και μακροχρόνια μπορεί να είναι μία σχέση... Ο Κρόνος μέσα σε μία ερωτικού ενδιαφέροντος κατάσταση... έχει την ιδιότητα να παγώνει και να φρενάρει τα συναισθήματα και την λίμπιτο".

Βέβαια θα πρέπει να δεις όλους τους πλανήτες σου και τους δικούς του, για να βγάλεις πιο ασφαλή αποτελέσματα. Δεν δοκιμάζω να κάνω εγώ κάτι τέτοιο, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βγει μια μπαρούφα και μισή. Το άρθρο όμως που ανέφερα παραπάνω έχει καταπληκτικές πληροφορίες.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι και κάποιο μέλος με καλύτερες γνώσεις να σε διαφωτίσει περισσότερο.:bigsmile:

Φιλικά

σούπερ λέλα

vraxos67
05-05-2007, 03:29 PM
Σ΄ευχαριστώ πολύ! :bigsmile: Τρέχω να το βρω :idea:

*Astropeleki*
05-05-2007, 03:32 PM
Σ΄ευχαριστώ πολύ! :bigsmile: Τρέχω να το βρω :idea:
Με μια γρήγορη αναζήτηση να το άρθρο που ζητάτε
Συναστρία - Πάθος και σασπένς (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1173)