View Full Version : Συμμετοχή του myHoroscope στο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών
Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών που γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι). Το myHoroscope και το περιοδικό ζωή & ζώδια συμμετέχουν ενεργά με περίπτερο (Νο 65-67). Εχθές έγινε με επιτυχία η ομιλία του Δρ Χρήστου Παΐζη με θέμα Ενεργειακή, Σημειολογική & Αρχετυπική Θεμελίωση της Αστρολογίας –Το Ωροσκόπιο ως Δομή.
Δεκάδες φίλοι επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και συνομίλησαν με τους συνεργάτες του site και του περιοδικού. Συνεργάτες αστρολόγοι αλλά και μέλη της δυναμικής ομάδας μας των Editors έδωσαν το παρόν!
Θα φροντίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους με φωτογραφικό υλικό γιατί μια φωτογραφία είναι ίση με χίλιες λέξεις.
Είστε όλοι προσκαλεσμένοι να μας γνωρίσετε από κοντά από 3 έως 7 Μαΐου.
Ώρες λειτουργίας: 10.00 έως 21.30, είσοδος ελεύθερη
Μείνετε συντονισμένοι
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes6.jpg
O εκδότης του ζωή και ζώδια Δημήτρης Μέλλος και το δικό μας αστέρι Λίλιαν Σίμου, καλή φίλη
και ενεργή αστρολόγος του myHoroscope
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes2.jpg
O εκδότης του περιοδικού ζωή και ζώδια (αριστερά) Δημήτρης Μέλλος και ο δικός μας Δρ. Χρήστος Παΐζης
ποζάρουν για την κάμερα του myHoroscope
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes3.jpg
¶λλος ένας δικός μας ο Μελέτης Μπαφαλούκος που διατηρεί και δικό του περίπτερο στο φεστιβάλ
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes4.jpg
Ο συνεργάτης μας καθηγητής Δρ. Χρήστος Παΐζης κατά τη διάρκεια της διάλεξής του!
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes5.jpg
Ο φίλος μας αστρολόγος Περικλής Καραμηνάς στις εκδόσεις Ηλίανθος
Στα ποστ που ακολουθούν θα προσθέτουμε φωτογραφικό υλικό
Βασιλης Παπαδολιας
05-05-2007, 11:21 AM
Καλημέρα σε όλους....
η 2η μέρα του φεστιβάλ ήταν μία έκπληξη για μένα.. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα συγκεντρωμένες αντιπροσωπείες από τόσο διαφορετικούς χώρους του New Age και Ethnic... Πολλή αστρολογία, αρκετή υγιεινή διατροφή, συσκευές μασάζ και σιάτσου, αρώματα, αριθμολογία σκέτη ή με ολίγη αρχαιολατρεία, ινδικά έπιπλα και πολλά βιβλιοπωλεία...
Χώροι που μέχρι τώρα δεν είχα για να είμαι ειλικρινής συνδέσει στο μυαλό μου, πολυεθνικές εταιρίες υγιεινής διατροφής στο ίδιο μέρος με το επίσημο βιβλιωπωλείο της Σαηεντολογίας και αρκετούς σημαντικούς αστρολόγους...
Tο επιστέγασμα του ανακατέματος ήταν ότι μία κοπελίτσα που φορούσε τη μπλούζα Liftoff της Herbalife μου πρότεινε με επιμονή το Ζωή και Ζώδια... Όλα αχταρμάς, αλλά μες τον αχταρμά και ιδέες για σύνθεση που δεν είχα ξανασκεφτεί. Έκανα αρκετή ώρα να συνηθίσω στις εντυπώσεις.
Στη θεματολογία διέκρινα κάπου μία έλλειψη - νομίζω - του χώρου της Yoga... Πέραν αυτού υπήρχαν πολλοί χαρτομάντεις - και εδώ να πω για να επιστήσω την προσοψή ότι συνάντησα πρώην προσωπική φίλη που δεν είχε ιδέα από χαρτιά και έριχνε την τράπουλα σε πελάτες. Προς γνώσην και συμμόφωση για να ελέγχουμε ποιος και πώς μας προβλέπει το μέλλον.
Ο χώρος συνολικά ήταν μικρός, ένας χώρος όμως που σε λίγο χρόνο μπορούσε να διακρίνει κανείς πολλά πράγματα... Την προσωπικότητα του κάθε αστρολόγου - μου έκανε εντύπωση και ξαφνιάστηκα που είδα τόσα ονόματα, δεν πήγα προετοιμασμένος - μία τάση κάπως εξιδανίκευσης κάποιων ανθρώπων - "πες τα, για σένα ήρθαμε να σε δούμε", τις προσωπικές αβρότητες των συναδέλφων, τον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών που ήθελαν κάπου κι αυτοί να βγουν μία φωτογραφία με τους μεγάλους...
Ο Κος Χορταρέας με εξέπληξε θετικά, καθώς η εμφάνιση του ήταν πολύ προσιτή και οικεία (καμία σχέση με την κάποια εκκεντρικότητα στην TV). Έχω ακούσει ότι είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα. Αν ισχύει αυτό, εμένα μου φάνηκε να του βγαίνει η πλευρά του Καρκίνου.
Ο Κος Παίζης ήταν πάνω από όλα αυτό που επαγγέλεται, ένας πολύ καλός καθηγητής που σκοπό είχε να διδάξει και μεταδώσει γνώση και μας παρέπεμψε δυο τρεις φορές να διαβάσουμε το άρθρο του για την αστρολογία που θα εκδοθεί στο περιοδικό Ελληνική Αγωγή.
Η Κα Δαμουράκη έδειχνε απασχολημένη σε ραντεβού, ενώ άλλοι αστρολόγοι περιμεναν υπομονετικά στα περίπτερα τους για τους επισκέπτες...
Πολύ πέραση είχαν τα αρώματα, τα μασάζ και τα βιβλία.
Κάνοντας δύο βόλτες μάζευε κανείς ένα σωρό βιβλία και περιοδικά... Κι η επόμενη μέρα του Σαββάτου ξεκίνησε με άγχος για να ξεφυλλίσουμε τις χτεσινές εντυπώσεις...
Πιθανόν να ξαναβρεθούμε την Κυριακή που μιλάει ο Κος Μπαφαλούκος...
Καλή αντάμωση σε όσους πάνε και επισκεφτείτε το... Είναι κάτι καινούριο αυτή η σύνθεση που τώρα γεννιέται...
fillenia
05-05-2007, 02:51 PM
Πράγματι, πρόκειται για ένα πολύχρωμο φεστιβάλ και όχι επαγγελματική έκθεση με την αυστηρή έννοια του όρου. Είναι ενδιαφέρουσα, ίσως γιατί έχει περισσότερο ερασιτεχνική (με την καλή σημασία) αύρα και οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι εξοικειωμένοι με τον ανθρώπινο παράγοντα παρά με ο,τιδήποτε άλλο έστω και αν αυτό τους αποφέρει επαγγελματικό κέρδος.
Στη βόλτα σας θα βρείτε από βιολογικά προϊόντα, καλλυντικά, feng shui, βιβλία, μουσικά cd, διακοσμητικά, κοσμήματα, μέχρι αστρολόγους, αστρολογικές αναλύσεις, και περιοδικά του χώρου όπως το δικό μας ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ στον ίδιο χώρο με το site του ΜyHoroscope που όπως είναι φυσικό αποτελεί έναν από τους πόλους έλξης και meeting point γνωστών και μη αστρολόγων, όπως ο καθηγητής κος Παίζης, ο κος Μ. Μπαφαλούκος που έχει και δικό του αξιόλογο περίπτερο με πολύ καλή φιλοξενία και ενημέρωση σε αστρολογικά θέματα, ο κ. Καραμηνάς, η κα Μύριαμ, ο γείτονας κος Γεράρδος ευχάριστος και ομιλητικός που ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τα θέματα που παρουσιάζει το Μyhoroscope και άλλοι που δεν πρόλαβα να συναντήσω το διάστημα που βρέθηκα στο περίπτερο του ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ-My Horoscope.
Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου από την παρουσίαση του καθηγητή κου Παϊζη, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η οποία αφορούσε τόσο το εξειδικευμένο όσο και ερασιτεχνικό κοινό του. Στο βαθμό που γνωρίζω, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων από τον χώρο της αστρολογίας, παραβρέθηκαν στην ομιλία του η οποία είχε ως θέμα την Ενεργειακή, Σημειολογική και Αρχετυπική θεωρία της Αστρολογίας. Θέμα ενδιαφέρον, θεμελιωμένο στο φιλοσοφικό υπόβαθρο της Αστρολογικής Τέχνης, γεγονός που δυστυχώς ξεχνάμε και ο κ. καθηγητής θεωρεί υπεύθυνο για το πεσμένο γόητρο και την κακή χρήση της αστρολογίας στις μέρες μας. Αναπτύσσοντας τις θέσεις του για την αστρολογία, αναφέρθηκε στην εντατική χρήση της μέχρι και το τέλος του Μεσαίωνα ως μέρος της Φυσικής Φιλοσοφίας, αυτό που σήμερα εν μέρει αποκαλούμε φυσικές επιστήμες, ιατρική κλπ (οπότε αντικαταστάθηκε από το Μηχανιστικό Παράδειγμα), επέστησε την προσοχή μας στην ορθή χρήση της, στις γνώσεις που οφείλει να έχει ο σημερινός αστρολόγος, από την Ιστορία, την Κοινωνιολογία, την Ψυχολογία, τη Φιλοσοφία, αλλά και τα Μαθηματικά, την Αστρονομία και τη Φυσική, επεσήμανε την απαραίτητη διασύνδεσή της με τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες σε επιστημονικό επίπεδο, και τέλος συνέστησε να αποφεύγουμε "δια ροπάλου" να συγχέουμε τα αστροφυσικά φαινόμενα με τα αστρολογικά, και να εμπλεκόμαστε σε αντίστοιχες ερμηνείες που δεν επιδέχονται εμπειρικής επαλήθευσης, προς το παρόν, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα στο μέλλον.
Αύριο, Κυριακή στις 7 το απόγευμα, ο συνεργάτης μας κος Μελέτης Μπαφαλούκος θα μιλήσει για ένα εξίσου ενδιαφέρον θέμα, τους Πλανητικούς κύκλους, την Ιστορικη τους καταγραφή και τις μελλοντικές εκτιμήσεις. Σε μια προσωπική συνομιλία που είχα μαζί του, μου τόνισε ότι έχει ασχοληθεί ερευνητικά με το ζήτημα των Πλανητικών κύκλων, όπως του 20 ετούς κύκλου Δία-Κρόνου, τους κύκλους του Πλούτωνα κλπ και αποδίδει μεγάλη σημασία στην επανεμφάνισή τους στο ατομικό ωροσκόπιο. Μια μικρή γεύση, που σύντομα θα έρθει στη επικαιρότητα, είναι το άρθρο του που δημοσιεύεται στο site μας, "Η κρίση που έρχεται και ποιος φοβάται τον Πλούτωνα". Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για τα μέλη του σάιτ μας να επισκεφθούν το Φεστιβάλ και να έχουν μια προσωπική εμπειρία. Το MyHoroscope, στηρίζει αυτές τις προσπάθειες.
:love:
Dell Piero
05-05-2007, 10:16 PM
Προσωπικά επειδή πήγα νωρίς δεν βρήκα κόσμο στο περίπτερο του περιοδικού και αυτό έκανε πιο εύκολη τη δουλειά να του βουτήξω ένα τεύχος.
Δεν διέκρινα αστρολόγους πολύ γνωστούς. Πολύ χαρτάκι, ταρό, πετρούλες και οργασμός χρωμάτων. Είναι ένα όμορφο πανηγύρι έξω από τη φιλοσοφία και τα ενδιαφέροντά μου όμως αυτό δεν με εμπόδισε να διασκεδάσω.
Το πιθανότερο αύριο να συναντηθούμε όλοι στο περίπτερο του ζωή και ζώδια αλλά και την ομιλία του Μ. Μπαφαλούκου. Σήμερα το πρωί έκανα ένα πέρασμα αστραπή και είχε περισσότερο κόσμο. Εικάζω η κορύφωση θα γίνει σήμερα το βράδυ αλλά και αύριο όλη την ημέρα.
Μου αρέσει το περίπτερο του ζωή και ζώδια που μας φιλοξενεί. Τολμώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από του γνωστού και οικονομικά πιο εύρωστου ¶στρα και Όραμα με καμία υποκειμενική κρίση. Λυπάμαι που δεν ενημερωθήκαμε πιο γρήγορα να δημιουργήσουμε σημαντικές εκπλήξεις τέτοιες που μόνο εμείς του myHoroscope μπορούμε.
Θα χαρώ πολύ να δω μέλη μας να έρθουν αύριο να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες μαζί μας.
sagimoon
06-05-2007, 08:54 PM
Καλησπέρα κι από μένα.
Το πρώτο πέρασμά μου από το φεστιβάλ ήταν κατά τις 1μμ της Πέμπτης, όταν δηλαδή ακόμα δεν ήταν έτοιμα όλα. Πολλά περίπτερα δεν είχαν καλοστηθεί ακόμα. Η βόλτα μου ήταν με την μορφή τρεχάλας. Βασικά πήγα για να πάρω το πρόγραμμα ομιλιών.
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ήταν ότι πιο λογικό να βλέπεις περίπτερα με εκδόσεις,-αν και δεν είχαν κάτι φρέσκο και ζωντανό κατά την γνώμη μου. Ο Πύρινος Κόσμος πχ μπορούσε να έχει και άλλους τίτλους.
Δύο περίπτερα με πέτρες μου άρεσαν περισσότερο, τον ένα τον ήξερα και ξαφνιάστηκα ευχάριστα που έλαβε μέρος και σε αυτή την έκθεση-συνήθως τον έβλεπα σε εκθέσεις κοσμήματος- και τον άλλο χάρηκα που τον γνώρισα.
Σε ένα τρίτο περίπτερο με ημιπολύτιμους η κοπέλα επέμενε να μετονομάζει το μάτι τίγρης σε μάτι γάτας. Έφυγα πριν γίνω τίγρης...
Πλάκα είχε αυτός με το μασάζ, να με κυνηγάει να μου βάλει τον δονητή στον αυχένα, να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι το μηχάνημα είναι μια χαρά, απλά εγώ
έχω ένα επιτελείο από 3 άντρες να με ξίνουν με τα χεράκια τους και δεν είχα κανένα λόγο να το αγοράσω...(εδώ γελάτε).
Φτάνοντας στο τέλος, και με 2 κιλά διαφημιστικά στα χέρια, σκέφτηκα ότι στην
υποδοχή, μαζί με το πρόγραμμα έπρεπε να δίνεται και μια τσάντα για τα προσπέκτ που σωριδών μαζεύει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις. Ζητιάνεψα μια του σούπερ μάρκετ που την είχαν για πέταμα λέει...(για να δείτε την αξία των σκουπιδιών).
Την άλλη μέρα το απόγευμα Παρασκευής, και έχοντας προγραμματίσει να ακούσω την κ. Σπίγγου και κ. Πα[FONT='Times New Roman']ΐζη , μπαίνοντας καταλαβαίνω ότι ακυρώθηκε η ομιλία της κ. Σπίγγου. Κρίμα, γιατί όλες οι ομιλίες από ότι κατάλαβα ήταν ενδιαφέρουσες.
Ο κ. Μπαφαλούκος ήταν άψογος οικοδεσπότης, το περίπτερο του Ζωή και ζώδια πολύ καλό και με φρέσκο περιοδικό Μαΐου όχι Απριλίου μερικών μερικών...
Για πρώτη φορά η έκθεση πήγε καλά νομίζω. Του χρόνου θα είναι καλύτερη και μεγαλύτερη νομίζω. Προσωπικά ήταν μεγάλη μου χαρά που πήγα. Κρίμα που σήμερα δεν μπόρεσα να πάω σε μερικές ομιλίες. Οι ευκαιρίες όμως πάντα θα υπάρχουν για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για κάτι.
Τις ευχαριστίες μου επίσης στον τόσο αγαπημένο μου αυτό χώρο του myhoroscope που μας ανοίγει ορίζοντες !!!!!
Με αγάπη
Αντωνία
Editors & Staff: Η δυναμική ομάδα του myHoroscope.gr. Θα πήγαιναν στο Φεστιβάλ αλλά σήμερα ουσιαστικά με εκπροσώπησαν όταν τους ζήτησα να παραβρεθούν περισσότερη ώρα στο χώρο του περιπτέρου μας, όπως θα έκανα εγώ αν είχα ξεπεράσει το κάταγμα του ποδιού που με βασανίζει μερικούς μήνες και δυσχεραίνει τις κοινωνικές δραστηριότητες.
Τις εντυπώσεις τους από τη σημερινή ημέρα θα τις γράψουν οι ίδιοι (για να δικαιολογήσουν και το μισθό τους) :toung:
Μέχρι τότε όπως υποσχέθηκα θα βάλω φωτογραφίες τους από τη σημερινή ημέρα...
(Τις χειρότερες για να τους εκθέσω)
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes7.jpg
Who is who? Τους γνωρίζετε σαν fillenia DrMaroulita, kia, friary, Vasilis13
Είναι τα καμάρια μας που παρουσιάζουν τέλειες μεταφράσεις αλλά και εργασίες αναφοράς. Βρείτε τους....
Μαζί τους ο Δ. Μέλλος, η Λίλιαν Σίμου και ο Περικλής Καραμηνάς
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes12.jpg
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes9.jpg
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes11.jpg
Deodonus
06-05-2007, 11:21 PM
Πήγα και εγώ στην έκθεση. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση του "μικρού". Ίσως έτσι να είναι καλύτερα, γιατί δεν ζαλίστηκα από τα πολλά-πολλά. Βέβαια, από την άλλη μία-δύο ωρίτσες φτάνουν και περισσεύουν για να επισκευτείς όλα τα περίπτερα.
Maroulita
06-05-2007, 11:52 PM
Προτού σχολιάσω περί του φεστιβάλ, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν φταίνε τα "μοντέλα" γι' αυτό που βλέπετε.... ο φωτογράφος φταίει και αυτός που κάνει επιλογή των φωτογραφιών.................. :toung:
Θα επανέλθω!!:bigsmile:
Maroulita
07-05-2007, 12:27 AM
Για το Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών έχω γενικώς να κάνω θετικά σχόλια! Κόσμος πολύς, διαφορετικός, που δοκιμάζει τα πάντα (και την μασαζοκαρέκλα και την βιοένεργεια και το μασάζ με τα κόκκινα φωτάκια και το ρεϊκι και τις κουρτίνες από του Χυτίρογλου και την χαρτομαντεία εεεε και λίγο από αστρολογία....) Πραγματικά υπήρχε ένας περίεργος συγκερασμός πραγμάτων και φιλοσοφιών, που σε μένα προσωπικά ήταν ανοίκειος, αλλά όχι με την αρνητική έννοια.
http://myhoroscope.gr/articles/images/fes10.jpg http://myhoroscope.gr/articles/images/fes10b.jpg
Η ομιλία του κ. Μπαφαλούκου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Παρόλο που υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον προτζέκτορα και δεν μπόρεσε να γίνει η παρουσίαση μέσω υπολογιστή, το θέμα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και ο ίδιος αρκετά κατανοητός για τον μέσο γνώστη αστρολογίας. Το μεγαλύτερο μέρος από την παρουσίασή του την έχουμε μαγνητοφωνήσει, οπότε πιστεύω πως αύριο θα μπορέσουμε να σας παραθέσουμε έστω ένα μικρό δείγμα από όσα χρήσιμα και άκρως πληροφοριακά ανέφερε ο κ. Μπαφαλούκος!
friary
07-05-2007, 01:43 AM
Το Φεστιβάλ, ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Μόνο μικρό δεν θα το χαρακτήριζα, με τόσο γεμάτο πρόγραμμα που είχε. Ομιλίες απο αξιόλογους αστρολόγους, αν κι εγώ είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μόνο του κου Μπαφαλούκου, η οποία ήταν εξαιρετική. Μόνο που ο περιορισμένος χρόνος (μας "έφαγαν" 20 λεπτά περίπου) δεν του επέτρεψε να επεκταθεί όσο θα ήθελε.
Από ότι είδα, είχε σεμινάρια με πρακτικές ρεφλεξολογίας και μακιγιάζ live :bigsmile:
Στα περίπτερα ήταν όλοι ιδιαιτέρως ευγενικοί και το έντυπο υλικό που μπορούσες να μαζέψεις τεράστιο. Τα χέρια μου πιάστηκαν απο το βάρος. Φυλλάδια, περιοδικά κλπ.
Είχε αρκετά περίπτερα με λίθους, μηχάνημα που διαβάζει την αύρα, ενεργειακές θεραπείες κλπ κλπ.
Μπορούσες να κάνεις ρέικι, σιάτσου, μασάζ, μακιγιάζ ΚΑΙ να μάθεις και τη μοίρα σου. Σε αρκετά περίπτερα υπήρχαν Ταρω ρίχτρες πρόθυμες. Το γεγονός ότι υπήρχε η παρουσία αξιόλογων αστρολόγων όπως ο κος Παϊζης, ο κος Μπαφαλούκος και ο κος Καραμηνάς, πιστεύω οτι ανέβασε το πρεστιζ του Φεστιβάλ.
Το περίπτερο του Ζωή και Ζώδια και του Myhoroscope, ήταν πάντως το μεγαλύτερο και το πιο ωραίο αντικειμενικά. Ωραία διακοσμημένο, με πολλές ευχάριστες και χαμογελαστές παρουσίες και τον κύριο Μέλλο με την μηχανή ανα χείρας (ας μην ποζάραμε αν δεν θέλαμε..... :embarrest )
Προλαβαίνετε να πάτε μέχρι αύριο που τελειώνει. Αξίζει πραγματικά.
*Astropeleki*
07-05-2007, 12:38 PM
Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να παραβρεθώ έστω και για μόνο μία μέρα στο 1ο Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου και εύχομαι αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, πρώτον να είναι σύντομα, δεύτερον να το γνωρίζουμε λίγο πιο νωρίς για να κάνουμε μια πιο σωστά οργανωμένη παρουσίαση. Γενικά σαν χώρος προσωπικά δεν μου φάνηκε μικρός. Όσες φορές γύρισα όλα τα περίπτερα, από την αρχή μέχρι το τέλος που ήταν και το περίπτερο του MyHoroscope και του περιοδικού Ζωή και Ζώδια, έλεγα ότι έχει τον ατελείωτο.
Περίπτερα κάθε είδους, ξεκινώντας από των διοργανωτών (το οποίο αν και πρώτο ήταν σχετικά άδειο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα), υπήρχαν πολλά και διάφορα για όλα τα γούστα και για όλα τα ενδιαφέροντα. Από Αστρολογία, ρέϊκι, μασάζ με καρέκλες αναπαυτικές (που αν καθόσουν, από την χαλάρωση σίγουρα θα έπαιρνες και έναν υπνάκο :bigsmile:), ανίχνευση αύρας (με ένα μηχάνημα που σου έβγαζε το χρώμα της αύρας σου), είδη υγιεινής διατροφής και θεραπείας (Herbal life), καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές θεραπείες, αισθητική, μακιγιάζ. Δεν ξέρω πως όλα αυτά μαζί έδεσαν, γιατί πραγματικά είναι διαφορετικά, αλλά αυτό έσπαγε και την μονοτονία. Γεμίσαμε με πολλά φυλλάδια και περιοδικά στα χέρια μέχρι που κάποια στιγμή είπαμε να ξεφορτώσουμε στα αυτοκίνητα και να πάμε για δεύτερο γύρο. :toung:
Το περίπτερο του MyHoroscope και του Ζωή και Ζώδια ήταν το πιο μεγάλο από όλα και το πιο γεμάτο από θέμα κόσμου (τουλάχιστον χτες, ημέρα Κυριακή), διακόσμησης, χρώματος. Ό,τι είχαμε αρχίσει να χαιρετάμε και να μιλάμε (εκδότης, κύριος Μέλλος, και editors) και ξεκίνησαν και τα φλας της δημοσιότητας :toung: Γνωρίσαμε και από κοντά τον κύριο Καραμηνά, από του οποίου το περίπτερο είχαμε περάσει νωρίτερα, ο οποίος ιδιαίτερα φιλικός και επικοινωνιακός μαζί μας, μας μίλησε και φωτογραφηθήκαμε όλοι μαζί για το MyHoroscope. Πολύ φιλική επίσης και προσιτή και η κυρία Σίμου. Συζητήσαμε μαζί της με μεγάλη άνεση λίγο πριν παρακολουθήσουμε την ομιλία του κύριου Μπαφαλούκου.
Η ομιλία ήταν πολύ κατανοητή και ενδιαφέρουσα (για τους Πλανητικούς κύκλους – συγκεκριμένα εστίασε στους κύκλους Δία-Κρόνου) ακόμη και για τους αρχάριους της Αστρολογίας και όντως λόγω έντονου φωτός από τον ήλιο, ο κύριος Μπαφαλούκος δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του μέσω προτζέκτορα (προφανώς με power point θα είχε φτιάξει πολύ ωραία πράγματα). Παρόλαυτά έστω και [χειροκίνητα" (με πίνακα και μαρκαδόρο, δείτε την φωτό), η ομιλία διεξήχθηκε πολύ όμορφα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει ένα μέρος αυτής της ομιλίας πατώντας εδώ (http://rapidshare.com/files/29946885/Mpafalooukos_Meleths.zip) και κατεβάζοντας το αρχείο. (εάν δεν ξέρετε πώς να το κατεβάσετε, επικοινωνήστε μαζί μου να σας πω ακριβώς)
http://i168.photobucket.com/albums/u167/vdox/planhtikoi_kukloi.jpg
Μακάρι να γίνει σύντομα κάτι παρόμοιο. Μου άρεσε αρκετά και έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων, μιας και ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα σε ένα τέτοιο Φεστιβάλ.
Τέλος, ωραίο κουίζ βάλατε κύριε διαχειριστά… να δω ποιος θα καταλάβει ποιος είναι ποιος / ποια είναι ποια. Ελπίζω κανείς από όσους βρέθηκαν στο φεστιβάλ να μην μαρτυρήσει :toung: Ούτε φυσικά όσοι άλλοι μας γνωρίζουν.... Μυστήριο! Ιδού η απορία!
(μα να μην μας αφήσει λίγο να ρετουσάρουμε τις φωτογραφίες (:nuts:) προτού τις ανεβάσει εδώ………………………….ανυπόμονος άνθρωπος αυτός ο διαχειριστής)
Βασιλης Παπαδολιας
07-05-2007, 01:23 PM
H τέταρτη μέρα του φεστιβάλ χτες ήταν πιο πολυσύχναστη. Αν και πέντε η ώρα το απόγευμα, η ώρα που πήγα, τα περίπτερα ήταν πολύ πιο γεμάτα από ό,τι την Παρασκευή στις επτά. Πολλά highlight, κάποια και λίγο προς το κιτς, όπως η όμορφη τοξότρια του Iris Pan μαντείου κάποια με περισσότερο γούστο όπως η λυγερόκορμη κοπέλα ντυμένη ινδή από το περίπτερο ινδικών επίπλων. Ένα παζάρι που καθένας διαφήμιζε την πραμάτεια του κι η κάθε ομάδα έδειχνε τη δουλειά της. Η ομάδα κάθαρσης της ενέργειας του ρέικι, οι δοκιμαστές πολυθρόνας, η φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας ήταν τα highlght της βραδιάς, όπου ο κόσμος είχε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να έχει βιωματική επαφή με τα λεγόμενα "μαγικά" και "γιατροσόφια".
Ο χώρος έκθεσης όντως δεν ήταν πολύ μεγάλος, το πρόγραμμα διαλέξεων όμως ήταν, και μάλιστα πολύ, αν λογαριάσουμε ότι το φεστιβάλ ήταν το πρώτο που έλαβε χώρα...
Πολύ σημαντική εμπειρία να έρθετε σε επαφή face to face με τους διάφορους αστρολόγους που βλέπετε στην τηλεόραση και να δείτε την προσωπικότητα τους. Η εξοικείωση με πρόσωπα που θεωρούμε εξιδανικευμένα είναι σημαντική για να κατανοήσουμε τη δουλειά τους και να δούμε την αστρολογία, το New Age και τον εσωτερισμό στις πραγματικές τους διαστάσεις, σαν κάτι που μπορεί να επιτύχει ο καθένας μας...
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του φεστιβάλ και κρατάει μέχρι τις 21:30 το βράδυ - ίσως και 22:00....
Επισκεφτείτε το...
skorpion
07-05-2007, 04:27 PM
περασα κι εγω απο κει και ειχα τη χαρα να γνωρισω και καποια μελη απο κοντα, μου αρεσε το φεστιβαλ αν και δεν μπορουσα να κατσω πολυ.
Υ.γ ειμαι και γω σε μια απ τις φωτογραφιες αλλα σχεδον δεν αναγνωρισα τον εαυτο μου, πολυ παραμορφωση η φωτογραφια, τι να πω ή εγω δεν εχω φωτογενεια ή ο φωτογραφος....:wacko: Αντε δε πειραζει:toung:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
:love:
Dell Piero
07-05-2007, 04:34 PM
Ο φακός ήταν
Η μηχανή κακή
Ο φωτογράφος μάπα
Ζωή και Ζώδια
08-05-2007, 11:51 AM
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ευπρόσωπη παρουσία του My Horoscope & του Ζωή & Ζώδια στο Φεστιβάλ.
Ήταν πέντε ημέρες γεμάτες με επαφές, ομιλίες, συζητήσεις και ...αρκετή ορθοστασία.
Η ποικιλία των συμμετεχόντων και των χιλιάδων επισκεπτών δεν μας άφησαν ούτε στιγμή να χαλαρώσουμε, το ετερόκλητο ( ; ) πλήθος όσων επισκέφθηκαν το περίπτερό μας εντυπωσιάστηκε από την συμπεριφορά και την διάθεση εξυπηρέτησης, έδειξε ενδιαφέρον και για το έντυπο αλλά και για το site, τους καρπούς δε αυτών των επαφών θα τους δούμε αργότερα.
Αυτό όμως που εμείς θεωρούμε ως μεγαλύτερο κέρδος από την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ είναι η απόδειξη ότι όταν συνδυάζονται η αγάπη για το αντικείμενό σου με την ευελιξία και, το κυριότερο, την ομαδική δουλειά το αποτέλεσμα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους. Περιοδικό και site, χωρίς καλά καλά να έχουν κλείσει έναν χρόνο συνεργασίας κατάφεραν να έχουν το μεγαλύτερο περίπτερο, με την μεγαλύτερη προσέλευση, σε αντίθεση με άλλους "ειδικούς" και "πάτρωνες" (που γιόρταζαν κιόλας τα γενέθλιά τους) που κοντόφθαλμα σκεπτόμενοι στέρησαν από το Φεστιβάλ την μεγαλύτερη προσέλευση.
Σίγουρα θα μπορούσαμε ακόμα περισσότερα, πιο εντυπωσιακά αλλά και πιο ουσιαστικά. Αν αναλογιστούμε όμως ότι από την στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε έως την έναρξη υπήρχαν μόνο τρεις (3) εργάσιμες, καταλαβαίνετε ότι και αυτό που επιτύχαμε ήταν πολύ παραπάνω από καλό.
Σε αναμονή λοιπόν του επόμενου Φεστιβάλ Ενεργειακών Διαδρομών.
kaith
09-05-2007, 06:04 PM
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!