PDA

View Full Version : Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

DANAE58
02-05-2007, 04:45 PM
Εχω μια απορια που θαχε ενδιαφερον και καποιο αρθρο σχετικα με αυτο.Ειχα ακουσει οτι σε ενα ωροσκοπιο για να δει κανεις ποσους γαμους δειχνει ο αστρολογικος του χαρτης,κοιταμε το Δια σε ποιο ζωδιο ειναι(αν ειναι σε διπλο),τη Σεληνη(επισης αν ειναι σε διπλο)και τον εβδομο οικο αν ειναι σε διπλο ζωδιο.Ενα απο αυτα(η ολα μαζι)δεχνουν 2 γαμους..Αρα δηλαδη οσοι εχουν ωροσκοπο Κριο(με εβδομο οικο το Ζυγο),ωροσκοπο Λιονταρι(με εβδομο τον Υδροχοο),ωροσκοπο Παρθενο(με εβδομο οικο τους Ιχθυες)και ωροσκοπο Τοξοτη(με εβδομο οικο τους Διδυμους)κανουν δυο γαμους??..Ευτυχως εγω δεν εχω τιποτα απ'αυτα σε διπλο ζωδιο,αλλα εχω παρατηρησει οτι οσοι γνωστοι μου εχουν διπλο ζωδιο-ειδικα στον εβδομο οικο ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΑΜΟ και λεω αποκλειεται ναναι συμπτωση!..Σωστα?..

Fotini Christodoulou
02-05-2007, 06:51 PM
Αγαπητό μέλος ,

Υπάρχει ήδη άρθρο για το θέμα αυτό και μπορείτε να το διαβάσετε εδω (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1027)

Φιλικά,
φωτεινή

DANAE58
03-05-2007, 10:44 AM
Αγαπητό μέλος ,

Υπάρχει ήδη άρθρο για το θέμα αυτό και μπορείτε να το διαβάσετε εδω (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1027)

Φιλικά,
φωτεινή

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!..Δεν ειχα δει το αρθρο..Ωχ μη μου λετε τετοια γιατι εχω μεν ωροσκοπο Σκορπιο στην 4η μοιρα αλλα ειναι και ο Ουρανος εκει κοντα-λιγο πιο πισω-στην 28η του Ζυγου.Ερχεται απτο δωδεκατο δηλαδη αλλα στο χαρτη βγαινει σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου..Διαβασα σε καποιο αρθρο εδω τις προηγουμενες μερες οτι αν ερχεται απτο δωδεκατο δεν εχει την ιδια ισχυ..Ειναι παρολαυτα συνοδος!..Εκεινο που με ανησυχει ομως ειναι οτι εχω και τον Αρη μου στον Ταυρο στον εβδομο οικο..Οποτε τι να συμπερανω?..Ο κυβερνητης πλανητης μου του εβδομου-η αφροδιτη δηλαδη δεν κανει ασχημες γωνιες με αλλους πλανητες παρα μονο ενα τετραγωνο με τον Ποσειδωνα..Και ο κυβερνητης πλανητης του πρωτου μου-ο Πλουτωνας κανει τετραγωνο-ανοιχτο με τη Σεληνη μου-η οποια βρισκεται στον ενατο..Δεν κανει ασχημες οψεις με αλλο πλανητη μου..
Α και ο Διας-δε ξερω αν ειναι ασχετο αυτο που λεω-κανει αντι8εση με τον Ουρανο μου..Το γραφω επειδη καπου ειχα διαβασει οτι ο γαμος σχετιζεται και με το Δια..
Διπλους πλανητες δεν εχω..Μονο Ουρανο και Πλουτωνα στο Ζυγο..και ακμη πεμπτου οικου στους Ιχ8υες..Αλλα ο πεμπτος δεν εχει σχεση με το γαμο..Η εχει κι'αυτος?..Πολυ μπερδεμα ε?..Παντως ο συζυγος μου εχει Ηλιο στον πεμπτο οικο μου και Σεληνη στον ταυρο-στον εβδομο οικο μου..Και σχετικα με τουσ πλανητες και τις οικο8εσιες,εχει ωροσκοπο Υδροχοο(διπλο ζωδιο),ο κυβερνητης πλανητης του υδροχοου ειναι ο Ουρανος-που τον εχει στο Ζυγο-οπως και εγω-διπλο ζωδιο..Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι και ο κρονος κυβερνητης πλανητης τοθ Υδροχοου.Αμαν,και Κρονο σε διπλο ζωδιο εχει-στους Διδυμους..Και ο εβδομος οικος του ειναι στο Λιονταρι(οπου εγω εχω Ηλιο)..Και ο κυβερνητης πλανητης του εβδομου του (ο Ηλιος δηλαδη)ειναι στους Ιχ8υες-διπλο ζωδιο,..Δηλαδη αν καταλαβα καλα ο συζυγος μου 8α κανει και δευτερο γαμο σιγουρα μετα απο μενα?..Α ξεχασα να γραψω απο οψεις ασχημες ο συζυγος μου εχει ενα τετραγωνο Αφροδιτης-Ουρανου..Πολλα δειγματα δευτερου γαμου ε?..Και'γω και δευτερο γαμο?..

*Astropeleki*
03-05-2007, 12:47 PM
Και σχετικα με τουσ πλανητες και τις οικο8εσιες,εχει ωροσκοπο Υδροχοο(διπλο ζωδιο),ο κυβερνητης πλανητης του υδροχοου ειναι ο Ουρανος-που τον εχει στο Ζυγο-οπως και εγω-διπλο ζωδιο..Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι και ο κρονος κυβερνητης πλανητης τοθ Υδροχοου.
2 επισημάνσεις μόνο

Ο Υδροχόος διπλό ζώδιο; :blink: Μάλλον μπέρδεμα. Τα διπλά ζώδια είναι οι Δίδυμοι και οι Ιχθύς. Δες το Οι διαιρέσεις των ζωδίων (Μέρος 3ο) (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=455) του κυρίου Παϊζη.
και ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου ενώ ο Ουρανός κυβερνήτης του σύμφωνα με την μοντέρνα αστρολογία.

Fotini Christodoulou
03-05-2007, 01:14 PM
Στμπληρωματικά να πώ ότι στο άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενδείξεις διαζυγίου και επίσης αναφέρει ότι:

Φυσικά όλες οι παραπάνω γενέθλιες ενδείξεις πρέπει να ενεργοποιούνται από μια σκληρή διέλευση ή πρόοδο Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα για να λάβει χώρα και ως γεγονός. Επίσης θα πρέπει όταν κάνουμε πρόβλεψη να έχουμε υπ' όψιν μας ότι μια διέλευση του Κρόνου από τον έβδομο οίκο μπορεί να φέρει μια αποστασιοποίηση ενός ζευγαριού ή την επανεξέταση μιας κατάστασης μεταξύ τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα φέρει και ένα διαζύγιο, αν φυσικά δεν το προσυπογράφει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Όλα αυτά σημαίνουν πώς μπορεί να έχουμε τις ενδείξεις στον χάρτη μας αλλά εφόσον δεν ενεργοποιηθούν απο διελευσεις και η συναστρία με τον συντρόφο μας εχει σημαντικά σταθερά στοιχεία,πιθανότατα δεν θα εκδηλωθουν.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

:bigsmile:

DANAE58
03-05-2007, 03:02 PM
Στμπληρωματικά να πώ ότι στο άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενδείξεις διαζυγίου και επίσης αναφέρει ότι:

Όλα αυτά σημαίνουν πώς μπορεί να έχουμε τις ενδείξεις στον χάρτη μας αλλά εφόσον δεν ενεργοποιηθούν απο διελευσεις και η συναστρία με τον συντρόφο μας εχει σημαντικά σταθερά στοιχεία,πιθανότατα δεν θα εκδηλωθουν.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

:bigsmile:

Nαι,ευχαριστω πολυ!..Α παλι καλα γιατι τρομαξα!..Υπαρχουν οντως πολλα σταθερα στοιχεια με το συζυγο μου και ειμαστε δεκα χρονια μαζι χωρις ναχουμε χωρισει ποτε!..Και φυσικα πριν παντρευτουμε ειχε ηδη δοκιμαστει η σχεση..Γιατι και μεχρι τοτε ολο και καποιος Κρονος μας ειχε πιασει σε καποιο σημαντικο πλανητη μας.Σημειωτεον οτι τωρα περναει ο κρονος για τελευταια φορα απτο δεκαημερο μου(αν και εχει περασει τη δικη μου μοιρα απτο καλοκαιρι που μας περασε)και μετα απο Ιουνιο απ'οτι ξερω 8α παει στο τριτο δεκαημερο Λεοντα.Αντε στο καλο να παει!..Χιχιχι..

aries engineer
22-05-2007, 10:28 PM
Καλά εγώ ειμαι καμμένη απο χέρι ..Δίας στους διδύμους..τετράγωνο αφροδίτης-άρη-7ο οίκο στο:suspiciou Ζυγό και τον Ποσειδωνα σε 'οψη με όλους τους πλανητες σχεδον...Ειμαι μια εν δυναμει JOAN COLLINS το παραδεχομαι

sagimoon
23-05-2007, 12:32 AM
Αυτό πάλι με τον Δία σε διπλό ζώδιο, ότι είναι ένδειξη 2ου γάμου, που το διαβάσατε? Αν είναι κυβερνήτης 1ου, ή 7ου άντε να το καταλάβω, αν όμως δεν είναι ισχυρός στον χάρτη, τότε γιατί να προσμετράει για ένδειξη διαζυγίου?
Αυτό που διαβάσατε μάλλον ενοούσε ότι περνόντας ο Δίας από βασικό μας πλανήτη μπορεί να νομιμοποιήσει μια σχέση και να φέρει γάμο, ακριβώς όπως και ο Κρόνος δηλαδή, μιας και οι δύο είναι πλανήτες του νόμου και της δικαιοσύνης.

MELINE
18-06-2007, 12:57 AM
να ρωτήσω κάτι???? όταν λέμε δεύτερος γάμος εννοόυμε πάντα γάμος ή πολύ δυνατή σχέση - συγκατοίκηση? σώνει και ντε δηλαδή πρέπει να είναι με παπά και με κουμπάρο??????????? (με καίει το θέμα...Δίας κυβερνήτης πρώτου οίκου, 7ος οίκος στους Διδύμους, τετράγωνο ήλιος -σελήνη......)

Λίλιαν Σίμου
18-06-2007, 11:48 AM
Αγαπητή MELINE

Στα παλιά βιβλία, θα βλέπαμε το θέμα το γάμου μόνο. Αλλά σήμερα, έχουν αλλάξει τα κοινωνικά δεδομένα. Επομένως μία μακροχρόνια σχέση, ή περισσότερο, μία συμβίωση, θα είναι εμφανής στους οίκους του γάμου. Αν για παράδειγμα έχετε κάνει ήδη ένα γάμο και τώρα συγκατοικείται με κάποιον σύντροφο, θεωρείται η σχέση αυτή πως ακουμπά τον 9ο οίκο σας. Δεν είναι φλερτ για να φανεί στον 5ο. Αν και ο 5ος πάντα είναι ενεργός, γιατί εκεί αναπτύσσονται συναισθήματα των σχέσεων.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

MELINE
18-06-2007, 09:09 PM
Μάλιστα! κατανοητό! ευχαριστώ:cheesy:

ΧΑΜΕΝΗ
30-03-2008, 01:44 PM
δηλαδή, εγώ που έχω Δία στον Λεοντα. και Ιχθείς στον 7ο οίκο, τι σημαίνει αυτό? Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος ασ μου απαντήσει! ευχαριστώ!!!

dominia77
30-03-2008, 04:41 PM
Αυτό πάλι με τον Δία σε διπλό ζώδιο, ότι είναι ένδειξη 2ου γάμου, που το διαβάσατε? Αν είναι κυβερνήτης 1ου, ή 7ου άντε να το καταλάβω, αν όμως δεν είναι ισχυρός στον χάρτη, τότε γιατί να προσμετράει για ένδειξη διαζυγίου?
Αυτό που διαβάσατε μάλλον ενοούσε ότι περνόντας ο Δίας από βασικό μας πλανήτη μπορεί να νομιμοποιήσει μια σχέση και να φέρει γάμο, ακριβώς όπως και ο Κρόνος δηλαδή, μιας και οι δύο είναι πλανήτες του νόμου και της δικαιοσύνης.
Από προσωπική εμπειρία 2 γάμων,:bigsmile::bigsmile::bigsmile: το μονο που θα σου πω, ειναι πως ο Δίας μου ειναι στον 5ο στους Διδύμους, και στον 9ο στο Ζυγο, είναι στρογγυλοκαθισμένος ο ....Πλούτωνας. Ο 7ος στον καρκίνο ειναι άδειος!!!
Κάποιος μου ειπε πως θα .....χηρεψω στο 2ο γάμο αλλά δεν τον πιστεψα!!!!

KALIANA
30-03-2008, 05:00 PM
καλησπερα σε ολους! εγώ έχω δία στον τοξότη και ο 7 στους ιχθείς είναι άδειος. μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει αυτό? είναι ένδειξη για δεύτερο γάμο ή διαζύγιο?

black moon
30-03-2008, 05:56 PM
Eμένα πάλι θα μου επιτρέψετε να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Ο Διας σημαίνει επέκταση,εύνοια...Γιατί να σημαίνει 2 και όχι πολούς γαμους;Γιατί να μην σημαίνει τύχη μεσα απ'το γάμο;Επειδή είναι σε διπλό ζωδιο;Και όταν κάποιος εχει κάνει τέσσερεις γάμους ,απο πού φαινεται;Υπάρχει τετραπλό ζώδιο;Ή τότε κάνει ο Δίας 4 όψεις απ' τον 7ο;Γιατί κοιτάμε τον Δια και όχι την Αφροδίτη και την Ήρα;Εξάλου ο Διας ξενοκοιμότανε αλλά η Ήρα...Ήρα!Τότε με την ίδια λογική, αν κανείς πάρει 2 διαγύγια,θα φαίνεται απο τον Κρονο σε διπλό ζωδιο στον 7ο;
Συγνώμη αλλά σαν προσέγγιση μου φαίνεται κάπως επιφανειακή!Νομίζω οτι τέτοια πορίσματα μάλλον δεν βγαίνουν έτσι ευκολα!

starfish
31-03-2008, 12:20 PM
ΝΑ εκφρασω κι εγω μια απορια:
Δηλαδη, αν ο εβδομος δεν εχει ακμη σε διπλο ζωδιο σημαινει οτι δεν θα υπαρξει διαζυγιο; :nuts:
Αλλα εστω οτι μπορεις να το διακρινεις [το διαζυγιο, απο οψεις κλπ], αυτο τι σημαινει;
Οτι θα παντρευτεις εχοντας στο νου σου οτι θα χωρισεις σωνει και καλα;
Οτι δεν θα κανεις παιδια γιατι ισως και να χωρισεις;
Οτι δεν θα παντρευτεις καθολου για να μην χωρισεις;
Οτι δεν θα παντρευτεις επ ουδενι τον ανθρωπο που αγαπας [ας πουμε] γιατι εχει στον 7ο διπλο ζωδιο;
Οτι θα παντρευτεις οποιον να ναι, μια και θα παρεις ουτως ή αλλως διαζυγιο;
:toung::toung::toung:
Τι κριμα που δεν εχω ακμη 7ου σε διπλο!! Θα ηξερα οτι επικειται διαζυγιο και δεν θα παντρευομουν καθολου! Ενω ετσι την πατησα!! Και παντρευτηκα ΚΑΙ χωρισα!!! Κριμα στον κοπο μου!! :toung::toung::toung:

KALIANA
31-03-2008, 12:43 PM
ποιές είναι οι διελεύσεις εκείνες που πιθανών να ενεργοποιήσουν αυτές τις όψεις στο γενέθλιο χάρτη και να έρθει ένα διαζύγιο?

black moon
31-03-2008, 01:45 PM
Στο site που τα βρήκες οταν πατας πανω σε καθε πλανήτη έχει και καποιες αναλύσεις.

KALIANA
31-03-2008, 03:07 PM
σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. μήπως μπορείς να με βοηθήσεις. τι πρέπει να κοιτάξουμε για να δούμε αν
ενεργοποιείται μια όψη διαζυγίου?

Maroulita
31-03-2008, 03:10 PM
σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. μήπως μπορείς να με βοηθήσεις. τι πρέπει να κοιτάξουμε για να δούμε αν
ενεργοποιείται μια όψη διαζυγίου?

Τετοια γεγονότα δεν ενεργοποιούνται με μία όψη, ούτε με ενα προγνωστικό εργαλείο.

athinoula85
31-03-2008, 03:57 PM
Καλημερα!!! Διαβαζοντας το αρθρο περι διαζυγιου - ως προς τις ενδειξεις ενος διαζυγιου - ειδα πως εχω αρκετες απο αυτες τις ενδειξεις στον γενεθλιο χαρτη μου.. οπως το οτι 1) η ακμη του 7ου ειναι στους δυδιμους (σε διπλο ζωδιο) , 2) η σεληνη στον ζυγο (αν θεωρειται διπλο ζωδιο βεβαια ) , 3)μεσα στον 7ο εμπεριεχομενο ζωδιο (δλδ ο καρκινος ) ...(και εδω να προσθεσω οτι βασιζομενη στο οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο μπορει να δηλωνει και το προφιλ του δευτερου συντροφου - καρκινος ηταν ο πρωτος μου συντροφος ) λεει κατι αυτο ? :blink: και 4) φυσικα ο ουρανος πανω στον ωροσκοπο μου - τοξοτη (που δινει ανεξαρτησια και δυσκολευει την συγκαταθεση ενος ατομου για μια κοινη πορεια ) ... :cry: Φυσικα λαμβανοντας υποψη οτι γαμος = μακροχρονια σχεση η δεσμος , οφειλω να πω οτι ειχα μια σχεση 4 χρονων αλλα κατεληξε σε χωρισμο. Το οτι εχω τοσες ενδειξεις στον γενεθλιο μου σημαινει οτι θα κανω πολλους γαμους ? πανω απο δυο ? :worried: ελπιζω καποιος να με διαφωτισει :love::love: γιατι πιστευω οτι ειναι τραγικη η κατασταση !!!:dizzy: .... thanx προαιρετικα !!!:love::love::toung:

colibri
31-03-2008, 05:09 PM
Καλημερα!!! Διαβαζοντας το αρθρο περι διαζυγιου - ως προς τις ενδειξεις ενος διαζυγιου - ειδα πως εχω αρκετες απο αυτες τις ενδειξεις στον γενεθλιο χαρτη μου.. οπως το οτι 1) η ακμη του 7ου ειναι στους δυδιμους (σε διπλο ζωδιο) , 2) η σεληνη στον ζυγο (αν θεωρειται διπλο ζωδιο βεβαια ) , 3)μεσα στον 7ο εμπεριεχομενο ζωδιο (δλδ ο καρκινος ) ...(και εδω να προσθεσω οτι βασιζομενη στο οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο μπορει να δηλωνει και το προφιλ του δευτερου συντροφου - καρκινος ηταν ο πρωτος μου συντροφος ) λεει κατι αυτο ? :blink: και 4) φυσικα ο ουρανος πανω στον ωροσκοπο μου - τοξοτη (που δινει ανεξαρτησια και δυσκολευει την συγκαταθεση ενος ατομου για μια κοινη πορεια ) ... :cry: Φυσικα λαμβανοντας υποψη οτι γαμος = μακροχρονια σχεση η δεσμος , οφειλω να πω οτι ειχα μια σχεση 4 χρονων αλλα κατεληξε σε χωρισμο. Το οτι εχω τοσες ενδειξεις στον γενεθλιο μου σημαινει οτι θα κανω πολλους γαμους ? πανω απο δυο ? :worried: ελπιζω καποιος να με διαφωτισει :love::love: γιατι πιστευω οτι ειναι τραγικη η κατασταση !!!:dizzy: .... thanx προαιρετικα !!!:love::love::toung:

Αχ αθηνούλα μου μη μου αγχώνεσαι!!! Η ακμή του 7ου σου που είναι στους διδύμους μπορεί να δείχνει ότι ο σύντροφος σου πολύ πιθανόν να έχει μερκουριακά χαρακτηριστικά!!! Λες οτι εμπεριέχεται ο καρκίνος που μπορεί να δείχνει ότι με το σύντροφο σου θα θέλεις να κάνεις οικογένεια, να είστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και πολλά άλλα καρκινίσια πράγματα... Όσο για τον ουρανό στον τοξότη και πάνω στο Asc σου μπορεί να δείχνει ότι είσαι πιθανόν απρόβλεπτο άτομο. Ό δικός μου χάρτης πάνω σε θέματα γάμου και αισθηματικών όντως είναι ο χειρότερος αλλά δεν πτοούμαι!

athinoula85
31-03-2008, 07:17 PM
Αχ αθηνούλα μου μη μου αγχώνεσαι!!! Η ακμή του 7ου σου που είναι στους διδύμους μπορεί να δείχνει ότι ο σύντροφος σου πολύ πιθανόν να έχει μερκουριακά χαρακτηριστικά!!! Λες οτι εμπεριέχεται ο καρκίνος που μπορεί να δείχνει ότι με το σύντροφο σου θα θέλεις να κάνεις οικογένεια, να είστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και πολλά άλλα καρκινίσια πράγματα... Όσο για τον ουρανό στον τοξότη και πάνω στο Asc σου μπορεί να δείχνει ότι είσαι πιθανόν απρόβλεπτο άτομο. Ό δικός μου χάρτης πάνω σε θέματα γάμου και αισθηματικών όντως είναι ο χειρότερος αλλά δεν πτοούμαι!

Ευχαριστω καλη μου ...... τωρα καπως καλυτερα παντως ! Να ρωτησω ... τι εννοεις λεγοντας οτι μπορει να εχει μερκουριακα στοιχεια ? οτι μπορει να ειναι δυδιμος η παρθενος ( που εχουν κυβερνητη τους τον ερμη ) η οτι μπορει να εχει σε καλη θεση τον ερμη του ? ελπιζω να το εξεφρασα σωστα :unsure: Οσον αφορα τον ουρανο ... οπως πολυ σωστα ειπες - ναι ειμαι πολυ απροβλεπτη θα ελεγα !!!:σφύριγμα:σφύριγμα Αλλα ως προς το θεμα γαμων δεν επηρρεαζομαι με αυτες τις ενδειξεις που προανεφερα ? :blink: ( ναι ναι διαβασα ενα comment σου πανω στο θεμα ) μη μου πτοεισαι ...... :love::love::love:

colibri
01-04-2008, 10:44 AM
Ευχαριστω καλη μου ...... τωρα καπως καλυτερα παντως ! Να ρωτησω ... τι εννοεις λεγοντας οτι μπορει να εχει μερκουριακα στοιχεια ? οτι μπορει να ειναι δυδιμος η παρθενος ( που εχουν κυβερνητη τους τον ερμη ) η οτι μπορει να εχει σε καλη θεση τον ερμη του ? ελπιζω να το εξεφρασα σωστα :unsure: Οσον αφορα τον ουρανο ... οπως πολυ σωστα ειπες - ναι ειμαι πολυ απροβλεπτη θα ελεγα !!!:σφύριγμα:σφύριγμα Αλλα ως προς το θεμα γαμων δεν επηρρεαζομαι με αυτες τις ενδειξεις που προανεφερα ? :blink: ( ναι ναι διαβασα ενα comment σου πανω στο θεμα ) μη μου πτοεισαι ...... :love::love::love:

Ναι όντως είναι όπως το λες ή παρθένος ή δίδυμος σε ήλιο ή ωροσκόπο ή δυναμικότητα. Τώρα όσον αφορά το θέμα του γάμου η ερμηνεία που μου έρχεται στο μυαλό (όχι δεν είμαι αστρολόγος!!!!) είναι γάμος σε μικρή ηλικία αν και πιστεύω ότι έχει εκτονωθεί με τη μακροχρόνια σχέση. Μην ανησυχείς το σύμπαν επιφυλλάσει σε όλους το καλύτερο για εκείνους. Καλημέρα και καλό μήνα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

athinoula85
01-04-2008, 05:46 PM
Ναι όντως είναι όπως το λες ή παρθένος ή δίδυμος σε ήλιο ή ωροσκόπο ή δυναμικότητα. Τώρα όσον αφορά το θέμα του γάμου η ερμηνεία που μου έρχεται στο μυαλό (όχι δεν είμαι αστρολόγος!!!!) είναι γάμος σε μικρή ηλικία αν και πιστεύω ότι έχει εκτονωθεί με τη μακροχρόνια σχέση. Μην ανησυχείς το σύμπαν επιφυλλάσει σε όλους το καλύτερο για εκείνους. Καλημέρα και καλό μήνα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Να σαι καλα καλη μου .... Ελπιζω να μη μου λες πρωταπριλιατικα ψεματα .. χαχαχα:laugh::laugh::laugh: ( πλακα κανω ) Καλο μηνα καλη μου :love::love:

athinoula85
01-04-2008, 06:17 PM
Να ρωτησω κατι ακομη ... εκτος βεβαια της περιπτωσης με τον ηλιο και τον ωροσκοπο .... Οταν λεμε οτι θα εχει τον ερμη του σε δυναμικοτητα ( αν καταλαβα σωστα δλδ ) μπορει για παραδειγμα να ειναι κριος και να εχει πανω του τον ερμη ? η πχ να εχει τον ερμη του στον 3 οικο ? :wacko:.... σε μπερδεψα ? ελπιζω οχι :embarrest ... και κατι ακομη ... για τα καρκινισια στοιχεια που ανεφερες - μπορει για παρδειγμα να εχει ωροσκοπο καρκινο ? ( το λεω με βαση αυτο που εγγραφεται στο αρθρο - οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο δειχνει στοιχεια του δευτερου συντροφου ) ........ ελπιζω να μην σε ζαλισα :embarrest:embarrest Ευχαριστω οπως και να χει :love::love:

colibri
02-04-2008, 04:32 PM
Να ρωτησω κατι ακομη ... εκτος βεβαια της περιπτωσης με τον ηλιο και τον ωροσκοπο .... Οταν λεμε οτι θα εχει τον ερμη του σε δυναμικοτητα ( αν καταλαβα σωστα δλδ ) μπορει για παραδειγμα να ειναι κριος και να εχει πανω του τον ερμη ? η πχ να εχει τον ερμη του στον 3 οικο ? :wacko:.... σε μπερδεψα ? ελπιζω οχι :embarrest ... και κατι ακομη ... για τα καρκινισια στοιχεια που ανεφερες - μπορει για παρδειγμα να εχει ωροσκοπο καρκινο ? ( το λεω με βαση αυτο που εγγραφεται στο αρθρο - οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο δειχνει στοιχεια του δευτερου συντροφου ) ........ ελπιζω να μην σε ζαλισα :embarrest:embarrest Ευχαριστω οπως και να χει :love::love:

Όταν μιλάμε για δυναμικότητα εννοούμε ότι μπορεί να είναι π.χ. κριός αλλά αφού κάνουμε κάτι υπολογισμούς να το πω? βρίσκουμε στους πλανήτες αν υπερισχύει το κυριαρχικό, μεταβλητό κτλ μετά αν είναι της φωτιάς της γης κτλ. και τέλος αν είναι σε θετικά ή αρνητικά ζώδια. Στα είπα λίγο μπερδεμένα αν θέλεις ξεκίνησε να διαβάζεις το άρθρο οι ποιότητες των ζωδίων αν δεν κάνω λάθος.
Ναι μπορεί να έχει ωροσκόπο καρκίνο αλλά εγώ το δεύτερο σύντροφο κ τα στοιχεία του δεν τα έχω πάρει ποτέ από το εμπεριεχόμενο ζώδιο και δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί πρώτη φορά το ακούω.

gluka
01-06-2008, 05:08 PM
Για σας,και εγω εχω μια απορεια.Εχω στον 7ο οικο τον Ουρανο και Πλουτονα στον Ζυγο:blink:, και Κρονος στον Καρκινο στον 4ο και 5ο οικο,μονο αυτα ειναι σε διπλα ζωδια,δεν εχω κανενα πλανητη ουτε οικο στους Παρθενους και Ιχθεις.Ειμαι ιδει παντρεμενη με αναν Ζυγο 11 χρωνια που, αυτος εχει κανει και αλλο γαμο (13 χρωνια γαμο) πριν απο μενα και οντος εχει στον 7ο οικο τους Διδυμους,Διας,Ερμη,Αρη και φισηκα τον Ηλιο στον Ζυγο,Σεληνη και Πλουτονας στον Παρθενο στον ΜC,και στον 4ο οικο εχει τους Ιχθεις (δλδ 2 σπιτια:weird:),Κρονος και Αφροδιτη στον οροσκοπο του το Τοξοτη,Ουρανος στον Λεοντα στον 9ο οικο και Ποσειδωνας στον Σκορπιο στον 12ο οικο,και τπτ αλλο.Ειναι τοσο απλο το χαρτη του οσο και αυτος δλδ βαρετος:laugh:.Και σκευτομαι εδω και μερικες μηνες να των χωρησω αλλα περειμενω καπια πραγματα να γεινουν και μετα θα το κανω.Το απειστευτο ειναι οτι πειγα σε 3 κυριες που διβαζουν το φλιτζανη και με ειδαν προτη φορα και μου ειπαν οτι θα κανω και αλλο γαμο συνδομα:love:.Εσεις αυτο καταλαβενεται απο το χαρτη μου,μιπως?Ευχαρηστω

Victory
02-02-2011, 01:04 PM
Ελπίζω να ειμαι στη σωστή ενότητα τώρα....Ξανά η ερώτηση λοιπόν: Δεύτερος γάμος τους ενός ή και των δύο γονιών πως εντοπίζεται στο ωροσκόπιο του παιδιου? Και αδελφάκι από δεύτερο γάμο? Ποιον οίκο κοιτάμε και ποιες όψεις? Αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία σας παρακαλώ!!!!:blink:

Τίνα Ζαχαριάδου
02-02-2011, 02:02 PM
Victory όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος της ενότητας, θα πρέπει να "παίξουν" τα διπλά ζώδια.

Για τον πατέρα θα κοιτάξεις τον Ήλιο και τον 10ο, για την μητέρα την Σελήνη και τον 4ο ενώ για τα αδέρφια θα κοιτάξεις τον 3ο οίκο του παιδιού. Όπου βρεις τα περισσότερα διπλά στοιχεία, εκεί θα εστιάσεις.

Victory
02-02-2011, 02:17 PM
Ευχαριστώ πολύ κ. Ζαχαριάδου. Φάνηκε αμέσως τώρα που κατάλαβα!!!!:clapping:

SAGIVI
02-02-2011, 03:53 PM
Όταν μιλάμε για δυναμικότητα εννοούμε ότι μπορεί να είναι π.χ. κριός αλλά αφού κάνουμε κάτι υπολογισμούς να το πω? βρίσκουμε στους πλανήτες αν υπερισχύει το κυριαρχικό, μεταβλητό κτλ μετά αν είναι της φωτιάς της γης κτλ. και τέλος αν είναι σε θετικά ή αρνητικά ζώδια. Στα είπα λίγο μπερδεμένα αν θέλεις ξεκίνησε να διαβάζεις το άρθρο οι ποιότητες των ζωδίων αν δεν κάνω λάθος.
Ναι μπορεί να έχει ωροσκόπο καρκίνο αλλά εγώ το δεύτερο σύντροφο κ τα στοιχεία του δεν τα έχω πάρει ποτέ από το εμπεριεχόμενο ζώδιο και δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί πρώτη φορά το ακούω.
Kαλο μου
Η ακμη του 7ου στους διδυμους μπορει να δειχνει οτι ο συζυγος μπορει να ασχολειται με επικοινωνιακα επαγγελματα.Στην περιπτωση την δικη μου ασ πουμε, ταξιδευει πολυ.
Επισης μπορει να δειχνει γενικοτερα εναν εξυπνο η ισως εναν νεοτερο συντροφο.Η ισως ενεν ανδρα που <μικροδειχνει>
Εξαρταται ομως και σε πιο ζωδιο βρισκεται ο Ερμης ,τι οψεις κανει κι ακομη η ακμη του 7ου αν κανει οψεις.

pluto59
03-02-2011, 11:11 PM
συνηθως στο 9ο σπιτι ανιχνευουμε τον 2ο γαμο αλλα δεν ειναι απαραιτητο. συνηθως συντελουν πολλοι παραγοντες. εγω εχω κανει δευτερο γαμο και εχω αρη στο σκορπιο και στο 7ο και δια στον τοξοτη και 8ο. μπορει ομως να ειναι ενδειξη και ενας ουρανος στον λεοντα , δεν ειναι παντα ομως απο μια και μονη οψη