View Full Version : θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Rilena
01-05-2007, 10:20 AM
Καλημέρα.
Καταλαβαίνω πως η ερώτηση που θα κάνω είναι προσωπική και έτσι δεν έχω την απαίτηση για μία απάντηση από τους αστρολόγους του site.
Είμαι γεννημένη 10 Σεπτεμβρίου 1975 ώρα 11και30 το πρωί Αθήνα.
Πέρασα μία περίοδο 2002-2005 που ήταν πραγματικά ΠΟΛΥ άσχημη και ειδικά στον ερωτικό τομέα έκανα ΠΟΛΥ ακραίες ενέργειες. Δεν κρύβω πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχα τον έλεγχο των πράξεών μου και ένιωθα έντονα πως με είχε κυριέψει...το κακό (!). Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τι ακριβώς γινόταν εκείνη της περίοδο. Σύγχυση, φόβος, έντονη ερωτική επιθυμία, αλόγιστη σπατάλη χρημάτων....οδηγούσα στον δρόμο και χανόμουν για πλάκα!!! Και ένα ωραίο πρωί ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!!
Υπάρχει κάτι στον χάρτη μου που να αποδίδεται αυτή η συμπεριφορά ??
Ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση.
Αργοναύτης
01-05-2007, 12:01 PM
Καλημέρα.
Καταλαβαίνω πως η ερώτηση που θα κάνω είναι προσωπική και έτσι δεν έχω την απαίτηση για μία απάντηση από τους αστρολόγους του site.
Είμαι γεννημένη 10 Σεπτεμβρίου 1975 ώρα 11και30 το πρωί Αθήνα.
Πέρασα μία περίοδο 2002-2005 που ήταν πραγματικά ΠΟΛΥ άσχημη και ειδικά στον ερωτικό τομέα έκανα ΠΟΛΥ ακραίες ενέργειες. Δεν κρύβω πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχα τον έλεγχο των πράξεών μου και ένιωθα έντονα πως με είχε κυριέψει...το κακό (!). Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τι ακριβώς γινόταν εκείνη της περίοδο. Σύγχυση, φόβος, έντονη ερωτική επιθυμία, αλόγιστη σπατάλη χρημάτων....οδηγούσα στον δρόμο και χανόμουν για πλάκα!!! Και ένα ωραίο πρωί ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!!
Υπάρχει κάτι στον χάρτη μου που να αποδίδεται αυτή η συμπεριφορά ??
Ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση.
Eίναι δύσκολο να εκφράσεις τι ακριβώς γινόταν εκεί την περίοδο έγραψες, και αυτό είναι πολύ φυσικό γιατί από το 2002 που ανέφερες μπήκες σε μια μακρόχρονη διαδικασία βαθειών εσωτερικών αλλαγών που δεν γίνονται άμεσα ορατές, παρά μόνο όταν πια έχει περάσει καιρός. Πλουτώνειες αλλαγές ολοφάνερα. Θεωρώ από μια ματιά που έριξα ότι τις μεγάλες δοκιμασίες που ανέφερες τις προκάλεσε η διέλευση του Πλούτωνα το 2002 που τότε επηρρέαζε τους Παρθένους του β' δεκαημέρου. Ο Πλούτων έκανε τότε τετράγωνο με τον γενέθλιο 'Ηλιο σου, αντίθεση με τον γενέθλιο 'Αρη σου στον 8ο οίκο, μισό τετράγωνο με τον Ουρανό σου στον 12ο και οπωσδήποτε αιτιολογείται μια τέτοια μακρά φάση ψυχικών δοκιμασιών και ακραίων ενεργειών. Κι ύστερα μπορεί η κρίση να άγγιξε και τα αισθηματικά σου και τα οικονομικά σου αρνητικά όταν ο Ουρανός έκανε αντίθεση με την Αφροδίτη σου το 2003 (είναι αυτή η έντονη ερωτική επιθυμία και η έλλειψη αυτοελέγχου και στα οικονομικά που ανέφερες). Και φυσικά ο Ποσειδώνας που τετραγώνισε τον Ωροσκόπο σου το 2003 και το 2005 ήρθε σε αντίθεση με το Μεσουράνημά σου, έβαλε το χεράκι του κι αυτός (σύγχιση, φόβος, αδυναμία να επιβληθείς στο περιβάλλον και σε σχέσεις, έλλειψη προσανατολισμού και αδυναμία επίτευξης στόχων).
Rilena
01-05-2007, 12:24 PM
Eίναι δύσκολο να εκφράσεις τι ακριβώς γινόταν εκεί την περίοδο έγραψες, και αυτό είναι πολύ φυσικό γιατί από το 2002 που ανέφερες μπήκες σε μια μακρόχρονη διαδικασία βαθειών εσωτερικών αλλαγών που δεν γίνονται άμεσα ορατές, παρά μόνο όταν πια έχει περάσει καιρός. Πλουτώνειες αλλαγές ολοφάνερα. Θεωρώ από μια ματιά που έριξα ότι τις μεγάλες δοκιμασίες που ανέφερες τις προκάλεσε η διέλευση του Πλούτωνα το 2002 που τότε επηρρέαζε τους Παρθένους του β' δεκαημέρου. Ο Πλούτων έκανε τότε τετράγωνο με τον γενέθλιο 'Ηλιο σου, αντίθεση με τον γενέθλιο 'Αρη σου στον 8ο οίκο, μισό τετράγωνο με τον Ουρανό σου στον 12ο και οπωσδήποτε αιτιολογείται μια τέτοια μακρά φάση ψυχικών δοκιμασιών και ακραίων ενεργειών. Κι ύστερα μπορεί η κρίση να άγγιξε και τα αισθηματικά σου και τα οικονομικά σου αρνητικά όταν ο Ουρανός έκανε αντίθεση με την Αφροδίτη σου το 2003 (είναι αυτή η έντονη ερωτική επιθυμία και η έλλειψη αυτοελέγχου και στα οικονομικά που ανέφερες). Και φυσικά ο Ποσειδώνας που τετραγώνισε τον Ωροσκόπο σου το 2003 και το 2005 ήρθε σε αντίθεση με το Μεσουράνημά σου, έβαλε το χεράκι του κι αυτός (σύγχιση, φόβος, αδυναμία να επιβληθείς στο περιβάλλον και σε σχέσεις, έλλειψη προσανατολισμού και αδυναμία επίτευξης στόχων).
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
Αυτήν την στιγμή νιώθω πολύ δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα!!!
Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
Πιστεύεις κοιτάζοντας τον χάρτη μου πως τα χειρότερα πέρασαν? ????
Αργοναύτης
01-05-2007, 12:46 PM
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
Αυτήν την στιγμή νιώθω πολύ δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα!!!
Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
Πιστεύεις κοιτάζοντας τον χάρτη μου πως τα χειρότερα πέρασαν? ????
Ναι, είναι πολύ καλύτερα τώρα και αν και υπάρχει ακόμα μια έντονη ευαισθησία, οι δυσκολίες είναι πιο ελεγχόμενες τώρα.
Rilena
01-05-2007, 02:40 PM
Από που είναι η ανασφάλεια αυτή ? Πότε θα σταματήσει????
{ρωτάω πολλά???}
Αργοναύτης
01-05-2007, 04:05 PM
Από που είναι η ανασφάλεια αυτή ? Πότε θα σταματήσει????
{ρωτάω πολλά???}
Κυρίως είναι ο Ποσειδώνας που τετραγωνίζει τη Σελήνη σου, αυτό είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό της εσωτερικής ανασφάλειας. Στα τέλη της χρονιάς φεύγει κι αυτό.
Rilena
01-05-2007, 04:26 PM
Jimmy, Ο Ποσειδώνας είναι στον Υδροχόο μέχρι το 2012..σωστά?? Πως τελειώνει "ο τετραγωνισμός" με την σελήνη μου τέλος της χρονιάς??? :)))))
Αργοναύτης
01-05-2007, 04:42 PM
Jimmy, Ο Ποσειδώνας είναι στον Υδροχόο μέχρι το 2012..σωστά?? Πως τελειώνει "ο τετραγωνισμός" με την σελήνη μου τέλος της χρονιάς??? :)))))
Σημασία έχει πότε είναι ακριβές όμως το τετράγωνο. Γίνεται μερικές φορές μέσα στο 2007 ακριβές και μετά πάπαλα. :bigsmile: Ποσειδώνας διελαύνων στις 20 μοίρες Υδροχόου έχει απόσταση 90 μοίρες (τετράγωνο) από όσους έχουν γενέθλιους πλανήτες και σημεία στις 20 -21 μοίρες Σκορπιού ή του Ταύρου. Εκεί δεν έχεις τη Σελήνη σου ? Περαστικά σε όλους μας :toung:
Unicorn_82
04-05-2007, 03:13 PM
Γειά σου Rilena! Η ερώτηση που εξέφρασες πριν μου έκανε τρομερή εντύπωση... Δεν είσαι η μόνη...
Κι αυτό γιατί κι εγώ γενικά τα τελευταία χρόνια η προσωπική μου ζωή είναι πολύ χάλια... Μα πολύ χάλια.... τίποτα δεν μου πήγαινε καλά στην προσωπική μου ζωή κι εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα πήγαιναν καλά πάντα κάτι στράβωνε... και ειδικά ολόκληρο το 2006. Αυτό το χρόνο προσπαθώ ακόμα να τον ξεχάσω... Τι γίνεται τελος πάντων;;;;;;;; Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα τελειώσει όλη αυτή η κακοτυχία που με κυνηγάει;;;;; Ειλικρινα... έχω απογοητευτεί!
Rilena
04-05-2007, 08:04 PM
Γειά σου Uniqorn :D Είναι αρκετοί που νιώθουν έτσι τελικά...
Πότε έχεις γενέθλια?
emmalene
04-05-2007, 08:13 PM
Γειά σου Rilena! Η ερώτηση που εξέφρασες πριν μου έκανε τρομερή εντύπωση... Δεν είσαι η μόνη...
Κι αυτό γιατί κι εγώ γενικά τα τελευταία χρόνια η προσωπική μου ζωή είναι πολύ χάλια... Μα πολύ χάλια.... τίποτα δεν μου πήγαινε καλά στην προσωπική μου ζωή κι εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα πήγαιναν καλά πάντα κάτι στράβωνε... και ειδικά ολόκληρο το 2006. Αυτό το χρόνο προσπαθώ ακόμα να τον ξεχάσω... Τι γίνεται τελος πάντων;;;;;;;; Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα τελειώσει όλη αυτή η κακοτυχία που με κυνηγάει;;;;; Ειλικρινα... έχω απογοητευτεί!
Κατ'αρχας μην απογοητευεσαι.μπορει να σου ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα μονο οτι αντεχουμε περναμε και μετα τα ασχημα εκτιμαμε πολυ περισσοτερο τα ωραια που μας επιφυλλασει η ζωη!και εγω ως Ταυρος δεν ειχα το καλυτερο 2006 για την ακριβεια ηταν τελειως χαλια αλλα οι χρονιες που ερχονται ελπιζω να ειναι καλυτερες!Οσο για κακοτυχια μην χαλας την ψυχη σου με τετοιες σκεψεις.Ολα μια χαρα θα πανε.:laugh:
Unicorn_82
04-05-2007, 11:37 PM
Γειά σου Μαριλένα! 21 Απριλίου... άστα νομίζω ότι είμαι κλασικός ταύρος....:love:
Εσύ πότε έχεις γενέθλια;;;; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πέρασες τέτοια φάση...
Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγάλο όταν συνεχίζεται αυτή η κακοτυχία.. Εκεί χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.... :wacko: Τι μπορείς να κάνεις για αυτό το πράγμα;
Emmalene! Τελικά η προηγούμενη χρονιά πρέπει να ήταν έτσι για πολλούς ταύρους... :cry:
.. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι αν η ψυχολογία είναι πεσμένη είναι γιατί μας κρατάνε πίσω οι αναμνήσεις και κυρίως οι πιο τραυματικές... Αυτές κυρίως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου...
:bigsmile: Πάντως πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξο άτομο, σίγουρα εκπέμπεις ένα μέρος της αισιοδοξίας σου και σε εμένα :bigsmile: :bigsmile:
Rilena
05-05-2007, 01:40 AM
10 Σεπτεμβρίου - Παρθένος.Τι κάνεις?? Αυτό που κάνεις είναι σταματάς να το σκέφτεσαι σαν αρνητική κατάσταση. Δεν είναι αρνητική. Είναι αυτό που είσαι με αυτά που έχεις περάσει. Απλά. Και πρέπει να σε αγαπάς έτσι ακριβώς.
Γειά σου Μαριλένα! 21 Απριλίου... άστα νομίζω ότι είμαι κλασικός ταύρος....:love:
Εσύ πότε έχεις γενέθλια;;;; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πέρασες τέτοια φάση...
Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγάλο όταν συνεχίζεται αυτή η κακοτυχία.. Εκεί χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.... :wacko: Τι μπορείς να κάνεις για αυτό το πράγμα;
Και φυσικά σταματάς ότι είναι κακό για εσένα.
Unicorn_82
05-05-2007, 01:53 PM
Το πρόβλημα δεν είναι για τον αν αγαπάω τον εαυτό μου ή όχι. Φυσικά αγαπάω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι οι μνήμες... Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου πάντα..
emmalene
07-05-2007, 04:40 PM
Το πρόβλημα δεν είναι για τον αν αγαπάω τον εαυτό μου ή όχι. Φυσικά αγαπάω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι οι μνήμες... Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου πάντα..
Και εγω 21 απριλιου εχω...καλοοο εεε???
:bigsmile: Ερχονται καλυτερες μερες!
mpiskoto
07-05-2007, 05:00 PM
Τελικά η προηγούμενη χρονιά πρέπει να ήταν έτσι για πολλούς ταύρους... :cry:
'Ηταν έτσι για όσους Ταύρους γνωρίζω και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς..Μιλάμε για μεγάλη πίκρα ώρες ώρες..Ευτυχώς κάπως φέτος έχει ηρεμήσει το πράγμα αλλά όχι τελείως...
Και εγω 21 απριλιου εχω...καλοοο εεε???
:bigsmile: Ερχονται καλυτερες μερες!
Επειδή και εγώ είμαι 21 Απριλίου πότε ακριβώς έρχονται οι καλύτερες μέρες?!?:bigsmile: :bigsmile:
creep
10-08-2008, 04:33 AM
Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)
Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.
Θα περιμένω με αγωνία μία σας απάντηση!
cancerian
10-08-2008, 06:14 PM
Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)
Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.
Αγαπητη creep
Χωρις ακριβη ωρα γεννησης δεν υπαρχει σωστος ωροσκοπος και τα πραγματα περιπλεκονται και μια διευκρινηση για την σεληνη. Η Σεληνη ειναι ο ταχυτερος πλανητης στον αστρολογικο χαρτη. Επομενως θα ηθελε λιγο προσοχη για την ακριβη της μοιρα ετσι ωστε να προκληθει το συναστριακο τριγωνο με εκεινη του συντροφου σας .
Μπορειτε να δοκιμασετε ομως να καταστρωσετε τον ηλιακο χαρτη του συντροφου σας λαμβανοντας σαν ωροσκοπο την μοιρα του Ηλιου του.
με εκτιμηση , Cancerian
creep
11-08-2008, 12:27 AM
Σε ευχαριστώ πολύ cancerian!
Καταλαβαίνω ότι χωρίς ώρα γέννησης είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο ό,τι έχει κανείς να προσθέσει είναι ευπρόσδεκτο πάντα γιατί είναι ένα θέμα αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα.
Κάνοντας βόλτες στο φόρουμ είδα πολλά ερωτήματα για καρμικές σχέσεις και μάλλον όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό για τη σχέση μας. :bigsmile:
...Ανεξαρτήτως του αν ακόμα αναρωτιόμαστε αν όντως υπάρχουν καρμικές σχέσεις και κάρμα εν γένει... :unsure:
Ευχαριστώ και πάλι!
creep
19-08-2008, 05:06 AM
Έλαβα 5 e-mails ότι έχει απάντηση η συγκεκριμένη θεματική ενότητα αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη συγκεκριμένη υπηρεσία... :nea:
Προς ενημέρωση των διαχειριστών :wink2:
creep
08-12-2009, 11:19 PM
η ώρα είναι για εκείνον 12 και μισή το μεσημέρι, άρα έχει ωροσκόπο καρκίνο(κοντά είχα πέσει)
Μπορείτε να με βοηθήσετε τώρα;
Μητσάκος
09-12-2009, 06:33 AM
η ώρα είναι για εκείνον 12 και μισή το μεσημέρι, άρα έχει ωροσκόπο καρκίνο(κοντά είχα πέσει)
Μπορείτε να με βοηθήσετε τώρα;
Πες και τους τόπους γέννησης, για να δέσει το γλυκό, μη στα βγάζουμε με το ...τσιγκέλι :bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-12-2009, 11:06 AM
Πες και τους τόπους γέννησης, για να δέσει το γλυκό, μη στα βγάζουμε με το ...τσιγκέλι :bigsmile:
πραγματικα με το τσιγκελι :laugh:
αν δεις την προηγουμενη ερωτηση την εκανε το 2008
και εχθες εκανε την παραπανω ερωτηση το 2009 :bigsmile::laugh:
για το ιδιο θεμα -προσωπο:love:
τραβαι ζορι το αγαπημενο μελος φαινεται:cry:
αντε να δουμε τωρα ποτε θα μπει μεσα ξανα
οχι τιποτα αλλο αλλα να παρει απαντηση η φιλη μας:love:
με αγαπη:love:κουκι:love:
παλίρροια
09-12-2009, 10:00 PM
Καλησπέρα στους Παρθένους! Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω στην συζητησή σας αστρολογικά οι γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου,όμως είναι καλύτερα να λες ενα γειά, απο το να μην λές τίποτα. Εύχομαι για τους Παρθενους του Τρίτου Δεκαημέρου καλύτερες μέρες δεν ξέρω για σας εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο! Κάποιοι απο το περιβάλλον μου αυτή την δυσαρέσκεια την χαρακτηρίζουν γκρίνια, δεν είναι καθόλου έτσι τα πραγματα όμως! Που να αρχιζα να μιλάω κιολας, διοτι πλέον έχω αποφασίσει να τα κρατάω ΟΛΑ για μένα......
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-12-2009, 10:35 PM
Καλησπέρα στους Παρθένους! Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω στην συζητησή σας αστρολογικά οι γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου,όμως είναι καλύτερα να λες ενα γειά, απο το να μην λές τίποτα. Εύχομαι για τους Παρθενους του Τρίτου Δεκαημέρου καλύτερες μέρες δεν ξέρω για σας εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο! Κάποιοι απο το περιβάλλον μου αυτή την δυσαρέσκεια την χαρακτηρίζουν γκρίνια, δεν είναι καθόλου έτσι τα πραγματα όμως! Που να αρχιζα να μιλάω κιολας, διοτι πλέον έχω αποφασίσει να τα κρατάω ΟΛΑ για μένα......
το σαιτ καλη μου εχει ενα θρεντ που λεγετε
΄΄ Μεσανυχτα και κατι΄΄
εκει μπορεις να γραψεις οτι νομιζεις
να μιλησεις με αλλα μελη που ξενυχτανε
να πεις ενα γεια βρε παιδι μου:bigsmile::laugh:
creep
09-12-2009, 10:49 PM
εγώ Χαλκίδα και αυτός Αθήνα
Τραβάω ζόρι ναι... :love:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :embarrest
παλίρροια
10-12-2009, 09:25 PM
Δέσποινα κάποια στιγμή θα μπορέσω να συμμετέχω αργά το βράδυ,πρός το παρόν όμως σηκωνομαι πολύ πρωί για την εργασία μου και έτσι είναι αρκετά δύσκολο. Θα προσπαθήσω πάντως....:cheesy:
Μητσάκος
16-12-2009, 12:32 PM
εγώ Χαλκίδα και αυτός Αθήνα
Τραβάω ζόρι ναι... :love:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :embarrest
Εσένα σου λείπει κάπως η δυναμικότητα, σε αντίθεση με αυτόν που δείχνει να είναι πολύ πιο δυναμικός και μάλλον πιο δραστήριος. Τουτέστιν, μάλλον τις πρωτοβουλίες στη σχέση σας τις αναλαμβάνει αυτός. Από την άλλη, εσύ δείχνεις να είσαι πιο ευέλικτη, σε αντίθεση με αυτόν που μάλλον είναι αρκετά πιο ξεροκέφαλος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να παραδειγματίζεται από εσένα προκειμένου να κερδίζει. Με την σταθερότητά του όμως αμφιβάλλω.
Ο Αέρας σχεδόν λείπει και από τους δύο (εσύ μάλλον έχεις περισσότερο), με αποτέλεσμα η επικοινωνία σας με τους άλλους να είναι κάπως περιορισμένη, ή να μην αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα. Από αντικειμενικότητα δεν τα πάτε και τόσο καλά και οι δύο, με τόσο Νερό στους χάρτες σας. Το συναίσθημα πολλές φορές υπερισχύει της λογικής, ίσως να αναζητάτε από κοινού ή και κατά μόνας την απομόνωση, να συμπάσχετε και σε όσους πρέπει και σε όσους δεν πρέπει. Ίσως να είσαι κάπως πιο ρεαλίστρια από αυτόν και να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα από ό,τι εκείνος. Αυτός συγκινείται πιο εύκολα από εσένα, ενώ βάζει τη δουλειά του αρκετά ψηλά στις προτεραιότητές του.
Κοιτάζοντας τους Ήλιους σας, μάλλον ο δικός σου θα δυσκολεύεται να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται προκειμένου να σε γνωρίσει καλά, να διαπιστώσει το βάθος του χαρακτήρα σου. ΠαρΆόλα αυτά, ο Ήλιος σου πέφτει στον 5ο του, τουτέστιν τον βοηθάς να εκφραστεί και να εκδηλώσει τα θέματα του Οίκου (χαρά, σεξ, παιδιά, διασκέδαση). Από την άλλη όμως, ο δικός του Ήλιος πέφτει στον δικό σου 8ο, πράγμα που σημαίνει καλές προοπτικές για το σεξ και την αναπαραγωγή, αλλά από την άλλη ζήλιες, ανασφάλειες και γκρίνιες.
Επειδή μάλλον η οικογενειακές σας καταβολές έχουν παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα σας από ό,τι σε άλλους (άσχετα αν είστε δυο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και τα βιώματά σας είναι διαφορετικά) είναι πολύ πιθανό αυτές οι καταβολές να επηρεάζουν πολύ τον τρόπο που ο καθένας σας βλέπει τη σχέση.
Εσύ δείχνει να έχεις ανάγκη τις σχέσεις και να ζεις μέσα από αυτές, μάλλον εξαρτάσαι από αυτές, με κάποια αστάθεια βέβαια, η οικογένεια, η δημιουργία της και η ασφάλειά της παίζουν μεγάλο ρόλο για εσένα και θα ήθελες το αντίστοιχο να σημαίνουν και για αυτόν. Αυτουνού όμως η αυτοπεποίθηση δείχνει κάπως περιορισμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον πλησιάσεις όπως θα έπρεπε. Επιπλέον, δείχνει και κάποια αποστασιοποίηση από τις κοινωνικές επιταγές, που μοιραία πολλές φορές οδηγεί σε απομόνωση, αφού όμως έχουν προηγηθεί κάποιες μάχες με τους άλλους για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Ο πατέρας του μάλλον έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.
Εσένα σου φαίνεται ότι ο δεσμός σας έχει κάτι το ...καρμικό, και ότι μέσω αυτού θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα. Κάποια αντίστοιχη αίσθηση πρέπει να έχει και αυτός. Το τριγωνάκι του Ήλιου σου με τον ωροσκόπο του μάλλον θα σας βοηθάει να κάνετε πράγματα μαζί και να έχετε κοινές εμπειρίες.
Η θέση της Σελήνης σε ...νερουλένια ζώδια δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία στο συναισθηματικό κομμάτι, άσχετα αν η δική του είναι πιο κτητική και μάλλον δεσποτική σε αντίθεση με τη δική σου που είναι πιο συναισθηματική και κλαψιάρα.
Αυτός δείχνει να σε επηρεάζει περισσότερο, αλλά από την άλλη μαθαίνει πολλά από εσένα. Σε εσένα βέβαια, το τ-τετράγωνο που έχεις, με τη Σελήνη σου στην κορυφή του, μας υποδεικνύει ότι το κόλλημα που αναφέρω με την οικογένειά σου είναι μεγάλο και ότι πρέπει κάποια στιγμή να απογαλακτιστείς και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, χωρίς να τσιτώνεις τόσο εύκολα σε θέματα συναισθηματικά ή και περί δικαίου. Αυτός θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτά τα θέματα, παρΆ όλο που εσύ έχεις την τάση να τον ελέγχεις, δημιουργώντας ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.
Από σεξ νέτο σκέτο μάλλον καλά τα πάτε, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον ¶ρη του και το εξάγωνό της με τον Ουρανό του και τον δικό σου, αλλά και το τετράγωνο που κάνει η δική του με αυτούς. Ακόμα, το εξάγωνο του ¶ρη του με τον Ουρανό του μας δείχνει κάτι τέτοιο. Βέβαια ο δικός σου τετραγωνίζει τον Ουρανό του, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ίσως κάποιες ...εκρήξεις ή και παρεξηγήσεις να σας βγάζουν από τα συνηθισμένα, ίσως να φέρνουν και διάθεση αποδέσμευσης από την πλευρά του, αλλά μάλλον εσύ θα μπορείς να χειρίζεσαι τέτοιου είδους κρίσεις πιο εύκολα από αυτόν.
Ο Πλούτωνάς του θα συνεισφέρει σίγουρα στα ερωτικά πάθη και στον παραμερισμό των διάφορων ταμπού. Φυσικά, με τις νεκρές που θα τρως εσύ με το τετράγωνο του ¶ρη σου με τον Ποσειδώνα και την αδυναμία σου να διακρίνεις κάποια πράγματα, δεν θα του είναι δύσκολο να σου βγάλει και kinky διαθέσεις, καθώς είναι πιθανό να θεωρείς καλό να κάνεις ό,τι σου λέει ο άλλος. Και το ζήτημα εδώ είναι ότι μπορεί ο άλλος να μην είναι ...αυτός, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος ...άλλος άλλος :toung:.
Εν πάση περιπτώσει, για να μην σε κουράζω και γράφω και εγώ με τις ώρες, συνοπτικά να σου πω ότι πρέπει να είσαι προσγειωμένη και να μην ζητάς από τον σύντροφό σου υποκατάστατα και να μην προβάλλεις σε αυτόν δικές σου επιθυμίες ή φαντασιώσεις που αντικειμενικά δεν θα μπορεί να υλοποιήσει.
Οι προσδοκίες σου από αυτόν θα πρέπει να είναι προσγειωμένες και θα πρέπει να μην διστάζετε να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν. Σε γενικές γραμμές οι εντάσεις στη σχέση θα είναι περισσότερες από τις ήρεμες στιγμές, πράγμα που σημαίνει ότι και οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλλετε αμφότεροι θα πρέπει να είναι συνεχείς, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι ενδεχομένως κάποιος από τους δύο (αργά ή γρήγορα) θα κουραστεί.
Πρώτα ξεκαθάρισε τι θες εσύ και μετά κοίτα πώς μπορείς να το παντρέψεις με τα θέλω του άλλου και μην προσπαθείς να δημιουργείς μια «καινούργια οικογένεια» μόνο και μόνο για να αποφύγεις ουσιαστικά τη δική σου και τα βάρη που κουβαλάς από αυτήν. Η υπευθυνότητα απέναντι στο εαυτό σου είναι το ζητούμενο όπως και η ανάπτυξη των προσωπικών σου δυνατοτήτων σε συνδυασμό με την κατάκτηση της συναισθηματικής ωριμότητας.:bigsmile:
Aries&Libra
16-12-2009, 01:42 PM
Ο άντρας μου έχει σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στην 29ο50' της Παρθένου και από τον Σεπτέμβριο του 2007 πέρασε των παθών τον τάραχο. Θυμάμαι που μου έλεγε κάθε μέρα οτι θα κάνει μπαμ, και φυσικά κάθε τι που πήγαινε να κάνει συναντούσε εμπόδια. ΟΜΩΣ!!! Δεν είναι οτι θέλω να περι-αυτολογήσω αλλά, επειδή εγώ είχα ξεκάθαρο μυαλό τον έσωσα από την καταστροφή. Το λέω και το εννοώ. Το λέει και ο ίδιος. Όταν συνειδητοποίησε οτι ο Πλούτωνας ήθελε να του σπάσει τον τσαμπουκά και να του αλλάξει το σκεπτικό τύπου "δεν με αγγίζει τίποτα...όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", σταμάτησαν και τα χαστούκια. Υπ' όψιν οτι κατά την διάρκεια σκληρών όψεων του διελαύνοντα Πλούτωνα δεν πρέπει να πιέζεις και να επιμένεις. Όσο πιο γρήγορα αποδεκτείς τις αλλαγές που σου επιφυλλάσει, τόσο πιο "απαλά" θα βιώσεις τα γεγονότα. Ότι δεν σου βγαίνει, το αφήνεις να περάσει μόνο του.
Τώρα είμαστε σε αναμονή του τετράγωνου με την Αφροδίτη του στο Ζυγό. Να δούμε πότε θα ηρεμήσω η γυναίκα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω και προοδευμένο τετράγωνο ¶ρη-Πλούτωνα (στο γενέθλιο έχω τρίγωνο ¶ρη-Πλούτωνα).
creep
17-12-2009, 01:06 AM
Μητσάκο το διαβάζω καλά καλά, δλδ καμιά εκατοσταριά φορές και σου στέλνω πμ.
Ευχαριστώωωωωώ κι από δω!
edit(κάπου στη μέση των αναγνώσεων): επισκέψεις δέχεσαι για τα περαιτέρω; :-))
Έχεις πέσει πολύ μέσα!
Καλησπέρα και από μένα!
Θα ήθελα και γώ τη βοήθεια σας! Όλη αυτη η χρονία ηταν πολυ δυσκόλη τοσο για μενα οσο και για την οικογενειά μου:sad: Πολλές αναποδιέσ μια πίσω απο την αλλή σ ολουσ τουσ τομείσ ( οικονομικο, επαγγελματικο, συναισθηματικο και οικογενιακο) και μεγάλη ατυχία:wacko:! Ξέρω οτι τα πράγματα για μας τουσ τοξοτεσ ειδικα του τριτου δεκαημερου δεν ηταν πολυ ευκολα φετοσ αλλα πουθενα ρε παιδια τιποτα; Ειλικρινα θα θελα καποιου την αστρολογικη γνωμη αν ήθελε να μου τη δωσει! ειμαι γεννημενη 12/12/1986 στισ 8.50 το πρωι στην Αθηνα. Τουλαχιστον το 2010 θα ναι μια καλυτερη χρονια για μενα; η ακομα δυσκολιεσ θα χω λογω του πλουτωνα στον οροσκοπο.Θα θελα αληθεια να μαθω τοσο πολυ επηρεαζει αυτοσ ο πλανητησ ο Πλουτωνασ που μολισ εφυγε απο το ζοδιο μου και μπηκε στον οροσκοπο μου ή υπαρχει και κατι αλλό που με δυσκολευει και φερνει ατυχια; Δεν θέλω ομως να σασ ζαλιζω αλλο οποιοσ εχει διαθεση και μπορει να ασχοληθει με τα στοιχεια ας μου δωσει μια απαντηση!
whisperer
17-12-2009, 10:33 PM
Κοίταξε να δεις...το ερώτημα σου προκειμένου να απαντηθεί πρέπει καποιος να κοιτάξει πολύ εξειδικευμενα το χάρτη και να ασχοληθεί με προόδους και συστήματα πρόβλεψης....έτσι απο μόνος του ο γενέθλιος δε θα πει και πολλά πράγματα και για αυτό προφανώς και δεν λαμβάνεις απάντηση....
Παρόλα αυτά θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι...απο συναδελφική αλληλεγγύη... :cheesy:
Ευχαριστώ πάρα πολύ σ ειμαι υπόχρεη! Καταλαβαίνω οτι αυτο που ζηταω ειναι πραγματικα δυσκολο αλλα ετσι οπωσ εχουν τα πραγματα φοβαμαι οτι μπορει και να με περιμενουν χειροτερα! Διστυχώσ μονη μου δεν μπορω να βγαλώ ακρη! Οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!
whisperer
17-12-2009, 11:41 PM
Κοίταξε να δεις...σου είπα ότι χωρίς κάποιο σοβαρό σύστημα πρόβλεψης οι διελεύσεις από μόνες τους δε λένε και πολλά...μία τάση βλέπεις μόνο που μπορεί και ποτέ να μην πραγματοποιηθεί...
Τώρα η αλήθεια είναι ότι ο Πλούτωνας είναι κατσικωμένος πάνω στον ωροσκόπο σου....τι να περιμένεις απο αυτό ... ξέρω και εγώ...πάντως αλλαγές και ανασκαφές σίγουρα...θα φας και δυο ωραία τετράγωνα από τον Ουρανό και το Δϊα....(και εγώ μαζί σου) τα οποία η αλήθεια είναι ότι περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει... και ειδικά για το Δία μια και εσύ το τετράγωνο αυτό το έχεις και γενέθλιο από ότι είδα...μάλλον θα υπάρξουν υπερβολικές καταστάσεις και συνθήκες ανατρεπτικές...προσπάθησε να τα δεις τα πράγματα λίγο ρεαλιστικά...γιατί εχεις και το ποσειδώνα σου στον ωροσκόπο και σε φοβάμαι λίγο σε αυτό. ..τωρα το τετράγωνο απο τον Ουρανό ήδη εδώ και καιρό το βιώνεις και ίσως αυτό να ευθύνεται για τα οικονομικά σου θέματα...το άλλο που είναι κάπως είναι οτι το περασμα του Δία θα γίνει πανω στον ¶ρη σου και θα ενεργοποίησει και το γενεθλιο τετράγωνο που έχεις του άρη με τον ήλιο....εκεί θέλει υπομονή και μακριά από εκρήξεις...αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στον χάρτη σου και μου άρεσε είναι η σύνοδος του ηλιου σου με τον ουρανό απο τη μία και τον κρόνο απο την άλλη...αλήθεια ποιά τελικά σύνοδος νικάει σε σένα...γιατί απο τη μία υποτίθεται ότι είσαι σταθερή και ώριμη και κτλ κτλ και απο την αλλη φαίνεται να είσαι εναλλακτική και αντισυμβατική....τωρα τι να πω...εσυ ξέρεις καλύτερα...
τι να πω βρε κοριτσάκι μου τώρα...βάλε τη ταυρίσια σελήνη σου να δουλέψει και...υπομονή!
παλίρροια
18-12-2009, 12:11 AM
Αντζελα καλό κουράγιο! Είναι σημαντικό που γνωρίζεις τα προβλήματα του συζύγου σου κατα αρχήν, και να βοηθάς όπως μόνον ένας Κριός μπορεί! Οι Παρθένοι έχουν και αυτή την απαισιοδοξία που χρειάζεται ειδικό χειρισμό, αλλά αν και δεν γνωρίζω αστρολογία,αν κρίνω απο αυτά που διαβάζω Ουρανούς ανάδρομους,δύσκολο καλοκαίρι 2010, κ.λ.π.μάλλον τα δύσκολα δεν έχουν περάσει,και ίσως το 2010 είναι καθοριστικό για τους Παρθένους.....Οι τυχεροί που έχουν συμπαράσταση ας ελπίσουμε οτι θα πέσουν στα μαλακά.....
Θα με χαρακτηριζα μαλλον ωριμη και σταθερη! Βεβαια ειμαι αρκετα αντισυμβατικη σ ορισμενα θεματα στη ζωη μου στην προσωπικη κυριωσ! εχω τισ δικεσ μου αποψεισ που δεν νομιζω οτι συναδουν με παντα με τισ αποψεισ των γυρω μου και δεν αλλαζουν κιολασ (δεν εχο καταληξει στο αν ειναι καλο αυτο)! Το μονο που ευχομαι ειναι να ξεπερασω τα προβληματακια με την υγεια μου γτ απο τον Οκτωβριο ειμαι συνεχεια αρρωστη εγω που δεν αρρωσταινα ποτε! Καταλαβα δηλαδη και το 2010 θα ειναι αρκετα δυσκολο για μενα αντε και να δουμε! Τουλαχιστόν ευχομαι αυτη η περιπετεια με την υγεία μου που περνάω τωρα να ειναι η τελευταια! Ποσο να δουλεψει και αυτη η σεληνη τι να σου κανει; Στα συναισθηματικα δεν θα κουνηθει φυλλο να φανταστω με τοσα προβληματα; ευαχαριστώ παρα πολυ παντωσ!
παλίρροια
18-12-2009, 12:36 AM
Γειά σου τοξοτίνα! Αστρολογικά όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω,εκτός απο του ότι να πω ότι γενικά Τοξότες και παρθένοι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά την τελευταία διετία και αυτό είναι γνωστό.....Ομως εσείς οι Τοξότες έχετε άλλα συστήματα αμυνας, και διαφορετική διαχείριση των συναισθημάτων σας,ακόμη και του πόνου που βιώνετε,με αποτέλεσμα να είστε αργα η γρήγορα "οι νικητές".:bigsmile:Γιαυτό το λόγο κάνε υπομονή και σωστή"διαχείριση" και τα δύσκολα θα περάσουν! Οταν σταθείς γερά στα πόδια σου θα διαπιστώσεις "παιδάκι του Δια" ότι μπορείς να έχεις ότι θέλεις όπως το θέλεις......:bigsmile:Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω εισπράξει από την συναναστροφή μου στη ζωή με Τοξότες!:bigsmile:
92759
22-12-2009, 10:15 PM
Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαήμερου ίσως έχετε μπει ήδη στην διαδικασία μιας αλλαγής ή μιας ανακαίνισης του σπιτιού σας, και γενικότερα σας προβληματίζουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.
Καλησπέρα!!!! Αυτή η παράθεση είναι από τις προβλέψεις του Καρκίνου 2010. Πραγματικά θα ήθελα να δω αστρολογικά πόσες πιθανότητες έχω να μετακομίσω...είμαι Καρκίνος πρώτου δεκαημέρου! Πέρα από αυτή την γενική πρόβλεψη, εγώ από μόνη μου τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω και πώς? Ρώτησα και μου είπε ο administrator να κάνω εδώ την ερώτησή μου. Θα ήμουν ευγνώμων εάν με καθοδηγούσατε κάπως! Είναι ανυπολόγιστης σημασίας για μένα! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :bigsmile::embarrest
Επίσης μου είπε να βάλω τον χάρτη μου αλλά σκέφτηκα πρώτα να θέσω το ερώτημά μου....;)
παλίρροια
23-12-2009, 12:38 AM
Αγαπητή Αλεξάνδρα δεν νομίζω πως θα μπορούσε να σου απαντήσει καποιος τοσο γενικα! Τις ίδιες πιθανότητες έχω και γω να μετακομίσω που δεν είμαι Καρκίνος! Αυτές είναι εξειδικευμένες πληροφορίες που και στον Χάρτη σου ακόμα οι έμπειροι του είδους πιστεύω θα σου απαντούσαν με πιθανότητες και όχι με βεβαιότητα! Για καλό και για κακό πάντως σε συμβουλεύω να ακούσεις τις οδηγίες του διαχειριστή, και ίσως κάποιο μέλος εντοπίσει στο Χάρτη σου κάτι απο αυτό που σε ενδιαφέρει:bigsmile:
92759
23-12-2009, 04:33 AM
Εντάξει! Πώς δημοσιεύω τον χάρτη μου?