View Full Version : Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
retrograde
06-01-2005, 01:36 PM
Ανοίγω αυτό το θέμα και είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. "Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι".
Είναι ευχάριστο για σας MyHoroscope;
Σας δημιουργεί πρόβλημα στην πλοήγησή του όταν το ξεφυλλίζετε και κατά συνέπεια είναι άσχημα δομημένο;
Έχει πολλές παραλήψεις;
Του λείπουν σημαντικά άρθρα;
Οι αστρολόγοι δεν είναι συνεπείς προς τις απαντήσεις τους στους χρόνους;
Οι συντονιστές σας δημιουργούν προβλήματα και έχετε ενστάσεις;
Γενικότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμείς που ανήκουμε στην υποστηρικτική και τεχική ομάδα του δεν το έχουμε εντοπίσει;
Όλα αυτά θα συζητάμε σε αυτό το θέμα με την ευχή οι συστάσεις σας να μας κάνουν καλύτερους. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και σας θέλουμε δίπλα μας!
Σας ευχαριστούμε!
gdimop
27-01-2005, 07:17 PM
Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έχετε συμπληρώσει 2 και κάτι μήνες λειτουργίας. Μέσα σε αυτό το χρονικό όριο έχετε κάνει τόσο μεγάλη δουλειά με πλούσια αρθογραφία και με πολύ επισκεψιμότητα και νέα μέλη όπως βλέπω στα στατιστικά σας.
Κατά τη γνώμη μου έχετε πετύχει έναν άθλο και η λέξη δεν είναι υπερβολική. Είστε από τις καλύτερες Ελληνικές ιστοσελίδες (και έχω δει αρκετές) τουλάχιστον σε θέματα Αστρολογίας στον Ελλαδικό χώρο και αν συνεχίσετε έτσι σίγουρα θα μπορέσετε "να χτυπήσετε" στα ίσια και κάποιες ελάχιστες Αμερικάνικες σελίδες που θεωρούνται top στο χώρο, οι οποίες όμως και λειτουργούν χρόνια.
Μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν σας μιμηθούν τουλάχιστον στον εσωτερικό χώρο.
Συγχαρητήρια και συνεχίστε τη θαυμάσια δουλειά με περισσότερο πάθος και η επιτυχία είναι αναμενόμενη.
Και πάλι ένα τεράστιο Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο!!!
fillenia
29-01-2005, 03:36 PM
Για μένα, δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πω.
Το Horoscope, προσπαθεί να μας γνωρίσει την ουσία της Αστρολογίας. Το πως θα διαχειριστούμε σωστά την αστρολογική γνώση έτσι ώστε να διαχειριστούμε σωστά και τη ζωή μας. Γιατί Αστρολογία, δεν είναι απλά μία πρόβλεψη κοντινή ή μακρινή. Η επιτυχημένη επίτευξή τους κρύβει όχι μαντικές ικανότητες, αλλά πολύχρονες μελέτες, σπουδές ψυχολογίας, ιστορίας, φιλοσοφίας, μυθολογίας αλλά και αστρονομίας, μαθηματικών κλπ φυσικών επιστημών. Είναι λοιπόν η Αστρολογία μια επιστήμη Ανθρωπιστική γιατί παρατηρεί την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσα στο χρόνο.
Υπάρχουν 2-3 sites στον ελληνικό χώρο που κινούνται σ' αυτά τα όρια και λειτουργούν κυρίως ως ιστοσελίδες επαγγελματικής προβολής. Η υπέρβαση λοιπόν του Horsocope είναι ακριβώς αυτή! Η προβολή των μεταφυσικών μας αναγκών, ο ελεύθερος διάλογος μεταξύ των μελών, η ελεύθερη κατάθεση των προσωπικών μας απόψεων, η ελεύθερη αποκόμιση γνώσης, οι συμβουλές των αστρολόγων-συνεργατών του και ο τρόπος που προσεγγίζουν τις ανησυχίες μας και τις απορίες μας. Οσοι διαβάζετε όλες τις απαντήσεις που δίνονται θα έχετε προσέξει πως δεν απαντώνται ξερά αλλά υπάρχει μια μικρή ανάλυση έτσι ώστε το μέλος να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα.
Για να βοηθήσουμε το Horoscope να γίνει καλύτερο, πρέπει πρώτα να γίνουμε εμείς, τα μέλη, γιατί στη δική μας μεγάλη συμμετοχή οφείλεται η καλή του φήμη, το υψηλό του επίπεδο και η μελλοντική του αναβάθμιση.
Πως θα γίνουμε καλύτεροι ;
Κατ αρχήν να μην υποβάλλουμε ερωτήσεις και απορίες μόνο για τον ωροσκόπο μας, τις ερωτικές ή οικονομικές μας προβλέψεις. Να πάρουμε το θάρρος να σχολιάζουμε, να κρίνουμε και να καταθέτουμε τις απόψεις μας σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται.Θα ανακαλύψουμε πολλές από τις τάσεις μας. Να ρίχνουμε μια ματιά στις απαντήσεις που δίνονται σε άλλα μέλη, παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Να διαβάζουμε τα άρθρα που δεν άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός μας.
Να βαθμολογούμε τα άρθρα.
Να πειραματιστούμε με την πλοήγησή του για να εντοπίσουμε τις τυχόν δυσκολίες και να τις γνωστοποιήσουμε στην τεχνική ομάδα για να μας βοηθήσει ή να την βελτιώσει.
Ισως αρκετά μέλη να αποθαρρύνονται εξαιτίας των λαθών που επισημαίνουν συχνά οι συντονιστές των φόρουμ. Πρόκειται για λάθη τεχνικά που κυρίως εμποδίζουν τη σωστή ροή της εργασίας τους και όπως θα διαπιστώνετε και σεις, η ενεργή συμμετοχή τους είναι καταλυτική. Προσπαθώντας να συντονίσουν εμάς ώστε οι ερωτήσεις μας να διαβάζονται και να απαντώνται έγκαιρα αποσυντονίζεται ο δημιουργικός τους χρόνος. Είμαι ένα από τα μέλη με πολλά τέτοια λάθη αλλά την αυστηρότητά τους δεν την θεώρησα ως εμπάθεια, αντίθετα, την είδα ως κίνητρο για καλύτερη και ουσιαστικότερη συμμετοχή.
Γράψτε λοιπόν, ελεύθερα, προσπαθώντας να τηρείτε τους κανόνες και τις οδηγίες, για λόγους τάξης και ορθής οργάνωσης και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το προσωπικό μας όφελος.
Δεν λογοκρίνεται καμία άποψη ή θέση ή κατάσταση όταν τηρούνται οι αρχές της επικοινωνιακής δεοντολογίας.
Σκοπός του Horoscope, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι να διαφωτίσει και όχι να συσκοτίσει.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας προτείνω, να ρίχνετε μια ματιά και στο Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο. Θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα και έγκυρη βιβλιογραφία και μια καταπληκτική εξυπηρέτηση !!! Οσα μέλη δε, ενδιαφέρονται και για τις προσωπικές αναλύσεις, ας το τολμήσουν. Από παλιότερη προσωπική εμπειρία, προσφέρονται σε πραγματικά πολύ καλές τιμές.
Ας αναβαθμίσουμε, λοιπόν, το Horoscope, συμμετέχοντας ενεργά!!!
Φυλλένια
christina
29-01-2005, 04:27 PM
Σας ευχαριστώ που έχετε φτιάξει μια πραγματικά αξιόλογη κι έκγυρη ιστοσελίδα με θέματα που λείπουν από το ελληνικό διαδύκτιο.
Θα ήθελα να παρακαλέσω μήπως μπορείτε να γράψετε κάποια άρθρα σχετικά με Σεληνιακή Επιστροφή και Σύνθετο Ωροσκόπιο, ως προς τον τρόπο ερμηνείας.
Ίσως και κάποια θέματα για το πως φαίνετε σε κάποιο αστρολογικό χάρτη πως κάποιος μπορεί να έχει τάσεις και να γίνει είτε βιαστής, είτε δολοφόνος.
Καθημερινά γίνεστε και καλύτεροι!!!!!!
apn3a
29-01-2005, 06:12 PM
Μπορεί να μην έχω ιδέα από αστρολογία, αλλά έχω συμβάλει στην κατασκευή αυτού του site. Κ μπορώ να σας πώ πως μαζί με τον admin έχουμε ξοδέψει άπειρες ώρες για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Εχουν περάσει 2.5 μήνες κ πιστέψτε με, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.
Είμαστε εδώ για εσάς, και θέλουμε να σας προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό/μοναδικό. Αν πιστεύετε πως κάτι λείπει από τον χώρο μας ή κάτι χρειάζεται αλλαγή, μην διστάσετε να μας το πείτε.
Αν θέλετε κ εσείς να συμβάλετε σαν μέλη, το μόνο που χρειάζετε είναι να συμμετέχετε στις συζητήσεις κ να μας επισκέπτεστε!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
jennoula
07-04-2005, 06:14 PM
κατα τη γνώμη μου είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα site αστρολογίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως...!
παρόλο που δεν ασχολούμαι επαγγελματικά και πολύ ενεργά με την αστρολογία, αυτο το site εμένα προσωπικα μου δίνει την ώθηση να ασχολούμαι όλο και περισσότερο και να θέλω να ευρύνω συνεχώς τις γνώσεις μου γύρω απο την αστρολογία... Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτει κανείς ολοένα και περισσότερες διαστάσεις πάνω σε καποιο θέμα και ειδικά στον τομέα της αστρολογίας, αφού αστρολογία δεν είναι μόνο τα ζώδια που όλοι μας σχεδόν διαβάζουμε στα περιοδικά και τις εφημερίδες που κυκλοφορούν καθημερινώς..
Κατα τη γνώμη μου αυτο που χρειάζεται το site για να γίνει ακόμα καλύτερο είναι να υπάρχει περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών καθώς και περισσότερες ανταλαγές απόψεων... Επίσης κάτι ακόμα που πιστεύω πως θα βοηθούσε είναι να αυξηθεί και η επαφή μεταξύ μελών και admin.
fillenia
07-04-2005, 07:06 PM
Ενα μεγάλο "συν" στην μικρή ιστορία του Horoscope, είναι το γεγονός ότι αρκετά νέα μέλη "ψάχνουν" και ξετρυπώνουν παλιά άρθρα του site, τα μελετούν και τα σχολιάζουν και δεν εστιάζουν μόνο στις ατομικές προβλέψεις!!!
Φυλλένια
vickynaf2004
07-04-2005, 08:36 PM
Μπράβο για αυτούς που κοπιάζουν καθημερινά για τη λειτουργία αυτής της σελίδας.
Νομίζω ότι θα έπρεπε να προσφέρονται σε όλους τους χρήστες δείγματα αναλύσεων γενέθλιων χαρτών γιατί όχι και συναστριών ώστε να παίρνουν μια γεύση από τις επί πληρωμή υπηρεσίες (όπως γίνεται σε ξένες ιστοσελίδες).
Επιπλέον πιστεύω ότι οι όροι χρήσης των διαφόρων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα, της υπηρεσίας "ο αστρολόγος στο σπίτι σας" θα έπρεπε να είναι πιο εμφανείς στην κεντρική σελίδα ώστε να αποφεύγονται οι συστάσεις που δεν αρέσουν σε κανένα και που οδηγούν σε ατολμία έκθεσης σκέψεων και αποριών :)
fillenia
07-04-2005, 08:57 PM
Aπό προσωπική πείρα, η ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη δεν είναι κάτι που γίνεται στο πόδι, πόσο μάλλον μια συναστρία. Η κατανόηση ενός δείγματος, από τα μέλη που τα περισσότερα δεν είναι εξοικειωμένα με την αστρολογία, απαιτεί πάρα πολλές γνώσεις, έτσι ώστε μια τέτοια παρουσίαση δεν θα προσιδίαζε στις αρχές του Horoscope. Υπάρχει τέτοια πληθώρα άρθρων σημαντικών εδώ, που αν τα μελετήσει κάποιος θα βοηθηθεί πάρα πολύ σε επίπεδο γνώσης. Σημαντική επίσης είναι και η υποστήριξη από το Βιβλιοπωλείο Horoscope. Εξαιρετικές και οι επί πληρωμή υπηρεσίες, π.χ οι αναλύσεις, οι οποίες όμως είναι το πρώτο στάδιο για την περαιτέρω ανάλυση από αστρολόγο. Οι αστρολόγοι του Horoscope είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες. Αρκεί να διαβάσεις μερικές από τις εκατοντάδες "σύντομες" απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των μελών.
Οι συστάσεις, νομίζω πως ήταν απαραίτητες, για να ρυθμιστεί λίγο ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε έτσι ώστε οι συνεργάτες να είναι πιό συνεπείς προς τα μέλη. Το Horoscope δεν σταματά να μας προτρέπει συνέχεια για την ενεργή συμμετοχή μας στο site. Αυτό είναι και το ζητούμενο... Δεν υπάρχει ΑΤΟΛΜΙΑ!
Φυλλένια
Επίσης κάτι ακόμα που πιστεύω πως θα βοηθούσε είναι να αυξηθεί και η επαφή μεταξύ μελών και admin.
jennoula Δεν απαντώ στα καλά σας λόγια γιατί δεν επιθυμώ "να ευλογήσω τα γένια μας". Σας ευχαριστώ πάντως
Τα μέλη σαφώς πρέπει να έχουν περισσότερη επαφή μεταξύ τους για να επιτευχθεί και ο σκοπός αυτού του δικτυακού τόπου, η αμφίδρομη σχέση.
Όσον αφορά τον admin, είμαι πάντα εδώ και στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί κάτι που αφορά την ιστοσελίδα μας ή κάτι που οι λιγοστές γνώσεις μου επιτρέπουν επαφή ή απάντηση. Είτε λοιπόν δημόσια μέσα στο φόρουμ, είτε με προσωπικό μήνυμα είτε μέσα από το σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο τέλος κάθε σελίδας ο admin ειναι ΠΑΡΩΝ :)
vickynaf2004
12-04-2005, 08:19 PM
Θα ήθελα να επισημάνω τον τρόπο που βρήκα τη σελίδα. Εντελώς τυχαία. Γι' αυτό μήπως θα έπρεπε να διαφημιστεί λίγο παραπάνω; Δεν ξέρω βέβαια την πολιτική που ακολουθεί η ομάδα διαχείρισης της σελίδας γι' αυτό επιφυλάσσομαι.
Ευχαριστώ.
Sol_Luna
10-05-2005, 02:35 PM
Θα πω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στο Horoscopes.gr. Ειλικρινά δεν πιστεύω και ούτε πίστευα πως θα έβρισκα ένα τέτοιο site (σαν κι εσάς) που να ενημερώνει τον απλό κόσμο (σαν εμάς) περί αστρολογίας και διάφορων άλλων θεμάτων γύρο από την ζωή, την γη, τον άνθρωπο, την ψυχή του ανθρώπου την αστρολογία γενικότερα και βαθύτερα, τον κόσμο όλο και άλλα πολλά θέματα που δεν μπορείς να τα βρεις και να τα μάθεις από πουθενά αλλού εκτός εάν αγοράσεις βιβλία και εάν βρεις αυτό που θέλεις.
Από τον καιρό που άρχισα να ασχολούμαι και να μαθαίνω για το περιβόητο και εθυστικό Ιντερνετ, η πρώτη μου επαφή που ήθελα να έχω είναι πει της Αστρολογίας. Έχει 6 χρόνια που σερφάρω στο Ιντερνετ, καθημερινά, και έψαχνα σε πάρα πάρα πολλά site (παρόμοια αλλά όχι ακριβώς σαν το δικό σας), για να διαβάσω περί αστρολογίας, ζωδίων, υπερφυσικής, αριθμολογίας, κτλ. Κι όμως 6 ολόκληρα χρόνια δεν βρήκα τίποτα που να με ικανοποιούσε πλήρως. Κι ωμός μετά από τοοοοσο καιρό βρήκα ΤΟ καταπληκτικό, ΤΟ μορφωμένο, ΤΟ έξυπνο, ΤΟ σοβαρό και το συμπαθητικό site με το όνομα Horoscope.gr. Αυτό και εάν με έκανε να ενθουσιαστώ και να ΜΗΝ πιστεύω σε αυτό που έβλεπα και διάβαζα! ΜΠΡΑΒΟ κι από μένα, είστε αξιοθαύμαστοι όλοι σας, είστε μια άξια και πολύ δυνατή ομάδα και σας εύχομαι μέσα από τα ειλικρινή μου αισθήματα καλή συνέχεια καλή πρόοδο και ποτέ να μην επισκεφτώ το site αυτό και να μου ανοίγετε η σελίδα που να λεει: "HTTP Error 404 Not Found", όπως άλλα site που με τον καιρό φθείρονται και σβήνουν σιγά σιγά.
Καλή συνέχεια σε όλους σας!
Κάθε φορά που αναζητάω κάτι γύρω απο την αστρολογία .... είμαι σίγουρη οτι σε αυτό to site θα το βρώ δίχως άλλο. είναι από τα καλύτερα στο χώρο του internet δίχως άλλο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν στην κατασκευή του site. Οσο για τις αστρολογικές μου γνώσεις.. δεν είναι και οι καλύτερες αλλά μέσα από εδς όλο και κάτι χρήσιμο παίρνω.
Ευχαριστώ:)
Αλέξης
11-11-2005, 11:27 AM
Συμφωνώ με όσα έχουν γραφτεί στο topic. Πράγματι ανακάλυψα άρθρα που δεν φανταζόμουν ότι για τα δεδομένα της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημοσιευθούν. Βρήκα, επίσης, αρκετά sites με ανάλογο περιεχόμενο αλλά όχι με ποικιλία όπως εδώ και δυστυχώς όχι με τι δική σας δομή που είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων ξενόγλωσσων.
Συγχαρητήρια σε όλους.
panosf42
07-12-2005, 08:49 AM
Γιά πολλά χρόνια πίστευα ότι το κεφάλαιο αυτό (αστολογία) είναι γελοίο ,πολλά όμως άσχημα γεγονότα στην ζωή μου με ώθησαν να ασχοληθώ με το θέμα , και νά διαβάσω και δύο βιβλία της κας Τάρνερ καί επίσης και της κας Σίμου, πστεύω πλέον ότι υπάρχει μιά επιστημονική βάση στο θέμα , και σας τιμά το ότι λειτουργείτε σε αυτό το πλαίσιο , υπάρχουν όμως χιλιάδες τσαρλατάνοι που ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό με σκοπό να βγάλουν χρήματα κοροιδεύοντας τους άσχετους πού ψάχνουν μιά λύση σε κάποιο πρόβλημα τους , συνεχίστε σταθερά στην σοβαρή προσέγγιση που ακολουθείτε !!!
Kouneli
07-12-2005, 11:11 AM
Πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ καλό οργανωμένο δικτυακό τόπο και θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητηριά μου για την ποικιλία και πρωτοτυπία των θεμάτων. Η αλήθεια έιναι ότι πολλά άρθρα δεν μπορώ να πω ότι τα καταλαβαίνω απόλυτα. Όμως μάλλον είναι θέμα γνώσεων και πιστεύω σε λίγο καιρό θα κατανοήσω αρκετά από αυτά. Αυτό που με ενοχλεί λιγάκι είναι οι απαντήσεις <όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα μέλη> οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ γενικές!!! Μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο;
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Dell Piero
07-12-2005, 12:09 PM
Αυτό που με ενοχλεί λιγάκι είναι οι απαντήσεις <όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα μέλη> οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ γενικές!!! Μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο;
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Αμέ πάντα μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Μπορείς όμως με τη σειρά σου να προσδιορίσεις πως θα επιθυμούσες τις απαντήσεις; Εννοείς φαντάζομαι από τους αστρολόγους έτσι;
Και να πάρεις αναφορά όταν μου δώσεις την απάντησή σου η οποία θα είναι πολύ χρήσιμη ότι για παράδειγμα από έναν γιατρό δεν περιμένουμε εξέταση και συμβουλή μέσα από ένα φόρουμ αλλά πάμε και τον βλέπουμε κατ' ιδίαν.
Ή στη δική μου περίπτωση που ασχολούμε με δίκτυα και γενικότερα τεχνολογία ο ενδιαφερόμενος έρχεται κοντά μου για εκπαίδευση ή επισκευή του υπολογιστή του. Από το τηλέφωνο δεν μπορούμε να έχουμε λύσεις εκτός από μπαλωματάκια (το γενικές απαντήσεις που γράφεις) :)
Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρότασή σου.
Kouneli
07-12-2005, 04:28 PM
Με το "Αμέ" συνεννοηθήκαμε πλήρως!!! (όταν έφυγα από την Πελοπόννησο και πτωτοήρθα στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικώ, μου έκοψαν (το Αμέ) οι εταιρίες που εργαζόμουν και πραγματικά το σταμάτησα. Τώρα που το άκουσα από σένα θυμήθηκα τα Πάτρια Εδάφη, αχ πατρίδα!!!!!!!!).
Λοιπόν φυσικά δεν περιμένω πολλά όμως η τεχνολογία αυτό δε θέλει να επιτύχει; Να τα κάνουμε όλα από το σπίτι μας μέσω ενός υπολογιστή;
Ένα απλό παράδειγμα ζήτησα "η έρμη" γιατί δεν καταλαιβαίνω πολλά και δεν μπορώ τις αοριστολογίες τα περί ανέμων και υδάτων δηλαδή.
Ακόμα και στο σχολείο ο δάσκαλος για να κατανοήσουμε το μάθημα μας έλεγε και ένα π.χ.
Τη λέξη πιο συγκεκριμένα, πως να το εξηγήσω αλλιώς!
Dell Piero
07-12-2005, 10:07 PM
Αχ κουνελάκι κουνελάκι.... δεν θέλει η τεχνολογία να επιτύχει αυτό το πράγμα. Η τεχνολογία είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων. Εάν οι άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν κακή χρήση των εργαλείων της επιστήμης και στράφηκαν στην αποξένωση και στις αγορές ακόμα και σχέσεις μέσω του διαδικτύου κατά συνέπεια της τεχνολογίας έχουν σοβάρό πρόβλημα.
Πάμε στο αμέ μας τώρα. Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως το εννοείς το παράδειγμα. Δες... στο σπίτι μου έχουμε μοιραστεί με τη γυναίκα μου τις δουλειές. Αυτή μαγειρεύει και εγώ τρώω. Εγώ σηκώνομαι και αυτή πλένει τα πιάτα... Είσαι να το μοιραστούμε κι εδώ;
Να βρεις αυτή την "αλλιώς εξήγηση" και εγώ να εισηγηθώ να λύσουν άλλοι το πρόβλημα;;
xrysalenia
08-12-2005, 01:41 PM
Το ότι είστε οι καλύτεροι δεν χωρά καμμία αμφισβήτηση !!!!!!!!!!
Περιεκτικότατοι, κατατοπιστικότατοι, τέλειοι.
:cry:
Ενα παράπονο όμως ........
Γιατί δεν είναι ενημερωμένο το ΄ζώδιο του Τοξότη στις προβλέψεις του μήνα ???
:blink1:
Στο κάτω κάτω βρε παιδιά είναι και το ζώδιο του μήνα , ας ασχοληθούμε λίγο και με αυτό !!!
:)
Η επίσημη θέση του myHoroscope έχει ως εξής:
Οι αστρολόγοι που συνεργάζονται μαζί του και που κάνουν αδιαμφισβήτητα θαυμάσια δουλειά λειτουργούν σε επίπεδο εθελοντικό και όχι ως συνεργάτες επί πληρωμή. Αυτό άμεσα συνεπάγεται ότι το myHoroscope αιτείται αλλά δεν παραγγέλνει είτε άρθρα είτε μόνιμες στήλες.
Έτσι, λοιπόν, το μόνο που μπορεί να κάνει το myHoroscope είναι να προωθεί τα λογικότατα τις περισσότερες φορές αιτήματα των μελών του στους αρμόδιους αστρολόγους οι οποίοι και αποφασίζουν κατά βούληση εάν θα τα ικανοποιήσουν.
Λυπούμαστε ειλικρινά για κάποιες μικρές ή μεγάλες παραλήψεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με συνέπεια και ειλικρίνια όπως κάνουμε πάντα!
xrysalenia
08-12-2005, 03:14 PM
:love:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !!!!!!!!!!!
Οντως YOU ARE THE BEST !!!!!!!!!!!!
Kouneli
09-12-2005, 12:07 PM
Αγαπητέ Del Piero, έτσι ακριβώς έχουμε μοιράσει τις δουλειές εγώ και ο άντρας μου στο σπίτι (πως καταφέρνετε να τεμπελιάζετε εσείς οι άντρες απορώ).
Για την τεχνολογία: Εργαζόμουν και εγώ σε εταιρεία πληροφορικής και το άκουγα συχνά! Παρόλα αυτά είμαι της προσωπικής επαφής αν και γνωρίζω άτομα που δεν σηκώνονται από την καρέκλα του υπολογιστή τους για τίποτα!!(και αυτό κάτι σημαίνει όπως και αν θέλεις να το βλέπεις εσύ!!)
Επειδή πρέπει να ξαναδιαβάσω τα άρθρα πάλι από την αρχή και να βρω αυτά που θεωρώ ότι είναι πολύ γενικά, σου υπόσχομαι ότι όταν ξαναδώ απάντηση από αυτές που με αναστατώνουν θα σε παραπέμψω ανάλογα !!!!
Dell Piero
09-12-2005, 01:19 PM
Ερμο κουνέλι όπως λες και στο ποστ #18 ρίχνεις τη ΜΠΟμπα και δεν έχει γόμωση. Βρες τα αρθράκια, πόσταρε τα λινκς και μετά και θα κάνω προσωπικά το καλύτερο για να μην "αναστατωθείς" πάλι :cheesy:
Πάω τώρα στη γιαγιάκα μου ως καλός παπούλης γιατί εμείς η γενιά των 40 δεν δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε από 30+ διότι ως γνωστόν ο έρωτας είναι προνόμιο στα κοκοράκια και στη γενιά των goodys :love:
SONIA64
09-12-2005, 09:18 PM
Συγνώμη αλλά θέλω να το πω.Καλέ μου del pierro (και συγνώμη για το "καλέ μου")...τι ωραία που τα λές κάτι φορές!μα τι ωραία!!!!!:bigsmile: Και πάλι συγνώμη αλλά δεν μπορούσα θα έσκαγα αν δεν τόγραφα.
Dell Piero
09-12-2005, 09:24 PM
Σόνια όταν μου την "πέσει" το κουνέλι να με υπερασπιστείς. Μη με αφήσεις και πέσω χωρίς μια καλή κουβέντα.:embarrest
SONIA64
09-12-2005, 10:16 PM
Καλέ εννοείται..εννοείται..μετά τις ξυλιές που έφαγα εγώ και έμαθα το μαθημά μου (τόμαθα δεν τόμαθα;) και ύστερα απο τις πολύ πετυχημένες σου απαντήσεις που διάβασα τώρα τελευταία.....εεεεεε
Σφύρα μου εσύ κι έτρεξα εγώ (ξέρω και πρακτικό τζούντο αλλά δε βαράω χωρίς λόγο!):blink1:
friary
14-12-2005, 05:34 PM
Σας είπα συγχαρητήρια για τη μουσικούλα που εχετε βάλει στην αρχική σελίδα?Οταν την ακουσα πρώτη φορά, χτύπαγα παλαμάκια απο τη χαρά μου! Και ηθελα να γράψω και σχόλιο! Αλλα με Ερμή στους Ιχθείς, έχω μια ανικανότητα πολλές φορές και δεν βγάζω άκρη που πρέπει να μπω για να γράψω κάτι!!! :unsure:
Αυτα είχα να πω !
Α! μήπως, λέω μήπως, η μουσική θα έπρεπε να παίζει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά να σταματάει??? Μιας και έχω πάντα μουσική που παίζει στο pc μου, (εχω πάρα πολλά κομμάτια όποιος-α ενδιαφέρεται), και λόγω του προηγούμενου προβήματος που ανέφερα(:unsure:), χάσκω πολύ ώρα στην πρώτη σελίδα, με αποτέλεσμα να επέρχεται το απόλυτο χάος στα αυτιά μου και ενα χάλι στα νεύρα μου!!!!
Φιλιά
Η μουσική στην πρώτη σελίδα παίζει όσο διαρκεί το αρχείο της (αρκετά μεγαλούτσικο) και μετά δεν κάνει loop. Όταν ξαναφορθώνεις βέβαια την αρχική σελίδα ξεκινάει από την αρχή.
Όσο για τα πολλά τραγούδια που έχεις στο υπολογιστή σου δεν ενδιαφέρεται κανένα μέλος διότι η διακίνηση μουσικής μέσω ίντερνετ είναι παράνομη και τα τραγούδια προστατεύονται από δικαιώματα :blink1:
Τα δικά σου φαντάζομαι είναι αυθεντικά αγορασμένα και τα έχεις μετατρέψει για προσωπική χρήση διότι και πάλι είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τους νόμους.
Και ο Ερμής στα ψάρια δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζουν μερικοί.
Αγγελικη
14-12-2005, 06:54 PM
Και ο Ερμής στα ψάρια δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζουν μερικοί.
Και αν οι "μερικοι", εχουν Ερμη στον Κριο π.χ.;:bigsmile:
Για μενα ο Ερμης (η συνταυτιση τροπου σκεψεως), παιζει σημαντικο ρολο
σε μια σχεση (οποιουδηποτε ειδους σχεση), την θεωρω ισως την σημαντικοτερη.
Εχω δει πολλα ζευγαρια που αλλοι αστρολογικοι παραγοντες, σε καμμια
περιπτωση, δεν τους ευνοουσαν.
Τους εσωζε ομως ενας Ερμης (η ικανοτητα να συζητησουν μεταξυ τους, να καταλαβουν
τον τροπο σκεψης που εχει ο αλλος, η επικοινωνια που μπορουσαν να
αναπτυξουν μεταξυ τους).
Δυο διαφορετικοι ανθρωποι μπορουν να συζητησουν ανετα, αν εχουν καλες γωνιες του Ερμη μεταξυ τους.
friary
15-12-2005, 10:57 AM
[QUOTE=ScP]Όσο για τα πολλά τραγούδια που έχεις στο υπολογιστή σου δεν ενδιαφέρεται κανένα μέλος διότι η διακίνηση μουσικής μέσω ίντερνετ είναι παράνομη και τα τραγούδια προστατεύονται από δικαιώματα :blink1:
Τα δικά σου φαντάζομαι είναι αυθεντικά αγορασμένα και τα έχεις μετατρέψει για προσωπική χρήση διότι και πάλι είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τους νόμους.
Εμ...εεε ....χμμ... βέβαια και ειναι αυθεντικά και μάλιστα τα περισσότερα απο βινίλιο, οπότε με πολύ κόπο οπως καταλαβαίνεις, εχουν γίνει οι μετατροπές!!!
(Ουφ! την γλύτωσα τη "στενή με τα βραχιολάκια"?):worried:
***Σας συγχαιρω για τα θεματα που επιλεγεται και την υπευθυνοτητα που δειχνετε στα αρθρα σας οπου προσπαθειτε για την καλυτερη ενημερωση μας.οι γνωσεις ατρολογιας που εχω δεν ειναι ιδιαιτερα πλουσιες αλλα εχω μεγαλη αγαπη για τη μεταφυσικη και την αριθμολογια.μεσα απο τα αρθρα σας μαθαινω πολλα και ελπιζω καποτε να μπορεσω κι εγω να σας προσφερω κατι.συνεχιστε ετσι!
THOMAS
18-01-2006, 09:16 AM
:unsure: ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΣ 7-3-1962 ΩΡΑ 10 π.μ.
panther
18-01-2006, 10:23 AM
:unsure: ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΣ 7-3-1962 ΩΡΑ 10 π.μ.
Αγαπητέ Thomas,
Βλέπω ότι έχεις γράψει ζώδιο, ημερομηνία γεννήσεως και ώρα. Εάν θέλεις να μάθεις τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σου, πρέπει να το ζητήσεις από Οι θέσεις των πλανητών σας (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1499) ή Πως θα μάθετε τον... (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1491) .
Φιλικά
Ιουλία
Αγαπητοί Φίλοι,
θα ήθελα να δω κάποια άρθρα σχετικά με ερμηνεία διελεύσεων.
KTHEO
25-01-2006, 12:32 PM
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! KEEP UP THE GOOD WORK!
panther
25-01-2006, 12:38 PM
Αγαπητοί Φίλοι,
θα ήθελα να δω κάποια άρθρα σχετικά με ερμηνεία διελεύσεων.
Αγαπητή May,
Θεωρώ ότι είναι πολύ γενικό αυτό που ζητάς. Βοήθησέ μας λίγο, κάνοντας λίγο πιο συγκεκριμένη την ερώτηση.
ΦΙλικά
Ιουλία
hionati
25-01-2006, 07:54 PM
το site είναι εντυπωσιακό. Τα άρθρα είναι επιλεγμένα με υπευθυνότητα και συνέπεια. Συνεχίστε έτσι.
friary
29-01-2006, 05:01 PM
Χαιρετώ σας!!!!
Μετά από αρκετή και επώδυνη οφείλω να ομολογήσω σκέψη, θα ήθελα να γράψω την άποψή μου αν και πολύ φοβάμαι οτι θα γίνω δυσάρεστη σε αρκετούς.
Ο λόγος που αυτό το site έχει γίνει το αγαπημένο μου από την πρώτη στιγμή που το ανακάλυψα και δεν περνάει μέρα που να μην "μπω" 2 και 3 φορές, είναι η ομολογουμένως υψηλή ποιότητα των άρθρων, το οτι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ζεστά σε ένα χώρο που ουσιασικά είναι απρόσωπος καθώς και το σοβαρό επίπεδο που έχουν τα μέλη, οι moderators, oi διαχειριστές και γενικά όλοι όσοι συμμετέχουν ενεργά με πραγματικό ενδιαφέρον γι αυτό που κάνουν! Εννοείται πως δεν χρειάζεται να σχολιάσω καν τους συνεργάτες αστρολόγους που μας προσφέρουν τις γνώσεις τους.
Με απορία όμως τώρα τελευταία παρατηρώ ραγδαία είσοδο νέων μελών τα οποία, από ότι έχω καταλάβει το μοναδικό που τους ενδιαφέρει είναι η...χαρτομαντεία. Χωρίς να έχω κάτι εναντίον της χαρτομαντείας, αντιθέτως με γοητεύει αρκετά, διαπιστώνω πως υπάρχει παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του site που προφανώς δεν είναι ούτε τα χαρτιά, ούτε η δωρεάν αστρολογική πρόβλεψη, αλλα η προσφορά και η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με την αστρολογία! Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στο κόπο να διαβάσουν τους όρους του site, αδιαφορούν στις συστάσεις και γενικά βλέπω μια έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια να διατηρηθεί το ύφος και το ήθος της δυκτιακής κοινότητας στην οποία θέλουν να καλούνται μέλη.
Δεν ξέρω που ακριβώς μπορεί να οφείλεται αυτό και για πιο λόγο το φαινόμενο εμφανίστηκε ως ... ξαφνική καταιγίδα μέσα στην νηνεμία. Απλά ήθελα να πω την γνώμη μου να δείξω πως αισθάνομαι.
Αυτά!:worried:
fillenia
29-01-2006, 10:04 PM
Αγαπητή μου Friary!
Σε ένα σύνολο περίπου 5.000 μελών του myHoroscope, και 1.500 Θεμάτων δικαιολογούνται σποραδικά φαινόμενα ... αμαρτωλής συμπεριφοράς όπως η αμελής ανάγνωση των όρων συμμετοχής στα forums, τα στραβοπατήματα στις δημοσιεύσεις των ποστ και άλλα παρόμοια. Η τακτική αυτή δυσκολεύει το έργο των συντονιστών και των συνεργατών που διαθέτουν το χρόνο τους για τη διατήρηση της τάξης σε αυτό τον πλούσιο χώρο, αλλά η τελειότητα αφορά κόσμους υπερβατικούς και α-φύσικους.
Επίσης, 5.000 μέλη δεν είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται στον ίδιο βαθμό για το ίδιο αντικείμενο και προσωπικά θεωρώ μονολιθική την άποψη να προσφέρεις μόνο την επιλογή της αστρολογίας και να αγνοείς την υπόλοιπη γκάμα όπως είναι οι μαντικές τέχνες, η μεταφυσική, η αριθμολογία, και ο,τιδήποτε σχετίζεται με την πρόβλεψη. Πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενική παρουσίαση όλων αυτών έστω και αν τείνουμε σε ένα ευνοϊκό προβάδισμα της αστρολογίας. Ενα βιβλιοπωλείο π.χ. αν πούμε πως διευκολύνει τη διάδοση της γνώσης, δεν είναι δυνατόν να διατέτει στο κοινό του ένα μόνο βιβλίο επιλογής του με κριτήριο, ας πούμε, την αναγνωρισιμότητά του.
Αλλωστε, όπως η αστρολογία και η χαρτομαντεία διέπεται από τους κανόνες της, την γνωσιολογία της, και τις διαισθητικές ικανότητες εκείνου που την ασκεί.
Φυλλένια
Dell Piero
29-01-2006, 10:37 PM
Το μήνυμα της friary είναι ξεκάθαρο. Δεν μιλάει για απομάκρυνση των άλλων θεματικών ενοτήτων γνώσης που δεν άπτονται άμεσα με την αστρολογία. Σαφώς αν μίλαγε γι' αυτό θα ήταν μονολιθική.
Καταθέτει προβληματισμό για μια μερίδα ανθρώπων που τους ενδιάφερει ΜΟΝΟ η ΔΩΡΕΑΝ αστρολογική πρόβλεψη, ΜΟΝΟ η ΔΩΡΕΑΝ χαρτομαντεία και αυτό δεν είναι μεμπτό διότι προσφέρονται αυτές οι υπηρεσίες και καλά κάνουν και τις χρησιμοποιούν. Γίνεται όμως μεμπτό και προκλητικότατο όταν η διάθεση είναι μη ευγενική και προσπαθεί να υποτιμήσει.
Εδώ μέσα κάποιος πληρώνει για να υπάρχει αυτό το θαυμάσιο σάιτ. Κάποιοι ξοδεύουμε τις ώρες μας για την οργάνωση και την περεταίρω βοήθεια και όπως στο σπίτι μας δείχνουμε διάθεση φιλοξενίας και προσφοράς όταν το ανοίγουμε θα μας ενοχλούσε αργότερα να βρούμε τις τουαλέτες κατουρημένες τους καθρέφτες βρώμικους και φτυσίματα στα πατώματα έτσι οφείλουμε να ενοχλούμαστε και για το εξοχικό μας ή το χώρο που διασκεδάζουμε.
Η ευγένεια και η υπομονή είναι προτερήματα και τα υγιή μέλη σε όλες τις κοινότητες ανά τον κόσμο έχουν δείξει ότι ξέρουν να προστατεύουν και να προωθούν τρόπους και μεθόδους εξυγίανσης.
fillenia
30-01-2006, 11:25 AM
Συγχωρήστε με αλλά δεν κατάλαβα το "ξεκάθαρο" των προβληματισμών της Friary, ώστε να γίνουμε καλύτεροι ως myHoroscope!
1. Να μην υπάρχουν Δωρεάν Επιλογές;
2. Nα μην γράφονται νέα μέλη μόνο για τις Δωρεάν Προβλέψεις;
3. Eίναι υποτιμητική η γοητεία της Χαρτομαντείας, άρα να κάψουμε τις
μάγισσες;
4. Να διαγράφουμε όσους το επίπεδο γνώσεων δεν τους επιτρέπει να
ποστάρουν αλλα προτιμούν να διαβάζουν τα άρθρα ;
5. Nα στέλνουμε στο θάλαμο αερίων τους πλημμελείς παραβάτες,
για παραδειγματισμό, επειδή προσέβαλαν την τιμή και το ήθος μας;
Παρεμπιπτόντως, το ήθος, η ευγένεια, η υπομονή και μια στοιχειώδης λογική κρίση πρέπει να συνοδεύουν πάντα και παντού την παρουσία μας, ακόμα και στη τουαλέτα του σπιτιού μας!
Δευτερευόντως, καταλαβαίνω οι αστοχίες των μελών, τα λάθη και διάφορα τραγελαφικά να μας δυσκολεύουν να διατηρουμε το "ύφος'’ μας, αλλά, προς Θεου, δεν κινδυνεύει και το ΗΘΟΣ μας!
Φυλλένια
Fotini Christodoulou
30-01-2006, 11:42 AM
Παιδια πιστευω πως έχουμε ξεφύγει σε χαρακτηρισμούς και φρασεολογια.
Η friary εθεσε ένα προβληματισμο ως προς τις προθέσεις των νεοεγγραφέντων μελων.
Για κάποιους το πιο σημαντικό είναι η στήλη της χαρτομαντείας για κάποιους η γνώση.Δεν θα διαχωρισουμε τα μέλη σε "καλα"ή "χειριστα¨για αυτόν τον λόγο,δημοκρατια εχουμε και το site πρεσβευει την ελευθερια της βουλησης!Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τοσες επιλογες θεμάτων.
Θα σταθω μονο στο θέμα οτι επιμελως και κατ'εξακολουθηση καποια μέλη αγνοουν τους όρους πρόσβασης στον χώρο αυτό ...με αποτέλεσμα να τρέχουμε οι της ομαδας να διορθώνουμε.Το οποιο ειναι η δουλεια μας.
Αλλωστε οι περισσοτεροι στην αρχή καναμε λαθη(εγω σιγουρα)και επομένως ο λιθος δεν θα πεταχτεί απο εμένα.Κανεις δεν εχει το αλανθαστο.
Αυτό που δεν είναι σωστό κι ίσως αποτελει προβλημα, ειναι οτι παρ'ολες τις συστασεις,επισημασμένα καθε ενοτητας και προτροπές ,καποιοι να μας αγνοουν συστηματικα και κατ'επεκτασιν να μη σεβονται τα υπολοιπα μέλη που μπηκαν στην διαδικασια να μελετησουν τα παραπάνω και να διαβάσουν τους ορους πρόσβασης.Αλλα ειναι οι λίγοι κι οχι οι πολλοι.
Εν κατακλειδι:
friary ευχαριστούμε που αναγνωρίζεις την δουλεια μας :) και για τα καλα σου λόγια.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αφου ουδεις επιτρεπει την αλλοιωση /αλλοτροιωση του ύφους και σκοπου του site.
dell piero και fyllenia εχετε και οι δυό σας δικαιο απλα κοιτάζετε το θέμα απο εκ διαμέτρου αντιθετες οπτικές γωνιες.
Φιλικά,
Φωτεινή
Καλησπέρα!!
μια απορία.. :idea:
γιατί δεν διαβάζουμε πια τον καθημερινό σχολιασμό της των τάσεων κ των όψεων της ημέρας;; Ήταν τόσο χρήσιμο..
Καλησπέρα!!
μια απορία.. :idea:
γιατί δεν διαβάζουμε πια τον καθημερινό σχολιασμό της των τάσεων κ των όψεων της ημέρας;; Ήταν τόσο χρήσιμο..
Διότι ο συγγραφέας έγινες γνωστός και άρχισε να διεκδικεί τον ουρανό με τ'άστρα, όπως βέβαια και άλλοι άσημοι που πέρασαν από εδώ και διώχθησαν πίσω στην ανωνυμία τους όταν δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους προέβαλε ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα που κέρδισαν από τα θαυμάσια μέλη αυτού του χώρου!
Ενδιαφέρεσαι να αναλάβεις τη στήλη;
Διότι ο συγγραφέας έγινες γνωστός και άρχισε να διεκδικεί τον ουρανό με τ'άστρα, όπως βέβαια και άλλοι άσημοι που πέρασαν από εδώ και διώχθησαν πίσω στην ανωνυμία τους όταν δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους προέβαλε ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα που κέρδισαν από τα θαυμάσια μέλη αυτού του χώρου!
Ενδιαφέρεσαι να αναλάβεις τη στήλη;
Με κάλυψες απόλυτα..
..και αν ο λόγος σου είναι διαυγής, τότε με τιμά.
Όμως δεν μπορώ να αναλάβω τη στήλη (διδακτορικό γάρ).
Ελπίζω αυτή η χρήσιμη στήλη να επανέλθει συν τω χρόνω.
Κοιτώντας την σελίδα υποδοχής εντόπισα το ημερολόγιο ανάδρομου ερμή για το 2006. θεωρώ πως είναι μια πετυχημένη κίνηση κ μια έξυπνη ιδέα, η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί κ σε όλους τους πλανήτες.
Ελπίζω να καταφέρετε να το κάνετε. Είναι πιο πρακτικό από το να ψάχνουμε τις εφημερίδες.
Και το κυριότερο.. ολοκληρώνει ακόμα πέρισσότερο αυτό τον ιστοχώρο!!
Μπορούμε να σου κάνουμε δώρο το βιβλίο Θέσεις πλανητών (αστρολογικές εφημερίδες). Ποιο οικονομικά θα μας έρθει από τις εργατώρες που θα ξοδευτούν γι αυτό που προτείνεις, Το νετ είναι γεμάτο από προγράμματα που δίνουν τις θέσεις πλανητών.
Όπως είχα γράψει και άλλη φορά το myhoroscope δεν θα δώσει ανάλογο αυτόματο πρόγραμμα γιατί ο σκοπός του είναι αμφίδρομος και όχι στατικός και αυτοματοποιημένος.
Δεν ζήτησα αυτόματο πρόγραμμα!!
Σκέφτηκα ότι αφού έγινε η αρχή με τον Ερμή, θα μπορούσε να ακολουθήσει κ το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα!
Τώρα αν το budget δεν το επιτρέπει.. ε, τότε αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα!!
Όσον αφορά τον αμφίδρομο χαρακτήρα του χώρου, δεν πιστεύω ότι τα μέχρι τώρα γεγονότα (συμμετοχές, θέματα, αναγνωσιμότητα, αναγνωρισιμότητα..) σε έχουν πείσει για το αντίθετο;!!!;
Εγώ απλώς ακολούθησα τον τίτλο του thread..
Δείμων
15-02-2006, 02:02 PM
Ακολουθώντας κι εγώ το κείμενο του αρχικού μηνύματος της συζήτησης ήθελα να καταθέσω τις εντυπώσεις από την μικρή μέχρι τώρα εμπειρία μου στο myhoroscope.gr.
Βρίσκω το φόρουμ όμορφα δομημένο και τα θέματα επαρκή και πλήρη - σε βαθμό που κάποιο νέο μέλος να δυσκολεύεται να έχει πλήρη εικόνα του περιεχομέμου όλου του τόπου. Αυτό βέβαια είναι κάτι το φυσιολογικό και πολύ θετικό, απλά παίρνει χρόνο για να ωφεληθείς από την «χρήσιμη» πληροφορία. Στην δυσκολία αυτή συντελεί και η σχετική πολυπλοκότητα των λειτουργιών του φόρουμ - που από μόνη της χρειάζεται χρόνο εξοικείωσης για να την αφομοιώσεις...
Άλλη μία μικρή παρατήρηση είναι ο σχετικά αργός χρόνος που κάνουν οι σελίδες να ανοίξουν. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, ούτε αν οφείλεται στον φορτωμένο κώδικα ή στον server που μας φιλοξενεί. Εκείνος πάντως που θέλει πραγματικά να μάθει και να προσφέρει, την καθυστέρηση αυτή θα την αντιπαρέλθει αγόγγυστα.
Και για να μην αφήσω την αίσθηση του γκρινιάρη με το «καλημέρα σας» (Δίδυμος γαρ...!) θέλω πρώτον να συγχαρώ φυσικά τους επαγγελματίες του χώρου για την προσφορά τους και δεύτερον τους δημιουργούς του για την απόφαση να μην γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και griklis. Είμαστε Έλληνες και οφείλουμε την γλώσσα μας να την τιμάμε. Αυτό τιμά κι εμάς τους ίδιους!
Βασιλης Παπαδολιας
17-08-2006, 01:20 PM
Καλημέρα... θα ήθελα να κάνω μία πρόταση οργανωτική περισσότερο παρά σε ό,τι αφορά τα άρθρα που θα δημοσιευτούν. Έπειδή συχνά υπάρχουν άρθρα παλαιότερα που τα νεότερα μέλη δεν τα ξέρουμε και δεν τα έχουμε διαβάσει κι επειδή τα άρθρα πλέον είναι πάρα πολλά για να μπορέσει κανείς να φυλλομετρήσει όλα τα forums πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα του site, που να προβαίνουν σε διαδικασίες promotion των παλαιότερων άρθρων που ενδεχομένως εδώ και καιρό δεν έχουν διαβαστεί...
Υπάρχει βεβαίως η διαδικασία αναζήτησης και είναι σημαντική, αλλά μόνο για κάποιον που ξέρει ακριβώς τι ψάχνει, όχι για κάποιον μη μυημένο στην αστρολογία που διαβάζει απλώς τη νέα αρθρογραφία για να δει τι λένε αυτοί που ξέρουν.
Επίσης μία άλλη πρόταση θα ήταν με τη δημοσίευση των άρθρων να υπάρχουν στο τέλος παραπομπές σε άλλα σχετικά άρθρα που είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα, ώστε να μπορεί κάποιος να εμβαθύνει. Και αυτό θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ειδικής ομάδας και βάσης δεδομένων που θα κατηγοριοποιεί τα κείμενα, ώστε να εμφανίζονται παραπομπές σε κείμενα της ίδιας κατηγορίας. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα εργαλεία και η απαραίτητη υποδομή, αλλά αν υπάρχουν θα ανέλθει σημαντικά πιστεύω ή εικόνα του site...
Φιλικά,
Βασίλης Παπαδολιάς
Βασιλης Παπαδολιας
17-08-2006, 01:22 PM
Καλημέρα... θα ήθελα να κάνω μία πρόταση οργανωτική περισσότερο παρά σε ό,τι αφορά τα άρθρα που θα δημοσιευτούν. Έπειδή συχνά υπάρχουν άρθρα παλαιότερα που τα μέλη δεν τα διαβάζουμε πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα του site, που να προβαίνουν σε διαδικασίες promotion των παλαιότερων άρθρων που ενδεχομένως εδώ και καιρό δεν έχουν διαβαστεί...
Υπάρχει βεβαίως η διαδικασία αναζήτησης και είναι σημαντική, αλλά μόνο για κάποιον που ξέρει ακριβώς τι ψάχνει, όχι για κάποιον μη μυημένο στην αστρολογία που διαβάζει απλώς τη νέα αρθρογραφία για να δει τι λένει αυτοί που ξέρουν.
Επίσης μία άλλη πρόταση θα ήταν με τη δημοσίευση των άρθρων να υπάρχουν στο τέλος παραπομπές σε άλλα σχετικά άρθρα που είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα, ώστε να μπορεί κάποιος να εμβαθύνει. Και αυτό θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ειδικής ομάδας και βάσης δεδομένων που θα κατηγοριοποιεί τα κείμενα, ώστε να εμφανίζονται παραπομπές σε κείμενα της ίδιας κατηγορίας. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα εργαλεία και η απαραίτητη υποδομή, αλλά αν υπάρχουν θα ανέλθει σημαντικά πιστεύω ή εικόνα του site...
Φιλικά,
Βασίλης
Emmanole
06-10-2006, 12:44 AM
Ανοίγω αυτό το θέμα και είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. "Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι".
Είναι ευχάριστο για σας MyHoroscope;
Σας δημιουργεί πρόβλημα στην πλοήγησή του όταν το ξεφυλλίζετε και κατά συνέπεια είναι άσχημα δομημένο;
Έχει πολλές παραλήψεις;
Του λείπουν σημαντικά άρθρα;
Οι αστρολόγοι δεν είναι συνεπείς προς τις απαντήσεις τους στους χρόνους;
Οι συντονιστές σας δημιουργούν προβλήματα και έχετε ενστάσεις;
Γενικότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμείς που ανήκουμε στην υποστηρικτική και τεχική ομάδα του δεν το έχουμε εντοπίσει;
Όλα αυτά θα συζητάμε σε αυτό το θέμα με την ευχή οι συστάσεις σας να μας κάνουν καλύτερους. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και σας θέλουμε δίπλα μας!
Σας ευχαριστούμε!
1.Σαν επισκέπτρια μιας βδομάδας μου φάνηκε πάρα πολύ καλό και ευχάριστο στο κλίμα!
2.Δεν είναι άσχημα δομημένο, αλλά είναι όντως τόσες πολλές οι ενότητες που δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω!
3.Δεν το νομίζω, με τόσο μεγάλο αριθμό θεμάτων και δημοσιεύσεων....μόλις το εξερευνήσω καλά και καταλάβω ότι υπάρχει κάποια έλλειψη, θα σας το πω!
4.Αυτό θα το δω εν καιρώ....
5.Και αυτό εν καιρώ....
6.Απ' όσο έχω δει, μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο παραπάνω!
7.Αν υπάρξει, θα σας το πω ;) σίγουρα!
Alien1
06-10-2006, 03:10 PM
Εχει αρκετα ενδιαφερον θεματα αστρολογικου περιεχομενου αλλα και μη
Παρολα αυτα πιστευω οτι μπορει να γινει καλυτερο για αυτο ψηφισα το 2ο
marietta
20-10-2006, 05:00 AM
Γεια σε ολους σας και σας ευχαριστώ για ότι θέλετε να μου μάθετε , διότι ειμαι καινούρια στις αστρολογικές μου ανησυχίες και πιστεύω οτι ήδη με εχετε βοηθήσει αρκετα .Πολλή καλή η αναλύση σας.
zouzou_
02-01-2007, 05:20 PM
Γεια χαρά σε όλους
Είμαι μέλος εδώ και μερικούς μήνες αλλά πρώτη φορά γράφω μηνυμα.
Το site αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων.
Κάποια στιγμή θα γράψω και ένα σχόλιο σε συγκεκριμένο θέμα.
Απλά τώρα σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους και το νέο έτος να σας φέρει ότι επιθυμείτε.
Όσον αφορά τους συντελεστές του "MyHoroscope" εύχομαι ένα δημιουργηκότατο 2007 και να συνεχίσετε την προσπάθεια.
:new_year:
lily79
03-01-2007, 01:21 AM
Καλησπερα σε ολους!Χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος!!!
Βρισκω το site σας εκπληκτικο!Ειμαι αρκετο καιρο μελος αλλα ως τωρα εχω αρκεστει στο να διαβαζω μονο τα αρθρα(ειναι πολλα ,περιεκτικα και πολυ ενδιαφεροντα).Δυστυχως εχω πολυ λιγες γνωσεις αστρολογιας και για αυτον τον λογο δεν εχω λαβει ενεργα μερος στις μεχρι τωρα συζητησεις.:unsure:
Συγχαρητηρια σε ολο το team!!!!Verneigung :horoscope:
butterfly7
03-01-2007, 08:32 PM
είναι ένα πολύ καλό site που μας μεταβιβάζει γνώσεις γύρω από θέματα που ορισμένοι θεωρούν ταμπου..
μόλις το γνωρίσω καλυτερα θα έχω μια πιο ολοκληρωμ΄ρνη άποψη. πάντως προς το παρόν τα στοιχεία είναι πολύ καλα.
καλη χρονια
και ευτυχισμένο το 2007
tavrina
03-01-2007, 09:53 PM
καλησπέρα σας,
νομίζω οτι μέχρι στιγμής δεν έχω δει ποιό ολοκληρωμένο site περί Αστρολογίας...
Όλο το team του :horoscope: έχει κάνει φοβερή δουλεία.
Εγώ να πώ την αλήθεια ξέρω ελάχιστα απο αστρολογία.. αλλά μπορώ να πώ οτι με έχει βοηθήσει πολύ στο να κατανοήσω τι ακριβώς είναι η Αστρολογία..
Να συνεχίσετε έτσι!!Είστε πολύ καλοί όλοι...!!καλή συνέχεια...
Εύχομαι το 2007 να είναι ακόμα ποιό δημιουργικό...
:new_year:
elen0ua
05-01-2007, 04:26 AM
ine arketa kalo:clapping:
bessy_p21
18-02-2007, 02:20 AM
Μπράβο!!!κανετε πολυ καλη δουλειά να συνεχίσετε ετσι...
ΜαριαK
18-02-2007, 10:33 AM
Πολύ καλό,με έντονες τάσεις βελτίωσης.
για εμένα ειναι παρα πολυ καλο εμαθα και μαθαίνω ακόμα και δεν τα έχω διαβάσει ακόμα ολά τα θέματα
μερικάτα διαβαζω δυο φορές
άλλωστε αν δεν μου άρεσε δεν θα είμουν εδώ ακόμα όπως δεν είμαι αλλού
mpiskoto
06-03-2007, 07:36 PM
είμαι ακόμα στην αρχή και προσπαθώ να διαβάσω όσα άρθρα μπορώ να βρω ώστε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου...
MELINA_MMM
28-04-2007, 02:21 AM
Καλησπέρα. το site my horoscope ειναι καλοφτιαγμένο κατα την γνώμη μου, και πολύ καλά δομημένο. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε να προτείνω και καμία ιδέα προς το παρόν.είμαι πολύ ικανοποιήμενη και θεώρω απαραίτητη την ύπαρξη ενός site όπως είναι αυτό.με εκτίμηση μελινα
valentine
28-04-2007, 01:39 PM
:cheesy: :love: θα ηθελα να ειχε κ για το οροσκοπο μας περισσοτερα εκτος απο ζωδιο.
skorpina_27
16-05-2007, 05:10 PM
ena parapono pou ehw einai oti de mporw na vrw pouthena ermhneies tvn genethliwn thesewn twn planitwn mou DOREAN!!!!!!!p.h ti simainei to oti ehw tin afroditi sto zigo sto xarti moy?:bigsmile:
Fotini Christodoulou
16-05-2007, 05:19 PM
ena parapono pou ehw einai oti de mporw na vrw pouthena ermhneies tvn genethliwn thesewn twn planitwn mou DOREAN!!!!!!!p.h ti simainei to oti ehw tin afroditi sto zigo sto xarti moy?:bigsmile:
Στην κεντρική σελίδα μας υπάρχει ΝΕΑ εφαρμογή για τους πλανήτες στα ζώδια!
Δεν εχετε παρά να πατήσετε εδώ (http://myhoroscope.gr/index.php?page=planets) ;)
Basilakis
19-05-2007, 04:15 PM
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό site που συνεχώς ανανεώνεται και μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις απεριόριστες και αξεπέραστες γνώσεις που μας προσφέρει. Αντιμετωπίζει την Αστρολογία με σεβασμό και στεγάζει ποικίλες απόψεις από αξιόλογους αστρολόγους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κοπιάζουν για να βλέπουμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα!:clapping::clapping::clapping :
stama
14-07-2007, 02:17 PM
Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω που με δεχθήκατε στην ομάδα σας.
Μου αρέσει η αστρολογία, αρκεί αυτός που την εξασκεί να μην είναι "τσαρλατάνος".
Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία!
Φιλιά σε όλους
stama
T_Chameleon
15-07-2007, 05:26 PM
Ψάξτε μέσα στην ψυχή σας εκεί θα βρειτε τις απάντησης που θα σας κάνουν καλύτερους ψάξτε το παρελθόν δημιουργήστε στο παρόν και ατενίστε το μέλλων
Marianina
30-10-2007, 05:42 PM
Μου αρεσει να διαβαζω τα αρθρα.Δεν με ενδιαφερουν τα χωρις ουσια κολακευτικα για τους συγγραφεις σχολια που ακολουθουν.Επισης θα προτιμουσα να λειπουν φαταλιστικου τυπου πληροφοριες-προβλεψεις με ανατριχιαστικες λεπτομερειες(απο εξαιρετο κατα τα αλλα ερευνητη).Κατι αλλο,οι μισες απο τις ερωτησεις που εκανα βγηκαν off topic.Στις υπολοιπες μου απαντησε μονο η κ. Σιμου(ευχαριστω).Να προσθεσω οτι ολα τα αρθρα και τα σχολια νομιζω οτι γραφτηκαν πριν 1-2 χρονια.Αρα ποιος να προσεξει τους δικους μου προβληματισμους.Θα μπορουσα να πω κι αλλα....Γι αυτο παρακολουθω το Forum του Αstrodienst που ειναι ολοζωντανο.
Fotini Christodoulou
30-10-2007, 05:53 PM
Αγαπητή marianina,
α)Υπάρχουν επισημασμένα σε κάθε ενότητα ώστε να ξέρουμε τι μπορουμε να ρωτήσουμε και πού.Αν δεν μπήκατε στον κόπο να τα διαβάσετε φοβάμαι πως πιθανότατα τα πόστ σας δεν τηρουσαν τους όρους και συνεπώς μεταφέρθηκαν.
β) Τα αρθρα όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική σελίδα ανανεώνονται καθε βδομαδα καθώς προστίθενται νέα.Μηπως διαβάσατε μονο τα παλιά αρθρα;
γ) Κανενα άρθρο με ακραίες απόψεις δεν φιλοξενείται στο σάιτ μας.Από κει και πέρα πάντα σημειώνεται και στους όρους χρήσης ότι πρόκειται για προσωπική αποψη και έρευνα του εκάστοτε συγγραφέα.
δ)τα σχόλια κάτω απο άρθρα επιτρέπουν στα μέλη να εκφράζουν την άποψη τους πανω στο κάθε άρθρο, θετική η αρνητική και δίδεται η δυνατότητα στον συγγραφέα επίσης να υποστηρίξει την άποψη του.Δημοκρατία δηλαδή. :bigsmile:
ε) Οι ερωτήσεις απαντώνται αναλογα με την ενότητα από όσα μέλη ή συνεργάτες όταν βρεθεί χρόνος και εφόσον υπάρχει η γνώση -αν πρόκειται για μέλη. Αρα χρειάζεται λίγο υπομονή.
Τέλος, ο καθένας επιλέγει ποιά σελίδα τον εκφράζει, ειναι δικαίωμα του.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
Βασιλης Παπαδολιας
30-10-2007, 06:44 PM
Γι αυτο παρακολουθω το Forum του Αstrodienst που ειναι ολοζωντανο.
Το Astrodienst είναι ξενόγλωσσο forum και απευθύνεται σε άτομα που γνωρίζουν τη γλώσσα αρκετά καλά για να επικοινωνήσουν σε αυτή γραπτά.. Σε ένα νέο μέλος δείχνει ολοζώντανο, καθώς είναι νέο forum (υπάρχει μόλις λίγους μήνες) και ό,τι δημοσιεύεται είναι επόμενο να είναι καινούριο.
Το myhoroscope υπάρχει ήδη πάνω από ένα χρόνο και είναι αυτή τη στιγμή το πιο γνωστό site στον ελληνικό χώρο της αστρολογίας. Περιέχει πάρα πολλά άρθρα πάνω σε πληθώρα θεμάτων της αστρολογίας. Παλιότερα ένα μέλος μπορούσε να πλοηγηθεί μέσα στο site μόνο τα άρθρα της πρώτης σελίδας, τις νέες δημοσιεύσεις και την αναζήτηση. Με τον τρόπο αυτό χρειαζόταν κανείς πολύ καιρό για να διαβάσει όλα μας τα άρθρα, αλλά παράλληλα όλα τα άρθρα του φαίνονται καινούρια.
Πριν από λίγο καιρό με την αναβάθμιση του site εμφανίζονται πλέον στην πρώτη σελίδα και αναφορές στη Βιβλιοθήκη μας. Τα άρθρα αυτά μπορεί να μην είναι τωρινά, αλλά η αξία τους παραμένει και πολλές φορές μπορεί κανείς να ξεκινήσει μία νέα συζήτηση γι' αυτά. Για ένα νέο μέλος, η βιβλιοθήκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει, για να δει τι έχει δημοσιευτεί στο site και να μπει στο κλίμα της επικοινωνίας που υπάρχει σε αυτό το χώρο...
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς τα περισσότερα νέα μέλη στα forum αστρολογίας δείχνουν να γίνονται μέλη:
α. για να μάθουν λίγο αστρολογία
β. για να ρωτήσουν για τα προσωπικά τους
Πολύ λίγοι έχουν την υπομονή να μελετήσουν μόνοι τους σιγά σιγά και να μάθουν λίγο λίγο αυτό που ζητάνε...
Η θέση των παλαιότερων μελών απέναντι σε αυτά τα ερωτήματα είναι αρκετά λεπτή. Τα μέλη μας δεν είναι επαγγελματίες αστρολόγοι. Συνεπώς η άποψη τους μπορεί να είναι η άποψη ενός ερασιτέχνη που έχει διαβάσει. Παρόλα αυτά πρέπει να πω ότι προσωπικά έχω απαντήσει σε ερωτήσεις μελών που αφορούσαν τα προσωπικά τους. Το αποτέλεσμα ήταν:
α. Να δεχτώ τις επόμενες ημέρες πληθώρα προσωπικών μηνυμάτων που ζητούσαν κι αυτά προβλέψεις ή ακόμα και προσωπικά ραντεβού
β. Να δεχτώ διαμαρτυρίες από άλλα μέλη ότι κακώς απαντώ, γιατί πιθανόν να παρασύρω μέλη να πιστεύουν κάτι για τις σχέσεις τους ή τη ζωή τους που να μην είναι σωστό.
Η θέση μας λοιπόν απέναντι σε όλα τα νέα μέλη που θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο για τα προσωπικά τους ή για την αστορλογία είναι πολύ ευαίσθητη. Θα πρέπει να απαντούμε; Ή να αφήνουμε τους επαγγελματίες αστρολόγους να απαντούν; Αλλά κι εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Είναι επαγγελματίες και προσφέρουν εθελοντικά στο site, όταν και εφόσον έχουν ελεύθερο χρόνο...
Αυτός είναι ένας προβληματισμός που έχω και εγώ προσωπικά που έχω ασχοληθεί με την αστρολογία αλλά πιστεύω και άλλα μέλη, που ξέρουν αστρολογία...
Εσείς τι θα λέγατε γι' αυτούς τους προβληματισμούς; Είναι κατανοητοί; Θέλετε εσείς - ή κάποιο άλλο μέλος - να τοποθετηθείτε;
skorpion
31-10-2007, 12:28 AM
Ο καθενας κανει οτι νομιζει. Εγω ας πουμε θεωρω μερικα μελη ισαξια με αστρολογους και μαλιστα και πιο οικεια ως προς εμενα ισως γιατι συμμετεχουν περισσοτερο σε συζητησεις , αν τωρα καποιος απο αυτους εχει τη διαθεση και το χρονο να δει κατι μπορει να με απασχολησει καλως αν οχι δε πειραζει. Τωρα αν καποιος παρασυρεται απο αυτα σε ασχημο επιπεδο ειναι δικο του θεμα γιατι και ο κανονικος αστρολογος που πληρωνεται και εχει παρει και το χαρτι που τον µµπιστοποιειµµ δε σημαινει οτι ειναι αλανθαστος
Μητσάκος
31-10-2007, 08:08 AM
Κάπως σαν τη Skorpion το βλέπω κι εγώ. Δηλαδή σαν ένα "καφενείο". Και για να μη παραξηγηθώ σαν ένα "εντευκτήριο". Μπαίνεις μέσα, χαζολογάς, διάβάζεις, μιλάς, ανταλλάσεις καμια κουβέντα, ρίχνεις μια ματιά στις προβλέψεις, βρίσκεις κανα παλιό άρθρο και το διαβάζεις, κάνεις και την πλακίτσα σου και περνάς ωραία. Το πως γράφει τώρα ο καθένας είναι σχετικό. ¶λλος γράφει καλά και ξέρει από αστρολογία, άλλος ξέρει από αστρολογία αλλά από γράψιμο άστα να πάνε και άλλος δεν ξέρει την τύφλα του και από τα 2 :cheesy: ¶μα θες του το λες κιολας :nuts: χωρίς μπινελίκια όμως :nuts:
Που και που μπαίνω και σε άλλα φόρουμ η σιτε και βλέπω κι εκεί τι γίνεται. Από αράχνες μέχρι κατσαρίδες και πολύ φούμαρο για μεταξωτές κορδέλες. Καιαπό ενημέρωση και αισθητική, ..αματα με μεγάλα γράμματα :wacko:
Εμένα μου αρέσει εδώ και δεν θέλω καμία αλλαγή γιατί οι αλλαγές με μπερδεύουν και μου πέρνει χρόνο να τις καταλάβω :nuts:
Dell Piero
31-10-2007, 04:00 PM
Συμφωνώ πάντα με τον Μητσάκο :toung:
Και στο βιολί μου: Φαρμακοτρίφτη εσύ θα μας βοηθήσεις να γίνουμε καλύτεροι;
zeta1987
07-11-2007, 02:32 PM
Εμένα μου αρέσει εδώ και δεν θέλω καμία αλλαγή γιατί οι αλλαγές με μπερδεύουν και μου πέρνει χρόνο να τις καταλάβω :nuts:
Συμφωνώ απολύτως!!:love:
Basilakis
07-11-2007, 03:50 PM
Ναι αλλά οι αλλαγές αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον. Προς το παρόν όμως εγώ δεν το έχω χάσει. Πραγματικά ωραίο σάιτ και βολικό. Δεν ψάχνω χιλια μέρη για να βρω αυτό που ψάχνω. Αλλά το κορυφαίο ειναι τα χρώματα! Ξεκουραστα πολύ!:love:
kosovaros
26-11-2007, 06:38 PM
Mporei na mou apantisei kapios?????????????????????????????????/
Mllon as grapso Agllika...
I am right now at the Belgium,I DON'T have Greek on my p.c How can I communicate with you??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??
It is 3 time im writing about that.
BlackOrWhat
26-11-2007, 07:05 PM
Mporei na mou apantisei kapios?????????????????????????????????/
Mllon as grapso Agllika...
I am right now at the Belgium,I DON'T have Greek on my p.c How can I communicate with you??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??
It is 3 time im writing about that.
Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις την Ελληνική στο πληκτρολόγιό σου παρόλο που θα είναι βέλγικο??? (η διαδικασία εξαρτάται και απο το λειτουργικό που έχεις:cheesy:)
kosovaros
27-11-2007, 12:13 PM
Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις την Ελληνική στο πληκτρολόγιό σου παρόλο που θα είναι βέλγικο??? (η διαδικασία εξαρτάται και απο το λειτουργικό που έχεις:cheesy:)
Doulavo sto NATO kai den mporo na egatastiso tipote se ipiresiako P.C...
Sto spiti den provlepsan egkatastasi p.c akoma.....:bigsmile:
apn3a
27-11-2007, 12:28 PM
δουλευεις στο νατο; είχε έρθει η αδερφή μου εκει το καλοκαίρι για πρακτική απο υπ.εξ. (:offtopic: )
BlackOrWhat
27-11-2007, 12:34 PM
Μπράβο πρόοδος το ΝΑΤΟ :blink:...και είσαι ελεύθερος να μπαίνεις σε τέτοια sites ή απλά δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα επειδή είναι ελληνικό???:toung::toung:
Σε λίγο θα μπαίνει σύσσωμο το ΝΑΤΟ και για προβλέψεις:toung::toung:
skorpion
28-11-2007, 11:17 PM
Καπου ειχε ρωτησει ο Κοσοβαρος γιατι δε μπορει να διαβασει καποια αρθρα ας του απαντησει καποιος υπευθυνος με παραθεση μη νομιζει οτι τον γραφουμε
Dell Piero
28-11-2007, 11:35 PM
Οι υπεύθυνοι απαντούν άμεσα σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις. Λάβαμε e-mail απαντήσαμε τα επόμενα λεπτά να μας γίνουν γνωστά πια είναι τα συγκεκριμένα άρθρα και απάντηση δεν ήρθε.
Συνήθως, το προσεχώς εννοούν ως μη προσπελάσιμο κείμενο και άλλα μέλη μας.
Αν και δεν θα έπρεπε με μεγάλη υπομονή απαντάμε σε δεκάδες ερωτήσεις την ημέρα του στυλ
"Δεν θυμάμαι τι κωδικό έβαλα πριν λίγα λεπτά",
"Προσπαθώ να συνδεθώ και βλέπω 1 κουτάκι άρα που μπαίνει ο κωδικός εισόδου",
"Ο φίλος μου με χώρισε τι με συμβουλεύετε"
"Δεν διαβάζω ελληνικά στο φόρουμ"
"Ο υπολογιστής μου έχει πρόβλημα κάντε κάτι"
"Γιατί δεν με αφήνετε να διαβάσω"
"Που πήγε το ποστ μου"
"Γενικό Πρόβλημα....... ;;;;"
κ.λπ κ.λπ.
Καπου ειχε ρωτησει ο Κοσοβαρος γιατι δε μπορει να διαβασει καποια αρθρα ας του απαντησει καποιος υπευθυνος με παραθεση μη νομιζει οτι τον γραφουμε
nik32
23-12-2007, 03:17 PM
kalos sas vrika:love:
εφη ταδε-ταδε εφη
23-12-2007, 04:11 PM
γειάάάάάά:xmas-smiley-032:
skorpinos
02-01-2008, 02:32 AM
Κατ αρχήν ένα πολύ Μεγάλο Γεια σας και άλλο ένα Μεγάλο ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην οικογένεια σας.
Αφού ξεψαρώσω (γιατί είμαι ένας πολύ νέος χρήστης του Ίντερνετ) μόλις 2 εβδομάδων, θα προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω, να ενταχτώ κι εγώ στην οικογένεια.
Με την Αστρολογία ασχολούμαι από το 1990 και θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου σαν « ψώνιο » αφού μέσα σε δύο χρόνια κατάλαβα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο έκτός από την Αστρολογία .
Έτσι από τότε το μόνο που κάνω είναι να διαβάζω Αστρολογία και Ταρό.
Ελπίζω να μη σας ζάλισα γι αρχή !!!
Καλωσόρισα κι ελπίζω να με συμπαθήσετε !!!
*Astropeleki*
02-01-2008, 02:46 AM
Καλώς ήρθες skorpine! Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σου μιας και ασχολείσαι με το αντικείμενο.
skorpinos
02-01-2008, 06:24 AM
Αγαπητή kia σʼ ευχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα.
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιο πολύ χρήσιμος μπορώ.
Αρκεί να ανοίξω τα μάτια μου γρήγορα.
Κι επειδή είσαι ή πρώτη πού επικοινωνείς μαζί μου, θα σε θεωρήσω πνευματική Νονά μου, αν μου το επιτρέπεις.
Και πάλι σ΄ ευχαριστώ για τη ζεστασιά.
skorpinos
02-01-2008, 06:42 AM
Παρά την απειρία μου, με την πρώτη μου επαφή με τη σελίδα, που ευελπιστώ να γίνει και το δικό μου ΅ΆmyhoroskopeΆΆ, Συμφωνώ απολύτως με τη γνώμη του ΅Άapn3aΆΆ.Και απ΄ ότι μου λέει ή διαίσθηση μου ,Σκορπιός γαρ, σας χρειάζεται ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, όπως λέει και ή ΄΄christina»” που έχετε φτιάξει μια πραγματικά αξιόλογη κι έγκυρη ιστοσελίδα με θέματα που λείπουν από το ελληνικό διαδύκτιο. Μακάρι να μην πέφτω έξω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με τη σελίδα μας, γιατί σας μιλάω ειλικρινά, σιχάθηκα
τα Αστρολογικά περιοδικά. Αυτό που αντιπροσωπεύουν είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Αστρολογία.
Να έχουμε καλή χρονιά.
kiaRRa
02-01-2008, 03:57 PM
Παρά την απειρία μου, με την πρώτη μου επαφή με τη σελίδα, που ευελπιστώ να γίνει και το δικό μου ΅ΆmyhoroskopeΆΆ, Συμφωνώ απολύτως με τη γνώμη του ΅Άapn3aΆΆ.Και απ΄ ότι μου λέει ή διαίσθηση μου ,Σκορπιός γαρ, σας χρειάζεται ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, όπως λέει και ή ΄΄christina»” που έχετε φτιάξει μια πραγματικά αξιόλογη κι έγκυρη ιστοσελίδα με θέματα που λείπουν από το ελληνικό διαδύκτιο. Μακάρι να μην πέφτω έξω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με τη σελίδα μας, γιατί σας μιλάω ειλικρινά, σιχάθηκα
τα Αστρολογικά περιοδικά. Αυτό που αντιπροσωπεύουν είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Αστρολογία.
Να έχουμε καλή χρονιά.
Η εξέλιξη αυτής της ιστοσελίδας οφείλεται και σε μεγάλο μέρος στα μέλη μας που μας βοηθούν πάντα με τις παρατηρήσεις, τις απορίες και τις συζητήσεις να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτή η διαλεκτική σχέση μας προσφέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως βλέπεις. Ελπίζουμε, λοιπόν, και εσύ να μας βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια μας!
Καλή Χρονιά!:bigsmile:
silvestro
02-01-2008, 07:54 PM
Γειαs παιδια!Θελω και γω να σαs συνγχαρω για την προσπαθεια σαs καθωs και για τιs υπηρεσιεs που μαs προσφερετε.Σαs ευχομαι ακομα μεγαλυτερο ενθουσιασμο και ενεργεια για το νεο ετοs!
Argiro
08-02-2008, 01:42 PM
Θα ήθελα κι εγώ να πω τη γνώμη μου γι αυτή την ιστοσελίδα. Βέβαια θα μου πείτε, πώς έχεις γνώμη, αφού μόλις μπήκες. Η αλήθεια είναι πως μπήκα στις 1:00 το πρωί, έχει πάει αισίως 11:30 προς μεσημέρι και ακόμη δεν έχω βγει... :blink: Και πώς να βγω, αφού ακόμη δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ούτε τα μισά απ' όσα άρθρα υπάρχουν αναρτημένα εδώ μέσα; Διαβάζοντάς τα διαπίστωσα πως πρόκειται για μια ιστοσελίδα υψηλών προδιαγραφών, κάτι που απουσιάζει τελείως από τον ελληνικό ιστοχώρο. Βρέθηκα εδώ τελείως τυχαία, ψάχνοντας για κάτι άλλο, τελείως άσχετο, το οποίο έχω ξεχάσει πια τι ήταν... Βέβαια δεν πιστεύω στο τυχαίο, όλα τα πράγματα έχουν κάποιο σκοπό. Όταν έρθει η ώρα να μάθεις κάτι, τότε αυτό εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου, άσχετα αν έψαχνες γι αυτό πολλά χρόνια πριν και δεν υπήρχε πουθενά...
Αν χρησιμεύει σε κάτι η δική μου γνώμη για το πώς θα γίνει καλύτερη αυτή η ιστοσελίδα, εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως αυτό που χρειάζεται άμεσα βελτίωση δεν είναι ό,τι προσφέρεται εδώ, αλλά η αντιμετώπισή του από εμάς που το λαμβάνουμε και δεν θα μιλήσω για θέματα σαν αυτά που αναφέρθηκαν, απ' ό,τι είδα διαβάζοντας όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου τοπικ, όπως υποδείξεις περί του τι πρέπει και τι δεν πρέπει να μπαίνει. Αυτό είναι δουλειά αυτών που διευθύνουν την ιστοσελίδα και των συνεργατών που προσφέρουν εθελοντικά, απ' ό,τι διάβασα, τις υπηρεσίες τους και δεν είμαι η αρμόδια να τους υποδείξω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν δημιουργήσει μια τόσο αξιόλογη ιστοσελίδα. Νομίζω πως εμείς οι ίδιοι λοιπόν θα πρέπει να τη διατηρήσουμε σε αυτά τα επίπεδα, αν μη τι άλλο, προσπαθώντας τουλάχιστον να βλέπουμε το θέμα συλλογικά και όχι ατομικά. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω, για παράδειγμα, να λέει ο αστρολόγος ή κάποιος άλλος κάτι και αμέσως από κάτω να ρωτάει κάποιος άλλος ακριβώς αυτό που έχει απαντηθεί μόλις από πάνω του. Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει πως πιθανόν αυτός που το κάνει αυτό δεν διαβάζει όλο το άρθρο και τα σχόλια πριν απαντήσει ή πριν ρωτήσει κάτι. Ή να μη διαβάζει προσεκτικά το άρθρο, αλλά βιαστικά και επιπόλαια, έτσι ώστε να του δημιουργούνται απορίες, που αν διάβαζε προσεκτικότερα θα λύνονταν από μόνες τους. Ή, σε τελική ανάλυση, να μην τον ενδιαφέρει στην πραγματικότητα τίποτε άλλο, παρά μόνο πώς θα πάρει απάντηση στην προσωπική του ερώτηση.
Επίσης παρατήρησα πως πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά και ποιες είναι οι δυνατότητες που παρουσιάζονται σε όσους ανακάλυψαν αυτό τον ιστοχώρο, άσχετα αν έχουν ή δεν έχουν ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα θέματά του. Η κατανόηση, ξεκινώντας από τον εαυτό μας και καταλήγοντας στους άλλους, είναι κάτι που δεν κατακτάται εύκολα -και δεν μιλάω για την κατανόηση με την έννοια του "καταλαβαίνω". ¶λλο πράγμα σημαίνει κατανοώ και άλλο πράγμα γνωρίζω και καταλαβαίνω αυτό που έμαθα. Βέβαια, θα μου πεις, ο περισσότερος κόσμος βαδίζει το εύκολο μονοπάτι, γιατί είναι το πιο ξεκούραστο. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που η ζωή τους είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει κάτι τέτοιο, εκείνοι που αναγκάζονται από πολύ νωρίς να πάρουν άλλα, πιο δύσκολα, επικίνδυνα και επώδυνα μονοπάτια. Και πώς θα τα ακολουθήσουν αν δεν τους δίνεται η δυνατότητα της γνώσης; Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι ούτε Αγγλία ούτε Αμερική, που όποιος επιθυμεί έχει όση πρόσβαση θέλει σε ό,τι θέλει. Εδώ η γνώση είναι ακόμη ένα μεγάλο ταμπού -για να μην πω απαγορευμένη, ας πω λογοκριμένη και ας μην επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία...
Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως αυτή η προσπάθεια που γίνεται είναι πάρα πολύ θετική και αξιοθαύμαστη, με την έννοια πως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη μεταφορά της γνώσης σε ένα ευρύτερο κοινό, το οποίο μέχρι πρότινος δεν είχε πρόσβαση σε αυτήν. Χρειάζεται όμως δύναμη και γερά νεύρα για να κάνει κανείς τέτοια δουλειά και να τη διατηρήσει, έτσι ώστε να ωφεληθούν εκείνοι που την εκτιμούν και να προβληματιστούν όσοι το έχουν ανάγκη. Αν και πιστεύω πως αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη από κάτι και είναι έτοιμοι να το λάβουν το λαμβάνουν και από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι αν και πώς θα το αξιοποιήσουν ή θα το προσπεράσουν...
KRISTOULINA
15-02-2008, 10:53 AM
σαν ενα νεο μελος ειμαι αρκετα ευχαριστημενη.οι προσπαθειες σας ειναι φυσικα αξιοθαυμαστες.τα θεματα σας ειναι παρα πολλα και οταν συμμετεχουν και τοσοι ανθρωποι οι γνωμες και οι αποψεις ειναι παρα πολλες.ελπιζω καποια στιγμη συντομα να μπορεσω να τα διαβασω ολα και να εχω μια πληρη εικονα.αν και παντα πιστευα οτι η αρχη ειναι το ημισι του παντος. οποτε επιμενω πως ειστε καταπληκτικοι. ευτυχως που δεν αργησα κι αλλο να σας ανακαλυψω.
zoyan
02-03-2008, 05:35 PM
Oσα εχω παρακολουθησει μεχρι τωρα μου αρεσαν πολυ, και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σας να μοιραζονται τις γνωσεις τους.
Ειμαι σιγουροι οτι θα γινεται ακομα καλλιτεροι. Νομιζω οτι εχετε τα περισσοτερα μελη απο αλλα sites που εχω δει και μπραβο σας. Παρ οτι δεν εχω και πολυ χρονο προσπαθω ενημερωνομαι. Να ειστε καλα.:bigsmile:
ericha
01-07-2008, 01:58 AM
με ολο τον σεβασμο που τρεφω στον κυριο Μπαφαλουκο ,θελω να εκφρασω τον εκνευρισμο μου καθε φορα που επισκεπτομαι τις προβλεψεις της εβδομαδας και δεν ειναι ανανεωμενες. Το να συμβει καποια φορα ειναι ανθρωπινο αλλα εδω γινεται συστηματικα. Μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφει αλλα αν δεν γινεται για καποιο λογο να υπαρχει συνεπεια ας αναλαβει αυτον τον τομεα αλλος συμβουλος. Με εκτιμηση Ερικα.
gargoyle
14-07-2008, 10:19 AM
¶ψογη η αναβάθμιση! Πολύ καλή δουλειά, πραγματικά!
Να πω και το παράπονό μου: Έχουμε στα φόρουμς Καρμική Αστρολογία, έχουμε Κινέζικη, έχουμε Εσωτερική, έχουμε Ουράνιαν.
Κοσμοβιολογία γιατί δεν έχουμε;...:)
silvestro
15-08-2008, 03:13 AM
Γεια και χαρα σαs!
Mουρθε και μενα καλοκαιριατικα να ρωτησω,αυτα τα υπεροχα αρθρα-των προσερχων-ποτε θα τα διαβασουμε?:love:
Pirate Jenny
15-08-2008, 03:38 AM
Γεια και χαρα σαs!
Mουρθε και μενα καλοκαιριατικα να ρωτησω,αυτα τα υπεροχα αρθρα-των προσερχων-ποτε θα τα διαβασουμε?:love:
Προσεχώς.....τον Σεπτέμβρη:bigsmile:
ΗΛΕΚΤΡΑ117
03-09-2008, 04:37 AM
Εγω θα ηθελα να προσθεσω σε ολα οσα διαβασα σε αυτο το θεμα οτι εμεις θα επρεπε να λεμε ευχαριστω που μας βοηθατε να γινουμε καλυτεροι..αυτο αρκει..
fisherman_
15-09-2008, 05:44 PM
ειμαι σχετικα νεο μελος εδω. και ενω γνωριζω την υπαρξη του site καιρο, δεν ερχομουν να ρωτησω, να συζητησω, να ανοιξω θεματα γιατι δυσκολευομουν στα πιο απλα εδω μεσα! στο να ανεβασω ενα ποστ! στο να βρω τη σελιδα και να ανεβασω νεο ποστ! οσα εχω ως τωρα ανεβασει, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τα ανεβασα! κατα τυχη βρηκα τη σελιδα και τα ανεβασα! αφου εφτασα στο σημειο να τη βαλω στα bookmarks για να την ξαναβρω οποτε την ξαναχρειαστω! ενω το site σας ειναι πολυ καλο, εχει παρα πολυ , και καλο υλικο, ο παρθενος ωροσκοπος μου, εχει πελαγωσει αφανταστα εδω! ψαξιμο επι ψαξιματος..νομιζω πως χρειαζεται λιγη οργανωση. και αν χρειαστει, ΔΙΑΓΡΑΦΗ παλιων ποστ! ας επαναληφθουν οι κουβεντες! δεν ειν κακο! αυτα τα ολιγα για αρχη! καλως σας βρηκα!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ site ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
μπλε ψαρακι
01-10-2008, 06:24 PM
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουρια εδω αλλα απο οτι εχω δει κανετε ολοι σας καταπληκτικη δουλεια:love: Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχω προσβαση σε ολες τις σελιδες...Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι? :worried:
maroulaki23
09-10-2008, 02:04 AM
Γεια σας και απο μένα! Λοιπόν ας πω γω τη γνώμη μου (χωρίς παρεξηγήσεις..!) Βρε παιδιά μου φαίνεται πως τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πολύπλοκα..Εννοώ πως με τόσους κανόνες και όρους έχει γίνει πιο δύσχρηστο το site..Και όταν διαβάζω κάτι ωραίο ή κάτι που με ενδιαφέρει βλέπω και παντού αυτά τα εδώ απαγορεύεται να κάνετε σχόλιο πρέπει να πάτε εκεί...Στο τέλος μπερδεύομαι, βαριέμαι και δε γράφω τίποτα! Και επίσης είδα σε πολλά μέλη μια αναφορά παράβασης κατω απο το προφίλ τους...Δε λέω αυτοί που το διαχειρίζονται σίγουρα ξέρουν καλύτερα απο μένα αλλά να...μήπως να τα κάναμε λίγο πιο απλά τα πράγματα ..?Το λέω με κάθε καλή πρόθεση..!
Ευχαριστώ!
*Astropeleki*
09-10-2008, 02:26 AM
Και όταν διαβάζω κάτι ωραίο ή κάτι που με ενδιαφέρει βλέπω και παντού αυτά τα εδώ απαγορεύεται να κάνετε σχόλιο πρέπει να πάτε εκεί...Στο τέλος μπερδεύομαι, βαριέμαι και δε γράφω τίποτα!
Αυτό συμβαίνει για να μένουν τα άρθρα αυτούσια και χωρίς να φεύγει η συζήτηση εκτός θέματος. Ακριβώς για τον τελευταίο λόγο, καθώς παλαιότερα πολλές συζητήσεις άρθρων ξέφευγαν από το θέμα, ανοίγουμε ένα νέο θέμα για την συζήτηση κάθε άρθρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η προσωποποίηση των άρθρων και οι off topic συζητήσεις.
Και επίσης είδα σε πολλά μέλη μια αναφορά παράβασης κατω απο το προφίλ τους...
Η αναφορά παράβασης δεν απευθύνεται σε κάποια μέλη... Απευθύνεται σε όλους και κυρίως για το περιεχόμενο των ποστ. Τι εννοώ; Η αναφορά παράβασης χρησιμοποιείται για περιπτώσεις που το περιεχόμενο κάποιων ποστ είναι προσβλητικό σε άλλα μέλη ή σπαμ διαφημιστικό. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πατήσει αναφορά παράβσσης σε οποιοδήποτε ποστ, οποιουδήποτε μέλους, εφόσον θεωρεί ότι το ποστ του είναι προσβλητικό κλπ.
korona
25-10-2008, 12:49 PM
καλημερα. ειμαι μέλος εδω και αρκετο καιρο. θεωρω, οτι το site αυτο μπορει να προσφέρει μια σωστη ενημέρωση και προσσεγγιση για οσους θέλουν να μπουν στην επιστημη της αστρολογιας γιατι αποφευγει ολα αυτα που άλλα sites προττασουν και προβαλουν. Η προσεγγιση ειναι σοβαρη και οτι μπορει και ο οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις αστρολογιας να εισχωρησει στον χωρο.
Συνεχιστε ετσι.
Vasso7
26-10-2008, 10:08 PM
Είστε καλοί, θα μπορούσατε να γίνεται ακόμα καλύτεροι, αν ασχολιόσασταν περισσότερο με την ουσία και λιγότερο με τις θεωρίες του καθενός...
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Βάσω :love: Perfect
black moon
26-10-2008, 10:45 PM
Όμως σε οτιδήποτε σ' αυτή τη ζωή, για να μπορείς να πεις οτι εχεις το καλύτερο δυνατό, πρέπει να συλλέξεις πρώτα οσα πιο πολλά μπορείς και μετα να ξεσκαρτάρεις. ;) Φαντάσου πως το λέω εγω αυτό που είμαι και Ζυγός, και κανονικά θα επρεπε να αποφευγω την ζαλάδα της επιλογής. :wacko:
sugaroula
17-11-2008, 05:01 PM
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία αλλαγής των ημερήσιων προβλέψεων. Η προσωπική ημερήσια ανάλυση είναι πολύ σημαντική για μας. Σημαντικότερη όμως είναι η όποια μικρή επεξήγηση ακολουθεί τους χάρτες.
Θα ήθελα να εισηγηθώ να υπάρχουν (αν είναι τεχνολογικά εφικτό) μικρές επεξηγήσεις και στους νέους χάρτες που μας προμηθεύετε όπως π.χ σύνθετος χάρτης davison, ερωτική συναστρία, γένθλιος χάρτης, σύνθετος χάρτης κλπ.
Έίναι δύσκολο να τους κατανοήσουμε αν δεν έχουμε επαρκείς γνώσεις αστρολογίας.
:love:kalispera euxaristo poli gai tin voithiasas me tis astrologikes mou provlexis kala xristougena kai kali xronia se olous.
oktober
23-01-2009, 11:59 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΩ
colibri
23-01-2009, 12:26 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΩ
Θα διαβάσεις αυτό
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
αυτό
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
αυτό
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/183-%F0%F9%F2-%ED%E1-%E1%ED%E1%E3%ED%F9%F1%DF%E6%E5%F4%E5-%E1%ED-%F4%E1%E9%F1%E9%DC%E6%E5%F4%E5.html
αυτό
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/119-%DD%F1%F9%F4%E1%F2-%EA%E1%E9-%F3%DD%EE-%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%DE-%F3%F5%EC%E2%E1%F4%FC%F4%E7%F4%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1503-%EF-%E9%E4%E1%ED%E9%EA%FC%F2-%DC%ED%F4%F1%E1%F2-%E3%E9%E1-%EC%E9%E1-%E3%F5%ED%E1%DF%EA%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1173-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%F0%DC%E8%EF%F2-%EA%E1%E9-%F3%E1%F3%F0%DD%ED%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/3547-%EC%E5%EB%DD%F4%E7-%E3%DC%EC%EF%F5-%E2%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%F3%E5%EE.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/3533-%EF-%E3%E1%EC%EF%F3-%EA%E1%E9-%E7-%E5%F0%E9%F4%E5%F5%EE%E7-%F4%EF%F5.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1968-%E6%FE%E4%E9%E1-%EA%E1%E9-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html
και αυτό!!!
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/127-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E1%E3%DC%F0%E7%F2.html
και μετά ότι άλλη απορία έχεις τη λύνουμε στο ανάλογο φόρουμ και με πεζά!:cheesy:
labtec
23-01-2009, 09:53 PM
...Συγχαρητήρια για το νέο αναβαθμισμένο site!!!
Είναι από τα καλύτερα και ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερο και μάλιστα (γιατί όχι) να πρωτοτυπεί και να ελίσσεται σε κάθε απαίτηση των καιρών..!!!
May the force be with YOU!!!
Καλησπέρα, αν και δεν ειμαι πολυ καιρό μέλος θα ήθελα να πω μονάχα οτι έχουμε ανάγκει να γνωρίζουμε οτι έχει σχέσει με αλλαγές της ζωής μας.Πως να κινηθούμε ώστε να αποτρέψουμε μεγάλα λάθη μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
siliaG
28-01-2009, 01:15 PM
Γεια σας αν και έχω γραφτεί πρόσφατα,μέχρι στιγμής πιστέυω ότι το site σας είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει.Σας εύχομαι τα καλύτερα.:bigsmile:
agapiii
28-06-2009, 06:26 PM
μπραβο!ειστε απο τους καλυτερους για να μην πω ο καλυτερος ιστοτοπος που υπαρχει για την αστρολογια!!!!!!!!συνεχιστε ετσι!!!
zenipap
28-09-2009, 06:40 PM
Το βρηκα εντελώς τυχαια στο internet. Ειναι πολυ καλο και πραγρατικα μου λυνη καποιεσ απορίες που εχω!!!
Ευχαριστς πολυ!!!! και καλή συνεχεια!!!!!!!
zouzoulak
15-10-2009, 02:26 PM
Παιδιά, Καλημέρα και σας ευχαριστώ παρα πολύ,
Το Site από οτι προλαβα να δώ ειναι φοβερό.
Καλή Συνέχεια σε ότι κάνετε,
θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Φιλιά.
moutraki4
26-10-2009, 02:52 AM
eine poly kalo
παλίρροια
15-11-2009, 12:41 AM
Είναι συναρπαστική πραγματικά η περιήγηση στο site αλλα δυστυχώς οι αστρολογικές γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου στο να συμμετέχω στις ενδιαφέρουσες ανταλλαγές των απόψεων σας....Θα προσπαθήσω όμως στο μέλλον διοτι πιστεύω οτι η Αστρολογία μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σε στάση Ζωής καθως και σε γνώση του βαθύτερου εαυτού μας...Στο μεταξύ θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια με τις γνώσεις σας στήν ενότητα των Αρχαρίων πάντα ... Καληνύχτα!
avirgo
22-12-2009, 06:15 PM
Πώς μπορεί κανείς να γνωρίζει το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της περιοχής που γεννήθηκε; Αυτό πρέπει να το δίνει το πρόγραμμα σας κι όχι να το ψάχνει ο καθένας. Επίσης υπάρχουν προγράμματα που δίνουν διαφορετικό πλάτος και μήκος στις περιοχές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να αλλάζει π.χ. ένας πλανήτης αν βρίσκεται στο όριο μεταξύ δυο ζωδίων. Εσείς για να δώσετε το γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου που μόλις μπήκε στην ιστοσελίδα σας, ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ευχαριστώ.
Fotini Christodoulou
22-12-2009, 06:22 PM
Αγαπητό μέλος,
στην εφαρμογή που έχουμε την στιγμή που συμπληρωνετε τα στοιχεία γέννησης σας, όταν βάλετε την πόλη γέννησης περνάει αυτοματως μήκος και πλάτος και είναι απολύτως αξιόπιστο.
:bigsmile:
FireStarter
22-12-2009, 07:32 PM
Εχετε πραγματι πολλά άρθρα, όμως δεν έχετε δομήσει σωστα τις κατηγορίες, ίσως ακριβώςς γι αυτο.
Είναι δύσκολο να βρει κανείς πού είναι τι, τουλάχιστον σε μένα είναι δύσκολο...
Επίσης, μια θερμή παράκληση : κάποτε πρεπει να λήξει ο φασισμός των πρώτων ζωδίων!! Αρχίστε τις προβλέψεις από τα ψάρια- για αλλαγή!!
καλές γιορτές,
φιλικα
Fotini Christodoulou
22-12-2009, 07:39 PM
Εχετε πραγματι πολλά άρθρα, όμως δεν έχετε δομήσει σωστα τις κατηγορίες, ίσως ακριβώςς γι αυτο.
Είναι δύσκολο να βρει κανείς πού είναι τι, τουλάχιστον σε μένα είναι δύσκολο...
Επίσης, μια θερμή παράκληση : κάποτε πρεπει να λήξει ο φασισμός των πρώτων ζωδίων!! Αρχίστε τις προβλέψεις από τα ψάρια- για αλλαγή!!
καλές γιορτές,
φιλικα
Αγαπητή firestarter,
πιο απλή η δομή πραγματικά δεν μπορούσε να γίνει:bigsmile: Τα θέματα χωρίζονται ανάλογα με το περιεχόμενο τους στις ανάλογες κατηγορίες. Επιπλέον υπάρχει και η αναζήτηση που βοηθάει πολύ. Ίσως χρειάζεστε λιγάκι χρονο για να εξοικειωθείτε:bigsmile:
Για τις προβλέψεις .. και μια και δεν γινεται να φέρουμε τούμπα τον ζωδιακό για να ρθουν πρώτοι οι Ιχθείς....υπομονή:bigsmile:
Καλή σας συνέχεια και καλές γιορτές:bigsmile:
saggitar1
23-12-2009, 01:33 AM
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα νευριασα! Δε φτανει που παρεχονται καποιες υπηρεσιες δωρεαν και αν δεν υπηρχε αυτο το site θα επρεπε να ψαχνουμε στα αλλα και να κανουμε μεταφρασεις αλλα εχουμε και παραπονα κιολας. Επισης πολλα πραγματα που θα επρεπε να αγορασουμε βιβλια για να τα μαθουμε υπαρχουν εδω δωρεαν αλλα ουτε αυτο μας αρεσει. Τι να πω ρε παιδια......:weird::weird:
Σουυυυυυυυυυυυττττττττττ :love:
παλίρροια
23-12-2009, 01:40 AM
...Ξέρετε καμια φορά η αγωνία είναι κακός σύμβουλος στους παρορμητικούς ανθρώπους! Δείξτε από όλες τις πλευρές κατανόηση έρχονται δύσκολα χρόνια......:bigsmile:
trista
21-03-2010, 03:43 PM
Αν και σήμερα ανακάλυψα το site, με μια πρώτη ματιά φαίνεται πάρα πολύ καλό ... νομίζω θα με βοηθήσει αρκετά... :bigsmile:
Χρυσάνθη
22-03-2010, 05:58 AM
Είναι πολύ καλό το site! Αλλά ... δυστυχώς θα ήθελα να ...έχει πιο συχνά άρθρα!! Το ξέρω ότι αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ περισσότερο τρέξιμο από αστρολόγους και μέλη, αλλά,...κάθε μέρα πηγαίνω γρήγορα στις νέες δημοσιεύσεις να δω αν γράφτηκε κάτι καινούριο!!! Προς το παρόν αυτο..
kiaRRa
22-03-2010, 08:43 PM
Είναι πολύ καλό το site! Αλλά ... δυστυχώς θα ήθελα να ...έχει πιο συχνά άρθρα!! Το ξέρω ότι αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ περισσότερο τρέξιμο από αστρολόγους και μέλη, αλλά,...κάθε μέρα πηγαίνω γρήγορα στις νέες δημοσιεύσεις να δω αν γράφτηκε κάτι καινούριο!!! Προς το παρόν αυτο..
Πόσο πιο συχνά καλε?
2 τη βδομάδα ανεβαίνουν! :embarrest
magdalena29
25-03-2010, 06:12 PM
Αν θελετε προσπαθειστε να ειστε πιο φιλικοι στα ερωτηματα των νεων μελων και οχι να παρουσιαζεστε ως οι αυθεντιες του μοχθου προς την διερευνηση αστρολογικων θεματων οι οποιες δεν ζητουν βοηθεια απο πουθενα...
Κάτια
25-08-2010, 10:38 PM
Γειά σας
Με λένε Κάτια
Το site σας με τη χρήση των αστρολογικών χαρτών με βοήθησε να μάθω κάποια πράγματα που δεν γνώριζα και συνεχίζω ακόμα να ανακαλύπτω καινούργια. Θα ήθελα να μάθω επίσης περισσότερα πράγματα για τους αστρολογικούς τύπους τους Ποσειδώνιους και τους Πλουτώνιους όπως π.χ. ποιοί θεωρούνται θετικοί και ποιοί αρνητικοί; Επίσης στον αστρολογικό χάρτη σε συναστρία δεν εμφανίζονται οι όψεις με juno, vertex και αστεροειδή Pallas. ¶ν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε. :cheesy:
PALLADIOS
01-02-2011, 05:54 PM
Συχαρητήρια για το site!Aσχολούμαι πολλά χρόνια με την Αστρολογία, είμαι εναλλακτικός θεραπευτής -Δάσκαλος του Ρέικι, και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνετε τους αστεροειδείς στην ερμηνεία του χάρτη συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε έως τώρα στην ερμηνεία του ωροσκοπίου.Θα σας πρότεινα να συμπεριλάβετε και τους απλανείς αστέρες οι οποίοι αποτελούν επίσης έναν επιπλέον σημαντικό αστρολογικό παράγοντα ιδιαιτέρως όταν βρίσκονται σε σύνοδο με τους πλανήτες στον ωροσκοπικό χάρτη.
Παναγιώτης-25/09/1973
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-02-2011, 06:11 PM
Συχαρητήρια για το site!Aσχολούμαι πολλά χρόνια με την Αστρολογία, είμαι εναλλακτικός θεραπευτής -Δάσκαλος του Ρέικι, και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνετε τους αστεροειδείς στην ερμηνεία του χάρτη συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε έως τώρα στην ερμηνεία του ωροσκοπίου.Θα σας πρότεινα να συμπεριλάβετε και τους απλανείς αστέρες οι οποίοι αποτελούν επίσης έναν επιπλέον σημαντικό αστρολογικό παράγοντα ιδιαιτέρως όταν βρίσκονται σε σύνοδο με τους πλανήτες στον ωροσκοπικό χάρτη.
Παναγιώτης-25/09/1973
καλως μας ορισες PALLADIOS:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι
ελπιζω να σε βλεπουμε στις συζητησεις !
SAGIVI
01-02-2011, 07:00 PM
Γεια σας.
Σημερα ειδα αυτο το chat για πρωτη φορα και θα ηθελα να σας εκθεσω τον προβληματισμο μου.
Εχω διαπιστωσει, οτι εκτος απο τις τρεις βασικες ενοτητες , στις οποιες δημοσιευονται αρθρα απο τους συνεργατες σας, υπαρχει πολυ γνωση με την μορφη των απαντησεων η των παραδειγματων , που δινονται κυριως απο τα εμπειροτερα μελη και ακομη περισσοτερο οι αστρολογοι του site.
Αναρωτιεμαι με πιο τροπο, θα μπορουσαν να συγκεντρωθουν αυτες οι πληροφοριες και να λειτουργησουν συμπληρωματικα με τα αντιστοιχα ως προς το θεμα αρθρα.
Κατα την αποψη μου ειναι κριμα αυτη η γνωση να ειναι διασπαρτη.
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικη και τελειωνοντας θα ηθελα να πω ενα ιδαιτερο ευχαριστω στο μεταφραστικο σας τμημα.
ευχαριστω πολυ.:love::love::love:
whisperer
01-02-2011, 08:29 PM
Εφη...η παρατήρησή σου είναι πολύ σωστή...για αυτό και εμείς έχουμε ήδη προνοήσει για αυτό...οπότε το μόνο που έχω να σου πω είναι "καλομελέτα και έρχεται...." :toung:
ένας ακόμη λόγος για να....stay tuned! :bigsmile:
Εχω διαπιστωσει, οτι εκτος απο τις τρεις βασικες ενοτητες , στις οποιες δημοσιευονται αρθρα απο τους συνεργατες σας, υπαρχει πολυ γνωση με την μορφη των απαντησεων η των παραδειγματων , που δινονται κυριως απο τα εμπειροτερα μελη και ακομη περισσοτερο οι αστρολογοι του site.
Αναρωτιεμαι με πιο τροπο, θα μπορουσαν να συγκεντρωθουν αυτες οι πληροφοριες και να λειτουργησουν συμπληρωματικα με τα αντιστοιχα ως προς το θεμα αρθρα.
Συμφωνώ κι εγώ με την προλαλήσασα και το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ στην αναζήτηση και αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνω λάθος και ότι μάλλον κατά τύχη βρίσκω κάποια από αυτά που αναζητώ.
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
skorpina81
02-02-2011, 06:37 AM
εγω θα συμφωνησω με PALLADIO,SAGIVI,Sei και και και...αλλα και ως 'πρωτακι'θα ηθελα να υπαρχει μια λογικη σειρα στα θεματα του τυπου¨η Αστρολογια χθες,η Αστρολογια σημερα,ζωδια και χαρακτηριστικα,πλανητες και ιδιοτητες,αναδρομοι πλανητες,οικοι,οι οψεις και οι ανοχες τους,οψεις αναλυτικα(Αφροδιτη τριγωνο με Αρη,στα ζωδια της γης,στον ταδε οικο του ωροσκοπιου )και τι σημαινει στον γεννεθλιο χαρτη,στην συναστρια,στην ωριαια κλπ...,συστηματα χαρτων και που τα χρησιμοποιουμε,πως καταστρωνουμε εναν γεννελιο χαρτη,συναστριας,ωριαιο κλπ,κλπ..με παραδειγματα και ολα αυτα βημα-βημα,ωστε να καταφερουμε κι εμεις τα νεα μελη καποια στιγμη,αφου κατανοησουμε τα πρωτα να μπορεσουμε να παρακολουθησουμε τα πιο εξειδικευμενα και να λαμβανουμε μερος στις συζητησεις,χωρις να επαναλαμβανομαστε και να γινομαστε κουραστικοι!απο ο,τι καταλαβατε βρισκομαι σε μια συγχιση!ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται η διορθωση της ωρας με τους δεκανους,για να βρω τον πραγματικο μου ωροσκοπο:cry:(σιγουρα παντως θα τον εχω σε κρισημη μοιρα:wacko:γιατι δεν λεω καλη η τεχνολογια και τα προγραματα,αλλα αλλη χαρη εχει οταν δουλευει το μυαλο και καταπιανεται το χερι!
maria76
02-02-2011, 11:30 PM
Eγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη απ'το site,και μπράβο για ακόμα μια φορά στους συντελεστές του.Χάνομαι μέσα σ'ένα απέραντο κόσμο γνώσεων και ξεχνάω κι αυτά που ήδη ξέρω,γιατί απλα τελικά τίποτα δεν ξέρω!Ηαστρολογία είναι πολυσυνδυαστική,αλλά που θα πάει,θα τη βρούμε όλοι την άκρη κάποια στιγμή.Και όλα τα μέλη είναι πρόθυμα για βοήθεια,όλα οκ.
Κάποτε μ'ενόχλησε μόνο ένα post κάποιου αστρολόγου,που είπε σε κάποιο μέλος,"..μπράβο για την τοποθέτηση σου,χαίρομαι που ξεφεύγουμε απ'το στυλ της desperate housewife.."
Mία αστρολογική κοινότητα αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους,τόσο σε πνευματικό,όσο και σε μορφωτικό επίπεδο.Αυτό είναι ενδιαφέρον,ν'ανταλάσσουν γνώση και εμπειρίες οι άνθρωποι μεταξύ τους.Τώρα γιατί μια παντρεμένη(ή και πολλές)γυναίκα τον ξενέρωσε τον κύριο,δεν ξέρω.Οι γυναίκες με οικογένεια πρέπει να ανταπεξέλθουν σε πολλούς ρόλους,και αξίζουν σεβασμό.Επίσης δεν τηγάνιζαν πάντα κεφτεδάκια,έκαναν τον κύκλο τους.Σπούδασαν ή όχι,ταξίδεψαν,ερωτεύτηκαν, ώρισαν,πλήγωσαν,έχασαν αγαπημένα άτομα,ήταν μέσα σε όλα,ήταν ροκ κορίτσια ή οτιδήποτε άλλο.Τελοσπάντων ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ,δεν είναι εξωγήινοι.Αυτό τον ρατσισμό όσον αφορά τις παντρεμένες τον συναντώ και αλλού,και μ'ενοχλεί.Και αστρολογικά να το πάρεις,πάλι περισσότερες εμπειρίες έχουν ζήσει,γιατί είναι σύζυγοι,μαμάδες, ή και χωρισμένες.Πολλές φορές με βοήθησαν με απαντήσεις μαμάδες του site με τις γνώσεις τους.Κι αν αστρολογία μελετάει κάθε ανήσυχο πνεύμα που δεν του φτάνουν οι απαντήσεις που του σέρβιραν οι άλλοι,κι αν κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ψάχνεται γενικότερα,φαντάσου ότι μια μαμά πρέπει να βρει και χρόνο για να μελετήσει κάτι που της αρέσει πολύ.Σε μια παλιά Ελληνική ταινία ακουγόταν μια φωνή που έλεγε.."σ'ευχαριστώ Θεέ μου που μ'έκανες ήλιο και δε μ'έκανες εργαζόμενη νοικοκυρά"..Ας μην βάζουμε λοιπόν ταμπέλες,και ας μας ενώνει η αγάπη για τη μελέτη των άστρων..Οχι τίποτ'άλλο,αλλά κάποτε μια παντρεμένη γυναίκα άλλαζε πάνες σε όλους μας ανεξαιρέτως..
Αυτά,φιλικά-Μαρία
Jean Jack
19-05-2011, 09:04 PM
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πιο καταρτησμένο &ενημερωμένο αστρολογικό site της Ελλάδας.
smurff
12-09-2011, 10:03 AM
γεια και απο μενα,σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα μπερδευομαι ακομα και δεν ξερω που να ψαξω τι και σε ποιο θεμα να βαλω καποιες ερωτησεις μου... η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στοκος :toung:(θα την βρω την ακρη ομως)
ηθελα να επισημανω οτι οι δημοσιευσεις θα ηταν καλο να εμφανιζοντε απο τις πιο προσφατες στις πιο παλιες και οχι το αντιθετο,ετσι ωστε μολις ανοιγουμε καποιο θεμα να βλεπουμε αμεσως τα πιο προσφατα σχολια και δημοσιευσεις που εχουν γινει...
καλημερουδια λοιπον :bigsmile:
smurff
12-09-2011, 10:16 AM
ωχ παιδια συγγνωμη... ειπαμε ειμαι στοκος,ακυρο το προηγουμενο μολις καταλαβα οτι οι ημερομηνιες που εβλεπα ηταν της εγγραφης:toung:... και παλι συγγνωμη
ηθελα ομως να ρωτησω,που μπορω να ψαξω μηπως και βγαλω ακρη με τις καρμικες σχεσεις?θελω να δω την σχεση που μπορει να εχουν τα παιδια μου μεταξυ τους.
maria62
19-09-2011, 12:34 PM
Το site ειναι παρα πολυ ωραιο,και παρα πολυ καλα δουλεμενο.
Συγχαρητηρια στους οργανωτες.
Εισαστε φανταστικοι !!!
ΓΕΙΑ
Θα ηθελα να βλεπω προβλεψεις για την πολιτικη την οικονομια και γενικως το παγκοσμιο γιγνεσθαι
ωραιο σαιτ πολυ καλη δουλεια
korali
30-12-2011, 07:37 PM
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
korali
30-12-2011, 07:38 PM
ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
ANDRIANA33
08-06-2012, 05:41 PM
Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η Αστρολογία και διαβάζω ότι έχει σχέση με αυτή, εγινα μέλος του site.
Αυτό που θα ήθελα είναι στους γενέθλιους χάρτες να υπάρχει περισσότερη ανάλυση για τους αστεροειδείς, και ενημέρωση για αυτούς και φυσικά να μπορώ να δω την καρμική ανάλυση χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω
Σας ευχαριστώ
Ποτέ δεν κατάλαβα πως λειτουργεί το site.Που είναι οι προβλέψεις για το 2013 ;
Ασχολείστε με τα ερωτικά σαν ο κόσμος να έχει λύσει όλα τα άλλα την στιγμή που αυτοκτονεί
απο την ανεργία και την ανέχεια.Θα υπάξουν προσωπικές προβλέψεις ; Υπάρχει αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία ή δεν θέλετε να σας τηλεφωνούν ;
Τίνα Ζαχαριάδου
19-12-2012, 11:45 AM
Αγαπητέ zen είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι δεν έχεις καταλάβεις πως λειτουργεί το σάιτ...
Ασχολούμαστε με ότι θέλει ο καθένας να ασχοληθεί, είτε είναι τα ερωτικά είτε είναι οτιδήποτε άλλο. Γράφει ο καθένας προαιρετικά, αφιλοκερδώς για όποιο θέμα θελήσει να γράψει. Ο χώρος που μας φιλοξενεί δεν είναι επαγγελματικός, πολύ περισσότερο για να δίνει προσωπικές προβλέψεις. Δεν είμαστε γραμμή στήριξης αλλά αστρολογικό σάιτ με άρθρα και φόρουμ συζητήσεων για τυχόν απορίες.
Οποιος επιθυμεί προσωπικές προβλέψεις κλείνει ένα ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας του κι αυτό είναι όλο, δεν απαιτεί προβλέψεις εδώ και τώρα και μάλιστα σε ένα σάιτ που σκοπός του είναι τα μέλη του να μάθουν και να συζητούν περισσότερα για την αστρολογία.
Να σου πω επίσης πως όποιος έχει λύσει τα αισθηματικά του και ενδιάφερεται για την ανεργία ή την ανέχεια που υπάρχει γύρω μας δεν περιμένει διακαώς να διαβάσει τις προσωπικές προβλέψεις του 2013 :D
Καλή συνέχεια.
Kongafury
19-12-2012, 08:52 PM
μήπως θες να σου βρούνε και δουλειά?? :lol:
shanor
25-02-2013, 02:49 AM
Γιατί στην ενότητα ''ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ'' σε όποι απο τις υποενότες και να πατήσω ,στα βελάκια δεν μπορώ να επιλέξω το ζώδιό μου ή τους πλανήτες μου αλλά μου εμφανίζει μόνο του κριού?
lolita1111
25-02-2013, 02:06 PM
Πολύ ωραίο το site σας, μας αρέσει πολύ. Θα ήθελα όμως στις δωρεάν αναλύσεις όπως π.χ διελεύσεις ατομικές να υπάρχει και δωρεάν ανάλυση στην προοδευτική συναστρία. :rolleyes:
koritsii
27-02-2013, 07:37 PM
Πόσα πολλά πράγματα έχω μάθει από εδώ... και δωρεάν! Για όλους εσάς που μπερδεύεστε, υπομονή και θέληση να έχετε+θα ξεμπερδευτείτε μια χαρά, άλλωστε στην αρχή όλοι μπερδευόμασταν. Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω, χμμμ αστροχαρτογραφία
Victory
27-02-2013, 08:37 PM
ε, ναι μετά τα σημερινά γεγονότα, θα ήθελα Κάτια , Τίνα, Χρήστο κα Μόζορα και όλους όσους ξεχνώ (συγχωρέστε με) ένα αρθρο για τον Παπαγεωργόπουλο...Τον χάρτη του προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν....
Athenslight
08-03-2013, 06:34 PM
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) :love:
eri.frag
10-03-2013, 05:13 PM
Είμαι γραμμένη εδώ και κάποιους μήνες στο Myhoroscope και βρίσκω τον εαυτό μου να ανατρέχει αρκετά συχνά στο site σας διαβάζοντας εξειδικευμένα άρθρα αλλά και τις συχνές δημοσιεύσεις των συνεργατών σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την αστρολογία και επίσης για την ποικιλία (και την ποιότητα) των μεταφράσεων σε θέματα που πρωτύτερα δεν είχα καν αντιληφθεί την ύπαρξη τους και τη γνωριμία με καταξιωμένους αρθρογράφους του χώρου.
Προσωπικά εμένα το μόνο που με ενόχλησε ήταν το ράδιο (η επιλογή της μουσικής είναι κάτι προσωπικό) το οποίο και εν τέλει απενεργοποίησα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαστε μαζί σας απολαμβάνοντας τους καρπούς σας των κόπων σας
Σας ευχαριστώ και πάλι
spidspid
07-04-2013, 03:45 AM
Καλησπερα σας! Ειμαι αρκετο καιρο μελος. Απο παλια ασχολιομουν με την Αστρολογια αλλα πολυ-πολυ ερασιτεχνικα. Μεγαλωνοντας αρχισα να συνειδητοποιω οτι τα αστρα με επηρεαζουν....και αρχισα σιγα σιγα να ψαχνομαι! (εχω εξαλλου γεματο το 12 οικο μου, οποτε δε θα το απεφευγα!). Εψαχνα, εψαχνα, περιοδικα, βιβλια, ιντερνετ, ωσπου ανακαλυψα αυτην την ιστοσελιδα! Αυτο που θα ηθελα περισσοτερο, ειναι μια πιο διεξοδικη αναλυση οσον αφορα τις μοιρες. Θεωρω οτι οι μοιρες οπου εχουμε τον καθε πλανητη, σε συνδυασμο με τον οικο μας δινουν πολλες απαντησεις. Βεβαια, οπως ενας καλος μαγειρας, ποτε δεν αποκαλυπτει οοοολη τη συνταγη του, ολα τα υλικα που χρησιμοποιησε, ετσι και ενας αστρολογος ποτε δε θα αποκαλυψει τον τροπο με τον οποιο διαβαζει τα αστρα!Αλλιως ολοι θα μασταν αστρολογοι!!!!Αυτα!!! Καλο βραδυ!!!
katiakiss
24-08-2013, 03:17 PM
Διάβασα την πρόταση της Δέσποινας (Κούκι) να γίνει το site συνδρομητικό και νομίζω πως θα μπορούσε να αποτελεί μία καλή λύση (είναι κάτι που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν).
Ωστόσο, για να μην απεραντολογούμε, αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν το site κλείσει 31 Αυγούστου (σε 6 μέρες δηλαδή). Θα πρέπει να παρθεί η απόφαση και ακολούθως να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο, ώστε να διαπιστωθεί, πρακτικά, ο πραγματικός αριθμός των ενδιαφερόμενων και αν αυτός είναι ικανός να υποστηρίξει την λειτουργία του site. Αν στην αρχική σελίδα μπει μια σχετική ανακοίνωση με εύλογο χρονικό περιθώριο, ίσως κάτι γίνει. Άλλωστε ,αν και δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, φαντάζομαι ότι το συνδρομητικό θα έχει μία σειρά από τυπικές διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν.
Οι παλιοί έλεγαν ότι με τα λόγια, χτίζω ανώγια και καταγώγια. Εδώ χρειάζονται έργα και πράξεις.
Η αστρολογική μας κοινότητα, το my horoscope, με όλα του τα προβλήματα, ήταν μέχρι τώρα το πιο αξιοπρεπές και αξιόπιστο φόρουμ που έχουμε στη χώρα. Πέρα από τα ενεργά μέλη που επικοινωνούσαμε μεταξύ μας και γνωριζόμαστε σε διαδικτυακό επίπεδο, ο κύριος όγκος βρισκόταν εδώ απλώς διαβάζοντας. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο σημαντικούς ή υπολογίσιμους . Ίσως λοιπόν να υπάρχει κάποιος τρόπος, αν υπάρξουν οι άνθρωποι που θα τον μεθοδεύσουν.
Στο βαθμό που ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων , σχετικά με την αστρολογία, όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, έχουν κάθε λόγο να θέλουν να παραμείνει σε λειτουργία. Ακόμα και για όσους έχουν αρκετή γνώση και διαφορετικούς τρόπους να πάνε την γνώση τους παρακάτω, εξακολουθεί να είναι ένας τόπος που μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη-ενδιαφέρον για την αστρολογία.
Το ραδιόφωνο είναι ένα εξαιρετικό άνοιγμα, μια διαφορετική κατάσταση. Ωστόσο, το ίδιο το site και ιδιαίτερα το φόρουμ, παραμένει η κορωνίδα της ισότιμης επικοινωνίας. Είναι στην διάθεσή μας όταν εμείς έχουμε τον χρόνο και μπορούμε να επικοινωνούμε ότι ώρα θέλουμε. Η όποια γνώση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Η όποια συζήτηση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Μεγάλη υπόθεση για την δύσκολη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας.
Η συνδρομή, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία για περίσκεψη και επαναπροσδιορισμό στο τι σημαίνει για τον καθένα η αστρολογία και πως την αντιμετωπίζει.
Φαίνεται πως όλα συμμορφώνονται στις τρέχουσες πλανητικές απαιτήσεις. Καιρός να χωρίσει η ήρα απ’ το στάρι.
Ότι κι αν γίνει στο τέλος, θα είναι αυτό που έπρεπε να γίνει.;)
avra aries
29-08-2013, 06:35 PM
κοντός ψαλμός... τέτοιες ώρες που γράφω κ γω ... δεν μπορούσα να μπω στο site για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες...
Αλλά σχετικά με την άποψή σου Κάτια, και εγώ θα συμφωνούσα με τη συνδρομή αλλά δεν είδα σχετική ανακοίνωση στην αρχή ...υπήρξε κάποια κίνηση επ΄αυτού? Υπάρχει καταρχήν θέληση από τους διαχειριστές για κάτι τέτοιο? Νομίζω ότι τα ενεργά μέλη και κάποια ακόμα θα ήθελαν και θα μπορούσαν να το κρατήσουν , δεν ξέρω βέβαια και τα έξοδα..
katiakiss
29-08-2013, 07:18 PM
κοντός ψαλμός... τέτοιες ώρες που γράφω κ γω ... δεν μπορούσα να μπω στο site για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες...
Αλλά σχετικά με την άποψή σου Κάτια, και εγώ θα συμφωνούσα με τη συνδρομή αλλά δεν είδα σχετική ανακοίνωση στην αρχή ...υπήρξε κάποια κίνηση επ΄αυτού? Υπάρχει καταρχήν θέληση από τους διαχειριστές για κάτι τέτοιο? Νομίζω ότι τα ενεργά μέλη και κάποια ακόμα θα ήθελαν και θα μπορούσαν να το κρατήσουν , δεν ξέρω βέβαια και τα έξοδα..Πήγαινε στο "ώρα να συστηθούμε" και διάβασε εκεί τις εξελίξεις και τις θέσεις των μελών. :)
synastria
18-06-2014, 10:21 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ SITE SAS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ PAY PAD . ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ PAY PAD
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-06-2014, 06:25 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ SITE SAS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ PAY PAD . ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ PAY PAD
ειναι δωρεαν πια αγαπητο μελος συναστρια
καλη συνεχεια λοιπον!:love: