View Full Version : απορια για εξαγωνο
μαύρη γάτα
28-04-2007, 09:47 PM
καλησπερα παρακαλω τα φωτα σας..
εχω γεννηθει ιδια μερα και χρονολογια με γνωστο και πολυ επιτυχημενο ελληνα τραγουδιστη.κοιταζωντας στο astro.com το ωροσκοπιο του βλεπω οτι εχει εξαγωνο με τον ηλιο του ενω εγω οχι.γιατιιι;;;
Λίλιαν Σίμου
28-04-2007, 10:03 PM
Αγαπητό μέλος μαύρη γάτα
Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να υηποθέσουμε αν δεν έχουμε τα στοιχεία. Κάθε πρόγραμμα έχει κάποια δεδομένα, τα οποία υπολογίζουν ένα χάρτη (ημερομηνία-τόπος-ώρα).Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Μπορεί σε κάτι να διαφέρετε σ' αυτά. Η μέρα μόνο δεν πληροφορεί πλήρως
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
μαύρη γάτα
28-04-2007, 10:41 PM
μα ειναι οι ιδιες μοιρες με ιδια αποσταση..βεβαια αυτος γεννηθηκε κυπρο εγω αθηνα αλλα οι μοιρες ειναι ιδιες και η αποσταση..
Λίλιαν Σίμου
29-04-2007, 10:51 PM
Αγαπητή μαύρη γάτα
Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά χωρίς να έχω δει τους χάρτες σας, δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημά σας. Δώστε στοιχεία, αν θέλετε, να δω τι συμβαίνει στις όψεις.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
μαύρη γάτα
30-04-2007, 04:57 PM
ποια ειναι η επιτρεπτη αποκλιση για το εξαγωνο ηλιου-δια;ημερομηνια γεννησης μου ειναι 05/11/1979, ωρα 13:10, αθηνα.θα ηθελα αν υπαρχει και κατι που αξιζει προσοχης παρακαλω να το αναφερεται, ψαχνω για δουλεια σε συγκεκριμενο τομεα και εχω πολυ ανασφαλεια!
ευχαριστω:amuse:
Λίλιαν Σίμου
01-05-2007, 11:27 PM
Αγαπητή μαύρη γάτα
Είναι ασθενές το εξάγωνο, για πολλούς αστρολόγους δεν ισχύει, καθώς ο Ήλιος έχει ξεφύγει κατά έξι μοίρες από τον Δία. Σωστά δεν το δείχνει το πρόγραμμα. Το εξάγωνο δεν περνά συχνά τις 4 μοίρες. Αλλά λόγω μεγάλης εμβέλειας του Ήλιου, μπορούμε να το δεχθούμε χωρίς όμως την δύναμη του σωστού εξαγώνου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
μαύρη γάτα
02-05-2007, 08:02 PM
ευχαριστω :amuse: