View Full Version : Ερμηνεια οψεων ηλιακης επιστροφης
emmalene
25-04-2007, 02:48 PM
Θα ηθελα να ρωτησω κατι που αφορα την ηλιακη επιστροφη.Ισχυει οτι για να ειναι ενεργη μια οψη πλανητων στην ηλιακη δηλαδη να δωσει το αποτελεσμα που περιγραφει στο χαρτη της ηλιακης,πρεπει να υπαρχει αντιστοιχη οψη στο γενεθλιο ωροσκοπιο?δηλαδη αν εχω στην Ηλιακη αντιθεση Σεληνης με Πλουτωνα πρεπει να υπαρχει και ιδια αντιθεση στο γενεθλιο χαρτη για να την λάβω υπόψην μου στην προβλεψη?
ευχαριστω εκ των προτερων.
Λίλιαν Σίμου
25-04-2007, 04:42 PM
Αγαπητή emmalene
Μετρά να υπάρχει σύνδεση των ιδίων πλανητών και στο γενέθλιο, όχι ακριβώς ίδια όψη. Χωρίς να σημαίνει πως και οι άλλες δεν δημιουργούν προϋποθέσεις. Αλλά το συμπέρασμα προκύπτει από πολλούς συνδυασμούς κι όχι μόνο μέσα στην Ηλιακή επιστροφή
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
emmalene
25-04-2007, 07:36 PM
Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση.Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν θα πρεπει η οικοθεσια της Ηλιακης να συσχετιζεται με την οικοθεσια του γενεθλιου.Δηλαδη ο ωροσκοπος στην ηλιακη για παραδειγμα εχει σημασια σε ποιον γενεθλιο οικο πεφτει?
Λίλιαν Σίμου
26-04-2007, 10:45 AM
Αγαπητή emmalene
Όλα έχουν σημασία, αλλά προσοχή χρειάζεται στην ερμηνευτική απόδοση και στο τελικό συμπέρασμα, που όπως σας εξήγησα, προκύπτει από όλα τα προγνωστικά συστήματα που χρησιμοποιούμε. Για ένα γεγονός που ενδεχόμενα θα έρθει, χρειάζονται πάνω από τρία συστήματα που θα το επιβεβαιώνουν και πάνω από τρεις όψεις που θα μιλάνε γι' αυτό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
emmalene
26-04-2007, 06:00 PM
Σας ευχαριστω για το χρονο και τις διευκρινισεις.Και μια προσωπικη παρατηρηση μετα απο μελετη καποιων γεγονοτων στην ζωη μου.Τα δυσαρεστα γεγονοτα δυστυχως βγαινουν απευθειας και χωρις ιδιαιτερες αναλυσεις.Απλα και μονο απο διελευσεις.Τα ευχαριστα με εχουν προβληματισει...:suspiciou