View Full Version : Έμμονες ιδέες
nicoletta
24-04-2007, 05:25 PM
Διαβάζοντας το άρθρο σχετικά με τις έμμονες ιδέες, αναφέρει: όταν ο Πλούτωνας σχηματίσει δυσαρμονική όψη καθώς διέρχεται από τη γενέθλια Σελήνη, τότε το άτομο θα νιώσει αυτήν την εμπειρία (της έμμονης ιδέεας).
Επειδή έχω στο γενέθλιο χάρτη μου όψη τετραγώνου Πλούτωνα-Σελήνης, πως θα μπορούσα να δω τι όψη σχηματίζει ο Πλούτωνας καθώς διέρχεται από τη γενέθλια Σελήνη μου?
Ευχαριστώ.
(ελπίζω να έχω διατυπώσει σωστά την ερώτηση!)
Λίλιαν Σίμου
25-04-2007, 01:24 AM
Αγαπητή nicoletta
Ούτως ή άλλως, έχετε αυτό το χαρακτηριστικό, από γενέθλια προδιάθεση. Επειδή ο Πλούτωνας δεν έχει σταθερή διαμονή από ζώδιο σε ζώδιο, γράψτε μας την ημερομηνία γέννησης, για να σας πω, αν και πότε θα περάσει από διέλευση από την γενέθλια Σελήνη σας. Υπάρχει και πιθανότητα να μην περάσει, καθώς δεν κάνει στη ζωή μας ποτέ την πλήρη περιστροφή του ζωδιακού.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
nicoletta
25-04-2007, 09:08 AM
Ευχαριστώ πολύ κ. Σίμου. Είναι αλήθεια πως μερικές φορές νιώθω πως έχω αρθρίτιδα στην καρδιά όπως λέει και το άρθρο.
Έχω γεννηθεί
8/5/1970
Esslingen Am Neckar
9.15 το πρωί
Ευχαριστώ και πάλι
Λίλιαν Σίμου
25-04-2007, 04:49 PM
Αγαπητή nicoletta
Το μπλοκάρισμα της ψυχικής σας διάθεσης προκύπτει από το τετράγωνο στον γενέθλιο χάρτη. Δεν πρόκειται να βιώσετε την διελαύνουσα σύνοδο του Πλούτωνα στην γενέθλια Σελήνη, ενώ έχετε τελειώσει με την διάμετρο που σας έκανε προ καιρού. Όταν φύγει ο Δίας από τον Τοξότη, θα είστε πιο χαλαρή ως προς το τετράγωνο αυτό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου