PDA

View Full Version : Υπογραφές ή ανυπόγραφες;

kiaRRa
20-04-2007, 01:15 AM
Μιας και όλοι επιλέγουμε συνήθως για υπογραφή κάτι που να μας εκφράζει,
τι θα λέγατε λοιπόν να σχολιάσουμε ή και να εξηγήσουμε τις υπογραφές μας;:idea:

Με τι κριτήρια την επιλέξαμε;
Συμβολίζει κάτι;
Και αν ναι, τι;

*Astropeleki*
20-04-2007, 01:40 AM
Δεν είναι Saturday night fever αλλά Friday' s night παραλήρημα!!!!!
Μετά από έναν μαραθώνιο γέλιου κατέληξα να χρησιμοποιήσω μια παραλλαγή του Ερμαϊκού ρητού

" Όπως πάνω, έτσι και κάτω"
Ερμής ο Τρισμέγιστος

σε ....

" Όπως μέσα, έτσι και όξω"
Βδοξ η Τρισδιάστατη

Ξεκαρδιστείτε, είναι μεταδοτικό :laugh: :laugh: :laugh:

MELINE
20-04-2007, 02:25 AM
βασικά η υπογραφή που έχω επιλέξει για κάποιον ανεξήγητο λόγο έβγαλε ποδαράκια και μου την κοπάνησε......χαχαχα....μάλλον κάποια πατάτα έκανα αλλά θα το φτιάξω. η υπογραφή μου λοιπόν ήταν "θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές", μου το είχε πει μια φίλη σε μια στιγμή δύσκολη ,είναι από ένα ποίημα του Pablo Neruda και για μένα συμβολίζει το μισό τουλάχιστον νόημα των αληθινών σχέσεων.

όμορφο θέμα βρήκες! μπράβο σου!!

kiaRRa
20-04-2007, 02:43 AM
Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι, ότι το παρασκευιάτικο παραλήρημα της kia ειναι άκρως μεταδοτικό και το αποδεικνύει περίτρανα η υπογραφή μου(βέβαια υπάρχει και άλλος ασθενής)!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

*Astropeleki*
20-04-2007, 02:59 AM
βασικά η υπογραφή που έχω επιλέξει για κάποιον ανεξήγητο λόγο έβγαλε ποδαράκια και μου την κοπάνησε......χαχαχα....μάλλον κάποια πατάτα έκανα αλλά θα το φτιάξω

Ενημερωτικά και βοηθητικά μη σου πω, μπορείς για να φτιάξεις την υπογραφή σου, πατώντας στο λινκ που σου δίνω Επεξεργασία Υπογραφής (http://myhoroscope.gr/profile.php?do=editsignature) και μετά πάτα αποθήκευση. ;)

Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι, ότι το παρασκευιάτικο παραλήρημα της kia ειναι άκρως μεταδοτικό και το αποδεικνύει περίτρανα η υπογραφή μου(βέβαια υπάρχει και άλλος ασθενής)!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Πιάνει τελικά ε;;; :laugh: :toung:
Να παραληρούμε πιο συχνά από δω και πέρα :toung: :bigsmile:

kiaRRa
20-04-2007, 03:13 AM
Πρόκειται για πανδημία...:bigsmile:

magikadespell
20-04-2007, 12:35 PM
Ααα!! έτσι εξηγείται το παραλήρημα!!
Επειδή το πίσω σου είναι όπως το μπρος:toung: :toung: γιατί για να το παραφράσεις με τόση επιτυχία κάτι θα ξέρεις......

laziali
20-04-2007, 03:55 PM
Την υπογραφή μου την επιλεγω αναλόγως την διαθεση μου. Αν καποια μ αρεσει, την αφηνω για πολυ καιρο και δεν αλλαζω αν δεν μου τραβήξει το ενδιαφέρον ή δεν με εκφράζει κάτι άλλο εκείνο το διαστημα. Παλιότερα είχα έναν τιτλο τραγουδιού (δεν θυμάμαι τωρα ποιο). Τώρα όμως έχω ένα απόσπασμα από την Κική Δημουλά για το τί ειναι ερωτας...

Έρωτας.... όνομα ουσιαστικό...πολύ ουσιαστικό...ενικός αριθμός....
Γένος ούτε αρσενικού ουτε θηλυκού...γένους ανυπεράσπιστου....
Πληθυντικός αριθμός... οι ανυπεράσπιστοι έρωτες....

kiaRRa
20-04-2007, 03:57 PM
Ερωτευμένη μου ακούγεσαι...

Εγώ στο παρελθόν, μιας και είπες για τραγουδι, είχα στίχους από το Requiem. Εκείνη την εποχή το άκουγα ασταμάτητα:embarrest

Επίσης έμπνευση είχα και μέσα από το σπίτι μου. Μου έδινε ιδέες ο συγκάτοικος:bigsmile:

laziali
20-04-2007, 04:01 PM
Δεν θα πω το κλισε ειμαι ερωτευμενη...με τη ζωή! χαχαχαχα
Οπότε......καταλαβαίνεις :embarrest :love: :love: :love: :love:

Δ.Μέλλος
21-04-2007, 09:38 AM
Τα γιατί που μείναν πίσω
ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου.
Όποιο μέλλον και να ζήσω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι...
Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ.

Σαν κερί που λιώνει
Η αγάπη καίει και λυτρώνει
Ιερό και Μέκκα το χθες που κρύβει μια γυναίκα
Να σε δω να γελάς
Μου φτάνει απόψε για να ξαναρχίσω
Να πετάξω ψηλά
Να ανοίξω μόνη φτερά

Η ταχύτητα του χρόνου
στάχτη αφήνει πάνω στο κορμί μου
Ό,τι απέμεινε δικό μου
το 'χει πια ξεχάσει η αφή μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ

Όποιο μέλλον και να αγγίξω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.

Στίχοι Θάνος Παπανικολάου, μουσική Nickel Back, ερμηνεία ¶λκηστις Πρωτοψάλτη

Fotini Christodoulou
21-04-2007, 11:10 AM
Αλλάζω συχνά υπογραφές ανάλογα με την διάθεση μου αλλά και τα ερεθίσματα που λαμβάνω από γύρω μου!

Η αγαπημένη μου όμως είναι αυτή του Καλίλ Γκιμπράν,με τον οποίο "κόλλησα" όταν πρωτοδιάβασα ένα βιβλίο του.:love:
Μου θυμίζει πώς τίποτε από όσα μας συμβαίνουν ή όσα πράττουμε δεν είναι μάταια καθώς πάντα από τα δύσκολα και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και εξελισσομαστε.Μου δίνει αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές!:bigsmile:

Basilakis
21-04-2007, 01:14 PM
Η υπογραφή μου βρέθηκε μια μέρα μπροστά στα μάτια μου και την διάλεξα γιατί δείχνει με τον καλύτερο-κατά τη γνώμη μου τρόπο- την αξία των λαθών και του "θανάτου" του παλιού Εγώ μας.

zeta1987
21-04-2007, 04:26 PM
Εγώ την έμπνευση για την υπογραφή μου την πήρα όταν διάβαζα σε ένα βιβλίο για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου και πιστεύω ότι είναι μία έκφραση που με εκφράζει γενικότερα(πιστεύω ότι λίγο δύσκολα θα πάψω να το πιστεύω αυτό), ειδικά όταν περνάω δύσκολες στιγμές.. Και δίνει πολύ δύναμη όταν την λες!!:cheesy: Και έβαλα αυτή γιατί γενικά κάποιο σταθερό μοτό δεν έχω.. Συνέχεια,ίσως και κάθε μέρα όλο και κάτι άλλο με εντυπωσιάζει :love: χιχιχι :wacko::
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

Αξίζει να αναφέρω ένα από όλα αυτά που με είχαν εντυπωσιάσει όταν το άκουσα: "'Εκλαιγα γιατί δεν είχα παπούτσια, μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια..."

kiaRRa
21-04-2007, 04:53 PM
Έχοντας και εγώ κάποια στοιχεία στον Σκορπιό κατανοώ απόλυτα γιατί σου αρέσει η παρούσα υπογραφή σου...:bigsmile:

*Astropeleki*
21-04-2007, 05:12 PM
Είμαστε πολλές εδώ μέσα με έντονο Σκορπιό....το λοιπόν...ΦΟΒΟΥ :toung:

kiaRRa
21-04-2007, 05:25 PM
Είμαστε πολλές εδώ μέσα με έντονο Σκορπιό....το λοιπόν...ΦΟΒΟΥ :toung:

...είπε και κροτάλισε την ουρά της...:bigsmile:

zeta1987
21-04-2007, 05:57 PM
ααααα! Τότε πολύ χαίρομαι που υπάρχουν και άλλες...συναδέλφισες εδώ!!!! :lol: χιχιχιχιχι!;) Ζήτω ο σκορπιος!!!Verneigung

Alien1
21-04-2007, 07:32 PM
Θα ηταν καλυτερα αμα στις υπογραφες επιτρεποταν να μπαινουν images οπως γινεται και σε καθε forum

*Astropeleki*
21-04-2007, 08:00 PM
Ναι όντως, κάποτε υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Και μένα μου άρεσε. Αλλά φαντάζομαι αφαιρέθηκε για να μην φορτώνεται πολύ η σελίδα ώστε να κάνει περισσότερη ώρα να ανοίξει.

MELINE
22-04-2007, 12:44 PM
Ενημερωτικά και βοηθητικά μη σου πω, μπορείς για να φτιάξεις την υπογραφή σου, πατώντας στο λινκ που σου δίνω Επεξεργασία Υπογραφής (http://myhoroscope.gr/profile.php?do=editsignature) και μετά πάτα αποθήκευση. ;)

Μμμμμ.....ρωτώντας πας στην πόλη!!!!! ευχαριστώ kia!!! :love:

altamira
22-04-2007, 01:17 PM
Ωραίο θέμα kiaRRa!

Και γω εντάσσομαι στην ομάδα όσων στην υπογραφή τους βάζουν στίχους τραγουδιών!

Έχω μία αδυναμία στους Χαϊνηδες, γι' αυτό και έβαλα ένα δίστιχο από το τραγούδι τους "ΣΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΟΝΑΧΟΣ"....

Σε περιβόλι μοναχός
πως ζεις καημένε κρίνε;
Σαν τον καημό της μοναξιάς
άλλος καημός δεν είναι.

Πολλοί καιροί με δέρνουνε
μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές
στη γη και με κρατούνε.

kiaRRa
22-04-2007, 02:09 PM
Mιας και το θυμήθηκα χάρη στην altamira(έχω ξαφνικές αναλαμπες!) κατά καιρούς έχω βάλει σαν υπογραφή και στίχους από τον Ελύτη!!!:bigsmile:

Maroulita
22-04-2007, 02:30 PM
Mιας και το θυμήθηκα χάρη στην altamira(έχω ξαφνικές αναλαμπες!) κατά καιρούς έχω βάλει σαν υπογραφή και στίχους από τον Ελύτη!!!:bigsmile:

Πάντως ο συγκερασμός των στίχων του Ελύτη με την σκωπτική -ταυτόχρονα δε δημιουργικοτάτη- παραποίηση του ερμετικού ρητού μού δίνει την εντύπωση ότι ανήκετε -ή τουλάχιστον σας αξίζει μία θέση- στο καλλιτεχνικόν και δη το ποιητικόν στερέωμα, φίλτατη και παμμεγίστη Αγγελική! :toung: Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!

Εγώ πάντως θα ήθελα να δηλώσω ότι με την παρούσα υπογραφή μου προσφέρω ένα μάθημα συγκοινωνιακής και οδηγικής συμπεριφοράς σε όλους τους Έλληνες ανά την Υφήλιο. :huh:
Ξέρετε πόσα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί, αν είμασταν προσεκτικοί στο δρόμο και κοιτούσαμε τόσο αριστερά, όσο και δεξά;;;;; :amazed:

*Astropeleki*
22-04-2007, 02:35 PM
Ξέρετε πόσα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί, αν είμασταν προσεκτικοί στο δρόμο και κοιτούσαμε τόσο αριστερά, όσο και δεξά;;;;; :amazed:

:laugh: :laugh:
Τώρα να το ανοίξω το στόμα μου ή να μην το ανοίξω;;;;
Εσύ και που κοιτάς (όταν και ΑΝ οδηγείς, λέμε τώρα) πάνω στους φράχτες και τα κολωνάκια πας και τα ρίχνεις τα καημένα :nuts: :nuts: :laugh: :laugh:

Maroulita
22-04-2007, 02:41 PM
Εσύ και που κοιτάς (όταν και ΑΝ οδηγείς, λέμε τώρα) πάνω στους φράχτες και τα κολωνάκια πας και τα ρίχνεις τα καημένα :nuts: :nuts: :laugh: :laugh:

Μα δεν καταλαβαίνεις αγαπητή μου κάρα, kia....
Είσαι ΚΟΙΝΩΣ εκτός θέματος. ΔΙΟΤΙ εγώ ακολουθώ ρητά το ρητόν που παραθέτω στην υπογραφή μου. Κοιτάω και δεξιά και αριστερά.

ΑΛΛΑ δυστυχώς ξεχνάω μία άλλη εντολή που λέει: "ΑΛΛΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΛΛΟ ΦΡΕΝΟ".

Και σε παρακαλώ, μη με βγάζεις εκτός θέματος, διότι θα μου φωνάξει ο διαχειριστής και θα αρχίσω να :cry: ...

kiaRRa
22-04-2007, 02:45 PM

Οφείλω να παραδεχτώ ότι η kia με κάλυψε απολύτως...

¶λλωστε Μαρούλι μου, έχεις άξια σοφέρ, οποτε μείνε καλού κακου μακριά απο το άθλημα:toung: :toung: :toung: και άσε εκείνη να κοιτά αριστερά-δεξά, μέσα-εξω, μπρος-πίσω

Και ναι θα αποκτήσω μια καταπληκτική θέση-πρώτο τραπεζι πίστα στο καλλιτεχνικό/ποιητικό στερέωμα χάρη στην υπογραφη μου (μην εχει κανεις αντίρρηση)!

Μας βγήκες και ευσυγκίνητη/κλαψιάρα:cry: :cry: :cry:

*Astropeleki*
22-04-2007, 03:16 PM
Θα βγει εντελώς εκτός θέματος αν σου απαντήσω αγαπητή Μαρουλίτα-Μαρία λα ντελ μπάριο! Επομένως θα στα πω επί προσωπικού.
¶λλωστε νομίζω πω το κάρμα μου δεν κάνει ποτέ λάθος (σλλλλρρρρρπππ). Εχω υποστήριξη το λοιπόν!

Κύριε Διαχειριστά,
τα σέβη μου

kiaRRa
22-04-2007, 03:18 PM
Οπως λέει και η υπογραφή μου... είμαι Παμμεγίστη, άρα σωστα ντάρμα μου δεν κάνω λάθος....

Ξερω....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

emmalene
23-04-2007, 01:03 PM
Τωρα αυτο με τον Big Brother διαχειριστη ειναι ωραιο?ο ανθρωπος τη δουλεια του κανει....:toung: (γλυψιμο στον διαχειριστη εεε???) Λοιπον για να μην με κραξει και εμενα η υπογραφη μου ειναι νομιζω κατανοητη.Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...:laugh: :laugh:

kiaRRa
23-04-2007, 01:13 PM
Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...:laugh: :laugh:

Δεν ήξερα, ότι είναι μονογαμική!:weird:

Πάντως η υπογραφή σου μου θυμίζει το σήμα ενός τηλεοπτικού σταθμού (δεν λέμε ονόματα) που παιζόταν αρχές φθινοπώρου για να διαφημίσει τις νέες σειρές:embarrest

emmalene
23-04-2007, 01:20 PM
Ναιιιιι????ααα δεν μου αρεσουν οι αντιγραφες!κατσε θα σκεφτω και θα την αλλαξω....:suspiciou

emmalene
23-04-2007, 01:23 PM
Οχι δεν εχω ωροσκοπο Ζυγο..απλα ειμαι αναποφασιστη αυτη τη φαση ζωης..για αυτο και αυτη η υπογραφη!

kiaRRa
23-04-2007, 01:28 PM
Καλά μη σε ανησυχεί, θα έχεις άφεση μέχρι να αποφασίσεις:love: ... Οποτε υποθέτω θα ξαναλλάξεις υπογραφή(:toung: :toung: :toung: )

emmalene
23-04-2007, 01:32 PM
Δεν ξερω..παλιοτερα ημουν αποφασιστικος ανθρωπος αλλα ο κρονος σε συνδυασμο με ουρανο και πλουτωνα με εξοντωσε!η μαλλον μεγαλωσα...δεν ξερω..ισως..μαλλον...Αλλα αν μεγαλωσα δεν επρεπε να γινω πιο καθετη?πιο αποφασιστικη?Ωχ κατσε να αλλαξω ενοτητα γιατι βλεπω τον διαχειριστη να με κραζει....:cheesy: :laugh:

e k
23-04-2007, 02:07 PM
Δεν ήξερα, ότι είναι μονογαμική! (1) :weird:

Πάντως η υπογραφή σου μου θυμίζει ... (2)
(1) Είναι, πως δεν είναι? Την μία κάνει τα γλυκά μάτια στον έναν, την επόμενη σε άλλον. :sad2: Κάτι σαν χρονομίσθωση δλδ. :toung:

(2) Η δική σου πάντως, kiaRRa, μου θυμίζει επικίνδυνες αποστολές. Ελπίζω τουλάχιστον (και φυσικά εύχομαι) να διαθέτεις αισθητήρες παρκαρίσματος.
Ξέρεις, αυτοί που τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ανιχνεύουν τα εμπόδια που βρίσκονται πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος και ειδοποιούν τον οδηγό με έναν ηχητικό βομβητή, που κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και γρηγορότερο και πάνω απ'όλα, παρέχουν ασφάλεια στο παρκάρισμα...!!!;)

kiaRRa
23-04-2007, 02:14 PM
Μμμμμ, καλή ιδέα αλλά προπονούμαι για το ράλι ακροπολις!!!! ΤΡΕΜΕΤΕ:bigsmile:

Είπαμε και η δική μου υπογραφη είναι παράφραση του ερμητικού ρητού "Οπως πάνω ετσι και κάτω" του Ερμή του Τρισμέγιστου....
Οφείλεται δε σε παρασκευιάτικο παραλήρημα και με κόλλησαν άλλοι...Δεν φταίω:embarrest :embarrest :embarrest

Αν κρινω απο τη δική σου υπογραφη, φαντάζομαι στο παρκάρισμα δεν κοιτάς ποτέ πισω????

emmalene
23-04-2007, 02:20 PM
(1) Είναι, πως δεν είναι? Την μία κάνει τα γλυκά μάτια στον έναν, την επόμενη σε άλλον. :sad2: Κάτι σαν χρονομίσθωση δλδ. :toung:

Χαιρομαι που με καταλαβαινεις φιλε μου Καρκινακι!!!!

e k
23-04-2007, 02:29 PM
Αν κρινω απο τη δική σου υπογραφη, φαντάζομαι στο παρκάρισμα δεν κοιτάς ποτέ πισω????

Με τις αγωνίες που κουβαλάμε, που να μας μείνει καιρός για παρκάρισμα…
(The 24 Hours of Le Mans)

kiaRRa
23-04-2007, 02:34 PM
Πάντως καλού κακού δεν θα παρκάρω κοντά... Αν είναι απο το Le Manns να καταλήξω στο συνεργείο

Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

e k
23-04-2007, 02:45 PM
Πάντως καλού κακού δεν θα παρκάρω κοντά... Αν είναι απο το Le Manns να καταλήξω στο συνεργείο

Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ε μην πονηρεύεσαι...
Μπορεί να εννοεί την ένδυση. Κι εγώ καμιά φορά με τις φόρμες βγαίνω για τσιγάρα. Δεν νομίζω να εννοεί… (http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTIxNDAzMDgz)

kiaRRa
23-04-2007, 02:47 PM
Εσυ εισαι πονηρός μου φαίνεται, εγω ειπα καθαρά πάρκιν.....

kiaaaaaaa, τι σημαίνει η υπογραφή σου????:bigsmile:

Maroulita
23-04-2007, 04:19 PM
Πάντως το θέμα αναλύεται ρητορικώς, σημειολογικώς, σημασιολογικώς και σε όλα τα -ικώς....

Τελικά μόνο η δική μου υπογραφή προσφέρει κατιτί στο κοινωνικόν σύνολον τουτέστιν λέγω... :suspiciou

*Astropeleki*
23-04-2007, 04:30 PM
Έχασα λίγο την μπάλα με τόσα ποστ σε αυτό το θέμα :embarrest

Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...:laugh: :laugh:
Μην ανησυχείς... αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα ...και πολύ πιθανόν να τα έχει πάλι με άλλον...η ζωή πάντα λέμε! :nuts:

Ελπίζω τουλάχιστον (και φυσικά εύχομαι) να διαθέτεις αισθητήρες παρκαρίσματος. Ξέρεις, αυτοί που τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ανιχνεύουν τα εμπόδια που βρίσκονται πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος και ειδοποιούν τον οδηγό με έναν ηχητικό βομβητή, που κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και γρηγορότερο και πάνω απ'όλα, παρέχουν ασφάλεια στο παρκάρισμα...!!!;)
Μου την δίνει αυτό το μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ.... σα να έχω δίπλα μου κάποιον να μου λέει πάτα φρένο, άσε γκάζι, μην τρέχεις, κόψε ταχύτητα, μην το ένα, μη το άλλο.... αααααα.... Όποιος δεν το πήρε νύχτα ξέρει πως να παρκάρει χωρίς βομβητές και μπιπ μπιπ... (roadrunner ένα πράγμα :laugh: Φωωωωω :toung: )

Ναι... είναι το αγαπημένο μου άθλημα, μετά το σέρφινγκ με ιστΙοσανίδα :embarrest :toung:

Μπορεί να εννοεί την ένδυση. Κι εγώ καμιά φορά με τις φόρμες βγαίνω για τσιγάρα. Δεν νομίζω να εννοεί… (http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTIxNDAzMDgz)

kiaaaaaaa, τι σημαίνει η υπογραφή σου????:bigsmile:
Αφήστε την φαντασία σας ελεύΤερη.... Οι υπογραφές μου πάντα κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα... (:blink: )

kiaRRa
23-04-2007, 04:31 PM
Και νόμιζα, ότι λύθηκε το κρυπτολογικό της δικής σου υπογραφής. Πρέπει να μάθεις να κοιτάς δεξά-αριστερά όταν διασχίζεις δρόμο ή πας κάπου με το τουτού της φούλας σου....:bigsmile:

Αν αφήσουμε ελευΤερη τη φαντασία μας, πάει το θέμα. Θα επέμβει κανένα ΕΣΡ να μας κράξει....

Fotini Christodoulou
23-04-2007, 04:37 PM
Μου την δίνει αυτό το μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ.... σα να έχω δίπλα μου κάποιον να μου λέει πάτα φρένο, άσε γκάζι, μην τρέχεις, κόψε ταχύτητα, μην το ένα, μη το άλλο.... αααααα.... Όποιος δεν το πήρε νύχτα ξέρει πως να παρκάρει χωρίς βομβητές και μπιπ μπιπ... (roadrunner ένα πράγμα :laugh: Φωωωωω :toung: )

Μπίπ μπίιιιπππ:nuts: ...Εγω μόνο από γκάζι ξέρω δυστηχώς...:toung:
Αν ειχα διπλωμα θα επρεπε ομως να βαλουν ΟΛΟΙ οι άλλοι -μπιπ μπιπ μπιπ- συστημα εντοπισμού οτι πλησιάζω και να τρέξουν να σωθούν:embarrest

*Astropeleki*
23-04-2007, 04:38 PM
Αν αφήσουμε ελευΤερη τη φαντασία μας, πάει το θέμα. Θα επέμβει κανένα ΕΣΡ να μας κράξει....
Εγώ είπα να την αφήσετε ελεύΤερη... όχι να την εκφράσετε γραπτώς ... :laugh: :laugh: :laugh:

(add)
Αν ειχα διπλωμα θα επρεπε ομως να βαλουν ΟΛΟΙ οι άλλοι -μπιπ μπιπ μπιπ- συστημα εντοπισμού οτι πλησιάζω και να τρέξουν να σωθούν:embarrest
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο... Μαθαίνουμε ένα ένα με τη σειρά του... εμαθες το γκάζι.. τωρα θα μάθεις και το φρένο. Δεν υπάρχει λόγος βιασυνης :laugh:

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ....

kiaRRa
23-04-2007, 04:46 PM

Όπως καταλαβαίνετε Θεσσαλονικείς, τρέξτε για μικτή ασφάλεια.....Κινδυνεύουμε!!!!

Θα φροντίσω να μην εκφράσω τότε τη φαντασία μου....(θα το κάνω άλλη στιγμη μεσα απο υπογραφη):bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

alegra
25-04-2007, 12:21 PM
Χα!!!
ΚΑΙ η δική μου υπογραφή, σημαίνει ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΩ. ;)

:laugh:

aquastar
26-04-2007, 02:40 AM
Μπρος-πίσω, δεξιά-αριστερά ... έχει και στροφές ο δρόμος... ζαλίστηκα!

Σε μένα πάντα άρεσε το ρητό του Σωκράτη "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".
Έτσι, παραφράζοντας "ζω για να μαθαίνω ... τους άλλους" σημαίνει επιχειρώ να διδάξω αλλά τελικά διδάσκομαι η ίδια από τους άλλους.

¶λλωστε τα καλύτερα μαθήματα, έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, όπως η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών.

aquastar

kiaRRa
26-04-2007, 02:50 AM
Μπρος-πίσω, δεξιά-αριστερά ... έχει και στροφές ο δρόμος... ζαλίστηκα!

Σε μένα πάντα άρεσε το ρητό του Σωκράτη "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".
Έτσι, παραφράζοντας "ζω για να μαθαίνω ... τους άλλους" σημαίνει επιχειρώ να διδάξω αλλά τελικά διδάσκομαι η ίδια από τους άλλους.

¶λλωστε τα καλύτερα μαθήματα, έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, όπως η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών.

aquastar

Το γηράσκω αεί διδασκόμενος μου θυμίζει ότι γερνάμε ...κάποτε:bigsmile:

Όσο για το "ζω για να μαθαινω τους αλλους" θυμάμαι να το λέει ένας γνωστός μου, που έμεινε για ...4 χρόνια στην Α'λυκείου.:embarrest

aquastar
26-04-2007, 03:07 AM
Το γηράσκω αεί διδασκόμενος μου θυμίζει ότι γερνάμε ...κάποτε:bigsmile:

Όσο για το "ζω για να μαθαινω τους αλλους" θυμάμαι να το λέει ένας γνωστός μου, που έμεινε για ...4 χρόνια στην Α'λυκείου.:embarrest

Γερνάμε, όταν το θέλουμε και αν το θέλουμε:toung:

Όσο για το γνωστό σου, είναι πιθανό να έμαθε τους άλλους, αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι σήμερα μπορεί να κρύβει 4 χρόνια από την ηλικία του;)

aquastar

starfish
26-04-2007, 12:06 PM
Πάντως το θέμα αναλύεται ρητορικώς, σημειολογικώς, σημασιολογικώς και σε όλα τα -ικώς....

Τελικά μόνο η δική μου υπογραφή προσφέρει κατιτί στο κοινωνικόν σύνολον τουτέστιν λέγω... :suspiciou

Ωστε ηταν απλως μια προτροπη προς τους ελληνες οδηγους!! Κι εγω που νομιζα πως ηταν ενα πολιτικο σχολιο!!!;)
Αν και απ οτι βλεπω editors and staff, εχετε καλυψει καθε χωρικη εκδοχη! [4 σημεια του οριζοντα +]
Αυτο πρεπει να κρυβει μια βαθυτατη, αλλα μονοδιαστατη ταυτιση με το συμπαν!!:toung:
Ο χρονος που ειναι;;:toung: :nuts:

*Astropeleki*
26-04-2007, 12:38 PM
Ο χρονος που ειναι;;:toung: :nuts:
Κάνει παρέα στον χώρο!:cheesy:

πρβλ. χωρόχρονος :laugh:

kiaRRa
26-04-2007, 12:43 PM
Μμμμμ, αν το καλοσκεφτείς η δική μου υπογραφή μια χαρά ταιριάζει και στον χρόνο.
Δλδ, όπως μπροστά (πάει ο χρόνος), έτσι και πίσω.
Τελικά είμαι μπροστά από την εποχή μου:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Maroulita
26-04-2007, 12:48 PM
Ωστε ηταν απλως μια προτροπη προς τους ελληνες οδηγους!! Κι εγω που νομιζα πως ηταν ενα πολιτικο σχολιο!!!
Αν και απ οτι βλεπω editors and staff, εχετε καλυψει καθε χωρικη εκδοχη! [4 σημεια του οριζοντα +]
Αυτο πρεπει να κρυβει μια βαθυτατη, αλλα μονοδιαστατη ταυτιση με το συμπαν!!
Ο χρονος που ειναι;;

Είναι πολυσήμαντο το μήνυμα που θέλω να περάσω...

Μμμμμ, αν το καλοσκεφτείς η δική μου υπογραφή μια χαρά ταιριάζει και στον χρόνο.

Ή μπροστά ή πίσω από την εποχή σου, για να ακριβολογούμε...

starfish
26-04-2007, 02:07 PM

Ειναι μια ψευδαισθηση, αναγκαια για την επιβιωση [την διανοητικη μαλλον] αυτη η γραμμικη εκδοχη.... :toung:
Επισης, θα επρεπε να εφευρεθουν λεξεις που να "περιγραφουν" τον χρονο, εντελως καινουριες και ασχετες με τον χωρο! Διοτι τον πιανει το παραπονο....:toung: :toung:
**Κι αν εισαι εξω ή δεξια απο την εποχη σου;:nuts:
***Μας βλεπει κανεις;; Μηπως ειμαστε:horoscope: ;

Λευκή
29-04-2007, 02:39 AM
Την ξεσήκωσα(δηλαδή όχι ολόκληρη,τα κομμάτια που χωρούσαν μόνο :bigsmile: ) από ένα βιβλίο του Τζόναθαν Κόου,που λέγεται το σπίτι του ύπνου.Στο τέλος υπάρχει ένα ποίημα από τον ήρωα του βιβλίου που παραλληλίζει την αρρώστια απ την οποία πάσχει η αγαπημένη του(ναρκοληψία) με την δική του αναμονή σε βάθος πολλών χρόνων για την αγάπη της.Ωσάν γνήσια ποσειδωνόπληκτη που είμαι,βρήκα ότι με εκφράζει και...το μετέφερα εδώ.
:love: :love:

aleka
30-04-2007, 03:39 AM
εγω παλι τι να πω για την δικια μου υπογραφη........:embarrest απλα μια μερα στο σχολειο πριν σχεδον 3χρονια,(3η λυκειου),το βρηκα γραμμενο πανω στο θρανιο μου και το λατρεψα!ειναι πολυ μπεμπε ε?απλα τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:amuse: :amuse: :amuse: :cheesy:

aleka
30-04-2007, 03:44 AM
ωωωωωωωωωωωωωωωωπππππππππ πππππππππππππ!λαθοσ!!!!!!!!!πρ ιν ειχα αλλη υπογραφη και μπερδευτηκα:embarrest :embarrest
ειχα την εξησ..''με λενε πιπινο,το γαλα μου το πινω γιατι η μαμα μαλωνει,τογαλα μεγαλωνει!!!!!:toung: :laugh:
για να ερθω ομωσ και στην τωρινη!την σιγκεκριμενη φραση μου την ειχε γραψει μια πολυ καλη μου φιλη σε ενα παλιο λευκωμα,και πραγματικα πιστευω οτι ειναι απο τισ πιο σοφεσ φρασεισ που εχω ακουσει:idea: !δεν συμφωνειτε?:amuse:

*Astropeleki*
29-12-2007, 05:35 PM
Η υπογραφή που έχω τώρα χαρακτηρίζει αυτό που μου αρέσει να κάνω και που διάλεξα σαν επάγγελμα :bigsmile:

εφη ταδε-ταδε εφη
29-12-2007, 10:15 PM
το διάλεξα γιατί όταν το πρωτοδιάβασα μου φάνηκε πολύ αστείο κι έξυπνα αισιόδοξο!!!

kiaRRa
30-12-2007, 03:12 AM
Εμένα απλά η υπογραφή μου όταν έτυχε να την διαβάσω, με "άγγιξε":embarrest