PDA

View Full Version : ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ



MELINE
17-04-2007, 03:47 PM
Μήπως έχει κάποιος την καλουσύνη να μου λύσει την απορία τι συμπεράσματα θα βγάλω απο τους ανάδρομους πλανήτες στα ζώδια? έχω ανάδρομο Ουρανό στον Σκορπιό, ανάδρομο Πλούτωνα στο ζυγό, ανάδρομο Ποσειδώνα στον τοξότη. είμαι δίδυμος με ωροσκόπο τοξότη και γεννήθηκα 20-06-1978, 19:45 στην αθήνα. Έχω διαβάσει σε ένα άρθρο τι θα πει ο κάθε πλανήτης όταν είναι ανάδρομος αλλά δυσκολεύομαι να το συνδυάσω με τα ζώδια καθώς και να καταλάβω τι πρέπει τελικά εγώ να κάνω..... Βοηθείστε με παιδιά γιατί είμαι άσχετη...:blink: :blink: :blink:

starfish
18-04-2007, 03:15 PM
Γεια σου Meline!
Εχει ειπωθει αρκετες φορες σε αναλογα ερωτηματα, απο τους αστρολογους συνεργατες του site, οτι οι εξωκρονιοι πλανητες (Ουρανος, Πλουτωνας, Ποσειδωνας), επηρρεαζουν γενιες ολοκληρες και οχι τοσο σε ατομικο επιπεδο. Αυτο συμβαινει γιατι ειναι "αργοι" πλανητες (οσον αφορα την πληρη περιστροφη γυρω απο τον Ηλιο).
Η αναδρομη τους συνδεεται με καρμικες υποχρεωσεις, κυριως αν κανουν οψεις με προσωπικους πλανητες και σημεια (ωροσκοπο, μεσουρανημα κλπ.)
Καταλαβαινω πως η απαντηση ειναι πολυ γενικη, αλλα μπορεις να ψαξεις στο my forums σχετικες ενοτητες ( π.χ. πλανητες, καρμικη αστρολογια...κλπ)

Fotini Christodoulou
18-04-2007, 03:21 PM
Και συμπληρωματικά με τα όσα ορθώς σας είπε η starfish θα προτείνω να διαβάσετε και τα παρακάτω άρθρα που πιστευω θα σας βοηθήσουν

Η ψυχική διάσταση των βαριών πλανητών (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=366)


Αναδρομοι πλανήτες (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=759)

MELINE
18-04-2007, 04:06 PM
Ευχαριστώ!!!!!!! όντως κατατοπίστηκα κάπως....φιλάααακια