eliza1981
04-01-2005, 06:27 PM
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ...ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ Η ΛΟΓΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ;ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕΛΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ... :crying:
ΦΙΛΙΚΑ
eliza
Λίλιαν Σίμου
04-01-2005, 10:52 PM
Αγαπητή φίλη
Ο συνδυασμός σας είναι εκρηκτικός, καθώς υπερισχύει το λιοντάρι και πρέπει να προσέχετε τον εγωισμό μεταξύ σας και τις διπλές σχέσεις. Μπορεί ο ένας με αγάπη να συμπληρώσει τον άλλο, κι αυτό φαίνεται από την Αφροδίτη που είναι σε απέναντι ζώδια. Υπάρχει ο φλογερός ενθουσιασμός που θα σας συνεπαίρνει, ζεστασιά και ένταση, καθώς το στοιχείο της φωτιάς επικρατεί. Βέβαια, για μία συναστρία, χρειάζεται η μελέτη όλου του χάρτη που θα σας την κάνει ένας αστρολόγος ή αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε κάποια στιγμή να παραγγείλετε μία από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ. Αν επιθυμείτε το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου