View Full Version : Σύνοδος Ήλιου-Σελήνης σε διαφορετικό ζώδιο και οίκο
zeta1987
07-04-2007, 02:00 PM
γεια σας! έχω αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστρολογία κ' έχω διαπιστώσει ότι ο ήλιος μου κάνει συνοδο με την σελήνη μου και σε διαφορετικό ζώδιο κ' σε διαφορετικό οίκο!! για να καταλάβετε εχω σελήνη στις 1.36 του τοξότη k ήλιο στον σκορπιό στις 28.38! και η σελήνη μου είναι στον ένατο οίκο, ενώ ο ήλιος στον όγδοο! τι σημαίνει αυτό?? σας ευχαριστώ πολύ!!! :bigsmile:
Λίλιαν Σίμου
07-04-2007, 11:28 PM
Αγαπητή zeta1987
Η σύνοδος αυτή δεν έχει κάποια αρνητική σημασία για σας. Αν και γεννηθήκατε κοντά σε Νέα Σελήνη, η αλλαγή ζωδίου κάνει τα δύο σώματα να είναι φιλικά μεταξύ τους, δεδομένου ότι θεωρείται ένας πλανήτης ως καμμένος κοντά στον Ήλιο. Η αλλαγή ζωδίου όμως, απελευθερώνει την Σελήνη από τις αχτίδες του Ηλίου. ΄
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι πολύ καλή και στον οίκο που είναι, σας οδηγεί σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφίες άλλων λαών. Η θέση του Ήλιου πρέπει να είναι στο τέλος του 8ου οίκου, επομένως να είναι κι αυτός σε σύνοδο με τον 9ο. Αλλά και λόγω 8ου και λόγω Σκορπιού, είστε σε θέση να ερευνάτε σε βάθος τη γνώση, ή να ασχολείστε με τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, δηλαδή τη μεταφυσική διάσταση της ζωής!
Σας εύχομαι καλές πνευματικές διαδρομές και καλή Ανάσταση
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
zeta1987
08-04-2007, 09:26 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απαντήσατε! Η απάντηση σας με κάλυψε πλήρως!
Χρόνια Πολλά! :bigsmile: :bigsmile: