View Full Version : Επιλογή ημερομηνίας γάμου
athza
03-01-2005, 04:39 PM
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Ανακάλυψα αυτό το website πρόσφατα και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: ετοιμάζομαι για γάμο και έχουμε επιλέξει την ημερομηνία 16/7/2005 και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι αυτή την ημερομηνία. Τα αστρολογικά μας στοιχεία είναι τα εξής:
Γυναίκα, 28/7/69, 14:10, Αθήνα
Άνδρας, 28/10/73, 18:00 (περίπου), Λαμία.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Με εκτίμηση,
Αθηνά
Λίλιαν Σίμου
04-01-2005, 12:58 AM
Αγαπητή φίλη Αθηνά
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο να μας μιλήσετε για κάτι τόσο προσωπικό. Η επιλογή μίας σημαντικής ημερομηνίας, ανήκει σε ένα ιδιαίτερο κλάδο της αστρολογίας, που λέγεται η Αστρολογία των Επιλογών. Γίνεται μία ειδική μελέτη. Χρειάζεται χρόνο και επιμονή με συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους, έως ότου βρεθεί η κατάλληλη ημέρα για το γεγονός που επιδιώκουν. Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα και έχω γράψει σχετικό βιβλίο, σας λέω πως δεν γίνεται αυτό εύκολα και σε λίγα λεπτά.
Κοίταξα όμως τους παράγοντες της ημερομηνίας που επιλέξατε και δεν θα ήμουν σύμφωνη αστρολογικά. Βέβαια, υπάρχει μία ενεργοποίηση του δικού σας ωροσκόπου και του οίκου του γάμου του συντρόφου σας, εκείνη τη μέρα. Αλλά από πλευράς επιλογής, δεν είναι καλές οι γενικές συνθήκες. Η αστρολογία δεν είναι πανάκεια, ωστόσο, μπορείτε αν την εμπιστεύεστε, να κάνετε κάποια προσεκτικά βήματα. Αν σας ενδιαφέρει και δεν πιέζεστε ακριβώς για εκείνη και μόνο την ημέρα, θα σας συμβούλευα να επιλέξετε ένα αστρολόγο που θα σας συστήσει μία πιο κατάλληλη ημερομηνία.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
Καλή χρονιά και κάθε ευτυχία
Λίλιαν Σίμου