View Full Version : 2 οψεις σε συναστρια
οταν σε μια συναστρια εχουμε τον ηλιο του ενος σε τριγωνο με το δια του αλλου κ συνοδο ηλιου κρονου τι σημαινει???
emmalene
03-04-2007, 12:49 PM
οταν σε μια συναστρια εχουμε τον ηλιο του ενος σε τριγωνο με το δια του αλλου κ συνοδο ηλιου κρονου τι σημαινει???
Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,το τριγωνο Ηλιου-Δια ειναι σημαντικο και πολυ θετικο οσο για την συνοδο Ηλιου -Κρονου δειχνει οτι ο Ηλιος ισως περιοριζεται λιγο απο τον Κρονο ομως τον θεωρει πολυ σοβαρο.Συνηθως και απο οτι εχω διαβασει στο site και αλλου οι οψεις του Κρονου δινουν διαρκεια στην σχεση.Πρεπει ομως να αναλυσεις ολες τις οψεις και οχι μονο αυτες τις δυο που περιγραφεις.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.
ευχαριστω..ναι προσπαθω ολες τις οψεις να τις αναλύσω αλλα με το κρόνοδε τα πάω καλα,δεν ηξερα οτι δειχνει διάρκεια...
ευχαριστω να 'σαι καλά
emmalene
04-04-2007, 08:42 PM
Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω οτι αν δεν υπαρχουν οψεις Κρονου σε μια συναστρια η σχεση δεν "δενει".Εγω ειχα σχεση εξι ετων με Κρονο τετραγωνο Αφροδιτη.Το προβλημα ειναι οταν καποιος διελαυνων πλανητης χτυπαει την οψη αυτη.Επισης οι οψεις του Κρονου δημιοθργουν πιεση σε αυτον που τις δεχεται απο την κριτικη του αλλου.Πιθανως λοιπον σε συνοδο ο Κρονος με τον Ηλιο φερνει εναν περιορισμο.Βλεποντας σε ποιον οικο γινεται η οψη ερμηνευεις τι ειδους περιορισμο επιφερει.Αυτα απο οσα εχω δει και μαθει μεχρι σημερα.
ΧΑΡΤΙΝΑ
22-03-2008, 10:03 AM
Απο προσωπική πείρα λέω ότι αυτός που έχει τον ήλιο νοιώθει συνεχώς ότι καταπιέζεται απ'αυτόν που έχει τον κρόνο.
melit
23-03-2008, 11:58 PM
Να προσθέσω κι εγώ τις λιγοστές μου γνώσεις και να πω ότι όψεις του Κρόνου με προσωπικούς πλανήτες, ιδίως με τα φώτα (Ήλιο, Σελήνη) προδίδουν έντονη καρμική σχέση! :wink2:
Βασιλης Παπαδολιας
24-03-2008, 09:35 PM
Απο προσωπική πείρα λέω ότι αυτός που έχει τον ήλιο νοιώθει συνεχώς ότι καταπιέζεται απ'αυτόν που έχει τον κρόνο.
Θα συμφωνήσω με αυτό. Η θέση πάντως είναι αρκετά καλύτερη όταν υπάρχει επαγγελματική συνεργασία. Ίσως πρόκειται για ζευγάρι που δουλεύει μαζί.