PDA

View Full Version : Μπορεί να θεωρηθεί καρμική η σχέση;

viki65
01-04-2007, 06:42 PM
Πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας κυρια Σιμου. Θα ηθελα μα σας ρωτησω καποια απορια μου.Θεωρειται οτι μια σχεση με τα στοιχεια που θα αναφερω οτι μπορει να θεωρηθει καρμικη; Μαυρη σεληνη του ανδρα στις 28 μοιρες του σκορπιου Αφροδιτη της γυναικας στις 23 μοιρες του σκορπιου.Μαυρη σεληνη γυναικας στις 10 μοιρες του υδροχ. κρονος του ανδρα στις 17 του υδροχ. σε αποσταση 6 περιπου μοιρων απο τον ωροσκοπο της γυναικας.

Λίλιαν Σίμου
01-04-2007, 10:21 PM
Αγαπητή viki65

Από τα στοιχεία που μου αναφέρετε, η Μαύρη Σελήνη είναι βασικός και μοιραίος ίσως πόλος έλξης. Αλλά μιλάμε για μία έλξη φυσική και βαθιά ερωτική.
Ως προς τον Κρόνο, αυτός συμμετέχει στις καρμικές έλξεις και παίζει ρόλο ως προς τον Ωροσκόπο της γυναίκας. Η κοπέλα έχει να διδαχθεί από την παρουσία του άντρα και υπάρχουν πιθανότητες να έχουν ένα μακρινό παρελθόν, που θα την βοηθήσει να εξελιχθεί στο "σήμερα".

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

viki65
02-04-2007, 12:09 AM
Αγαπητή viki65

Από τα στοιχεία που μου αναφέρετε, η Μαύρη Σελήνη είναι βασικός και μοιραίος ίσως πόλος έλξης. Αλλά μιλάμε για μία έλξη φυσική και βαθιά ερωτική.
Ως προς τον Κρόνο, αυτός συμμετέχει στις καρμικές έλξεις και παίζει ρόλο ως προς τον Ωροσκόπο της γυναίκας. Η κοπέλα έχει να διδαχθεί από την παρουσία του άντρα και υπάρχουν πιθανότητες να έχουν ένα μακρινό παρελθόν, που θα την βοηθήσει να εξελιχθεί στο "σήμερα".

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Εχω ξαφνιαστει με το ποσο πετυχατε με αυτη σας την απαντηση.Πραγματικα οσο αφορα τη σχεση Κρονου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι.Αυτη η σχεση αποδειχτηκε για τη κοπελα φοβερα διδαχτικη και καθοριστικη για την πορεια της στη ζωη καθως και για τις σχεσεις της με τα παιδια της.Πραγματικα σας θαυμαζω.