PDA

View Full Version : Αιγόκερως (1988-1993)

iasonas
30-03-2007, 02:18 PM
Καλησπέρα! Ανοίγω αυο το θέμα για μια ρερίοδο με μεγάλο αστρολογικο ενδιαφέρον!
Την 5ετια αυτη, λοιπόν, παρατήρησα μια παρατεταμένη σύνοδο Κρόνου, Ποσειδώνα και Ουρανού στον Αιγόκερω!
Τί επέφεραν αυτές οι όψεις? Ειδικότερα η παρατεταμένη σύνοδος Ποσειδωνα Ουρανου που ειναι απο τους πλανήτες που κινούνται πολύ αργα τί αποτελέσματα είχαν?
Προσωπικά, ενα συγγενικό μου πρόσωπο που εχει γεννηθει στις 3 Ιανουαριου κι άλλαξε η ζωή του ριζικά!!!
Τι μέρες πρέπει να'ταν κι'αυτες για τα ζώδια της γης...

emmalene
30-03-2007, 03:03 PM
Πρεπει να ομολογησω σαν Ταυρος οτι τα χρονια που περιγραφεις εφεραν σημαντικα ισως τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ζωη μου.Περιμενω εναγωνιως το 2008 οποθ θα εχουμε τριγωνο Κρονου στην Παρθενο με Πλουτωνα στον Αιγοκερω συνοδο με Δια στον Αιγοκερω...και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα ενημερωσω γιατι γεννηθηκα στις 21/04....

Λίλιαν Σίμου
01-04-2007, 12:43 PM
Αγαπητά μέλη

Η σύνοδος κυρίως των βαρέων πλανητών, Ουρανού και Ποσειδώνα στον Αιγόκερο, φέρνει στο φως μία γενιά παιδιών που θα κάνει αλλαγές στην ιδεολογία και επαναστάσεις στη δομή των κοινωνικών συστημάτων. Αυτές οι περίοδοι, αν και μας επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό προσωπικά, έχουν κατ' εξοχήν συμβολισμό σε κοινωνικό επίπεδο και σε ζητήματα συλλογικά. Αφορούν την Πολιτική αστρολογία περισσότερο, από το ατομικό ωροσκόπιο.

Αλλά όσοι έχουν εκεί προσωπικούς πλανήτες, πέρασαν τριβές εσωτερικές, για να αλλάξουν και να αντιδράσουν επαναστατικά. Μία τόσο αργή όμως διέλευση, δεν διευκρινίζει πολλά. Τα προγνωστικά συστήματα των ετών που πέρασαν, θα έλεγαν λεπτομέρειες για κάθε χρόνο της διέλευσης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

iasonas
03-04-2007, 02:28 PM
Πρεπει να ομολογησω σαν Ταυρος οτι τα χρονια που περιγραφεις εφεραν σημαντικα ισως τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ζωη μου.Περιμενω εναγωνιως το 2008 οποθ θα εχουμε τριγωνο Κρονου στην Παρθενο με Πλουτωνα στον Αιγοκερω συνοδο με Δια στον Αιγοκερω...και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα ενημερωσω γιατι γεννηθηκα στις 21/04....

ειδικα εσένα πρέπει να σε ειχε επηρεασει και η συνοδος Κρονου Ουρανού στο μεταίχμιο Τοξότη Αιγόκερω!

emmalene
04-04-2007, 08:48 PM
Να σου πω την αληθεια ημουν 15 χρονων το 1988 που εγινε αυτη η συνοδος αλλα απο οτι θυμαμαι ημουν τρελα ερωτευμενη,γεννηθηκε η αδερφη μου και ειχε και μια ανοδο στην πολιτικη ο πατερας μου!Μαλλον λοιπον με επηρεασε.. καλες χρονιες αυτες.Λες να ξαναερθουν?χαχα

iasonas
05-04-2007, 05:46 PM
Ε ολα ερχονται, φευγουν και ξανάρχονται!!
Αντε να μπει ο Πλουτωνάκος σον Αιγόκερω! Τοσο καιρο το πέθανε το φεγγαράκι μου στην Παρθένο...:sad:

mpiskoto
12-04-2007, 10:31 PM
και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα ενημερωσω γιατι γεννηθηκα στις 21/04....

Και εγώ έχω γεννηθεί 21/04..Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι πολλά από τα χρόνια αυτά διότι ήμουν αρκετά μικρή..

emmalene
16-04-2007, 10:27 PM
Κοιτα φιλη Μπισκοτο και Χρονια μας πολλα.....και εγω ημουνα 20 το 1993 αλλα μου εμεινε...χαχα.Αντε τωρα στα 34 να δω τι θα μου μεινει! Να ρωτησω απο γκαλοπ:πως περασες τα τελευταια δυο χρονια?

mpiskoto
17-04-2007, 12:08 AM
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και απο τα πιο εύκολα της ζωής μου....Πριν 2 χρόνια είχα μόλις χωρίσει από μια σχέση 1 έτους όπου είχα επενδύσει αρκετά και βρίσκομουν ακόμα στον αέρα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου και τα των σπουδών μου..

Να περιμένω καλύτερες μέρες από δω και πέρα?!?Η αλήθεια είναι πως έχω δει ήδη κάποιες καλές μέρες στα επαγγελματικά μου αλλά συνεχίζω να έχω λίγο μαύρα χάλια στα προσωπικά μου...

emmalene
17-04-2007, 09:01 PM
Και μετα σου λενε οι ασχετοι οτι οι αστρολογικες προβλεψεις δεν βγαινουν....Λοιπον εγω χωρισα το καλοκαιρι του 2006 απο μια σοβαρη σχεση δυο χρονων και επιτελους πηρα το πτυχιο μου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλα επαγγελματικα mpiskoto!Λεω να ενημερωσω η εγω εσενα η εσυ εμενα μολις φτιαξει και το αισθηματικο τι λες????:bigsmile:

mpiskoto
07-05-2007, 05:07 PM
Και μετα σου λενε οι ασχετοι οτι οι αστρολογικες προβλεψεις δεν βγαινουν....Λοιπον εγω χωρισα το καλοκαιρι του 2006 απο μια σοβαρη σχεση δυο χρονων και επιτελους πηρα το πτυχιο μου με αποτελεσμα να εχω πολυ καλα επαγγελματικα mpiskoto!Λεω να ενημερωσω η εγω εσενα η εσυ εμενα μολις φτιαξει και το αισθηματικο τι λες????:bigsmile:

Κοριτσάκι έστω και με κάμποσες μέρες καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Να τα εκατοστήσουμε!!! Κρεβάτι και πορτοφόλι πάντα καλά γεμάτα...

Στο καίριο ερώτημά σου ακόμα το φως στο τούνελ (όχι της Νικολούλη) δεν το έχω δει..Εσύ?!?

Rilena
07-05-2007, 07:05 PM
Καλησπέρα! Ανοίγω αυο το θέμα για μια ρερίοδο με μεγάλο αστρολογικο ενδιαφέρον!
Την 5ετια αυτη, λοιπόν, παρατήρησα μια παρατεταμένη σύνοδο Κρόνου, Ποσειδώνα και Ουρανού στον Αιγόκερω!
Τί επέφεραν αυτές οι όψεις? Ειδικότερα η παρατεταμένη σύνοδος Ποσειδωνα Ουρανου που ειναι απο τους πλανήτες που κινούνται πολύ αργα τί αποτελέσματα είχαν?
Προσωπικά, ενα συγγενικό μου πρόσωπο που εχει γεννηθει στις 3 Ιανουαριου κι άλλαξε η ζωή του ριζικά!!!
Τι μέρες πρέπει να'ταν κι'αυτες για τα ζώδια της γης...

xmmm έτσι εξηγούνται αρκετά...Το 1993 πήγα για σπουδές στην Αμερική. Αν η σύνοδος του Κρόνου στην Παρθένο...(που είμαι !!!!) είναι ανάλογου "βάρους" χεχεχεχε