PDA

View Full Version : Ενεργοποιηση γενεθλιου τριγωνου απο ποσειδωνα

emmalene
29-03-2007, 10:05 PM
Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ενεργοποιειται ενα γενεθλιο τριγωνο π.χ Ποσειδωνα στον Υδροχοο με Ουρανο στον Ζυγο και Κρονο στους Διδυμους οταν γινεται α) συνοδος απο διελευση Ποσειδώνα πάνω στον Αρη και β)τετράγωνο του διελαυνοντα Ουρανου με Κρονο...χαιρομαστε η λυπόμαστε οταν συμβαινουν ολα αυτα μαζι?οι επιδρασεις ειναι θετικες η αρνητικες τελικα?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Χρήστος Άρχος
29-03-2007, 10:47 PM
Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ενεργοποιειται ενα γενεθλιο τριγωνο π.χ Ποσειδωνα στον Υδροχοο με Ουρανο στον Ζυγο και Κρονο στους Διδυμους οταν γινεται α) συνοδος απο διελευση Ποσειδώνα πάνω στον Αρη και β)τετράγωνο του διελαυνοντα Ουρανου με Κρονο...χαιρομαστε η λυπόμαστε οταν συμβαινουν ολα αυτα μαζι?οι επιδρασεις ειναι θετικες η αρνητικες τελικα?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Αγαπητή Emmanele.
Καταρχάς το μεγάλο τρίγωνο του αέρα μας δίνει αρκετά στοιχεία για το ότι το άτομο πολύ πιθανόν να είναι έξυπνο αλλά θα έχει και ένα σνομπισμό σε πνευματικό επίπεδο. Επίσης αυτό το τρίγωνο δίνει μεγάλη ενέργεια και ανάγκη για μάθηση και επικοινωνία. Αυτή η επικοινωνία προς τα που θα πάει είναι καθαρά ζήτημα κυβερνήσεων των οίκων των συγκεκριμένων πλανητών. Πολύ σημαντικό επίσης να παρατηρήσουμε και σε ποιούς γενέθλιους οίκους πέφτει επάνω στο χάρτη κάθε πλανήτης του μεγάλου τριγώνου. (παίρνω σαν δεδομένα για την ανάλυση ότι δεν είναι ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο τρίγωνο απλά επειδή όπως αναφέρεις πιο κάτω ο ¶ρης κάνει σύνοδο με τον transit Ποσειδώνα προφανώς το γενέθλιο σου τρίγωνο αποτελείτε απο τον ¶ρη, Ουρανό και Κρόνο)
Ως προς τα αποτελέσματα τώρα μέσα απο τις διελεύσεις σίγουρα μπαίνεις σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών των δομών της ζωής σου σταδιακά και του τρόπου σκέψης σου, θα πρέπει όμως να προσέξεις γιατί θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή καταστάσεις και γεγονότα που θα τρέξουν ραγδαία και δεν θα αφήσουν περιθώρια πολλές φορές ούτε να αντιδράσεις.
Πάνω απο όλα πρέπει να εστιαστείς στα ζητήματα που σε αφορούν στη ζωή σου και να βρείς που πρέπει να δράσεις έτσι ώστε να αλλάξει το πεπρωμένο σου, σίγουρα αυτές οι όψεις θα σου φέρουν αρκετά γεγονότα που κάποιες φορές θα είναι δυσάρεστα αλλά όσο δεν αντιστέκεσαι στην αλλαγή και δέχεσαι το καινούριο τόσο λιγότερα προβλήματα θα υπάρξουν.
Για να καταλάβεις σε ποιούς τομείς της ζωής σου θα βιώσεις τις αλλαγές αυτές αλλά και να βρείς σε ποιούς τομείς θα πρέπει να εστιαστείς για να μην χάσεις την ευκαιρία για μία σημαντική αλλαγή πρέπει να βρείς στις όψεις που ανέφερες ποιους οίκους κυβερνούν οι transit και οι natal πλανήτες και κυρίως το μεγάλο τρίγωνο σου σε ποιούς οίκους είναι στο γενέθλιο χάρτη σου.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος

emmalene
30-03-2007, 02:49 PM
Καταρχας ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικη απαντηση στην ερωτηση μου.Ο προβληματισμος μου ειναι στον ποιο θεωρω κυριαρχο κυβερνητη οικου.δηλαδη ο Κρονος στο γενεθλιο κυβερνα τον 7ο οικο(ωροσκοπος Καρκινος στις 12¨55) αλλα κυβερηντης του 7ου θεωρειται παραδοσιακα και ο Αρης!Ο Αρης τωρα κυβερνα τον 11ο(ακμη 11ου 29¨00 κριου)αλλα και τον 5ο που εμπεριεχει Σκορπιο.Τελικα σημαντικοι ειναι οι παραδοσιακοι κυβερνητες των ζωδιων η ενας συνδυασμος αυτων?και οσο για την ευννοια του τριγωνου ομολογω οτι υπαρχει αλλα λειτουργει προστατευτικα κατα βαση.

Fotini Christodoulou
30-03-2007, 03:10 PM
Καταρχας ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικη απαντηση στην ερωτηση μου.Ο προβληματισμος μου ειναι στον ποιο θεωρω κυριαρχο κυβερνητη οικου.δηλαδη ο Κρονος στο γενεθλιο κυβερνα τον 7ο οικο(ωροσκοπος Καρκινος στις 12¨55) αλλα κυβερηντης του 7ου θεωρειται παραδοσιακα και ο Αρης!Ο Αρης τωρα κυβερνα τον 11ο(ακμη 11ου 29¨00 κριου)αλλα και τον 5ο που εμπεριεχει Σκορπιο.Τελικα σημαντικοι ειναι οι παραδοσιακοι κυβερνητες των ζωδιων η ενας συνδυασμος αυτων?και οσο για την ευννοια του τριγωνου ομολογω οτι υπαρχει αλλα λειτουργει προστατευτικα κατα βαση.

Αγαπητή ammalene,

κυβερνήτης είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο της ακμής οίκου.
Αν η ακμή του 7ου σας είναι στον Αιγοκερο τοτε κυβερνάται από τον Κρόνο.
Τωρα παραδοσιακός κυβερνήτης του 7ου οικου ειναι η Αφροδίτη και όχι ο Αρης οπως αναφερατε στο πόστ σας.
Αρα για θέματα 7ου θα κοιτάξετε τον Κρόνο (θεση οψεις ζώδιο οίκος κτλ) και επίσης την Αφροδίτη (θεση όψεις οικος ζώδιο κτλ).

Οι κυβερνήτες των ζωδίων είναι συγκεκριμένοι , πχ Σκορπιός κυβ Πλούτωνας(μεχρι να ανακαλυφτεί ο Πλουτωνας κυβερνήτης ήταν ο Αρης και συνεχίζει να εξεταζεται ως συγκυβερνητης του).Συγκεκριμένοι είναι και οι παραδοσιακοί κυβερνήτες των οίκων(1ος Κριός/Αρηςκτλ).
Στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη τώρα, οι ακμές πέφτουν σε διαφορετικά ζώδια κι έτσι εξετάζουμε τις θέσεις και οικοθεσία μας σε συνάρτηση με τους παραδοσιακούς κυβ.ζωδιων οικων κτλ.

Ελπίζω να σας βοήθησα :bigsmile:

Φιλικά,
Φωτεινή

emmalene
30-03-2007, 03:24 PM
Αγαπητη Φωτεινη,
Οταν ανεφερα σαν κυβερνητη του 7ου εκφραστηκα λαθος.Η ερωτηση εχει να κανει με αυτο που ανεφερες σαν συγκηβερνητη.Ειναι σημαντικοτερος ο Πλουτωνας η ο Αρης σαν κυβερνητης του σκορπιου?ομοιως νομιζω οτι και ο Υδροχοος εχει δυο κυβερνητες.ετσι αν θελω να μελετησω θεματα που αφορουν τον 5ο οικο που ειναι τελευταια μοιρα Ζυγου για παραδειγμα ποιον κυβερνητη νομιζετε οτι ειναι πιο σωστο να παρω?Την Αφροδιτη που κυβερναει τον Ζυγο η τον Πλουτωνα-Αρη που κυβερνα τον Σκορπιο που στην ουσια καταλαμβανει ολο τον οικο? η ερωτηση ειναι γενικη και αφορα μελετη οικων σε τελικες μοιρες γενικα.

Fotini Christodoulou
30-03-2007, 03:33 PM
Αγαπητή emmanele

με κάθε επιφύλαξη πάντα καθώς ειμαι αρχάρια κι εγώ, νομίζω οτι εξετάζουμε και δίνουμε βαρος στον πλανητη που κυβερνα την ακμή του οίκου.
Για την απορία σας περί βαρύτητας συγκυβερνήτη στα ζωδια Σκορπιού & Υδροχόου νομίζω καλύτερα να μας απαντήσει κάποιος επαγγελματίας:bigsmile:

Φιλικά,
φωτεινή

emmalene
30-03-2007, 03:39 PM
Παντως πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω πως υπαρχει κοσμος που θεωρει την Αστρολογια τσαρλατανισμο οταν απαιτειται τοσος ογκος γνωσης και μελετης για μια απλη ερμηνεια γενεθλιου χαρτη...φαντασου να περασεις και σε γενεθλιο η προοδευμενο χαρτη!
Σε ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις.ελπιζω να μπορεσω να βοηθησω και εγω σε καποιο θεμα καποτε..