PDA

View Full Version : συσσωρευση πλανητων στον 9ο οικο.

ZorZeta
24-03-2007, 01:55 PM
καλη σας μερα.
διαβασα μια ερωτηση ενος μελους για πολυαστρια στον 2ο οικο οπου η κυρια Λιλιαν απαντησε οτι η πολυαστρια σε ενα οικο μπλοκαρει τον οικο να εκφραστει. ειναι μια παρομοια απορια η δικια μου γιατι εχω στον γενεθλιο μου χαρτη ηλιο, πλουτωνα, νοτιο δεσμο στην παρθενο στον 9ο και δια, ερμη, ουρανο στο ζυγο στον 9ο οικο και δεν μου εχουν συμβει τιποτε απο ολα αυτα που σημαινει ο 9ος οικος. συμβαινει μηπως το ιδιο πραγμα?

Λίλιαν Σίμου
24-03-2007, 11:30 PM
Αγαπητή ΖΟΡΖΕΤΑ

Ο συγκεκριμένος οίκος έχει σχέση με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, αλλά και την ιδεολογική προσέγγιση που έχουμε για τη ζωή. Φαίνεται μία πίεση στον τομέα σας αυτό, παράλληλα όμως, υπάρχει και έμφαση. Τα θέματα του οίκου θα σας απασχολούν. Υπάρχει καρμική σύνδεση λόγω του Ν. Δεσμού (τουλάχιστον). Με την πάροδο του χρόνου, θα στρέφεστε προς αυτά, είτε για να θυμηθείτε κρυμμένη εμπειρική γνώση, είτε για να επεκτείνετε ιδέες. Μην σας ανησυχεί το ενδεχόμενο μπλοκάρισμα. Συχνά η πίεση φέρνει αντίδραση και γινόμαστε πιο μαχητικοί.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ZorZeta
27-03-2007, 12:00 PM
Λιλιαν σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Πως προκυπτει αυτη η "καρμικη συνδεση" που αναφερεις? και πως μεταφραζεται?

Λίλιαν Σίμου
27-03-2007, 04:13 PM
Αγαπητή ΖΟΡΖΕΤΑ

Τα στοιχεία που σχολιάζουμε έχουν σχέση άμεση με το καρμικό μας μονοπάτι. Η καρμική τους όμως ανάλυση είναι πολύ ευρεία για να αναπτυχθεί στο φόρουμ και χρειάζεται για να είμαι ακριβής πλήρη μελέτη του συνόλου του χάρτη, καθώς δεν είναι τα μόνο καρμικά στοιχεία που διαθέτετε.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου