View Full Version : Έναρξη σχέσης σε έκλειψη: διαμάντι ή κάτι άλλο;
dream_on
23-03-2007, 05:19 PM
Καλησπέρα
Εχω ακούσει πολλα για τις εκλείψεις,ότι μας επηρρεάζουν για πολύ καιρο και συνοδεύονται με αλλαγές. Η αλλαγή για μένα ειναι μια καινούρια γνωριμία που έκανα στα τέλη φεβρουαρίου,και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένη... Παρ όλα αυτα,φύσει δύσπιστη καθώς είμαι,προσπαθώ να διαβάσω ανάμεσα απ τις γραμμές, ίσως επειδη μου φαινεται too good to be true..εγώ ειμαι γεννημένη 11-11-72, και αυτός 18-3-69. Η ερώτηση μου είναι, αν οι σχέσεις που δημιουργούνται σε περίοδο εκλέιψεων μπορει να ειναι διαμάντια ή πρεπει να περιμένουμε τα χειροτερα :)
ευχαριστώ πολυ
Χρήστος Άρχος
23-03-2007, 06:37 PM
Αγαπητή
Αν οι εκλείψεις επηρεάζουν τα φώτα σου, τους κυβερνήτες των αξόνων σου και τους πλανήτες που κυβερνούν τον 5ο ( σε περίπτωση εμπεριεχώμενου) τότε θα πρέπει να προσέξεις λιγάκι την έκλειψη.
Απο την άλλη η βάση για μία σχέση είναι η συναστρία, αν ταιριάζετε σαν άτομα τότε και οι δυσκολίες θα παραμεριστούν και απλά θα ενδυναμώσουν τη σχέση.
Πάνω απο όλα θα πρέπει βέβαια και να καταγγείλουμε τις πρακτικές αστρολόγων που χρησιμοποιούν ουσιαστικά τις εκλείψεις σαν ένα μέσο εκβιασμού και τρομοκρατίας.
Εκλείψεις συμβαίνουν 4 κάθε χρόνο θα έπρεπε να είχε βουλιάξει η γή τώρα.
Αντιμετωπίστε τις εκλείψεις σαν προκλήσεις και όχι σαν πρόβλημα γιατί αυτό είναι η παγίδα κάθε έκλειψης να σας πείσει ότι δεν υπάρχει λύση.
Ψάξτε να βρείτε μέσα σας όλοι την εσωτερική σας φωνή και γίνεται ένα με τον σύντροφο σας και μην τον βάλετε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Πάνω απο όλα χρειάζετε πραότητα και αγάπη.
Η φετινή έκλειψη ήταν δύσκολη αλλά μπορεί να είναι για πολλούς απλά μία δοκιμασία για μία πιο ολοκληρωμένη σχέση.
Σου εύχομαι το καλύτερο για τη σχέση σου. Να είσθε όσο καλά γίνεται περισσότερο.
Λίλιαν Σίμου
24-03-2007, 11:43 PM
Αγαπητή dream_on
Στα όσα ωραία σας περιέγραψε ο κ. ¶ρχος, θα ήθελα να συμπληρώσω πως μία έκλειψη δηλώνει συχνά πως εκλείπει κάτι. Αλλά αυτό που πάει να κλείσει τον κύκλο του, δεν είναι απαραιτήτως κάτι δυσκάρεστο. Αντίθετα, η έκλειψη μπορεί να φέρει κάτι θετικό, αφού δώσει τέλος σε μία αρνητική υπόθεση ή κατάσταση. Φωτίζει κι εστιάζει σημεία που δεν είχαμε λάβει υπ' όψη. Επομένως, μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα, αν συνηγορεί το σύνολο του ωροσκοπίου και τα προγνωστικά συστήματα.
Σε μία σχέση όμως, η επιτυχία έγκειται και στην προσπάθεια και των δύο, να προχωρήσουν με συνεργασία και αμοιβαία κατανόηση και συνεισφορά. Επομένως, ακόμη κι αν οι προδιαθέσεις είναι θετικές, η "δουλειά" που πρέπει να γίνει για να κρατηθεί η σχέση, θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Καλή σας επιτυχία κι από εμένα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου