View Full Version : Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία
ZorZeta
22-03-2007, 03:42 PM
"ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ:
Με άσχημη τοποθέτηση της Αφροδίτης,"
ποια ειναι η ασχημη τοποθετηση της αφροδιτης? μηπως καποια τετραγωνη οψη της με αλλον πλανήτη?
starfish
22-03-2007, 04:01 PM
"ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ:
ποια ειναι η ασχημη τοποθετηση της αφροδιτης? μηπως καποια τετραγωνη οψη της με αλλον πλανήτη?
ZORZETA, ο 8ος οίκος ετσι κι αλλιως δεν ειναι η καλυτερη θεση για την Αφροδίτη [ειναι σε πτωση αν δεν κανω λαθος], αλλα σιγουρα περιλαμβανει και ολες τις πιθανες δυσκολες οψεις της με αλλους πλανητες, δλδ. τετραγωνο και τα παραγωγα του, αντιθεση, χιαστι.
cielo
04-10-2008, 10:25 PM
αφροδιτη στον λεοντα στον 1 οικο τι σημαινει?κ ωροσκοποσ στο ιδιο στισ πρωτεσ μοιρεσ
athinoula85
05-10-2008, 12:36 AM
αφροδιτη στον λεοντα στον 1 οικο τι σημαινει?κ ωροσκοποσ στο ιδιο στισ πρωτεσ μοιρεσ
Καλησπερα cielo ! Για την αφροδιτη στα ζωδια μπορεις να κοιταξεις εδω :
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/1626-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%E7-%E8%E5%DC-%F4%EF%F5-%DD%F1%F9%F4%E1-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E1%E3%DC%F0%E7%F2.html
Και για την αφροδιτη στους οικους εδω : http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/2663-%E7-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html
Αν καταλαβα καλα ρωτας , τι σημαινει και ο ωροσκοπος στον Λεοντα , ετσι ? :nuts: Βασικααααααα πιο ευκολο θα ηταν να κοιταξεις και στην αρχικη σελιδα του site μας , εκει που λεει '' Αστρολογια επιλογες '' ( ειναι κατω απο το Ζωη και Ζωδια ) και να δεις το Δωρεαν Ωροσκοπιο->Γενεθλιος χαρτης . Θα μπορεσεις να δεις μια πιο σφαιρικη εικονα του γενεθλιου χαρτη σου και φυσικα την αναλυση του (και την αναλυση του ωροσκοπου σου και της αφροδιτης και ολων ) !!! :bigsmile:
cielo
05-10-2008, 05:00 PM
ευχαριστω πολυ Αθηνα!
annakriari
06-10-2008, 10:36 PM
καλησπέρα!!!
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τί σημαίνει η αφροδίτη στον υδροχόο στον 11ο οίκο... ευχαριστώ:amuse:
Μητσάκος
06-10-2008, 10:47 PM
καλησπέρα!!!
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τί σημαίνει η αφροδίτη στον υδροχόο στον 11ο οίκο... ευχαριστώ:amuse:
Ωραία! Διάβασε και εσύ αυτά που προτείνει η athinoula85 στην cielo, δυο ποστ πιο πάνω :bigsmile:
annakriari
07-10-2008, 10:39 AM
εντάξει... ευχαριστώ πολύ!
ouranos76
14-10-2008, 02:38 PM
γεια σας. εγω εχω αφροδιτη στον σκορπιο στο 8 οικο συζυγια με ουρανο κι βορειο δεσμο.τι σημαινει αυτο οτι θα ερωτευομαι συνεχεια ή οτι θα πληγωνομαι? ευχαριστω
cancerian
14-10-2008, 02:58 PM
:smile Oχι
ouranos76
14-10-2008, 03:11 PM
επειδη δεν καταλαβα το οχι παει σε μενα? αν ναι τοτε τι σημαινουν αυτα που εχω?:bigsmile:
giannas
14-10-2008, 03:17 PM
Η οψη χιαστι συμβολικα ειναι σαν την σχεση του κριου με την παρθενο ή τον σκορπιο.Τα 3 ζωδια ανηκουν σε διαφορετικες ποιοτητες και σε διαφορετικα στοιχεια.Ετσι οι πλανητες βρησκονται σε σημεια που δεν εχουν κοινη βαση.Λειτουργουν με αγχος και δυσφορια που αυτο τραυματιζει την σχεση των 2 πλανητων και γι"αυτο βλεπουμε την σχεση να λειτουργει εμμεσα και φερνει τα αποτελεσματα στο φως με αργο ρυθμο.
Η αναλυση ομως (παρθενος) και η βαθια ερευνα (σκορπιος) στηριζουν αυτη την σχεση και ο καρπος θα δωθει με το περασμα του χρονου μετα απο σχολαστικη εξερευνηση.
Ενα πολυ καλο βιβλιο για την αναλυση των οψεων εχει γραψει η κυρια Σιμου το :
Η κατανοηση των οψεων και οι πλανητες χωρις οψεις.Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο αυτο το βιβλιο.
Μητσάκος
14-10-2008, 03:20 PM
επειδη δεν καταλαβα το οχι παει σε μενα? αν ναι τοτε τι σημαινουν αυτα που εχω?:bigsmile:
Σε αυτό το ποστ Αστρολογία για όλους - View Single Post - Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία (http://www.myhoroscope.gr/66213-post4.html) υπάρχουν 2 σύνδεσμοι που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις κάποια πράγματα και σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php μπορείς να έχεις και μια ερμηνεία της βασικής συνόδου που σε ενδιαφέρει :bigsmile:
giannas
14-10-2008, 03:21 PM
Η οψη χιαστι συμβολικα ειναι σαν την σχεση του κριου με την παρθενο ή τον σκορπιο.Τα 3 ζωδια ανηκουν σε διαφορετικες ποιοτητες και σε διαφορετικα στοιχεια.Ετσι οι πλανητες βρησκονται σε σημεια που δεν εχουν κοινη βαση.Λειτουργουν με αγχος και δυσφορια που αυτο τραυματιζει την σχεση των 2 πλανητων και γι"αυτο βλεπουμε την σχεση να λειτουργει εμμεσα και φερνει τα αποτελεσματα στο φως με αργο ρυθμο.
Η αναλυση ομως (παρθενος) και η βαθια ερευνα (σκορπιος) στηριζουν αυτη την σχεση και ο καρπος θα δωθει με το περασμα του χρονου μετα απο σχολαστικη εξερευνηση.
Ενα πολυ καλο βιβλιο για την αναλυση των οψεων εχει γραψει η κυρια Σιμου το :
Η κατανοηση των οψεων και οι πλανητες χωρις οψεις.Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο αυτο το βιβλιο.
Συγγνωμη αλλα δεν βρισκω που ηθελα να κανω παραθεση την παραπανω απαντηση Καταραμενε ερμη!!!!!
cancerian
16-11-2008, 01:50 PM
γεια σας. εγω εχω αφροδιτη στον σκορπιο στο 8 οικο συζυγια με ουρανο κι βορειο δεσμο.τι σημαινει αυτο οτι θα ερωτευομαι συνεχεια ή οτι θα πληγωνομαι? ευχαριστω
Η θεση της Αφροδιτης στον Σκορπιο δεν ειναι και τοσο καλη μιας και η φυση τους ειναι αντιθετη .(κυβερνα τον ταυρο)
Μεσα απο αυτη την θεση ειναι μαλλον πιο ευκολο να πληγωνεις εσυ τους αλλους και να μην φανερωνεις τα συναισθηματα σου τοσο ευκολα οσο οι αλλοι. Αυτη η ταση ενισχυεται με την τοποθετηση της Αφροδιτης στον 8ο . Βεβαια θα μπορουσα να πω περα απο το ερωτικο περιεχομενο της , δειχνει διαχειρηση οικονομικων αλλων ατομων- αλλα δεν θα το συνιστουσα με τον Ορανο διπλα. Συνεχιζω το παραλληρημα μου περι ερωτικων και Αφροδιτης ...
Η συζυγια με τον ουρανο ισως σου προσφερει μια επιφανειακη συναισθηματικη καθως τα ερωτικα σου συναισθηματα προφανως να ειναι σαν τον καιρο , δηλ. να αλλαζουν στο επομενο λεπτο χωρις προειδοποιηση. Προφανως τα ξεσπασματα σου να μην ειναι φανερα η να καταφερνεις να τα κρυβεις καλα .
Βεβαια δεν ξερουμε και τις αλλες οψεις και ετσι θα περιοριστω σε αυτα !
ouranos76
18-11-2008, 10:36 AM
Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ομως συναισθηματικα ειμαι πολυ σταθερη.φροντιζω και στηριζω τον ανθρωπο που βρισκετε διπλα μου, δεν μου αρεσουν οι ενναλαγες συντροφων για αυτο τον λογο ειμαι και με τον ιδιο ανθρωπο 13 χρονια. οι διακυμανσεις που εχω ειναι μονο ψυχολογικης φυσεως και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την αφροδιτη και τον ουρανο. απο οικονομικης αποψης ποτε δεν εχω διαχειρηστει θεματα τριτων, ισα ισα που οι τριτοι ειναι αυτοι που διαχειριζονται καποιες φορες τα οικονομικα μου. καπου ειχα διαβασει οτι η οψη ουρανου συζυγια αφροδιτη στον σκορπιο και στον 8ο οικο μπορει να φερει και ξαφνικα κερδη. αυτο παλι τι σημαινει οτι με ευνοουν τα τυχερα παιχνιδια (λογω ξαφνικου το λεω)?
ευχαριστω
cancerian
18-11-2008, 12:38 PM
Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ομως συναισθηματικα ειμαι πολυ σταθερη.φροντιζω και στηριζω τον ανθρωπο που βρισκετε διπλα μου, δεν μου αρεσουν οι ενναλαγες συντροφων για αυτο τον λογο ειμαι και με τον ιδιο ανθρωπο 13 χρονια. οι διακυμανσεις που εχω ειναι μονο ψυχολογικης φυσεως και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την αφροδιτη και τον ουρανο. απο οικονομικης αποψης ποτε δεν εχω διαχειρηστει θεματα τριτων, ισα ισα που οι τριτοι ειναι αυτοι που διαχειριζονται καποιες φορες τα οικονομικα μου. καπου ειχα διαβασει οτι η οψη ουρανου συζυγια αφροδιτη στον σκορπιο και στον 8ο οικο μπορει να φερει και ξαφνικα κερδη. αυτο παλι τι σημαινει οτι με ευνοουν τα τυχερα παιχνιδια (λογω ξαφνικου το λεω)?
ευχαριστω
O 5oς εχει να κανει με τα τυχερα παιχνιδια και οχι ο 8ος. Αυτο που λες με την Αφροδιτη / Ουρανο εκτος απο τα ξαφνικα κερδη , μπορει να συμβει και το ακριβως αντιθετο , η ξαφνικη απωλεια τους!
ouranos76
18-11-2008, 01:34 PM
η ξαφνικη απωλεια δεν μου αρεσει:wacko: τα ξαφνικα κερδη πολυ:bigsmile:
kinky_skorpina
01-01-2009, 09:22 PM
"ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ:
Η Αφροδίτη μέσα στον οίκο του Σκορπιού και του Πλόυτωνα δίνει μια τάση στο άτομο να παίρνει κάπως πιό προσωπικά(με τους κραδασμούς της ψυχής) τα συναισθηματικά και ερωτικά ζητήματα προκαλΏντας ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ απογοητεύσεις λόγω υψηλών δυσεκπλήρωτοων προσδοκιών και μιας δυσκολίας που έχει στο να ανοιχτεί, να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και να εμπιστευτεί τους άλλους!"Κακές" όψεις της Αφροδίτης κατ'εμε είναι -σε συδυασμό και τις υπόλοιπες όψεις του Ωροσκοπίου πάντα, γιατί είναι λάθος να απομονώνουμε κάποια στοιχεία του χάρτη, όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και κάνουν τη διαφορά)- η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα(όπως επίσης και Σελήνης-Πλούτωνα) όπως και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που αν δε δέχεται σταθεροποιητικές επιρροές απο γήινα ζώδια μπορεί να κάνει το άτομο να έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες απο τους συντρόφους του
kinky_skorpina
02-01-2009, 09:54 AM
"ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ:
Εγω π.χ εχω την Αφροδίτη μου στο Ζυγο-παραδοσιακά σε κυριαρχία αρα πολύ καλή θέση- καθώς ευνοει τη συνεχή προσπάθεια για δημιουργία αρμονικών-ισορροπημένων σχέσεων με τους άλλους. Είναι τοποθετημένη στον 9ο οίκο που ευνοεί τις σχέσεις εξ' αποστάσεως.
Ο ¶ρης μου στο 12ο απο τον Τοξότη μου προσδίδει μια προδιάθεση στις κρυφές ή παράνομες σχέσεις και σε συνδυασμό με τον Ουρανό μου σε έξαρση στο Σκορπιό και στον 11ο οίκο με κάνει ανεκτική απέναντι στις free σχέσεις και στη μή απαίτηση αμοιβαίας αποκλειστικότητας μέσα σε μια ερωτική σχέση, εκτός κι αν ερωτευτώ και αρχίσω να ζηλεύω!Οπως διαπιστώνεις δεν είμαι μια τυπική Σκορπίνα...imitation είμαι...!!! :-) αλλα τη χαίρομαι αυτή τη μίξη διαφορετκών στοιχείων καθώς η επιρροή απο ζυγο ΚΑΙ Τοξότη απαλλύνει τα αρνητικά χαρακτ/κα του Σκορπιού!!!!!
soraja
05-02-2009, 02:23 AM
Καλησπέρα σας! θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αφροδιτη στον Υδροχόο και βρισκεται στον 8ο οικο τι σημαινει??? Επισης θα ηθελα να μου πειτε οταν εισαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Καρκινο τι συνδιασμος ειναι(αρνητικα-θετικα)και αν η παρορμητικοτητα σε αυτον τον συνδιασμο ειναι πιο εντονη???????Επισης 5πλανητες μ βρισκονται στον Αιγοκερω(Ηλιος,Ερμης,Κρονο ,Ουρανος κ Ποσειδωνας)κ ολοι αυτοι βρισκονται στο 7ο οικο πωσ τον εξηγειται αυτον τον συνδιασμο γιατι μ κανει εντυπωση ολοι μαζεμενοι σε εναν οικο κ ολοι στον Αιγοκερω.Θα πρεπει να ανησυχω η να χαιρομαι πειτε μ please?????????????????????? Ευχαριστω πολυ και περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σας!!!!!:bigsmile:
black moon
05-02-2009, 03:47 AM
Καλησπέρα σας! θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω αφροδιτη στον Υδροχόο και βρισκεται στον 8ο οικο τι σημαινει??? Επισης θα ηθελα να μου πειτε οταν εισαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Καρκινο τι συνδιασμος ειναι(αρνητικα-θετικα)και αν η παρορμητικοτητα σε αυτον τον συνδιασμο ειναι πιο εντονη???????Επισης 5πλανητες μ βρισκονται στον Αιγοκερω(Ηλιος,Ερμης,Κρονο ,Ουρανος κ Ποσειδωνας)κ ολοι αυτοι βρισκονται στο 7ο οικο πωσ τον εξηγειται αυτον τον συνδιασμο γιατι μ κανει εντυπωση ολοι μαζεμενοι σε εναν οικο κ ολοι στον Αιγοκερω.Θα πρεπει να ανησυχω η να χαιρομαι πειτε μ please?????????????????????? Ευχαριστω πολυ και περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σας!!!!!:bigsmile:
Για την Αφροδίτη διαβασε αρχικά αυτο, (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/331-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7.html)
Για την τοποθετηση της στα ζώδια, και όχι μόνο, αυτό (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/1626-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%E7-%E8%E5%DC-%F4%EF%F5-%DD%F1%F9%F4%E1-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E1%E3%DC%F0%E7%F2.html)
Και για την τοποθετηση της στους οικους, και όχι μόνο, εδώ (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/2663-%E7-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html)
Ο Αιγοκέρως και ο Καρκίνος ειναι και τα δυο παρορμητικά ζωδια πράγματι, αλλα ο παρορμητισμός του ατόμου, όπως και διαφορα άλλα στοιχεία, θα κριθούν απο το σύνολο του χάρτη. Για το μάζεμα πλανητων στον Αιγόκερω, δεν υπάρχει λόγος ουτε να ανησυχείς φυσικά, αλλα ουτε να χαίρεσαι.....Μπορείς να βρεις αρθρα για τους πλανητες που θα σε βοηθησουν να καταλάβεις τι σημαινει ο καθενας συμφωνα με την θέση του, αλλα για να βγάλεις ενα ασφαλές πόρισμα, θα πρέπει να το δεις συνδυαστικά. Να βάλεις στο παιχνίδι και όψεις, αφου ομως μάθεις τι σημαινει ο καθε πλανήτης σε οικο και ζώδιο.
soraja
06-02-2009, 01:38 PM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.....!!!!!!! Φ:bigsmile:;)ιλακια
WHITE.HORSE
26-03-2009, 02:55 PM
Λίλιαν Σίμου on 17-08-06, 19:49
Re: Η Αφροδίτη στους οίκους
--------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητό μας μέλος gia-pap
Αν είναι έως και πέντε μοίρες πίσω από την ακμή του 10ου οίκου, τότε ανήκει στον 10ο οίκο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Έχω διαβάσει το παραπάνω .. έχω αφροδίτη στην 25μοιρα του ζυγού οίκος 3ος δηλαδή υπολογιζω την αφροδίτη στον 4ο οικο .. ή δεν κάνω σωστή εφαρμογή του παραπανω ??!!:embarrest:embarrest ή κατι δεν κατάλαβα καλά ? το ρωτώ γιατί σε κάποια προγράμματα μου βγάζουν αφροδίτη σε 4ο οικο !
Μητσάκος
26-03-2009, 04:03 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Αν είναι έως και πέντε μοίρες πίσω από την ακμή του 10ου οίκου, τότε ανήκει στον 10ο οίκο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Έχω διαβάσει το παραπάνω .. έχω αφροδίτη στην 25μοιρα του ζυγού οίκος 3ος δηλαδή υπολογιζω την αφροδίτη στον 4ο οικο .. ή δεν κάνω σωστή εφαρμογή του παραπανω ??!!:embarrest:embarrest ή κατι δεν κατάλαβα καλά ? το ρωτώ γιατί σε κάποια προγράμματα μου βγάζουν αφροδίτη σε 4ο οικο !
1ον. Πρόγραμμα που σου βγάζει 5 μοίρες απόκλιση από ό,τι σου βγάζει το πρόγραμμα του myhoroscope, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θέλει τον ...Γερμανό του :toung:
2ον. Οριακά μπορείς να υπολογίζεις την Αφροδίτη σου ότι "πιάνει" και θέματα 4ου
Γιάννης Ριζόπουλος
28-03-2009, 01:55 PM
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή White Horse
Οι αριθμητικές διαφορές στις ακμές των οίκων είναι δεδομένες, όταν χρησιμοποιείται διαφορετικό σύστημα οικοθεσίας (πχ Placidus, Koch κλπ). Μόνον οι γωνιακές ακμές μπορεί να έχουν την ίδια τιμή. Κι εδώ είναι, που χρειάζεται ο ...έλεγχος, να διαπιστώσεις δηλαδή ποιό σύστημα οικοθεσίας ανταποκρίνεται στο δικό σου χάρτη.
demaki21
14-10-2009, 12:41 PM
Καλησπερα καποια site μου βγαζουν αφροδιτη στον 8ο οικο και αλλα στον 7ο αναλογως με την μεθοδο που ακολουθουν τι να θεωρησω σωστο?αν ειναι στον 8ο ειναι αρνητικο γιατι εχω αφροδιτη χιαστη με τον ωροσκοπο μ τοξοτης?α επισης εχω αφροδιτη στον καρκινο
Μητσάκος
14-10-2009, 02:08 PM
Καλησπερα καποια site μου βγαζουν αφροδιτη στον 8ο οικο και αλλα στον 7ο αναλογως με την μεθοδο που ακολουθουν τι να θεωρησω σωστο?αν ειναι στον 8ο ειναι αρνητικο γιατι εχω αφροδιτη χιαστη με τον ωροσκοπο μ τοξοτης?α επισης εχω αφροδιτη στον καρκινο
Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιείς διαφορετικά συστήματα οικοθεσίας και να έχεις διαφορές στους Οίκους (πράγμα λογικό και αποδεκτό) και άλλο να χρησιμοποιείς το ίδιο σύστημα οικοθεσίας και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα να σου βγάζει την Αφροδίτη σε άλλον Οίκο (εδώ υπάρχει πρόβλημα εγκυρότητας τουλάχιστον του ενός προγράμματος).
Επιπλέον, οι όψεις δημιουργούνται με βάση την απόσταση σε μοίρες μεταξύ των πλανητών και όχι με το σε ποιον Οίκο βρίσκονται οι πλανήτες. Οπότε, ή θα είναι σε χιαστί με τον ωροσκόπο σου η Αφροδίτη ή δεν θα είναι, ανεξάρτητα από τον Οίκο.
Βάλε τα στοιχεία σου στο πρόγραμμα που θα βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php), άσε την υπάρχουσα επιλογή του συστήματος οικοθεσίας placidus και δες από εκεί και πού βρίσκεται η Αφροδίτη σου και τι όψεις κάνει. :bigsmile:
LAHTARA
22-10-2009, 11:31 AM
Έχω Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 10 οικο..Πόσο καλό ή κακό είναι αυτό;Ευχαριστώ..
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-10-2009, 11:54 AM
Έχω Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 10 οικο..Πόσο καλό ή κακό είναι αυτό;Ευχαριστώ..
αγαπητο μελος:bigsmile:
κοιτα λιγο πιο πανω στο ποστ'' 22''
η αγαπητη' Μπλακ Μουν ' δεινει 3 συνδεσμους για την Αφροδιτη
διαβασε και θα καταλαβεις για την Αφροδιτη σου τι σημαινει στον 10ο
και στους διδυμους:bigsmile:
deep gia deep
26-10-2009, 03:19 PM
Γεια σας! Είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν πάτησα στο σωστό πεδίο για να στείλω κι εγώ το μήνυμά μου. Εγώ απ ότι ξέρω έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο οίκο. Ο συντροφός μου πάλι έχει Αφροδίτη στον διδύμο στον 12ο οίκο. Αλλά στην περιγραφή δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Είναι υπερευαίσθητος, συναισθηματικός πολύ εργατικός και κλειστός σαν χαρακτήρας στο ζώδιο είναι Καρκίνος και έχει πολλά του Καρκίνου. Λένε ότι αυτή που έχουν Αφροδίτη στους διδύμους είναι άπιστοι :blink: . Εδώ είστε αστρολόγοι?
Fotini Christodoulou
26-10-2009, 03:24 PM
Γεια σας! Είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν πάτησα στο σωστό πεδίο για να στείλω κι εγώ το μήνυμά μου. Εγώ απ ότι ξέρω έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο οίκο. Ο συντροφός μου πάλι έχει Αφροδίτη στον διδύμο στον 12ο οίκο. Αλλά στην περιγραφή δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Είναι υπερευαίσθητος, συναισθηματικός πολύ εργατικός και κλειστός σαν χαρακτήρας στο ζώδιο είναι Καρκίνος και έχει πολλά του Καρκίνου. Λένε ότι αυτή που έχουν Αφροδίτη στους διδύμους είναι άπιστοι :blink: . Εδώ είστε αστρολόγοι?
Αγαπητό μέλος,
αστρολόγος δεν είμαι, αλλά γνωρίζω πως είναι λανθασμένο να χαρακτηρίζουμε προσωπικότητες απο μία θέση και μόνο.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι πρόσχαρη, αεράτη, επικοινωνιακή, περίεργη ομιλιτική και όλο θέλει να συλλέγει πληροφορίες και να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Σε ανδρικό χάρτη, δείχνει επίσης ότι του αρέσουν αυτού του τύπου οι γυναίκες.
Όμως η προσωπικότητα του δεν θα φανεί απο μία θέση, αλλά απο το σύνολο του χάρτη.:bigsmile:
velvtania
26-10-2009, 03:32 PM
Εγω π.χ εχω την Αφροδίτη μου στο Ζυγο-παραδοσιακά σε κυριαρχία αρα πολύ καλή θέση- καθώς ευνοει τη συνεχή προσπάθεια για δημιουργία αρμονικών-ισορροπημένων σχέσεων με τους άλλους. Είναι τοποθετημένη στον 9ο οίκο που ευνοεί τις σχέσεις εξ' αποστάσεως.
Ο ¶ρης μου στο 12ο απο τον Τοξότη μου προσδίδει μια προδιάθεση στις κρυφές ή παράνομες σχέσεις και σε συνδυασμό με τον Ουρανό μου σε έξαρση στο Σκορπιό και στον 11ο οίκο με κάνει ανεκτική απέναντι στις free σχέσεις και στη μή απαίτηση αμοιβαίας αποκλειστικότητας μέσα σε μια ερωτική σχέση, εκτός κι αν ερωτευτώ και αρχίσω να ζηλεύω!Οπως διαπιστώνεις δεν είμαι μια τυπική Σκορπίνα...imitation είμαι...!!! :-) αλλα τη χαίρομαι αυτή τη μίξη διαφορετκών στοιχείων καθώς η επιρροή απο ζυγο ΚΑΙ Τοξότη απαλλύνει τα αρνητικά χαρακτ/κα του Σκορπιού!!!!!
ααααααααχχχχχχχ........!!!!!!! πως ταξερεις όλα αυτά τόσο ωραία??? πως θα μάθω και εγώ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-10-2009, 03:54 PM
ααααααααχχχχχχχ........!!!!!!! πως ταξερεις όλα αυτά τόσο ωραία??? πως θα μάθω και εγώ?
με διαβασμα στα αρθρα που εχουμε εδω :laugh::bigsmile:
deep gia deep
27-10-2009, 11:48 AM
Να ρωτήσω και κάτι άλλο 26/06/1980 και ώρα γέννησης 05:30 είναι καρκινος με ωροσκόπο καρκίνο ή δίδυμοι? Αλλού μου βγαίνει καρκίνος και αλλού δίδυμος στις τελευταίες μοίρες.(αν το λέω σωστα :bigsmile: ) Που θα βρώ κάθε πλανήτης σε ποιούς οίκους είναι?
Μητσάκος
27-10-2009, 11:57 AM
Να ρωτήσω και κάτι άλλο 26/06/1980 και ώρα γέννησης 05:30 είναι καρκινος με ωροσκόπο καρκίνο ή δίδυμοι? Αλλού μου βγαίνει καρκίνος και αλλού δίδυμος στις τελευταίες μοίρες.(αν το λέω σωστα :bigsmile: ) Που θα βρώ κάθε πλανήτης σε ποιούς οίκους είναι?
Από εδώ Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) :bigsmile:
evoulini0716
23-10-2010, 04:38 AM
Γειά σας,ειμαι καρκίνος και έχω ωροσκόπο και Ήρα στον σκορπίο,Σελήνη και ¶ρη στον ταύρο στον 6 οικο και Αφροδίτη,Ηλιο και Δια στον δίδυμο στον 8 οικο με 20.50 μοίρες και η Αφροδίτη μου έρχεται χιαστί με τον ωροσκόπο στις 1.76μοίρες ...τι σημαίνει αυτο?υπάρχει πιθανότητα για γάμο?είμαι τελείως άσχετη...
Μητσάκος
23-10-2010, 07:14 AM
Γειά σας,ειμαι καρκίνος και έχω ωροσκόπο και Ήρα στον σκορπίο,Σελήνη και ¶ρη στον ταύρο στον 6 οικο και Αφροδίτη,Ηλιο και Δια στον δίδυμο στον 8 οικο με 20.50 μοίρες και η Αφροδίτη μου έρχεται χιαστί με τον ωροσκόπο στις 1.76μοίρες ...τι σημαίνει αυτο?υπάρχει πιθανότητα για γάμο?είμαι τελείως άσχετη...
E, αφού η Αφροδίτη σου κάνει χιαστί με τον ωροσκόπο σου, μάλλον δύσκολα θα βρεις άτομο να ταιριάξεις :toung:
evoulini0716
25-10-2010, 02:47 AM
αυτο σημαινει δηλαδη πως δεν θα παντρευτω ποτε μου??τι σημαινει που η αφροδιτη ειναι χιαστι με τον ωροσκόπο μου???
gold soul
25-10-2010, 03:22 AM
αυτο σημαινει δηλαδη πως δεν θα παντρευτω ποτε μου??τι σημαινει που η αφροδιτη ειναι χιαστι με τον ωροσκόπο μου???
:bigsmile: Αλί και τρις αλί (!) αν από μία χιαστί έμεναν όλοι ανύπαντροι! Μην ταράζεσαι, ο Μητσάκος μάλλον ήθελε να πει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πως δεν μπορούμε να κρίνουμε από μεμονωμένες όψεις ώστε να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Όπως και αν έχει, δεν γίνεται να σου πει κάποιος, έτσι ελαφρά τη καρδία, αν θα παντρευτείς ή όχι, κρίνοντας από δυο τρεις γενέθλιες όψεις. Η διαδικασία είναι πιο σύνθετη για να εντοπίσεις τις τάσεις και χρειάζεται μελέτη της συνολικής εικόνας του χάρτη σου, κάτι που ούτως ή άλλως αντιτίθεται στους κανονισμούς του site. Όπως θα διαβάσεις κι εσύ (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9286-%F0%FE%F2-%F3%F5%E6%E7%F4%DC%EC%E5-%EA%E1%E9-%F4%DF-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%F3%F4%EF%F5%F2-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2.html), οι συζητήσεις γίνονται με σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών, και όχι την παροχή προσωπικών συμβουλών. :love:
nausika
28-10-2010, 08:50 AM
Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ! Έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στις 29 μοίρες στον 8ο οικο!!! Την 29η μοίρα την λένε και καρμική αν δεν κάνω λάθος. Επίσης η Αφροδίτη μου κάνει τετράγωνο με τον Ουρανο!
Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνουν αυτά. Ευχαριστώ πολύ!
Μητσάκος
28-10-2010, 09:20 AM
Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ! Έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στις 29 μοίρες στον 8ο οικο!!! Την 29η μοίρα την λένε και καρμική αν δεν κάνω λάθος. Επίσης η Αφροδίτη μου κάνει τετράγωνο με τον Ουρανο!
Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνουν αυτά. Ευχαριστώ πολύ!
Για τις αναιρετικές μοίρες, διάβασε αυτό:
- αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές. Απλά εκεί εξασθενεί η δυναμική του ζωδίου καθώς μπαίνει μία νέα φύση, αυτή του επομένου. Αναιρετική λέγεται κάθε 29η προς 30η λοιπόν. ΑΛΛΑ δεν είναι όλες ίδιες.
-29η των μεταβλητών έχει μία ιδιαίτερη εσωτερική σημασία και αφορά κυρίως πνευματικά ζητήματα και καταστάσεις που δύσκολα ελέγχουμε.
-29η των παρορμητικών αφορά δυσκολίες στην υγεία (ευαισθησίες) ανάλογα με τη φύση του ζωδίου
-29η των σταθερών έχει άλλοτε θετικό αστέρα επάνω (πχ Ρέγκουλους στον Λέοντα), άλλοτε δύσκολο (πχ Μπούνγκουλα στον Σκορπιό). Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν.
Για τις όψεις στο γενέθλιο, πήγαινε σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php, βάλε τα στοιχεία σου και από την επιλογή "Γενέθλιοι χάρτες" επέλεξε το "Γενέθλια δωρεάν ανάλυση".
:bigsmile:
nausika
28-10-2010, 09:28 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση κ. Μητσάκο να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!
αφροδιτη στον καρκινο στον 12ο ειναι καλο??????
koritsii
29-11-2010, 01:01 AM
Διάβασα από το μέλος cancerian (συγνώμη για τα αγγλικά) ότι η αφροδίτη στο σκορπιό σημαίνει ότι το άτομο θα πληγώνει τους συντρόφους του... θα ήθελα ευγενικά να καταθέσω τη διαφωνία μου, μιας+από προσωπική πείρα θεωρώ ότι μάλλον το ίδιο το άτομο πληγώνεται πολύ εύκολα από το άλλο του μισό, μάλιστα τις περισσότερες φορές δίχως να συντρέχει σοβαρός λόγος... Είναι σε πτώση αυτή η θέση της αφροδίτης γιατί βιώνει έντονα συναισθήματα, δεν υπάρχει απλώς χαρά-λύπη, αλλά ευτυχία-δυστυχία... θέλει δουλειά+σωστή διαχείρηση τόσο έντονο συναίσθημα
φιλικά
Σαλώμη
29-11-2010, 02:03 AM
αφροδιτη στον καρκινο στον 12ο ειναι καλο??????
Νομίζω έχει τάση για γράψιμό (λογοτεχνικό )εννοώ , όπως και μια ροπή προς τις κρυφές σχέσεις..και μερικές φορές προς την απιστία. Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος για να μην γράφονται και ανακρίβειες.
Μητσάκος
29-11-2010, 07:48 AM
Διάβασα από το μέλος cancerian (συγνώμη για τα αγγλικά) ότι η αφροδίτη στο σκορπιό σημαίνει ότι το άτομο θα πληγώνει τους συντρόφους του... θα ήθελα ευγενικά να καταθέσω τη διαφωνία μου, μιας+από προσωπική πείρα θεωρώ ότι μάλλον το ίδιο το άτομο πληγώνεται πολύ εύκολα από το άλλο του μισό, μάλιστα τις περισσότερες φορές δίχως να συντρέχει σοβαρός λόγος... Είναι σε πτώση αυτή η θέση της αφροδίτης γιατί βιώνει έντονα συναισθήματα, δεν υπάρχει απλώς χαρά-λύπη, αλλά ευτυχία-δυστυχία... θέλει δουλειά+σωστή διαχείρηση τόσο έντονο συναίσθημα
φιλικά
Μπορεί να πληγώνεται, αλλά και πληγώνει, εκτός από το ότι σκάει γάιδαρο με την κτητική της διάθεση -άσχετα αν δεν καταλαβαίνει ότι γίνεται πιεστική και χειριστική στη σχέση, επειδή για αυτήν αυτό είναι το ...φυσιολογικό. Χαρακτηριστικό της είναι το έντονο πάθος και τα έντονα πάθη δεν είναι καλά.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
Νομίζω έχει τάση για γράψιμό (λογοτεχνικό )εννοώ , όπως και μια ροπή προς τις κρυφές σχέσεις..και μερικές φορές προς την απιστία. Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος για να μην γράφονται και ανακρίβειες.
Γενικά η Αφροδίτη στον 12 είναι κάπως κλειστή, συνεσταλμένη, δεν εκδηλώνει ανοικτά τα συναισθήματά της, για αυτό και δεν είναι εύκολα διακριτή η ευαισθησία της. Κατά βάση όμως είναι αρκετά δοτική, γενναιόδωρη, εφόσον αισθανθεί και την ασφάλεια που χρειάζεται. Η ροπή στις μυστικές σχέσεις (και όχι απαραίτητα στις παράνομες, όντως υπάρχει,. Για γράψιμο δεν ξέρω, αλλά μια τάση καλλιτεχνική (λόγω της ιχθυακής φύσης του Οίκου) υπάρχει.
Το τι πραγματικά όμως βγάζει, εξαρτάται και από τις όψεις που κάνει και γενικότερα το σύνολο του ωροσκοπίου, καθώς διαφορετικά θα εκφραστεί αν τριγωνίζει π.χ. τον Κρόνο και ένας θεός ξέρει τι θα κάνει αν τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, πράγμα που ισχύει και για το παραπάνω ποστ :bigsmile:
koritsii
29-11-2010, 11:54 AM
Πολύ αναλυτικό το λινκ κύριε Μητσάκο και ευχαριστώ... Να σημειώσω μόνο ότι είναι λιγάκι φυσιολογικό κάποιος που πληγώνεται, αντίστοιχα να πληγώνει, αν δεν την πειράξεις την αφρ.στο σκορπιό δε σε πειράζει (εκτός+αν συντρέχουν άλλες όψεις)... Μάλλον το σχόλιό σας "σκάει γάιδαρο" αναφέρεται όταν ο/η σύντροφος δεν έχει την κτητικότητα καν στο λεξιλόγιό του, για παράδειγμα αν ο/η σύντροφος είναι ταύρος δεν νομίζω να πολυχαλαστεί κιόλας... Καλά είναι τα έντονα πάθη για να ξυπνάμε+λίγο να ταρακουνιόμαστε, αλλά φυσικά χρειάζεται σύνεση+λογική για να κρατήσει μια σχέση. Κάτι που δεν περίμενα να δω στην ερμηνεία, ήταν η φράση "καταλήγει να κάνει σχέσεις χωρίς συναίσθημα". Πέφτω από τα σύννεφα, γιατί νόμιζα ότι γι'αυτήν το συναίσθημα είναι το α και το ω. Όσο ζω μαθαίνω...
φιλικά
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...εχω κ σεληνη καρκινο στον 12ο επομενως ισχυουν τα περισσοτερα απο τα παραπανω-)
melenia83
30-07-2011, 07:57 PM
.Η αφροδιτη στον 2ο οικο (παρθενος) κανει τετραγωνο με ουρανο 5ο οικο (τοξοτη).Αυτο τι δειχνει ταση για ξαφνικους χωρισμους και μεγαλα προβληματα στα οικονομικα?
SAGIVI
30-07-2011, 08:29 PM
Ο σχηματισμος και η θεση των πλανητων, δειχνει ξαφνικα περιστατικα και στα δυο ζητηματα που αναφερεις, οχι ομως μονιμες καταστασεις, δεδομενου οτι οι πλανητες ειναι σε μεταβλητα ζωδια. Θελει προσοχη σε ψυχοσωμτικα προβληματα, που μπορει να δημιουργηθουν εξ αιτιας αυτων των θεματων και κατα την γνωμη μου προσοχη στον τζογο και σε οτι εχει σχεση με ξενους και εξωτερικο.