peggy
01-01-2005, 05:27 PM
kAlhspera και καλη χρονια.ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΓΚΥ ΚΑΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑ 29 7 1986.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ???????????????? :helpsmili
Λίλιαν Σίμου
02-01-2005, 02:35 AM
Αγαπητή φίλη
Σας παρακαλώ να γράφετε με μικρά γράμματα κι ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί υπάρχει πρόβλημα με τα κεφαλαία.
Τα στοιχεία που μου παραθέτετε είναι ελλιπή, χρειάζομαι την ώρα και τον τόπο γέννησης. Αν μπορείτε, μου τα συμπληρώνετε. Από μία πρώτη ανάγνωση του χάρτη όμως, θα έλεγα πως φέτος υπάρχει η περίπτωση μίας ξαφνικής εμφάνισης ενός ενδιαφερομένου στη ζωή σας, αλλά χωρίς πολλές προοπτικές για σταθερότητα. Αντίθετα, από τα 20 ως το 22, υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σας.
Εφ΄όσον μας γράψετε τα στοιχεία σας, θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα ή θα είχατε τη δυνατότητα να πάρετε μία από τις αναλύσεις μας, οι οποίες είναι αρκετές σελίδες και περιέχουν πολλές πληροφορίες. Αν το τελευταίο σας ενδιαφέρει, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
πολλές ευχές για τη νέα χρονιά :sorcerer:
Λίλιαν Σίμου