PDA

View Full Version : Αγένεια

Αργοναύτης
03-03-2007, 05:28 PM
Ποιό θα λέγατε ότι είναι το ζώδιο της αγένειας ; Συμφωνείτε ότι τα ζώδια της φωτιάς λογικά έχουν περισσότερη προδιάθεση να φέρονται απότομα και χωρίς τρόπους ; Τι νομίζετε ; Δεν είναι πολύ αγενείς μερικοί τύποι Τοξοτών, ειδικά αυτοί που έχουν Ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο ; Αν και μόνο από το ζώδιο ή τον Ωροσκόπο μπορεί να μην είμαστε σε θέση να δούμε τα πάντα, λογικά όσοι εξωτερικεύονται με θράσος πολλές φορές πάνε στο άλλο άκρο, της απερισκεψίας και της αναίδειας, γιατί δεν νοιάζονται τι θα πουν, πως θα το πουν και πότε θα το πουν. Ο Κάρτερ γράφει ότι ο 'Αρης κυριαρχεί σε Ωροσκόπια αγενών ατόμων.Φυσικά αυτοί συνήθως είναι και εριστικοί αφού έχουν τον πολεμοχαρή 'Αρη κυρίαρχο. 'Οσο για τον Ωροσκόπο στον Τοξότη που λέγονται και γράφονται πολλά, υπάρχουν βέβαια πάρα πολλοί τύποι. Η πριγκίπισα Νταιάνα π.χ. είχε τον 'Ηλιο στον Καρκίνο και τον Ωροσκόπο στον Τοξότη, και γ'αυτό αυτή όλη η συστολή του αξιαγάπητου Καρκίνου την έκανε πολύ πιο μετρημένη και γλυκιά, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν έχουμε να κάνουμε με έναν Κριό με Ωροσκόπο Τοξότη που να τυχαίνει και να'χει επιπλέον κανένα τετράγωνο Ερμή/Δία ή Ερμή/'Αρη ή και καμμιά Σελήνη σε ένα ''ακατέργαστο'' ζώδιο, πχ στον Κριό. Τι άποψη έχετε γενικά για αστρολογικές ενδείξεις αγένειας σε Ωροσκόπια ;

FIGHTER
04-03-2007, 02:20 PM
Δεν είμαι αυθεντία σε θέματα αστρολογίας, αλλά συμφωνώ ότι οι Τοξότες γίνονται αγενείς πολλές φορές εκ πείρας, όπως και οι Λέοντες! Δεν ξέρω αν έχουν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, αλλά γνωρίζω αρκετούς αθυρόστομους Ταύρους...:unsure:
Πάντως όλοι παρεκτρεπόμαστε αρκετά συχνά πια και δεν καταλαβαίνουμε ότι τα λόγια μας προσβάλλουν τους άλλους...:sad: :worried:

Alien1
04-03-2007, 03:05 PM
Eμεις οι Σκορπιοι χαρακτηριζομαστε ως ωμοι (οσο τουλαχιστον σχεση εχει η ωμοτητα με την αγενεια)

Αν και δεν ειμαστε απο τα ζωδια που μιλαμε πολυ οταν ανοιξουμε το στομα μας λεμε διαφορα...

ειναι και ενας λογος πιστευω που μας φωναζουν μερικοι ως "οι κακοι" του ζωδιακου

Αργοναύτης
04-03-2007, 03:49 PM
Δεν είμαι αυθεντία σε θέματα αστρολογίας, αλλά συμφωνώ ότι οι Τοξότες γίνονται αγενείς πολλές φορές εκ πείρας, όπως και οι Λέοντες! Δεν ξέρω αν έχουν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, αλλά γνωρίζω αρκετούς αθυρόστομους Ταύρους...:unsure:
Πάντως όλοι παρεκτρεπόμαστε αρκετά συχνά πια και δεν καταλαβαίνουμε ότι τα λόγια μας προσβάλλουν τους άλλους...:sad: :worried:

Oι Λέοντες είναι συνήθως ιππότες όμως. 'Αλλο ότι ανάβουν και ''τα παίρνουν'' εύκολα, κι αν το προσέξεις, αυτό γίνεται κυρίως όταν τους θίξεις το αίσθημα τιμής που έχουν ή τις αξίες τους. Ενώ μερικοί άλλοι τύποι είναι η προσωποποίηση της αγένειας. 'Οσο πιο ακατέργαστος και ωμός είναι κανείς, τόσο αγενής. 'Ατομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, που κυρίως με αυτά έτυχε να είχα μακρόχρονο πάρε δώσε, δεν τα θεωρώ ακατέργαστα και ωμά (κατά κανόνα), κάθε άλλο. Για την αθυροστομία ψάξε τον Ερμή. Κύριοι
είναι συνήθως κι αυτοί που έχουν Ωροσκόπο Αιγόκερω. Νοιώθεις από την πρώτη επαφή ότι πρέπει να τους σεβαστείς, ίσως επειδή είναι πολύ σοβαροί
και σε σέβονται κι οι ίδιοι. Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης
ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.

Αργοναύτης
04-03-2007, 03:54 PM
Eμεις οι Σκορπιοι χαρακτηριζομαστε ως ωμοι (οσο τουλαχιστον σχεση εχει η ωμοτητα με την αγενεια)

Αν και δεν ειμαστε απο τα ζωδια που μιλαμε πολυ οταν ανοιξουμε το στομα μας λεμε διαφορα...

ειναι και ενας λογος πιστευω που μας φωναζουν μερικοι ως "οι κακοι" του ζωδιακου

Καθόλου κακοί, τουλάχιστον για μένα. Ο Ερμής στο Σκορπιό καμμιά φορά μπορεί να πληγώνει με καυστικότητα όπως και αυτοί που έχουν Ερμή στην Παρθένο, αλλά αυτοί οι δυο τύποι δεν έχουν αυτό που λέμε άμεση ωμή έκφραση του λόγου νομίζω.Καυστικό λόγο έχουν. Αρκετοί σατυρικοί συγγραφείς ή σκιτσογράφοι ή
πολύ δυνατοί δημοσιογράφοι έχουν Ερμή στο Σκορπιό ή στην Παρθένο.

Maroulita
04-03-2007, 04:27 PM
Το θέμα σου Jimy, με έβαλε σε μονοπάτια αυτοκριτικής, μπορώ να πω! Τοξότης γαρ... (σώζομαι βέβαια από λοιπούς παράγοντες!)

Πρώτα απ'όλα, αν δούμε το θέμα καθαρά από την πλευρά των στοιχείων και των ποιοτήτων, τα ζώδια της φωτιάς σίγουρα έχουν τα πρωτεία, καθώς τους χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και το θάρρος της άποψής τους. Βέβαια εδώ μέχρι ενός ορίου, πιστεύω πως αυτά είναι θεμιτά. Η αγένεια όμως έχει να κάνει και με την έλλειψη αυτοπειθαρχίας και διακριτικότητας και τη βιασύνη. Αλλά και τα παρορμητικά ζώδια, κυρίως δε ο Κριός, έχουν τέτοια στοιχεία (βιασύνη, ανυπομονησία).

Ένας ¶ρης στον Κριό βγάζει επίσης τέτοια στοιχεία: δρα βιαστικά, είναι ανταγωνιστικός, ανυπόμονος. Αλλά και ένας ¶ρης στον Τοξότη είναι τολμηρός, υπερβολικός, ίσως και αδιάκριτος.

Όντως, το τετράγωνο Ερμή-¶ρη θα μπορούσε να είναι μία ένδειξη, ίσως και η αντίθεσή τους, που δηλώνει ένα άτομο που έχει την τάση να φιλονικεί, να κριτικάρει τους πάντες, να εμμένει στις απόψεις του και να φέρει συνεχώς αντιρρήσεις (κάτι σα να λέμε πνεύμα αντιλογίας).

gia_pep
04-03-2007, 04:37 PM
Kριοί, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι.

Marina 7771
04-03-2007, 04:50 PM
Ωραίο θέμα Jimy:cheesy:
Πιστεύω, χωρίς καθόλου να είμαι ειδική, ότι ο Ερμής είναι αυτός που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ευγένεια και την αγένεια.
Συμφωνώ για τους Λέοντες, έχουν αρχοντιά και συνήθως δεν είναι αγενείς. Καμμιά φορά το χιούμορ τους μπορεί να θεωρηθεί καυστικό, αλλά αυτό δεν είναι αγένεια.
Πάντως από το ηλιακό ζώδιο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Έχω π.χ. γνωρίσει Ζυγούς παντελώς αγενείς και Τοξότες ευγενέστατους.
:bigsmile:

dora27
04-03-2007, 05:42 PM
Ωραίο θέμα Jimy:cheesy:
Πιστεύω, χωρίς καθόλου να είμαι ειδική, ότι ο Ερμής είναι αυτός που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ευγένεια και την αγένεια.
Συμφωνώ για τους Λέοντες, έχουν αρχοντιά και συνήθως δεν είναι αγενείς. Καμμιά φορά το χιούμορ τους μπορεί να θεωρηθεί καυστικό, αλλά αυτό δεν είναι αγένεια.
Πάντως από το ηλιακό ζώδιο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Έχω π.χ. γνωρίσει Ζυγούς παντελώς αγενείς και Τοξότες ευγενέστατους.

Θα ελεγα πως η αγενεια ειναι θεμα... αντιληψης.. Δηλαδη υπάρχουν ανθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι αγενεις.. Τωρα πως τυχαινει να ειναι Κριοι, ή Τοξότες, ή Σκορπιοι... ειναι μάλλον τυχαίο??:wacko:

ioni
04-03-2007, 07:03 PM
σαν τοξότης
ειστε άδικοι επιδή δεν λέμε ή κάνουμε πράγματα που θέλετε μας θεωρίτε αγενεις αρέσει σε πολλούς να ακούνε ότι τους αρέσει και όχι την αλήθεια η αλήθεια πονάει ακόμα και σε έμάς αλλά προτιμώ την αλήθεια από το ψέμμα και ας πονάει έτσι ξέρω με τη έχω να κάνω
έχω φάει δούλεμα από παρθένο και καρκίνο αγριο μάλιστα,εχω φίλους σκορπιο και αιγόκερο που έστω είναι ειλικρινής λιοντάρι το ίδιο
έχουμε ελατώματα μα έχουμε και την ικονότιτα να ζητάμε και συγνώμη να μην κρατάμε κακία για ότι μας κάνουν και δεν μασάμε τα λόγια μας ότι είναι το λέμε μπροστά και όχι από πίσω

Δ.Μέλλος
04-03-2007, 07:48 PM
Ως Τοξότης πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι πράγματα που εγώ θεωρώ αστεία, σκωπτικά, ή γενικότερα αστεϊσμούς, από άλλους θεωρούνται έως και προσβλητικά. :notrust:
Καταλαβαίνω ότι δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο την αίσθηση του χιούμορ που έχω, φαίνομαι και αρκετά σοβαρός ενίοτε, οπότε είναι εύκολο να παρεξηγηθώ.
Με λυπεί το γεγονός αλλά έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου και εγώ τουλάχιστον με ανέχομαι. Μια καλή λύση για τους άλλους θα ήταν το ξυδάκι, ή η προσπάθεια να με κατανοήσουν.
Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν "προσέβαλα" κάποιον συνειδητά (από ό,τι θυμάμαι τουλάχιστον, γιατί έχω και κάπως "επιλεκτική" μνήμη :laugh: )

ΥΓ Έχω ¶ρη στον Αιγόκερω

altamira
04-03-2007, 07:59 PM
Δεν είναι θέμα αδικίας και κατηγορίας ioni! Δεν είναι να το παίρνετε προσωπικά!

Απλά θίγεται μία γενική τάση που κυρίως χαρακτηρίζει τους Τοξότες.
Και από προσωπική εμπειριά πάντως, γνωρίζω πολλούς Τοξότες που ξεφεύγουν πολλές φορές από τους κανόνες της κοσμιότητας. Συμβαίνουν και αυτά. Αλλά ξέρω και παραδείγματα Τοξοτών, με αρκετό αέρινο στοιχείο στο ωροσκόπιό τους (πλανήτες στο Ζυγό) που είναι αρκετά διακριτικοί, με τακτ και διπλωματικοί. Και απ' ό,τι παρατηρώ, απλά μπορούν να ελέγχουν τον αυθορμητισμό τους σε άτομα που δεν γνωρίζουν και τόσο καλά.

Τέτοιου είδους θέματα έχουν συγκεκριμένες ενδείξεις μέσα σε ενα ωροσκόπιο, δεν είναι μόνο το ηλιακό ζώδιο ή ο ωροσκόπος. Π.χ. γνωρίζω Δίδυμο με Ερμή στον Ταύρο και σε αντίθεση με τον ¶ρη στον Σκορπιό που δεν κολλάει πουθενά και σε κανέναν. Βέβαια αυτό δεν προκαλεί και τοσο καλή εντύπωση... :notrust:

Alien1
04-03-2007, 08:22 PM
Ως Τοξότης πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι πράγματα που εγώ θεωρώ αστεία, σκωπτικά, ή γενικότερα αστεϊσμούς, από άλλους θεωρούνται έως και προσβλητικά. :notrust:

Μια καλή λύση για τους άλλους θα ήταν το ξυδάκι, ή η προσπάθεια να με κατανοήσουν.

Δεν θα επρεπε να παρεξηγησε τοσο ευκολα αλλα και ουτε να ριχνεις ολο το φταιξιμο στους αλλους επειδη δεν σε θεωρουν αστειο

Δεν ειναι υποχρεωμενοι να καθησουν να σε κατανοησουν αλλα ουτε να παρουν το ξυδακι οπως γραφεις επειδη δεν βλεπουν τιποτα το αστειο σε οτι λες και γραφεις

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και ουτε ολοι εχουμε τα ιδια γουστα

Δεξου τα πραγματα οπως ειναι αντι να ριχνεις το φταιξιμο στους αλλους και να το παιρνεις εγωιστικα ;)

*Astropeleki*
04-03-2007, 08:29 PM
Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.

Γι ' αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την αφεντιά μου! :bigsmile: :bigsmile:

Τώρα, προσωπικά, δεν έχω συνατήσει και πολλά αγενή άτομα στη ζωή μου. Και τους λίγους που ξέρω, δεν θα το χαρακτήριζα τόσο αγένεια όσο θράσσος. Δυστυχώς κάποια άτομα που γνωρίζω και είναι αυτού του τύπου, με πολύ θράσσος, δεν ξέρω στοιχεία για να δω τον χάρτη τους. Αν και νομίζω πως κάτι έντονο σε Δυδιμίσιο πρέπει να το έχουν...Ίσως Ήλιο στους Δυδίμους και Ερμή στους Διδύμους ή στον Σκορπιό.:idea:

Alien1
04-03-2007, 08:31 PM
σαν τοξότης
ειστε άδικοι επιδή δεν λέμε ή κάνουμε πράγματα που θέλετε μας θεωρίτε αγενεις.....

Ελα βρε συ ioni
Ακουσες και κατι <<κακο>> για το ζωδιο σας και αμεσως παρεξηγηθηκατε

Εμεις οι Σκορπιοι που εχουμε φαει το θαψιμο της αρκουδας απο αρχαιοτατων χρονων (ζηλιαρηδες, απιστοι, συντηρητικουρες, τσιγγουνηδες, κολλημενοι κλπ κλπ κλπ κλπ) τι θα επρεπε τωρα να κανουμε δηλαδη ?? :toung:

*Astropeleki*
04-03-2007, 08:45 PM
Εδώ ταιριάζει το "αγάπα τον άλλον με τα ελαττώματά του"!
Ναι βρε ioni μου, μην το παίρνεις προσωπικά.

Πάντως νομίζω πως τα παρορμητικά ζώδια ίσως να είναι λιγο περισσότερο αγενή λόγω της αυθόρμητης φύσης τους.

Λίλιαν Σίμου
04-03-2007, 08:49 PM
Αγαπητοί φίλοι

Έχουν παρατεθεί ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως ένα ζώδιο είναι μία περιοχή στον χάρτη που ενεργοποιείται από πλανήτες, όψεις και οίκους. Κάθε ζωδιακή περιοχή περιέχει για όλα τα σημεία του χάρτη θετικά και αρνητικά εξ ίσου μοιρασμένα. Είναι λίγο υπερβολικό να χαρακτηρίζουμε με ταμπέλες ένα ζώδιο, αφού μπορεί να έχει τα κάλλιστα και τα χείριστα χαρακτηριστικά.

Στην ψυχή έγκειται πόσο θα παλέψει. Ζώδια που θεωρούνται κατ' εξοχήν ευαίσθητα, έχουν προβάλλει εγκληματικές προσωπικότητες και ζώδια που δεν χαρακτηρίζονται τρυφερά, έχουν προβάλλει υπέροχους ανθρώπους. Οι γενικότητα δεν αγκαλιάζει την προσωπικότητα, που συντίθεται από πολλά και κυρίως αναπτύσσεται από πολλούς παράγοντες.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

friary
04-03-2007, 08:57 PM
Η γνώμη μου είναι πως η αγένεια δεν έχει τόσο να κάνει με το ζώδιο, αλλά με βιώματα και συμπλέγματα που έχει ο καθένας απο εμάς.
Προσωπικά όταν βλέπω άτομα που είναι ιδιαίτερα αγενή και επιθετικά λεκτικά, είμαι σίγουρη πως πίσω κρύβεται ένας βαθιά πληγωμένος άνθρωπος, που με την αγένεια ή την δεικτική συμπεριφορά, προσπαθεί να αμυνθεί μπας και "προλάβει" το κακό. Φυσικά το "κακό" ήδη είναι βαθιά φωλιαμένο μέσα του και είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί.
Τέτοια άτομα θέλουν πολύ αγάπη, κατανόηση και ευγένεια, πράγματα που πιθανότατα δεν τα έχουν δεχτεί τα ίδια κατά την παιδική τους ηλικία, ή τα έχουν δεχτεί με λάθος τρόπο.
Πάντως για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω. Οσους έχω γνωρίσει είναι ευγενέστατοι. Τώρα μιας και αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα με του Τοξότες με Αρη στον Αιγόκερω, έχω γνωρίσει 2. Ο ένας είναι αγενέστατος, του άλλου στάζει μέλι το στόμα του.... :wacko:

midheavens
04-03-2007, 09:05 PM
Jimy, δεν είχα προσέξει το θέμα που έθιξες μέχρι που διάβασα το άρθρο σου.
Πιστέυω ότι έχεις δίκιο! Κάθησα και μέτρησα όλους τους ανθρώπους που τους θεωρώ αγενείς (αν και κάποιοι δεν το έκαναν επίτηδες) και είδα ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι τοξότες! Αυτοί οι άνθρωποι με βγάζουν από τα ρούχα μου με την αγένεια τους και την άσχημη κριτική τους!:mad:
Με κάποιους από αυτούς βρισκόμουν στον ίδιο εργασιακό χώρο και τους είχα και προϊστάμενούς μου. Ευτυχώς δεν συνεργάζομαι με αυτούς πια. Μου έσπαγαν τα νέυρα και πολλές φορές στενωχωριόμουν εξαιτίας τους.
Κατά βάθος όμως δεν είναι κακοί άνθρωποι. Αυτό οφείλω να το παραδεκτώ. Απλά είναι αγενείς...:love:

gia_pep
04-03-2007, 11:08 PM
Κiaaaaaaaa!!! Έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους!χαχαχαχα! Όμως είμαι ευγενέστατη...(κ καλά) :embarrest :love: :sick: :laugh:

*Astropeleki*
04-03-2007, 11:28 PM
Κiaaaaaaaa!!! Έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους!χαχαχαχα! Όμως είμαι ευγενέστατη...(κ καλά) :embarrest :love: :sick: :laugh:

Εσύ εξαιρείσαι....:toung:

Εννοούσα ξεχωριστά το καθένα :embarrest
Αν και ο Ερμής στον Σκορππιό μου κάνει περισσότερο έντονος στον λόγο...είναι χύμα που λέμε :huh:

gia_pep
04-03-2007, 11:36 PM
kia μου πλακίτσα έκανα.:love: Ομολογώ όμως ότι με Σελήνη στο Σκορπιό γίνομαι προσβλητικά ειλικρινής και θίγω άθελά μου τον κόσμο...Αλλά αφού ρωτάνε, δε φταίω εγώ! (κι ο καθένας με τέτοιες πλανητικές θέσεις) χοχοχο! :wink2:

ioni
04-03-2007, 11:43 PM
ίσως επιδή έχω σελήνη,άρη στο ζυγό,αφροδίτη στον τοξότη,ωροσκόπο υδροχόο
και ερμή στον αγαπημένο μου σκορπιο δεν μου αρέσει η αγένια
αλλά μερικες φορές μου βγένει εντονα ο σκορπιος δεν μου αρέσει το ψέμμα ότι έχει να πει ο άλλος να το πει στα ίσια 'οπως το λέω και εγώ
και alien1 δεν παρεξηγούμε απλά πιστεύω ότι σε όλα τα ζ'ωδια υπάρχουν καλοί και κακοί αναλλωγα τις όψεις και τους πλανήτες

Dell Piero
04-03-2007, 11:52 PM
kia μου πλακίτσα έκανα.:love: Ομολογώ όμως ότι με Σελήνη στο Σκορπιό γίνομαι προσβλητικά ειλικρινής και θίγω άθελά μου τον κόσμο...Αλλά αφού ρωτάνε, δε φταίω εγώ! (κι ο καθένας με τέτοιες πλανητικές θέσεις) χοχοχο! :wink2:

Να ζητήσεις δημοσίως συγχώρεση!

gia_pep
05-03-2007, 04:22 AM
Λοιπόν θα'ναι η πρώτη φορά που δε θα βγάλω κάτι off topic! :laugh: To post μιλάει για την αγένεια έτσι? Ε λοιπόν είμαι αγενής και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ζητήσω δημοσίως συγνώμη! :toung: :toung: :w00t:Και μην ξεχνάτε παιδιά όλοι οι αγενείς: AΝΤΙΔΡΩ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ! χεχεχε!:pleasantry:

Fotini Christodoulou
05-03-2007, 09:52 AM
Νομίζω ότι ηλιακό ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα με άρη σε Αιγόκερο ή Παρθένο και σε σκληρή όψη με σελήνη μπορεί να δώσει κάποιον αρκετά αγενή ανθρωπο ή απλά εναν εύστοχο σχολιαστή/κριτή:cheesy: .
Επίσης ο Ερμής σε ζώδιο του νερού(που δίνει μια σχετική ευθιξία)σε συνδυασμό σκληρής όψης με ¶ρη και παρορμητικά στοιχεία στο ωροσκόπιο επίσης το ίδιο.

magikadespell
05-03-2007, 12:10 PM
Η δική μου γνώμη είναι πως τα ζώδια της φωτιάς δεν είναι αγενή και δεν έχουν καθόλου θράσος. Είναι μεγαλοπρεπώς ευγενικοί όταν χρειάζεται και έχουν το θάρρος να σου πουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
Το ότι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να τα ακούν δεν καθιστά αυτόν που τα λέει αγενή! Εντωμεταξύ, το θάρρος με το θράσος σήμερα εύκολα μπερδεύεται αλλά έχει τεράστια διαφορά στην ουσία.

Πολύ θράσος και ελάχιστο θάρρος όπου απαιτείται, έχουν για μένα συχνά τα ζώδια του αέρα και αυτοί που κατ' εξοχήν μπερδεύουν το θράσος με το θάρρος είναι τα ζώδια του νερού.

mpiskoto
05-03-2007, 05:58 PM
χμμ..Φανταστείτε τον συνδυασμό Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη..ώρες ώρες το στοματάκι μου μπορεί να είναι ...ας μην πω καλύτερα...

αν και προσωπικά έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερο θάρρος να πω οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει τον άλλον..

FIGHTER
06-03-2007, 12:49 AM
χμμ..Φανταστείτε τον συνδυασμό Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη..ώρες ώρες το στοματάκι μου μπορεί να είναι ...ας μην πω καλύτερα...

αν και προσωπικά έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερο θάρρος να πω οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει τον άλλον..

mpiskoto δεν ξέρω αν έχεις ωροσκόπο στον Τοξότη, αλλά ξέρω πολύ καλά ένα άτομο Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη και σε πληροφορώ ότι είναι ευγενέστατος και καθόλου αγενής, ίσως επειδή δεν έχει το θράσος να σου πει κάτι κατάμουτρα. Δρα ύπουλα...:mad:

FIGHTER
06-03-2007, 12:53 AM
Oι Λέοντες είναι συνήθως ιππότες όμως. 'Αλλο ότι ανάβουν και ''τα παίρνουν'' εύκολα, κι αν το προσέξεις, αυτό γίνεται κυρίως όταν τους θίξεις το αίσθημα τιμής που έχουν ή τις αξίες τους. Ενώ μερικοί άλλοι τύποι είναι η προσωποποίηση της αγένειας. 'Οσο πιο ακατέργαστος και ωμός είναι κανείς, τόσο αγενής. 'Ατομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, που κυρίως με αυτά έτυχε να είχα μακρόχρονο πάρε δώσε, δεν τα θεωρώ ακατέργαστα και ωμά (κατά κανόνα), κάθε άλλο. Για την αθυροστομία ψάξε τον Ερμή. Κύριοι
είναι συνήθως κι αυτοί που έχουν Ωροσκόπο Αιγόκερω. Νοιώθεις από την πρώτη επαφή ότι πρέπει να τους σεβαστείς, ίσως επειδή είναι πολύ σοβαροί
και σε σέβονται κι οι ίδιοι. Νομίζω ότι όλοι οι Αστρολόγοι συμφωνούν επίσης
ότι τα αέρινα ζώδια είναι τα πιο ευγενικά.

Αν δεν είναι αγενείς οι Λέοντες, τότε μάλλον έπεσα στις εξαιρέσεις ή είχαν πολλούς πλανήτες στον Τοξότη:toung: ! Πάντως δεν τους έθιξα ποτέ το αίσθημα τιμής (ίσως μια φορά μόνο σε έναν:embarrest ) και δεν κατάλαβα γιατί αντιδρούσαν έτσι. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα αέρινα ζώδια είναι πολύ ευγενικά συνήθως...:bigsmile:

mpiskoto
06-03-2007, 01:34 AM
mpiskoto δεν ξέρω αν έχεις ωροσκόπο στον Τοξότη, αλλά ξέρω πολύ καλά ένα άτομο Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη και σε πληροφορώ ότι είναι ευγενέστατος και καθόλου αγενής, ίσως επειδή δεν έχει το θράσος να σου πει κάτι κατάμουτρα. Δρα ύπουλα...:mad:

χχμμ...από όσο ξέρω έχω ωροσκόπο τοξότη και για αυτό το ύπουλα δεν ξέρω να σου απαντήσω..απλά με άτομα που θεωρώ δικά μου και πολύ κοντά μου ναι θα πω αυτό που σκέφτομαι και ίσως να είμαι λιγάκι αγενής και γαιδούρα...:bigsmile: :bigsmile:

stabie
06-03-2007, 10:01 AM

μια από τα ίδια!!!!

και όσον αφορά τα αγενή ζώδια: ταύροι, τοξότες
οι σκορπιοι, οι λέοντες και οι κριοι ίσως γίνονται απότομοι όταν νευριάζουν αλλά όχι δεν είναι αγενείς...

mpiskoto
06-03-2007, 07:00 PM
μια από τα ίδια!!!!

και όσον αφορά τα αγενή ζώδια: ταύροι, τοξότες
οι σκορπιοι, οι λέοντες και οι κριοι ίσως γίνονται απότομοι όταν νευριάζουν αλλά όχι δεν είναι αγενείς...

γιατί αγενή ζώδια οι ταύροι και οι τοξότες?!? όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι ταύρος με ωροσκόπο τοξότη και γεννημένη στην αλλαγή με τον κριό...

SKYLOROCK
06-03-2007, 08:56 PM
Σύμφωνα με όσα διαβάζω θα έπρεπε να είμαι η προσωποποίηση της αγένειας μιας και είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό...:wacko:
Λέτε να μην έχω καταλάβει κάτι...;;;:laugh:

Toksotaki
06-03-2007, 10:32 PM
Οταν ειμαστε ευτιχισμενοι τιποτα δεν μπορει να μασ κλονισει αλλα οταν ειμαστε στισ κακιεσ μασ λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε . . .

mpiskoto
06-03-2007, 10:51 PM
Σύμφωνα με όσα διαβάζω θα έπρεπε να είμαι η προσωποποίηση της αγένειας μιας και είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό...:wacko:
Λέτε να μην έχω καταλάβει κάτι...;;;:laugh:

κ εγώ με όσα διαβάζω κάπου στην ίδια τύχη με σένα είμαι όντας Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη..

Οταν ειμαστε ευτιχισμενοι τιποτα δεν μπορει να μασ κλονισει αλλα οταν ειμαστε στισ κακιεσ μασ λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε . . .

χμμ..ή λέμε πράγματα που θέλουμε να πούμε και απλά όταν είμαστε στις κακές μας βρίσκουμε αφορμή και έχουμε και δικαιολογία...

ζουζούνα1977
07-03-2007, 10:18 AM
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!
Stabie!!!!Kia!!!!!!!!!!!Και εγώ έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους! θεωρώ ότι είμαι υπέρ του δέοντος ευγενική... (αν δεν "παινέψεις" το σπίτι σου,χιχι)

Τώρα για το πιο αγενές?μμμμ....δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο.
Όμως μπορώ να πω πως οι: Kριοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι είναι "κάπως".(κατά τη δική μου άποψη και αυτούς που γνωρίζω,ο.κ?) Για αποφυγή παρεξηγήσεων.:toung:

migia
07-03-2007, 10:30 AM
γνωρίζω ένα άτομο το οποίο είναι Τοξότης και το θέμα είναι ότι είναι απότομη και μάλλον για αυτό πολλοί που δεν την ξέρουν την χαρακτηρίζουν ως αγενή.εγώ που την γνωρίζω την θεωρώ απλά απότομη.
Επιπλέον εγώ είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη και δε θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου αγενή..και όπως λέει η ζουζούνα1977 "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει"!!:bigsmile:

ζουζούνα1977
07-03-2007, 10:38 AM
Γι΄αυτό καλή μου migia είπα "κάπως" και όχι αγένεια.
Γιατί το να είναι απότομο κάποιο άτομο σημαίνει και αγένεια? Τί να πω? :wacko:

migia
07-03-2007, 10:41 AM
ανέφερα πως βρίσκουν κάποιοι άνθρωποι το συγκεκριμένο άτομο αγενή...σκέψου αν κάποιος που δε γνωρίζεις έχει απότομη συμπεριφορά απέναντι σου..πως θα τον θεωρήσεις;"κάπως" απότομο ή απλά αγενή;

ζουζούνα1977
07-03-2007, 10:43 AM
Ε, ναι έτσι αλλάζουν οι "χαρακτηρισμοί"...;)

omo
07-03-2007, 11:15 AM
Σαν Ταύρος έχω να πω ότι όντως γινόμαστε αγενής όταν όμως μας πατάνε τον κάλο!! Δηλαδή όταν μας θίγουν, όταν μας αμφισβητούν, μας φέρονται άσχημα κ.λ.π., κ.λ.π.

kiaRRa
07-03-2007, 11:58 AM
Όμως μπορώ να πω πως οι: Kριοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι είναι "κάπως".(κατά τη δική μου άποψη και αυτούς που γνωρίζω,ο.κ?) Για αποφυγή παρεξηγήσεων.:toung:

Και εγώ εδώ φέρω ένσταση. Ο σκορπιός δεν είναι ούτε αγενής ούτε κάπως. Απλά σε άτομα που αγαπά μιλά έξω από τα δόντια προκειμένου να τους επίσημάνει κάποιο λάθος τους.
Όσο για τον αιγόκερω χωρις να παινευω την "ομάδα" μου δεν ειμαστε αγενείς από τη στιγμη που επιδιώκουμε ξεκάθαρες καταστάσεις, αλλά ούτε "κάπως" καθώς μάλλον εκλαμβάνετε με λάθος τρόπο τη σοβαρότητα μας.

Και τώρα για να βλογήσουμε τα γένια μας---ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΓΕΝΗΣ? Όχι, πείτε μου!:cry: :cry: :cry:

ζουζούνα1977
07-03-2007, 12:50 PM
χιχιχιχιχιχι......

FIGHTER
07-03-2007, 04:37 PM
χχμμ...από όσο ξέρω έχω ωροσκόπο τοξότη και για αυτό το ύπουλα δεν ξέρω να σου απαντήσω..απλά με άτομα που θεωρώ δικά μου και πολύ κοντά μου ναι θα πω αυτό που σκέφτομαι και ίσως να είμαι λιγάκι αγενής και γαιδούρα...:bigsmile: :bigsmile:

Δεν το είπα για σένα προσωπικά, απ' ό,τι λες δεν μοιάζεις καθόλου με αυτόν που ξέρω:bigsmile: . Ίσως να έχει πολλους πλανήτες στον Τοξότη και στον Ταύρο!:laugh: :bigsmile: :amuse:

mpiskoto
07-03-2007, 07:15 PM
Σαν Ταύρος έχω να πω ότι όντως γινόμαστε αγενής όταν όμως μας πατάνε τον κάλο!! Δηλαδή όταν μας θίγουν, όταν μας αμφισβητούν, μας φέρονται άσχημα κ.λ.π., κ.λ.π.

συμφωνώ απόλυτα...(άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)

Και τώρα για να βλογήσουμε τα γένια μας---ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΓΕΝΗΣ? Όχι, πείτε μου!:cry: :cry: :cry:

όχι δεν είσαι..θα σταματήσεις να κλαις τώρα γιατί θα φάει κανείς καμιά τούμπα από τα νερά στο πάτωμα?:bigsmile:

Δεν το είπα για σένα προσωπικά, απ' ό,τι λες δεν μοιάζεις καθόλου με αυτόν που ξέρω:bigsmile: . Ίσως να έχει πολλους πλανήτες στον Τοξότη και στον Ταύρο!:laugh: :bigsmile: :amuse:

δεν ξέρω τι έχω από πλανήτες...και δεν το πήρα προσωπικά...:bigsmile: :bigsmile:

kiaRRa
07-03-2007, 08:29 PM
Οι Αιγόκεροι δεν κλαίμε γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Το κλάμα ειναι βασικό χαρακτηριστικό των Καρκίνων.

Υ.Γ.:Φω μου συγγνώμη.....!

mpiskoto
07-03-2007, 08:33 PM
Οι Αιγόκεροι δεν κλαίμε γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Το κλάμα ειναι βασικό χαρακτηριστικό των Καρκίνων.

δεν ήξερα πως υπάρχουν και τέτοια βασικά χαρακτηριστικά...φαντάζομα ποιο θα είναι το δικό μου...η ξεροκεφαλιά σίγουρα..

Fotini Christodoulou
07-03-2007, 08:35 PM

Α όχι γραψε λάθος!Καθώς είστε δίπολάκι μας,κρύβετε κάτι από καρκίνο.Οποτε κλαίτε αλλά δεν το δείχνετε:toung:

ΥΓ.Τα δακρυα στερέψανε:laugh: :toung: Αλλά σε συγχωρώ καθότι όπου καρκινος και large καρδιά:love:

sexy
07-03-2007, 11:39 PM
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΕΝΕΙΣ

Λευκή
07-03-2007, 11:42 PM
Δεν μου ρχεται κάποια όψη που να δείχνει αγένεια αλλά μία που σίγουρα δείχνει το ακριβώς αντίθετο,κι αυτό είναι ένα γερό τρίγωνο σελήνης-κρόνου:love:
Πάντως έχω την αίσθηση πως άλλο το απότομος κι άλλο το αγενής.Οι τοξότες που καταβαραθρώθηκαν στη συζήτηση,είναι οι πιο ευγενικές ψυχές,απ την άποψη ότι είναι οι πιο απαλλαγμένοι από κακίες και ζήλειες συνήθως.Οι σκορπιοί μάλλον γίνονται σκληροί με όσους τυγχάνουν της αντιπάθειάς τους και οι δίδυμοι...χμμμμμμμ...συμφωνώ με την συνυδροχοϊτσα Κια:toung:

Alien1
09-03-2007, 01:48 PM
Οι σκορπιοί μάλλον γίνονται σκληροί με όσους τυγχάνουν της αντιπάθειάς τους

Σωστα για τους σκορπιους :toung:

Τους Διδυμους εγω τους ξερω για "καπως"....για τρομερα κουτσομποληδες, εντελως ασταθης και γκρινιαρηδες (κυριως οι γυναικες) αλλα για αγενεια δεν ξερω

Οι τοξοτες εχουν λιγακι την αγενεια στο αιμα τους

ζουζούνα1977
09-03-2007, 01:56 PM
Εσύ Αλιεν μου φαίνεται είσαι "καμμένος" από διδυμίνα:toung: , γι΄αυτο και τα λες...χιχι.......

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alien1
09-03-2007, 02:03 PM
Εσύ Αλιεν μου φαίνεται είσαι "καμμένος" από διδυμίνα:toung: , γι΄αυτο και τα λες...χιχι.......

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eνω εσυ που γραφεις οτι οι σκορπιοι, Αιγοκεροι και Κριοι ειναι "καπως" ??
Μηπως εισαι "καμμενη" απο τα συγκεκριμενα ζωδια :toung:

Busted !!!! :toung:

Καλο Παρασκευοσαββατοκυριακο επισης :bigsmile:

ζουζούνα1977
09-03-2007, 02:09 PM
Έχεις φοβερό χιούμορ...μπράβο!!!!

χαχα......

χαιρετώ!

starfish
09-03-2007, 03:58 PM
ΠΑιδια, νομιζω απ οσα διαβασα οτι εχετε παρανοησει την λεξη αγενεια...
Αγενης ειναι αυτος που δεν σεβεται κανεναν και τιποτα, ουτε με τον λογο του ουτε με τις πραξεις του. Που ουσιαστικα, δεν συμβιωνει με τους αλλους ανθρωπους.
Αυτος/η που θα σε σπρωξει για να περασει πρωτος, που θα σε βρισει ενω εχει αδικο, που θα σου κλεισει την πορτα στα μουτρα μολις μπει εκεινος μεσα και ενω εχει δει οτι εισαι πισω του.....:nuts: :mad:
Αυτα που αναφερετε ειναι νευρα, ασυνεπεια, σκληροτητα ισως, αλλα οχι αγενεια.

Alien1
09-03-2007, 04:09 PM
Αγενης ειναι αυτος που δεν σεβεται κανεναν και τιποτα, ουτε με τον λογο του ουτε με τις πραξεις του. Που ουσιαστικα, δεν συμβιωνει με τους αλλους ανθρωπους.
Αυτος/η που θα σε σπρωξει για να περασει πρωτος, που θα σε βρισει ενω εχει αδικο, που θα σου κλεισει την πορτα στα μουτρα μολις μπει εκεινος μεσα και ενω εχει δει οτι εισαι πισω του.....:nuts: :mad:

O καθενας αντιλαμβανεται ισως την λεξη αγενης με τον δικο του τροπο

Παντως οι Αγενεις (οι πιο αγενεις απο μενα) μια χαρα συμβιωνουν με τους αλλους συνανθρωπους τους

Μάνος Μαντάς
11-03-2007, 03:13 AM
Αν υπάρχουν στοιχεία με "δείκτες" αγένειας σε έναν αστρολογικό χάρτη με στοιχεία εξέτασης ενός ικανοποιητικού αριθμού ωροσκοπίων θα με ενδιέφεραν. Αν σταθείτε μόνο στον Ήλιο ή και λίγο παραπάνω θεωρώ ότι μόνο εικασίες θα διαβάζουμε.

Φιλικά
Μάνος

Λευκή
11-03-2007, 03:52 AM

νομίζω πως εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος...:cheesy:

starfish
12-03-2007, 01:03 PM
O καθενας αντιλαμβανεται ισως την λεξη αγενης με τον δικο του τροπο

Παντως οι Αγενεις (οι πιο αγενεις απο μενα) μια χαρα συμβιωνουν με τους αλλους συνανθρωπους τους

Το κακο ειναι Alien1, οτι εχουμε καταντησει να αντιλαμβανομαστε η να ερμηνευουμε την εννοια των λεξεων, ο καθενας με τον δικο του τροπο!! Οι λεξεις υπαρχουν για να επικοινωνουμε. Για να επικοινωνησουμε λοιπον μεσω αυτων, οι εννοιες των λεξεων -τουλαχιστον των λεξεων του καθημερινου μας λεξιλογιου-οφειλουν να ειναι κοινες για ολους.
Θα ισχυριστω επισης, οτι οι αγενεις δεν συμβιωνουν με τους συνανθρωπους τους. Επιβιωνουν ή και περνανε καλα, τσαλαπατωντας τους αλλους. Αυτο δεν ειναι συμβιωση!:nuts:
φιλικα:bigsmile:

Λευκή, εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος, μηπως επειδη χρησιμοποιουμε τα ιδια λεξικα;:bigsmile: :toung: :bigsmile:

mpiskoto
12-03-2007, 03:57 PM
όπου λεξικό=μπαμπινιώτης?!?

starfish
12-03-2007, 04:03 PM
όπου λεξικό=μπαμπινιώτης?!?

"Λεξικο της συγχρονης ελληνικης δημοτικης γλωσσας" / Εμμανουηλ Κριαρα.
αγενης:αυτος που δεν εχει τροπους καλης συμπεριφορας, που δεν ειναι ευγενικος, χυδαιος.

**υπαρχουν κι αλλοι εκτος του Μπαμπινιωτη...:toung: :toung: :toung:

mpiskoto
12-03-2007, 04:21 PM
"Λεξικο της συγχρονης ελληνικης δημοτικης γλωσσας" / Εμμανουηλ Κριαρα.
αγενης:αυτος που δεν εχει τροπους καλης συμπεριφορας, που δεν ειναι ευγενικος, χυδαιος.

**υπαρχουν κι αλλοι εκτος του Μπαμπινιωτη...:toung: :toung: :toung:

με κάλυψες πλήρως...

starfish
12-03-2007, 04:50 PM
με κάλυψες πλήρως...

:bigsmile: :bigsmile:

foxterrier_de
13-03-2007, 04:31 AM
Η εμπειρία μου έμαθε ότι αγενείς άνθρωποι έχουν ερμή στον κριό. Η κατάσταση χειροτερεύει αν ο ερμής σχηματίζει σκληρές όψεις με άλλους πλανήτες. Γνωρίζω γυναίκα απελπιστικά χυδαία και αγενή με τον ακόλουθο χάρτη. Ηλίος στον ιχθύ, ερμή στον κριό (αλλά όχι σε σύνοδο με ήλιο) σε αντίθεση με πλούτωνα, καθώς και άρη στον ιχθύ σε αντίθεση με κρόνο (πολλή οργή δηλαδή). Έχει επίσης σύνοδο μεσουρανήματος με ουρανό στον σκορπιό (ατομιστής). Μπορεί ο ήλιος στους ιχθείς και ο ωροσκόπος υδροχόος να δίνουν έναν απατηλά γλυκό άνθρωπο, τελικά όμως η χυδαιότητα και η αγένεια, η οποία πολύ γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια, σε αφήνουν εμβρόντητο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο ερμής δεν ήταν στον κριό τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, εφόσον θα υπήρχε η δυνατότητα σκέψης.
Ευχαριστώ.:sad:

foxterrier_de
13-03-2007, 04:39 AM
Επίσης θέλω να πώ ότι συμφωνώ με τον ορισμό της αγένειας που δίδεται παραπάνω. Διαφωνώ όμως για τους τοξότες οι οποίοι είναι γενικά εξαιρετικοί άνθρωποι. Πέραν της παραπάνω περιπτώσεως οι περισσότερο αγενείς άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι αιγόκεροι. Δεν γνωρίζω βέβαια λεπτομέρειες από το χάρτη τους γιατί και αυτοί μπορεί να έχουν κάτι στον κριό. Σε όποιους βιασθούν να απαντήσουν επισημαίνω ότι συμπαθώ τους κριούς. Απλά έχουν πρόβλημα με την έκφρασή τους, βίαζονται να την πετάξουν την μ.... Με άλλο ζώδιο έχω άχτι.:cheesy:

Αργοναύτης
13-03-2007, 11:46 AM
Σε όποιους βιασθούν να απαντήσουν επισημαίνω ότι συμπαθώ τους κριούς. Απλά έχουν πρόβλημα με την έκφρασή τους, βίαζονται να την πετάξουν την μ.... Με άλλο ζώδιο έχω άχτι.:cheesy:

Υπογράφω με χίλια, αυτό άλλωστε γράφω και στο αρχικό ερώτημά μου περί 'Αρη, κυβερνήτη του Κριού. Οι γυναίκες είναι κάπως πιο εξευγενισμένες αλλά τους ξεφεύγουν επίσης πολλά μαργαριτάρια.
Σημαντικός παράγοντας όμως που παραβλέπουμε είναι το θέμα χημεία μεταξύ των ανθρώπων. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν μόλις δουν κάποιον να τον αγκαλιάσουν, τόσο πολύ τον συμπαθούν, κι άλλοι που χωρίς εμφανή λόγο θα ήθελαν να του δώσουν μια και να τον στείλουν από κει που ήρθε. Πάντως μέχρι τώρα δεν θυμάμαι ποτέ να θέλησα να αγκαλιάσω Κριούς ή αυτούς με σημαντικά στοιχεία στον Κριό. Σε πολεμικό κλίμα δεν προχωράνε οι σχέσεις. Προτιμώ το αέρινο στοιχείο ως αισθητική και συμπεριφορά γενικότερα, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τα καλά και τα κακά τους, αυτά είναι γούστα.

mpiskoto
13-03-2007, 04:41 PM
Εγώ πάλι δεν θυμάμαι να ήθελα να αγκαλιάσω ποτέ μου Σκορπιούς..Ίσως γιατί η πρώτη μου γνωριμία με Σκορπιό ήταν με γυναίκα που είχε αρκετά χαρακτηριστικά του ζωδίου και σε αρκετά μεγάλο βαθμό...

tannia
18-04-2007, 02:13 AM
Ίσως ωροσκόπος Υδροχόος ή διάφοροι πλανήτες στον Υδροχόο, ίσως και κανένας 11ος οίκος με περίεργες όψεις.

emmalene
18-04-2007, 07:59 PM
Η εμπειρία μου έμαθε ότι αγενείς άνθρωποι έχουν ερμή στον κριό. Η κατάσταση χειροτερεύει αν ο ερμής σχηματίζει σκληρές όψεις με άλλους πλανήτες. Γνωρίζω γυναίκα απελπιστικά χυδαία και αγενή με τον ακόλουθο χάρτη. Ηλίος στον ιχθύ, ερμή στον κριό (αλλά όχι σε σύνοδο με ήλιο) σε αντίθεση με πλούτωνα, καθώς και άρη στον ιχθύ σε αντίθεση με κρόνο (πολλή οργή δηλαδή). Έχει επίσης σύνοδο μεσουρανήματος με ουρανό στον σκορπιό (ατομιστής). Μπορεί ο ήλιος στους ιχθείς και ο ωροσκόπος υδροχόος να δίνουν έναν απατηλά γλυκό άνθρωπο, τελικά όμως η χυδαιότητα και η αγένεια, η οποία πολύ γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια, σε αφήνουν εμβρόντητο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο ερμής δεν ήταν στον κριό τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, εφόσον θα υπήρχε η δυνατότητα σκέψης.
Ευχαριστώ.:sad:

ΕΕεεεε...μμμμμ...συγγνωμη αλλα ειμαι Ταυρος με σεληνη στον Τοξοτη και Ερμη στον Κριο που κανει αντιθεση με Πλουτωνα αλλα αγενης δεν θα ελεγα οτι ειμαι...ουτε και οσοι ξερω θα το ελεγαν επισης..Απλα πιστευω οτι ενας τετοιος συνδυασμος Ερμη κανει την γλωσσα πολυ βιαστικη και λιγο σκληρη και τον ανθρωπο καχυποπτο.Η αγενεια μαλλον εχει να κανει με οψεις Ερμη και Αρη πιστευω.Τωρα η σεληνη στον Τοξοτη φαινεται λιγο αναισθητη λογω αμηχανιας στο συναισθημα..Λεω εγω τωρα...και επισης βασικο ειναι ποσο σημαντικες ειναι αλλες οψεις.ελπιζω να δικαιολογηθηκα αρκετα για την χαζη αντιθεση του χαρτη μου...:cry: