View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΙΑ (ΓΝΩΣΤΗ)ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΧΑΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 7/10/1973 ΣΤΟ ΦΛΕΣΧΑΙΜ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 20 15΄ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.:wacko:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
kiaRRa
02-03-2007, 02:53 PM
Nεκταρία μου καλό θα ήταν να ζητήσεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1499&page=125).
Σιγά σιγά και μαθαίνοντας θα μπορέσεις να τον ερμηνεύσεις μόνη σου.
Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου πει αν έχεις καλό ή κακο χαρακτήρα. ¶λλωστε δεν ξέρεις και το κίνητρο της αστρολόγου που σου τα ειπε. Να μην σε ανησυχει τόσο απλά, ψάξε καλύτερα. Αλλα να ξέρεις πως δεν υπαρχει άτομο ανευ προτερημάτων!:bigsmile:
Deodonus
02-03-2007, 03:26 PM
Οποιοσδήποτε όταν στα λέει όλα μαύρα και απαίσια, κάτι δεν πάει καλά. Ψάξε το θέμα μόνη σου. Ούτως ή άλλως, είναι αδύνατον να είναι όλα αρνητικά, καθώς ακόμα και το "αρνητικό" ουσιαστικά δεν υφίσταται. Όλα είναι "θετικοαρνητικά". ;)
Υ.Γ.: Α, και αν μπορείς σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι κουραστικό και φαίνεται σαν να φωνάζεις. Θενκς.