PDA

View Full Version : Επιστημονική Ονειρομαντεία ! ! !

Dell Piero
02-03-2007, 12:57 AM
Όπως πάντα η εξήγηση των ονείρων θα γίνεται με συνδυαστικές τεχνικές ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ονειρομαντείας μαζί με ψυχοαστρολογικές προσεγγίσεις.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να γράφετε με λεπτομέρειες το όνειρό σας και η απάντησή ΜΟΥ θα δίΔεται αφού εξεταστεί με την απαραίτητη σφαιρική υπεραντίληψη της αξιολογήσεως.

Μέλη που δεν αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα σοβαρότητα τη ΝΕΑ στήλη ΜΟΥ θα αγνοούνται.
Όσοι εργάζονται για το myHoroscope ή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δεν δικαιούνται ερμηνεία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αξιολόγηση.......

Με εκτίμηση και σεβασμό στον πελάτη
Κ.Μ.

Marina 7771
02-03-2007, 05:30 AM
αφού εξεταστεί με την απαραίτητη σφαιρική υπεραντίληψη της αξιολογήσεως.:amazed:
Μόλις ξύπνησα έντρομη, από άγριο εφιάλτη...:scared:
Είδα στον ύπνο μου πως εξηγούσες όνειρα....και συνεχίζω να το βλέπω και ξύπνια ....τί μπορεί να σημαίνει αυτό???:dizzy: Γιατί με ξύπνησες νωρίς???:dizzy:
Με κάθε σεβασμόVerneigung

ioni
03-03-2007, 04:23 PM
πιστευω στα ονειρά μου γιατι έχω πάρει μυνήματα μέσο αυτών βλέπω συχνά και μερικά δεν μπορώ να τα ερμηνευσω θα είστε μια βοήθεια

καλή αρχη

Marina 7771
04-03-2007, 05:05 PM
Εδώ πελάτης : Δεν βλέπω κίνηση:weird: . Τί συμβαίνει δεν βλέπουν όνειρα ή δεν εμπιστεύονται το κληρονομικό σου?:nuts:

kiaRRa
04-03-2007, 05:17 PM
Ε όχι και αμφιβολίες για τον αξεπέραστο Μελλοντολόγο-Ονειρομάντη μας με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ κληρονομικό χάρισμα!!!!

Συγχώρεσε τους αδαείς...

midheavens
04-03-2007, 09:10 PM
Καλή αρχή στη νέα σου στήλη!:love:

starfish
16-03-2007, 03:24 PM
Ε όχι και αμφιβολίες για τον αξεπέραστο Μελλοντολόγο-Ονειρομάντη μας με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ κληρονομικό χάρισμα!!!!

Συγχώρεσε τους αδαείς...

Επειδη τρομοκρατηθηκαν απο το αξεπεραστο ΥΠΕΡΤΑΤΟ κληρονομικο χαρισμα!!:toung:
Απλως δεν προλαβαινουμε να δουμε ονειρα, ή, δεν επιτρεπεται απο τον νομο περι δημοσιας αιδους να τα παρουσιασουμε!!;) ;) ...:toung: :toung:

friary
16-03-2007, 04:42 PM
Εγώ που βλέπω και τα θυμάμαι, είμαι εργαζόμενο προσωπικό εδώ... :sad:

:cheesy:

Basilakis
16-03-2007, 05:02 PM
Μην ανησυχείτε, θα τα λέτε σε εμένα και θα ρωτάω εγώ!!!!:nuts:

mpiskoto
16-03-2007, 10:19 PM
Προσφέρομαι και εγώ...Όπου παρεπιμπτόντως θυμάμαι ένα όνειρο..αλλά δεν μπορώ να το πω..θα επέμβει το ΕΣΡ του forum...

birtsia
19-03-2007, 07:50 PM
Καλή αρχή στη νέα αυτή στήλη και συγχαρητήρια.

Εγώ θα ήθελα να κάνω μία αρχή και να περιγράψω έναν εφιάλτη που είδα χθές και με ξύπνησε κρατόντας με ξύπνια μέχρι να ηρεμήσω και να το ξεχάσω.

Το όνειρο ξεκίνησε να εξελίσετε στην εταιρεία που δουλεύω, με καθημερινές δουλείες. θέλησα να κάνω μία δουλειά και να πάω από τον έναν χώρο της εταιρείας στον άλλο και ξαφνικά βρέθηκα στο δρόμο με κατεύθηνση προς κάποιο χώρο της εταιρείας.
Την ίδια στιγμή ένα παιδί, κορίτσι περίπου πέντε χρονών, υποτίθεται συνάδερφος πίαστηκε από το χέρι μου και κατευθηνόμασταν μαζί.
Περπαταμε στο πεζοδρόμιο και αφού ξεπερναμε κάποια εμπόδια, Βρησκόμαστε μποστά από δύο μεγάλα οικόπεδα με ψηλή περίφραξη.
Στο πρώτο οικόπεδο, μεσα ήταν ένα τρελοκομείο, από όπου ακούγονταν πολύ δυνατοι ύμνοι.
Στο δεύτερο οικόπεδο είχε μεσα, πολλά πολύ άγρια σκυλια που γαύγιζαν, αλλά δεν ακούγονατν από τους ύμνους. Τα σκυλιά, πάρόλο που η περίφραξη ήταν ψηλή, άρχισαν να πηδάνε το φράκτη και να κυνηγάνε τους περαστικούς.
Εγώ με το παιδί αρχίσαμε να τρέχουμε από την άλλη κατευθυνση.
Έγω δεν μπορούσα να απομακρυνθώ πολύ, λόγο κάποιων ψηλών φυτών στο πεζοδρόμιο. Φοβόμουν, αλλά ο κίνδυνος δεν ήταν άμεσος, γιατί τα σκυλιά ήταν μακριά.