View Full Version : Απορία για Κρόνο σε συναστρία.
viki65
01-03-2007, 12:26 AM
Τι σημαινει οταν ο κρονος του ενος ειναι στον υδροχοο και σε αποσταση 7 μοιρων περιπου απο τον ωροσκοπο του αλλου;
Λίλιαν Σίμου
04-03-2007, 08:43 PM
Αγαπητή viki65
Σημαίνει μία καρμική σύνδεση, αλλά παράλληλα το άτομο με τον Κρόνο πιέζει και τείνει να κυριαρχήσει στην προσωπικότητα του ανθρώπου με τον ωροσκόπο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
viki65
04-03-2007, 11:59 PM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.Κι εγω καπως ετσι τον αισθανομαι.
Habebe
01-05-2008, 01:38 AM
εχει Κρονο 13,52 παρθενος στον 12ο, στον 2ο μου
(αρνητικος στον Ηλιο μου
αρνητικος στον Ουρανο μου
αρνητικος στον Πλουτωνα μου)
εχω Κρονο 19,42 ιχθυες στον 8ο, στον 6ο οικο του
(θετικος στην Αφροδιτη του
θετικος στον Ουρανο του
αρνητικος στον Ποσειδωνα του
αρνητικος στον Ερμη του
αρνητικος στο Β.Δεσμο του)
τι σημαινει ?
εχω λιγες γνωσεις
αλλα μου φαινεται δυσκολη η ερμηνεια συναστριας
και πολυ δυσκολοτερη η ερμηνεια σημασιας του Κρονου
APOLLO
01-05-2008, 11:43 PM
Τι σημαινει οταν ο κρονος του ενος ειναι στον υδροχοο και σε αποσταση 7 μοιρων περιπου απο τον ωροσκοπο του αλλου;
Aγαπητό μέλος θα επαναλάβω για άλλη μια φορά οτι ενας Αστρολογικός χάρτης δεν μπορεί διαβαστεί κομματιαστά γιατί τα πάντα ανήκουν στην θεωρία του όλου. Οταν λοιπόν ζητάς αποσμασματικά να πάρεις μια απάντηση να ξέρεις οτι στην ουσία ποτέ δεν θα σου έρθει η σωστή απάντηση όσο και αν το επιθυμείς. Πάντως σε γενικές γραμμές οτι ο Κρόνος στον Υδροχόο μέσα σε μια συναστρία και ιδιαίτερα σε μακρυνή σύνοδο απο τον Ωροσκόπο σημαίνει οτι αυτός που έχει τον Κρόνο θα υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο τον Ωροσκόπο Υδροχόο σε μεγαλύτερη τάξη και πειθαρχία και ίσως και μερικές φορές να νοιώθει ο Ωροσκ. Υδροχόος μια πίεση και μια δυσκολία στην αυτοέκφραση και τον αυθορμητισμό η οποία όμως αν μπορεί να την αντέξει η αν θα είναι για αυτόν δημιουργική θα κριθεί απο το συνολικό ωροσκόπιο. Γενικά όμως ο Κρόνος έχει χρέος απέναντι στο άλλο το άτομο για αυτό θα προσπαθήσει να βελτιώσει την προσωπικοτητα του άλλου με μεθόδους που πιστεύει αυτό οτι είναι σωστές. Καθώς επίσης θα τον προτρέψει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στις συνεργασίες τους και τις προσωπικές του σχέσεις. Στην ουσία ο Κρόνος θα ξεπληρώσει το άλλο άτομο αλλά θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ταύτιση για να μην το δεί το άλλο το άτομο σαν καταπίεση.
Καλό βράδυ ΑPOLLO:bigsmile::nuts: