PDA

View Full Version : Θέση ¶ρη-Αφροδίτης και Προβλέψεις

vickyGR
24-02-2007, 01:03 PM
Η απορία μου ίσως φανεί αφελής. Σίγουρα προκύπτει από έλλειψη γνώσεων..:embarrest
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για τις προβλέψεις σχετικά με τα αισθηματικά έχει νόημα να διαβάζουμε το κομμάτι που αφορά το ζώδιο ή τα ζώδια στα οποία βρίσκονται ο γενέθλιος ¶ρης και Αφροδίτη και όχι αυτό που αναφέρεται στο ηλιακό μας ζώδιο.
π.χ. είμαι Ιχθείς με ¶ρη και Αφροδίτη στον Κριό, στον 10 οίκο και αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι ο ¶ρης είναι σε απόλυτη κυριαρχία. (Η μόνη όψη είναι τρίγωνο με Δία)
Έχει βάση λοιπόν η απορία μου σχετικά με το προσωπικό μου ωροσκόπιο ή είναι κάτι που δε θα μπορούσε να ισχύει ούτε γενικά, ούτε ειδικά;:wacko:

Λίλιαν Σίμου
25-02-2007, 12:53 PM
Αγαπητή vickyGR

Δεν είναι χωρίς βάση η απορία σας, αλλά στις γενικές προβλέψεις (δηλαδή αυτές που δεν βασίζονται στο ατομικό ωροσκόπιο) είναι πολύ ασαφές, αν αυτό που λέτε απαντήσεις στις απορίες σας.
Το πιο ορθό είναι να ακολουθείτε τα προλεγόμενα από τις προβλέψεις που αφορούν το ηλιακό ζώδιο ή το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς αυτές αναφέρονται και στον τομέα των αισθηματικών σε κάθε ζώδιο. Το να δείτε παράλληλα και το ζώδιο της Αφροδίτης σας, δεν είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει με περισσότερη ακρίβεια. Μάλλον θα σας δυσκολέψει.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου