jimlover
29-12-2004, 08:09 PM
Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας.
Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε, αν μπορείτε, πως με "βλέπει" ερωτικά και γενικότερα αν υπάρχουν προοπτικές να κάνω δεσμό με έναν άνδρα που με ενδιαφέρει και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, 25 Ιουλίου 1982, στις 12.01μμ (μεσημέρι δηλαδή). Εγώ είμαι γυναίκα γεννημένη στις 5 Νοεμβρίου 1970 στην Αθήνα, στις 23.56μμ.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι, ενώ υπάρχει έντονο φλερτ ανάμεσά μας, εκείνος έχει καταλάβει τα αισθήματά μου, δεν κάνει κάτι να προχωρήσει τη σχέση. Και δε νομίζω ότι φταίει γι'αυτό η διαφορά ηλικίας μας, 1ον γιατί έχει ξανακάνει σχέση απ'όσο γνωρίζω με μεγαλύτερη γυναίκα και 2ον γιατί ούτε εμφανισιακά ούτε συναισθηματικά -εννοώ σαν γενικότερη αντιμετώπιση της ζωής- γίνεται αυτό αντιληπτό.
Ευχαριστώ και αναμένω το συντομότερο δυνατόν απάντησή σας.
Λίλιαν Σίμου
30-12-2004, 03:26 AM
Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας.
Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε, αν μπορείτε, πως με "βλέπει" ερωτικά και γενικότερα αν υπάρχουν προοπτικές να κάνω δεσμό με έναν άνδρα που με ενδιαφέρει και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, 25 Ιουλίου 1982, στις 12.01μμ (μεσημέρι δηλαδή). Εγώ είμαι γυναίκα γεννημένη στις 5 Νοεμβρίου 1970 στην Αθήνα, στις 23.56μμ.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι, ενώ υπάρχει έντονο φλερτ ανάμεσά μας, εκείνος έχει καταλάβει τα αισθήματά μου, δεν κάνει κάτι να προχωρήσει τη σχέση. Και δε νομίζω ότι φταίει γι'αυτό η διαφορά ηλικίας μας, 1ον γιατί έχει ξανακάνει σχέση απ'όσο γνωρίζω με μεγαλύτερη γυναίκα και 2ον γιατί ούτε εμφανισιακά ούτε συναισθηματικά -εννοώ σαν γενικότερη αντιμετώπιση της ζωής- γίνεται αυτό αντιληπτό.
Ευχαριστώ και αναμένω το συντομότερο δυνατόν απάντησή σας.
Αγαπητή φίλη
Η συναστρία σας έχει πολλά κοινά στοιχεία, ικανά να σας φέρουν κοντά και να σας δώσουν έδαφος να καλλιεργήσετε μία σχέση με προοπτικές. Συναισθηματικά ταιριάζετε, όπως και σε στοιχεία της προσωπικότητας, έχετε μία κοινή βάση που σας προσεγγίζει. Ωστόσο, θα ήθελα να σας πω πως στον ψυχισμό σας έχετε διαφορές, καθώς εκείνος έχει την τάση να είναι πιο αναλυτικός και να γίνεται ενίοτε παραπονιάρης, ενώ εσείς είστε πιο ελεύθερη και πιο ανοικτή. Η συνάντηση μαζί του, διέγειρε ερωτική έλξη, βρίσκει στη θηλυκή σας πλευρά, το ταίρι που τον συμπληρώνει κι εσείς μπορείτε να βρείτε την ερωτική πληρότητα κοντά του. Ένα σημείο θέλει ιδιαίτερη προσοχή : στις σχέσεις του έχει την τάση να κάνει επιλογές με πιο ώριμα άτομα, ή μεγαλύτερα σε ηλικία (αυτό σας ευνοεί), αλλά από την άλλη πλευρά, θα έχει ένα κυριαρχικό ρόλο και θα περιορίζει την ελευθερία δράσης σας, σε σημείο που θα φέρνει αντιπαλότητες. Ή τουλάχιστον διαφωνίες και αντιδράσεις από μέρους σας.
Κατά την περίοδο αυτή και μέσα στην επόμενη χρονιά και οι δύο μπορείτε να κάνετε μία σχέση, καθώς οι παράγοντες το ενθαρρύνουν. Εκείνος θέλει να ξεκαθαρίσει στον εαυτό του πώς είναι μία σχέση σοβαρή κι ίσως αυτό τον ανησυχεί τώρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχει καλή προοπτική μία σχέση μεταξύ σας, αλλά βέβαια, υπάρχουν και τα ευαίσθητα σημεία, πέραν του ενός που είναι πιο σοβαρό, τα οποία θα ήταν καλό να προσέξετε. Για μία ενημέρωση θα ήταν χρήσιμη η συμβουλή ενός αστρολόγου, αν ξεκινήσετε τη σχέση αυτή, ή μία ανάλυση από αυτές της συναστρίας που προσφέρονται στο φόρουμ μας. Αν σας ενδιαφέρει το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
Σας εύχομαι καλές γιορτές και καλή επιτυχία στο μέλλον σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
jimlover
31-12-2004, 06:26 PM
Αγαπητή κα Σίμου,
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. :thumbsup:
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.