PDA

View Full Version : Οταν τα ζώδια έχουν ΝΕΥΡΑ!!!

palavo
06-02-2007, 12:38 AM
ΚΡΙΟΣ:

Έχουν τον εκνευρισμό στο αίμα τους.Αυτό διότι ο πλανήτης ¶ρης είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η ανυπομονησία είναι στο αίμα τους. Πολλές φορές τα Κριάρια, είναι ιδιαίτερα εύθικτα και επιτίθενται σε κάθε «πρόκληση». Δεν είναι τυχαίο πως οι Κριοί γίνονται στρατιωτικοί, μηχανικοί, χειρούργοι, οδοντογιατροί. Είναι όμως άτομα τα οποία δεν ξέρεις πότε θα αντιδράσουν, πως θα αντιδράσουν και σε πιο ερέθισμα. Ιδιαίτερα επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο θυμός των Ταύρων είναι ελεγχόμενος μέχρι να φτάσουν στο αμήν. Εάν όμως φτάσουν εκεί τότε??? αλλάξτε χώρα. Είναι από τα άτομα τα οποία έχουν τεράστια υπομονή, αλλά όταν σπάσουν τα όρια ανοχής και αντοχής τους, τότε γίνονται πραγματικά ταύροι σε υαλοπωλείο. Το κακό είναι ότι τα μαζεύουν μέσα τους και κάνουν μια έκρηξη μετά από αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ότι έχουν χτίσει με κόπο. Όταν όμως ηρεμούν, πράγματι μετανιώνουν αλλά είναι αργά πλέον γιατί έχουν αφήσει μόνο συντρίμμια.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι Δίδυμοι είναι υπερκινητικοί και έχουν έναν εκνευρισμό τον οποίο δεν μπορούν να τον εξηγήσουν. Όταν όμως πραγματικά τα πάρουν στο κρανίο, εκμεταλλεύονται το επικοινωνιακό τους χάρισμα και σε κάνουν αλοιφή σε φραστικό, πάντα, επίπεδο. Θίγονται με αρκετά περίεργα πράγματα, και συνήθως ξεσπούν με οδήγηση και δυνατή μουσική. Αν δείτε ποτέ κανέναν να φεύγει με το αυτοκίνητο ή την μηχανή με χίλια, τότε κατά 90% είναι Δίδυμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αρκετά παθητικοί και εσωστρεφείς, δεν βγάζουν σχεδόν ποτέ τα νεύρα τους προς τα έξω. Τα «καταπίνουν», σκάνε μόνοι τους και πολλές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν από ψυχοσωματικές ασθένειες. Εμ??? όλη αυτή η ένταση κάπου πρέπει να βγει.

ΛΕΩΝ:

Έχει την ικανότητα να εξωτερικεύει συναισθήματα και να εκφράζεται μ' ένα ζεστό, όλο αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα τρόπο. Ευέξαπτος και γεμάτος πάθος, εκρήγνυται θυμίζοντας Βεζούβιο (σπανίως μεν, βοήθα Παναγιά μου αν τον πετύχεις έτσι δε). Όμως είναι γενναιόδωρος σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να ξεχάσει όσο και να συγχωρήσει αυτούς που συχνά του έχουν κάνει κακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Θεωρούνται από τα ήρεμα ζώδια του κύκλου. Γνωστοί τσιγκούνηδες, το πολύ-πολύ να σπάσουν κανένα ποτήρι στα νεύρα τους (φτηνό όμως, ε Σπάνια θα βρίσει με άσχημους χαρακτηρισμούς , ενώ ως εκτόνωση μπορεί να διαβάσει κάποιο βιβλίο, να ακούσει την μουσική της αρεσκείας του ή να πάει το σκυλί του βόλτα. Πάντως αν παρεκτραπεί, σίγουρα θα έρθει να ζητήσει συγνώμη.

ΖΥΓΟΣ:

Ένα ζώδιο που προτιμά να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Τους έστησες, θα σε στήσουν. Τους απάτησες, θα σε απατήσουν. Όταν όμως σημάνουν τα τύμπανα του πολέμου δεν κάνουν υποχώρηση αλλά αναχώρηση, δηλαδή κοινώς την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Σπάνια το τραβάνε στα άκρα . Όταν συμβαίνει όμως αυτό είναι συνήθως σε σχέσεις και σε βάθος χρόνου, κάνοντας των άλλο να φύγει αυτός από μόνος του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η προσωποποίηση του θυμού. Συνήθως έχουν μια ψυχρότητα, ενώ αν τους ρωτήσεις «τι έχεις;» θα σου απαντήσουν «τίποτα, κάτι δικά μου». Εκεί πρπει να περιμένεις τον θυμό αι την εκδίκηση. Έχουν βίαια ξεσπάσματα και πολλές φορές χτυπούν, βρίζουν ενώ ξεσπούν ακόμα και στον εαυτό Όταν δεν περνά το δικό τους γίνονται τρομερά εκδικητικοί, ακριβώς γιατί έχουν δική τους αντίληψη περί κόσμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Έμφυτο χαρακτηριστικό τους να σπάνε τα νεύρα των άλλων. Ακολουθώντας ένα δικό τους τρόπο σκέψης μπορεί να στραβώσουν εκεί που δεν το περιμένεις και να τα κάνουν όλα ρημαδιό, ενώ αντίθετα εκεί που περιμένεις ότι θα γίνουν έξαλλοι απλά να σε κοιτούν σιωπηλοί. Εάν ξεπεράσουν τα όριά τους είναι ικανοί να βρίσουν και να κάνουν φασαρία χτυπώντας πράγματα γύρω τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με χαρακτηριστικό τους την πειθαρχία και την υπευθυνότητα εκνευρίζονται όταν ο κόσμος γύρω τους λειτουργεί αντίθετα. Έχουν δική τους άποψη των πραγμάτων και του κόσμου γενικότερα και σπάνια αλλάζουν γνώμη. Τα ξεσπάσματά τους είναι σπάνια, αλλά τρομερά σε ένταση και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς μαζί τους όταν είναι σε τέτοια κατάσταση. Κοινώς ανήκουν στην κατηγορία του «Ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι και χωρίς χαμόγελο μην καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουμε».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Θυμώνουν εύκολα, αλλά ευτυχώς για λίγο. Αν και η ένταση που βγάζουν είναι μεγάλη. Κυρίως όταν τους αμφισβητούν ή όταν νιώθουν ότι καταπιέζονται. Συμβουλή: όταν βλέπετε ένα τέτοιο ζώδιο να ξεκινάει να θυμώνει, αποσπάστε του την προσοχή στρέφοντας την συζήτηση σε άλλα θέματα μπας και γλιτώσετε την μουρμούρα.

ΙΧΘΕΙΣ:

Παρόλη την συναισθηματικότητα που τους διακρίνει, θυμώνουν και μάλιστα με ευκολία. Συνήθως όμως την κρατούν μέσα τους, καθώς τα ψαράκια είναι πολύ εσωστρεφή, και έτσι κάνουν κακό στον ίδιο τους τον εαυτό. Υποφέρουν συχνά από πονοκεφάλους που προέρχονται κυρίως από καταπιεσμένα συναισθήματα. Αναγνωρίζουν την ειλικρινή συγνώμη και θεωρούν το επίμαχο ζήτημα λήξαν.

Υ.Γ Τα κείμενα αυτά είναι "δανεισμένα" απο αλλού απλά συγχωρέστε με είναι κάποια χρόνια πίσω και δεν θυμάμαι την "πηγή" που τα πήρα (κάποια είναι και απο τα γνωστά funny emails που μας στέλνουν κατα καιρούς δίαφοροι φίλοι)

SKYLOROCK
06-02-2007, 01:21 AM
Μπράβο!!! :clapping: :clapping:
Πάντως για το Λέων και το Ζυγό που με αφορούν πιο πολύ θα συμφωνήσω απόλυτα ;)

kiaRRa
06-02-2007, 01:27 AM
Μερικοί από εδώ να διαβάσουν καλά τον αιγόκερω . Δεν θα μου λέτε όχι ποτέ. Πάντως τα ξεσπάσματα μου είναι του τύπου ολοκαύτωμα:cheesy: :cheesy: :cheesy:

stabie
06-02-2007, 02:40 AM
μέσα με χίλια
:bigsmile:

Deodonus
06-02-2007, 03:33 AM
Ε, εντάξη...και εμείς τα καρκινάκια έχουμε τα ξεσπασματάκια μας...με γρκίνια!! Κάπου αλλού, είχα διαβάσει και το "καρκίνοι = εκβιαστές συναισθημάτων" και σίγουρα όταν θέλουμε πολύ να εκδικιθούμε, κάνουμε τους άλλους να μας λυπηθούν τόσο πολύ, που στο τέλος υποφέρουν που μας έκαναν ό,τι μας έκαναν. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ όταν χρειαστεί...:laugh:

Όσο για τους Σκορπιούς, θα έλεγα ότι ξεσπούν στον εαυτό τους. Θα πιούν, θα μεθίσουν μέχρι αηδίας, θα βγουν στο κρύο φορόντας ελάχιστα, θα πέσουν σε παρακμή.... (και αυτό, προσωπικά μιλόντας, εννοείται! :toung: )

Τέλος, για τους Ιχθύς, έχω παρατιρίσει ότι όταν έχουν νεύρα (σύνιθες φαινόμενο, περιέργως), σπάνε πράγματα... Έχω φίλο Ιχθύ που δουλεύει σε καφετέρια και όταν έχει νεύρα, σπάει 5-6 ποτίρια για το τίποτα...και το περίεργο είναι πώς αυτό γίνεται τυχαία! Πάντως ναι, τα ψαράκια έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα! :laugh:

Fotini Christodoulou
06-02-2007, 09:40 AM
Ο ωροσκόπος μου Ταυρος ισχύει πράγματι:cheesy: .Αλλά μου ταιριάζει αρκετά και ο Λέων(ίσως επειδη εχω Ερμή,Αφροδίτη και Κρόνο εκεί στον 4ο οικο.)Θα ελεγα ότι γενικώς είμαι αρκετά ευέξαπτη για Καρκίνος.:embarrest :cry:

nala
06-02-2007, 12:21 PM
Μπράβο! Πολύ καλό!
Αυτό για την ανυπομονησία των Κριών πόνεσε βέβαια λίγο γιατί αυτή η παροιμοιώδης ανυπομονησία μας μας έχει οδηγήσει σε λάθη...
Επίσης και για το ότι είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα...Η κυρία σκουντούφλα αυτοπροσώπως...:laugh:

palavo
06-02-2007, 01:05 PM
δηλαδή εγω τι να πώ ???

Σκορπίνα με Αιγόκαιρω.... :weird: :wacko: :blink:

stabie
06-02-2007, 05:36 PM
ουπς...:unsure
έχω γνωρίσει Αιγόκερω με ωροσκόπο Σκορπιό και...δεν ήταν η συμπάθειά μου...αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει...:toung:

palavo
06-02-2007, 07:40 PM
όντως είμαστε πολυ αλλοπρόσαλα άτομα... ασε ασε :sick:

Markella83
06-02-2007, 08:26 PM
:clapping:
σαν καρκίνος όμως έχω να προσθέσω ότι μερικές φορές όταν φτάνουμε στα όρια μας, σπάνια βέβαια..., ξεσπάμε και τότε λέμε ότι δεν έχουμε πει ποτέ και οι άλλοι μένουν άφωνοι....
μετά κλαίμε και μας πιάνει το παράπονο που δεν το είχε καταλάβει ο άλλος και έπρεπε εμείς να του το πούμε κλπ.... και τρέχα γύρευε δηλαδή....
:love:
μετά από 10 λεπτά όμως, δεν ξέρουμε τίποτα!:love:

ioni
06-02-2007, 09:16 PM
μέσα και στον τοξότη και στον υδποχόο σαν ωροσκοπο:clapping:
καλόοοοο

diml
06-02-2007, 10:20 PM
Στα λιονταράκια είσαι 100% μέσα! Έτσι ακριβώς λειτουργούμε! Και αλίμονο σε εκείνον που θα βεθεί μπροστά μας κείνη την ...ακατονόμαστη στιγμή!:bigsmile:
Αλλά πάντα δίκαιο θα έχουμε!!!;)

starfish
07-02-2007, 03:01 PM
:clapping:
σαν καρκίνος όμως έχω να προσθέσω ότι μερικές φορές όταν φτάνουμε στα όρια μας, σπάνια βέβαια..., ξεσπάμε και τότε λέμε ότι δεν έχουμε πει ποτέ και οι άλλοι μένουν άφωνοι....
μετά κλαίμε και μας πιάνει το παράπονο που δεν το είχε καταλάβει ο άλλος και έπρεπε εμείς να του το πούμε κλπ.... και τρέχα γύρευε δηλαδή....
:love:
μετά από 10 λεπτά όμως, δεν ξέρουμε τίποτα!:love:

ΑΧΑ!!! Αυτό να λεγεται!! Το παραπονο που οι αλλοι ΔΕΝ καταλαβαινουν αυτα που ΔΕΝ τους λεμε ή ΔΕΝ τους ζηταμε, ειναι η κορωνιδα!!!:respect:
Κατα τα αλλα, μου ταιριαζουν κομματια απο τις ζωδιακες μου επιρροες....
Πολυ νερο βρε παιδια και μια Παρθενος για βιτρινα!!......:w00t: :tease1: :crazy:

Dell Piero
10-02-2007, 01:33 AM
Αποφεύγουμε δια ροπάλου θεματάκια φασόν που είτε τα αντιγράφουμε από άλλα sites είτε διακινούνται στο διαδίκτυο με αλληλογραφία ή άλλους τρόπους.
Πρωτίστως οι ομάδες διαχείρισής και editors του myhoroscope.gr οφείλουν να θυμίζουν πάντα στα πολύτιμα μέλη μας τον σκοπό της αστρολογικού μας κοινότητας!

celin
29-05-2007, 07:41 PM
Συμφωνώ απόλυτα με Καρκίνο και Ιχθύ...τέτοιο πράγμα να μην θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση, η μητέρα Τερέζα και εμείς!!! Το θέμα είναι ότι όντως είναι έτσι όπως τα είπε η φίλη markella83 αλλά όταν φτάσουμε στους πονοκεφάλους και δε στα ψυχοσωματικά αντε γειά!!!...βέβαια από το ολότελα!!! καλή μας τυχη!!!:wacko:

zeta1987
31-05-2007, 02:06 AM
Όντως! Οι σκορπιοί καμιά φορά ξεσπάνε και τα βάζουνε και με τον εαυτό τους! Πλήρως αυτοκαταστροφικοί!! ¶στα να πάνε!:wacko:

zouzounaraa
31-05-2007, 10:49 AM
Μέσα και στα Διδυμάκια εκτός απ'την οδήγηση (σε προσωπικό επίπεδο πάντα). Ξέρω όμως πολλούς Καρκίνους που ξεσπούν στην οδήγηση και είναι άκρως επικίνδυνο. Αλίμονο αν θυμώσει πραγματικά ο Δίδυμος εκτός από το ότι θα σε σφάξει με το γάντι και θα πονέσεις πολύ μ'αυτά που θ'ακούσεις θα τα σπάσει κιόλας και θα φύγει. Δράμα λέμε.

sexy
01-06-2007, 03:00 PM
δυστυχως ειναι ακριβως οπως τα λεει :cry:, δεν φταιω εγω μου βγαινει :sad2: και με ωροσκοπο αιγοκαιρο αστα να πανε!!:wacko::bigsmile:

elenikol
01-06-2007, 04:51 PM
Αυτό με τρόμαξε περισσότερο από όλα είναι τα χαρακτηριστικά του ζυγού. Έχει έρθει κανείς αντιμέτωπος με ζυγό??

Sophia Varsami
02-06-2007, 11:09 AM
δεν ξέρω τι να πω.... το αγορι μου είναι παρθένος & συγνωμη δεν εχω ακουσει ποτε απο.... παραδέχετε τα λάθη του μετα απο παρα πολυ μα παρα πολυ καιρό.....

tirania
08-06-2007, 09:24 PM
Εγινε κανονικο "ντου" απο Σκορπιους απ ο' τι βλεπω! Θα συμφωνησω κι εγω, δυστυχως. Για ηλιο (Σκορπιο), ωροσκοπο (Λεων), σεληνη (Υδροχοο). Απειρες φορες εχω χασει το δικιο μου απ τα νευρα μου.
Τωρα ομως που εκανε την περατζαδα του ο Κρονος, λουφαξα λιγο, ευτυχως για μενα και τους γυρω μου..

lizy
10-06-2007, 09:44 PM
Συμφωνώ απόλυτα για τους διδύμους, όταν θυμώσουν δεν ξέρουν τι λένε, εννοείται ότι σε τσακίζουν φραστικά αλλά φτάνουν να λένε πράγματα τελείως παράλογα που ούτε κι οι ίδιοι τα πιστεύουν κ ούτε καν τα θυμούνται μετά από μια ώρα.
Όσο για τους ζυγούς, παρότι γνωρίζω πολλούς, δεν τους έχω δει ποτέ να θυμώνουν ούτε φυσικά να καυγαδίζουν αλλά κι αυτό είναι από μόνο του κάτι φορές αρκετά εκνευριστικό γιατί βγάζουν μια πλήρη απάθεια αν και έχουν συχνά μια διακριτική ειρωνία. Γενικά όμως είναι καλοπροαίρετοι και συννενοήσιμοι και σπάνια λένε ή κάνουν κάτι που θα ενοχλήσει πολύ.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι χειρότεροι όταν θυμώνουν είναι οι Λέοντες κι αυτό γιατί προσπαθούν πάντα να υποβιβάσουν και να υποτιμήσουν τους άλλους, είναι πολύ προσβλητικοί και όποιος διαφωνεί μαζί τους πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός.
Κι αν έχουν κι έντονο δίδυμο τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα..

emmalene
15-06-2007, 02:38 PM
καλα αυτο με τους Ταυρους ειναι μαγικο πραγματι.Ολες τις φορες στη ζωη μου που θυμωσα πραγματικα(και αυτες ειναι τρεις....) ειπα πραγματα που πραγματικα κατεστρεψαν προσπαθειες ετων...αν βαλεις και τον Αρη στον Υδροχο..αστα...Και ναι οι Ζυγοι δεν φευγουν ποτε πρωτοι!σε κανουν ομως να φυγεις εσυ παντα σκεπτομενος το οτι ο φονος ειναι απελευθερωτικη πραξη αλλα η φυλακη ειναι χαλια...:bigsmile:

elenikol
15-06-2007, 02:48 PM
Τα χαρακτηριστικά του σκορπιού με καλύπτουν πλήρως.

Yeshoda
15-06-2007, 03:45 PM
Αυτό με τρόμαξε περισσότερο από όλα είναι τα χαρακτηριστικά του ζυγού. Έχει έρθει κανείς αντιμέτωπος με ζυγό??

Βασικά οι Ζυγοί έχουν διπλωματία. Μπορούν να σου πουν το πιο χοντρό πράγμα (που θα ισχύει) με το γάντι και εσύ φυσικά που δεν το περιμένεις μένεις σα χάνος και όσο και να προσπαθείς να πεις κάτι δεν βγαίνει το ρημάδι.
Δεν το έχω αντιμετωπίσει γιατί γενικά είμαι πολύ φιλειρηνική, αλλα το έχω δει και δεν κρύβω ότι μου αρέσει όταν το βλέπω, ειδικά όταν έχει να κάνει με ιεραρχίες πχ "κατώτερος" να την πει σε "ανώτερο".

elenikol
15-06-2007, 04:06 PM
Σ' ευχαριστώ Yeshoda. Θα το έχω υπόψιν μου.

necky
15-06-2007, 06:34 PM
Εγω πάντως έχω να το λέω σαν Κριός που είμαι και για τον εκνευρισμό μου (σχεδόν με τα πάντα) και για την ανυπομονυσία μου. Μου είναι αδύνατον να δώσω τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις και στα γεγονότα για να εξελιχθούν και τελικά εκνευρίζομαι και με τον εαυτό μου. Θέλω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα σωστά και φυσικά να έχει το αποτέλεσμα που θέλω εγώ. Πάντως ή μάλλον τουλάχιστον ήμαστε από τα δυναμικά ζώδια... κάτι είναι και αυτό. :blink::blink:

kiaRRa
16-06-2007, 12:50 AM
Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο μου ή το MC μου στον Σκορπιό, αλλά έχω προσέξει ότι όταν νευριάζω το αντικείμενο του θυμού μου, εξαφανίζεται.... Ειλικρινά δεν προλαβαίνω να του πω τίποτα, απλά το κοιτάω και ....πουφ(!) χάθηκε:embarrest

Μητσάκος
16-06-2007, 08:40 AM
Δεν το είχα δει το θέμα, πλάκα έχει και αναφορικά με το ζώδιο είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις. Φαντάζομαι όμως ότι ρόλο παίζουν και άλλοι παράμετροι για το πως τα παίρνει κάποιος ε? Φαντάζομαι και το που έχει τη Σελήνη του θα παίζει ρόλο

starfish
18-06-2007, 11:46 AM

Εχω ερθει αντιμετωπη με ωροσκοπο Ζυγο, και συμφωνω απολυτα με το τελευταιο κομματι της περιγραφης. "Εκπληκτικος" τροπος να σε κανουν να φυγεις εσυ, με ολα τα υπερ που μπορει να εχει αυτο για τους ιδιους!

nanstenka
18-06-2007, 03:28 PM
Εχω ερθει αντιμετωπη με ωροσκοπο Ζυγο, και συμφωνω απολυτα με το τελευταιο κομματι της περιγραφης. "Εκπληκτικος" τροπος να σε κανουν να φυγεις εσυ, με ολα τα υπερ που μπορει να εχει αυτο για τους ιδιους!

Αυτό ξαναπές το αγαπητή ιδού η αφεντιά μου το τρανό παράδειγμα!!!:nana1::embarrest

Πάντως εγώ δεν συμφωνώ για τους Καρκίνους....αν χρειαστεί να ξεσπάσουμε..ποιός είδε το θεό κ δεν τον φοβήθηκε!!!:cry: Ίσως φταίει κι ο Ζυγός μου και τον έχω κατά πολύ τον άτιμο και ¶ρη εκεί και η Σελήνη μου στο Λιοντάρι... αλλά ευτυχώς για τους γύρω μου αυτό συμβαίνει σπάνια!!!!:bigsmile:

elenikol
18-06-2007, 03:44 PM
......................και άλλοι παράμετροι για το πως τα παίρνει κάποιος ε? Φαντάζομαι και το που έχει τη Σελήνη του θα παίζει ρόλο
΄
Αλήθεια, ξέρει κάποιος να μας πεί τί προκαλεί σε κάθε ζώδιο να έχει νεύρα??

Υπάρχει σχετικό θέμα ή άρθρο??

nanstenka
18-06-2007, 03:56 PM
΄
Αλήθεια, ξέρει κάποιος να μας πεί τί προκαλεί σε κάθε ζώδιο να έχει νεύρα??

Υπάρχει σχετικό θέμα ή άρθρο??

Οι μηδαμινές μου γνώσεις στην αστρολογία δεν μου επιτρέπουν να απαντώ σε τέτοιου είδους ερωτήσεις γιατί πολύ απλά δεν ξέρω!!!:wacko:
:idea: Ίσως όμως μπορεί λέω πάντα και με κάθε επιφύλαξη για να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα- γιατί είναι ενδιαφέρον αυτό- θα είχε να κάνει και με τη θέση του ¶ρη και τις όψεις του επίσης ή της Σελήνης σε θέματα συμπεριφορών...
Λέω εγώ τώρα...Κάποιος που ξέρει τα πολλά για να μας διαφωτίσει??? :blink::blink::blink:

Fotini Christodoulou
18-06-2007, 03:59 PM
η θέση του Αρη θα παιξει ρόλο κυρίως στον τρόπο έκφρασης του θυμου.
Για το συναίσθημα του θυμού ή το τί προκαλει τον θυμό πιστευω παιζει ρόλο η ηλιακή θέση αλλά και η θέση της σελήνης και οι οψεις τους.

nanstenka
18-06-2007, 04:05 PM
η θέση του Αρη θα παιξει ρόλο κυρίως στον τρόπο έκφρασης του θυμου.
Για το συναίσθημα του θυμού ή το τί προκαλει τον θυμό πιστευω παιζει ρόλο η ηλιακή θέση αλλά και η θέση της σελήνης και οι οψεις τους.

Ευχαριστώ! Κ σε σχέση με τους οίκους ίσως να συνδέεται με τον 1ο και τον 12ο ??? Εξ' ού και η σημασία του ωροσκόπου και κυβερνήτη 1ου οίκου?

Fotini Christodoulou
18-06-2007, 04:14 PM
Ευχαριστώ! Κ σε σχέση με τους οίκους ίσως να συνδέεται με τον 1ο και τον 12ο ??? Εξ' ού και η σημασία του ωροσκόπου και κυβερνήτη 1ου οίκου?

Πλανήτες που ίσως βρίσκονται στον πρώτο οίκο παίζουν ρολο στον τρόπο που προβάλλουμε τον εαυτο μας αρα κατα μια αποψη θα μπορουσε να εχει σχεση.
Οι όψεις σχηματίζονται αναμεσα στους πλανήτες ανάλογα με τις ζωδιακές τους θέσεις.Οι οικοι θα δείξουν σε ποιον τομέα θα εκδηλωθουν οι ενέργειες.

elenikol
18-06-2007, 04:25 PM
....................Για το συναίσθημα του θυμού ή το τί προκαλει τον θυμό πιστευω παιζει ρόλο η ηλιακή θέση αλλά και η θέση της σελήνης και οι οψεις τους.

Ευχαριστώ roadrunner.

nanstenka
18-06-2007, 04:33 PM
Κι εγώ σ' ευχαριστώ!!;)

Fotini Christodoulou
18-06-2007, 04:34 PM
Ευχαριστώ roadrunner.

Πιστευω θα σε βοηθήσει αν διαβασεις επίσης τις πληροφορίες που δίδονται για τον άρη στην εφαρμογή πλανήτες στα ζώδια
http://www.myhoroscope.gr/community.php?page=portal

staray
18-06-2007, 11:08 PM
Σαν παρθένοι μας θεωρούν ήρεμοι αλλα οταν έχω νέυρα μπορεί και να σπάσω τα πάντα.................