View Full Version : ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
panther
05-02-2007, 03:39 PM
Εδώ και μερικούς μήνες διαβάζω διάφορες φράσεις του τύπου "και αυτό το μήνα τα ίδια" ή παραπλήσιες, που λίγο έως πολύ, όλοι μας την έχουμε πει ή την έχουμε σκεφτεί.
Εάν, υποθετικά πάντα, σας έλεγαν ότι από τον επόμενο θα άλλαζε κάτι στην ζωή σας, τι ακριβώς θα ήταν αυτό ώστε να είσασταν ευτυχισμένοι ή έστω χαρούμενοι?
Αυτό που θα με έκανε χαρούμενη είναι να τα βρίσκαμε ξανά με τον αγαπημένο μου...Αυτό με έκανε συνειδητά χαρούμενη πριν χωρίσουμε και αυτό περιμένω για να ξαναβρώ τη χαρά στη ζωή μου...
Με τίποτα δεν υποκαθίσταται το αληθινο...
kiaRRa
05-02-2007, 03:46 PM
Επειδή, όσο κι αν γκρινιάζω, πιστεύω στο "κάθε εμπόδιο για καλό", μου αρκεί να είμαι υγιής και όλα τα άλλα μπορώ να τα διεκδικήσω. Αρκεί να μην είμαστε αχάριστοι και αγνώμονες στη ζωή μας.:bigsmile:
stabie
05-02-2007, 03:56 PM
δεν ξέρω...μη νομίζετε και εγώ όλο γκρινιάζω και όλα όταν έρθει η ώρα τους γίνονται όπως πρέπει...όχι με βάζει το ωροσκόπιο αλλά με βάση τις επιλογές, τις συμπεριφορές τις δικές μου.
ας είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά για να συνεχίσω να προσπαθώ...έξάλλου, η αστρολογία δεν πέφτει πάντα μέσα...εμείς οι ίδιοι την διαψεύδουμε και την επιβεβαιώνουμε...
SKYLOROCK
05-02-2007, 04:51 PM
Ξέρω ότι φυσικά έχοντας την υγεία μας μπορούμε αλλάξουμε οι ίδιοι μόνοι μας όσα δε μας αρέσουν αλλά για να απαντήσω κάτι στην ερώτηση θα πω το αναμενόμενο...:toung:
Θέλω πολύ να τα ξαναβρώ με αυτόν που αγαπάω πολύ...Πιστεύω ότι θα με άλλαζε ολοσχερώς...;)
Deodonus
05-02-2007, 05:33 PM
Εγώ πάλι περιμένω πώς και πώς να έρθει εκείνη η στιγμή που το (δυσκίνητο) υπουργείο θα εκδώσει το δήπλωμά μου και θα πάρω την μηχανή μου! (Χμμμ...ναι, πολύ απλοϊκό...ίσως θα'πρεπε να πώ κάτι πιο φιλοσοφικό, αλλά είναι καλό να χαίρεσε με τα απλά της ζωής :) )
panther
05-02-2007, 05:36 PM
Εγώ πάλι περιμένω πώς και πώς να έρθει εκείνη η στιγμή που το (δυσκίνητο) υπουργείο θα εκδώσει το δήπλωμά μου και θα πάρω την μηχανή μου! (Χμμμ...ναι, πολύ απλοϊκό...ίσως θα'πρεπε να πώ κάτι πιο φιλοσοφικό, αλλά είναι καλό να χαίρεσε με τα απλά της ζωής :) )
Συμφωνώ και επαυξάνω;)
Markella83
05-02-2007, 06:31 PM
εγώ ανυπομονώ να τελειώσουν οι καταλήψεις για να πάρω το πτυχίο μου...:love:
κατά τα άλλα, υγεία να υπάρχει και όλα θα γίνουν! το βασικό είναι να σκεφτόμαστε θετικά: καλύτερα να είναι σταθερή η κατάσταση παρά χειρότερη. :cheesy:
και μία γενική ευχή: μακάρι να αποκτήσει ότι ποθεί ο καθένας σας:cheesy:
Maroulita
05-02-2007, 11:16 PM
Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή μου -και εξαρτάται καθαρά από μένα την ίδια- είναι να βρω ξανά τη φλόγα που με κάνει να προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσης, να επιδιώκω για ακόμη περισσότερα, να δημιουργώ και να ονειρεύομαι! Τώρα τελευταία "σιγοκαίει η φλόγα μου" και πιστεύω πως αυτό θα με γέμιζε για να είμαι καλά μέσα μου, άρα και έξω μου!! :bigsmile::bigsmile:
Fotini Christodoulou
06-02-2007, 10:02 AM
Θα παραφράσω το γνωστό...Να αποδεχθώ αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω (ή να ελέγξω) και να εχω το θάρρος να αλλάξω (ή να ελέγξω) αυτά που μπορώ.Και να έχω την σοφία να τα διαχωρίζω βέβαια.:bigsmile:
FIGHTER
07-02-2007, 05:13 PM
Πάνω απ' όλα υγεία! Παρόλο που δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, δεν θα έλεγα όχι να κατάλαβαινε αυτός που μου αρέσει ότι δεν εγώ δεν φταίω που ψυχρανθήκαμε και να καταλήγαμε μαζί:love: :love:
*Astropeleki*
07-02-2007, 05:57 PM
Να τολμήσω όσα δεν τόλμησα μέχρι τώρα.....
Να καταφέρω όσα δεν κατάφερα μέχρι τώρα....
Να παλέψω περισσότερο γι' αυτά που ΕΓΩ θέλω και με κάνουν ευτυχισμένη.... ακόμη και αν στο τέλος με πληγώσουν!
Γιατί όλα είναι ένα παιχνίδι....ή παίζεις και χάνεις, ή παίζεις και κερδίζεις....
midheavens
07-02-2007, 06:14 PM
Θα ήθελα να είμαι υγειής και επίσης να έχω ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Επειδή ζητάω πολλά, προς το παρόν συμβιβάζομαι και με μία άνοδο στα επαγγελματικά μου.:love:
¶λλωστε λένε ότι για μας τα καρκινάκια από φέτος θα έχουμε μία καλή σταδιοδρομία στα επαγγελματικά. ¶ντε να το δούμε και στην πράξη.:cheesy:
skorpion
07-02-2007, 06:17 PM
Να εχω υγεια εγω και αυτοι που αγαπω και να κανω τα 2 μου μεγαλα ονειρα πραγματικοτητα γιατι αλλιως μαλλον θα ειμαι δυστυχισμενη
aries engineer
07-02-2007, 08:59 PM
Το Λόττο...ειμαι υλιστρια:love:
Επιδή το καλοκαίρι έχασα 22χρ ανηψιό το μόνο που θέλω είναι υγεία και όλα τα παιδια του κόσμου γερά και να προσέχουν όχι μόνο όταν οδηγουν μα και σαν συνεπηβάτες σε μηχανες
mpiskoto
05-03-2007, 05:10 PM
Αυτό που προσωπικά θα ήθελα είναι να βρω ή να με βρει ο έρωτας της ζωής μου αλλά επειδή μάλλον βλέπω πολλές χολλυγουντιανές ταινίες θα έλεγα να έχω εγώ η οικογενειά μου και οι φίλοι μου την υγεία τους
Toksotaki
29-03-2007, 04:12 PM
εμενα δνε θα με αλλαζα οχι γιατι θεωρω οτι ειμαι τελεια.Θα αλλαζα την οικογενεια μου!!!!
*Astropeleki*
29-03-2007, 05:00 PM
Είναι αυτό που λέμε: "Γιατί να αλλάξω εγώ;;;; Ας αλλάξουν οι άλλοι!" :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
nicoletta
29-03-2007, 06:59 PM
Αυτό που θα άλλαξε τη ζωή μου και θα μ' έκανε πραγματικά ευτυχησμένη, θα ήταν ο έρχομός ενός παιδιού...
didimos
30-03-2007, 06:14 PM
Συμφωνω με τη Nala και τη Skylorock. Να τα ξαναβρώ με τον 1 και μοναδικό έρωτα της ζωής μου!!!!!!!
Κι αν δεν γίνει αυτό. Να συναντήσω έναν πιο δυνατό από τον προηγούμενο!!!!!
celin
29-05-2007, 08:07 PM
Να έχω το θάρρος να μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι όσο και αν πληγώσει τον άλλο, χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς πόσο διπλωματικά μπορώ να το φέρω έτσι ώστε οι απώλειες να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Πολύ ψυχοφθόρο συναίσθημα που στο τέλος καταντά τόσο κουραστικό και μπορεί να καταλήξει στο ανέκδοτο με το γρύλο!!!
kritikia
30-05-2007, 02:43 PM
Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή μου είναι να μπορώ να έχω την διορατικότητα να αποφεύγω να βάζω στη ζωή μου ανθρώπους οι οποίοι στην πορεία μιας σχέσης (φιλικής, ερωτικής, επαγγελματικής), αποδεικνύονται "μικροί", αχάριστοι και ανίκανοι να χειριστούν καταστάσεις πάσης φύσεως. Είναι προσόν να μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ακόμα και αν καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ σου. Η προσπάθεια ΠΑΝΤΑ μετράει!
skorpion
30-05-2007, 08:22 PM
Γινεται να υπαρχει μονο αγαπη γυρω μου? Γινεται να ειναι το πιο σημαντικο πραγμα η αγαπη για ολους τους ανθρωπους? Ή εστω γινεται στο τελος να νικαει παντα η αγαπη? Γινεται?
zeta1987
31-05-2007, 01:56 AM
Εγώ θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο δεμένη με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, και με την οικογένεια μου! Δεν ζητώ πολλά! Απλά τις μικρές χαρές της ζωής... :love:
kritikia
31-05-2007, 12:46 PM
... ..........
Είσαι σαφέστατος φίλε μου ek! Κάτι θέλεις να πεις αλλά οι τελίτσες δεν βοηθάνε! Εκτός αν δεν ήθελες να πάρεις θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα, οπότε πάω πάσο!
Είσαι σαφέστατος φίλε μου ek! Κάτι θέλεις να πεις αλλά οι τελίτσες δεν βοηθάνε! Εκτός αν δεν ήθελες να πάρεις θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα, οπότε πάω πάσο!
εεε... καβούρι! τι περμένεις?... λάου λάου το πάω :lol:
Σοβαρά τώρα: Χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω τι......Πρόκειται γιά λάθος. Σόρρυ!
Πάντως, και'μιά που τ'αναφέρατε, με βρίσκει σύμφωνο το παραπάνω: Απλά τις μικρές χαρές της ζωής...
Unicorn_82
01-06-2007, 02:24 PM
Γινεται να υπαρχει μονο αγαπη γυρω μου? Γινεται να ειναι το πιο σημαντικο πραγμα η αγαπη για ολους τους ανθρωπους? Ή εστω γινεται στο τελος να νικαει παντα η αγαπη? Γινεται?
:nuts:
Νομίζω ότι ζητάς πολλά!
Μακάρι να ήταν έτσι.....
Τότε δεν θα υπήρχε δυστυχισμένος άνθρωπος.... Αλλά άν δεν νίωσεις τη λύπη, δεν θα νιώσεις όυτε και τη χαρά....
Πάντως πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.....
:love:
Unicorn_82
01-06-2007, 02:25 PM
Εγώ θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο δεμένη με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, και με την οικογένεια μου! Δεν ζητώ πολλά! Απλά τις μικρές χαρές της ζωής... :love:
Νομίζω ότι αυτό είναι απλά θέμα θέλησης αλλά και από τις δύο πλευρές!!!!!
;)
Unicorn_82
01-06-2007, 02:27 PM
....Τέλος πάντων!!! Να πω κι εγώ το παράπονό μου;;;;;; :embarrest
Γίνεται να βρω τον άντρα της ζωής μου;;;;;;;;;;;;; :love:
θελω να εχω υγεια. :unsure: και για ολα τα υπολοιπα, θεληση να εχουμε και μπορουμε να καταφερουμε τα παντα :bigsmile::bigsmile:
elenikol
01-06-2007, 04:56 PM
Ο τρόπος που "βλέπω" και αντιμετωπίζω ό.τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη ζωή μου.
Αχ!!!Καθε μηνα διαβαζω τα καλυτερα για το ζωδιο μου και στο τελος του μηνα ακανοντας απολογισμο βλεπω τα αντιθετα.....Μαλλον πολυ χτυπημενο ειναι το ωροσκοπιο μου και δεν μου βγαινου οι γενικες προβλεψεις...Δεν φταινε παντα τα αστρα αυτο μην το ξεχνατε.....:idea::idea:
darkqueen
05-06-2007, 02:50 AM
:το μονο που θα ηθελα και θελω και θα συνεχισω να θελω ειναι να τα ξαναβρω με αυτον που αγαπαω τοσο πολυ:love:..ξερω ακουγεται συνηθισμενο,οι περισσοτεροι αυτο λενε..ομως θα εδινα και την ζωη μου για να γυριζε και παλι:love:
Παραλογο αλλα συμφωνω με το διδυμο.....Θα θελα ο επομενος ερωτας να ειναι μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο......Δυσκολο ομως στις μερες μας γιατι ολοι εχουμε γινει εγωιστες στις σχεσεις μας.....:embarrest:embarrest
Παραλογο αλλα συμφωνω με το διδυμο.....Θα θελα ο επομενος ερωτας να ειναι μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο......Δυσκολο ομως στις μερες μας γιατι ολοι εχουμε γινει εγωιστες στις σχεσεις μας.....:embarrest:embarrest
Θα απελπιστούν από την μοναξιά και θα στανιάρουν....
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικοί (-ες) μας θά'ναι;)
kritikia
05-06-2007, 01:10 PM
Θα απελπιστούν από την μοναξιά και θα στανιάρουν....
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικοί (-ες) μας θά'ναι;)
Ναι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.... "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"!
Ναι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.... "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"!
Αν δεν ήσουν δίδυμος να τραμπαλίζεσαι, και πίστευες σταθερά, γενναία και ακλόνητα στην επάνοδο του έρωτος όλα θα ήταν καλύτερα.
Βλέπεις δεν έμοιασες εμάς τα καβουράκια που σαν βράχοι στέκουμε, αλύγιστοι σαν ατσάλι. Στωικοί σαν μαθουσάλες και σαν κεραυνοί χτυπάμε. Γκουχ γκουχ το σιρόπι μου :embarrest
kritikia
05-06-2007, 01:34 PM
Αν δεν ήσουν δίδυμος να τραμπαλίζεσαι, και πίστευες σταθερά, γενναία και ακλόνητα στην επάνοδο του έρωτος όλα θα ήταν καλύτερα.
Βλέπεις δεν έμοιασες εμάς τα καβουράκια που σαν βράχοι στέκουμε, αλύγιστοι σαν ατσάλι. Στωικοί σαν μαθουσάλες και σαν κεραυνοί χτυπάμε. Γκουχ γκουχ το σιρόπι μου :embarrest
Μη ξεχνάς φίλε μου ότι εμείς οι Ζυγοί πιστεύουμε και κυνηγάμε σε όλη μας τη ζωή τον ένα και μοναδικό έρωτα.. γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα ολοκληρωθούμε! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη καλό είναι να απομακρύνεσαι από κάτι που τελείωσε, διότι αργά ή γρήγορα θα επαναληφθεί το ίδιο... τέλος!!
Μη ξεχνάς φίλε μου ότι εμείς οι Ζυγοί πιστεύουμε και κυνηγάμε σε όλη μας τη ζωή τον ένα και μοναδικό έρωτα.. γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα ολοκληρωθούμε! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη καλό είναι να απομακρύνεσαι από κάτι που τελείωσε, διότι αργά ή γρήγορα θα επαναληφθεί το ίδιο... τέλος!!
Ναι καλά! Το έργο έπαιξε δυό φορές, η παράσταση τελείωσε, το σινεμά έκλεισε και 'γω ακόμη με τα καλαμπόκια στο χέρι είμαι. Φρουρός!!! Enduro! :nuts:
Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω...
celin
05-06-2007, 02:01 PM
Ε όχι ρε παιδιά να εμμένεται σε κάτι που έχει τελειώσει!!! εκτός και αν υπήρχαν τρίτοι στην μέση. Συμφωνώ πως αν κάτι έχει πάει στραβά μια φορά, και ξαναλέω δεν υπήρχε τρίτος (εννοώντας και καταστάσεις όχι μόνο πρόσωπα), σίγουρα θα πάει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη και...
kritikia
05-06-2007, 02:01 PM
Ναι καλά! Το έργο έπαιξε δυό φορές, η παράσταση τελείωσε, το σινεμά έκλεισε και 'γω ακόμη με τα καλαμπόκια στο χέρι είμαι. Φρουρός!!! Enduro! :nuts:
Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω...
Δεν ξεχνάς τίποτα γιατί μόνο έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες σου και πρέπει να θυμάσαι τα πάντα γιατί μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις συνειδητά όταν η ίδια περίπτωση σχέσης, σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα!.. τα σημάδια είναι όμοια ή παρόμοια και τα καμπανάκια του κινδύνου χτυπάνε στα κόκκινα!!
Από εκεί και πέρα ο καθένας μας κάνει ότι καταλαβαίνει...
Για καμία επανίδρυση κράτους, (σόρρυ, ...σχέσης), δεν ομιλώ και για καμία εμμονή. Τουλάχιστον στο επίπεδο των σχέσεων. Και βέβαια όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει!
Ούτε σαν στάση ζωής το έγραψα απέναντι στα πράγματα και φυσικά δεν ξανακυλάμε στα ίδια.
Ωςτόσο, πάντα υπάρχει κάτι, ή μάλλον κάποιος που εμμένει να μας ωθεί μόνιμα στα ίδια ατοπήματα. Αυτός ο αγιάτρευτος τύπος από μέσα μας. Και μη μου πείτε, ελαφρά τη καρδία, πως τον έχετε εναποθέσει στου Μορφέως την αγκάλη? Σιγά μην μας φοβίσουν οι άλλοι, τον από μέσα τρέμουμε. Όπου νά'ναι θα ξυπνήσει πάλι και θα ζητάει να χώσουμε το δάχτυλο βαθιά μέσα στο μέλι. Και κατόπιν εορτής να κάνει τον ανήξερο όταν ο καθρέφτης μας ξεμπροστιάζει υπέρβαρους. :embarrest
kritikia
06-06-2007, 11:27 AM
Ωςτόσο, πάντα υπάρχει κάτι, ή μάλλον κάποιος που εμμένει να μας ωθεί μόνιμα στα ίδια ατοπήματα. Αυτός ο αγιάτρευτος τύπος από μέσα μας. Και μη μου πείτε, ελαφρά τη καρδία, πως τον έχετε εναποθέσει στου Μορφέως την αγκάλη? Σιγά μην μας φοβίσουν οι άλλοι, τον από μέσα τρέμουμε. Όπου νά'ναι θα ξυπνήσει πάλι και θα ζητάει να χώσουμε το δάχτυλο βαθιά μέσα στο μέλι. Και κατόπιν εορτής να κάνει τον ανήξερο όταν ο καθρέφτης μας ξεμπροστιάζει υπέρβαρους. :embarrest
Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου με αυτό που γράφεις.. Όμως καλό είναι να τον εκπαιδεύσουμε αυτόν τον "τύπο" μέσα μας, κάποιες φορές να το κάνουμε με χάδια και άλλες φορές να τον μαστιγώσουμε αν χρειάζεται, γιατί αν τον αφήσουμε να αποφασίζει ερήμην μας, τότε μας καταδικάζουμε σε ένα συνεχόμενο, χωρίς προοπτικές παιχνίδι, που δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα.. (εκτός από κιλά..)!!
leila
06-06-2007, 10:47 PM
Nα ερωτευτω, να βρω κάποιον που να με γεμίζει, να μοιραζομαι σκέψεις, συναισθήματα, στιγμες όμορφες μαζι του και να ειναι...αμοιβαίο...Ζηταω πολλάααααα?Verneigung
irina_7
07-06-2007, 12:09 AM
Καλησπέρα!
¶ν εξαιρέσουμε τις 2 εξεταστικές που έχω και που σαφώς θα ήθελα να πάνε καλύτερα από οτι θα πάνε(φαντάζομαι!!),θα ήθελα το ktm-duke, που έχω βάλει στο μάτι εδώ και μερικούς μήνες..
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το καλοκαιράκι να πάω διακοπές με αυτήν!!¶χχ..
kiaRRa
07-06-2007, 01:09 AM
Εγώ για να μην φανεί ότι ζητάω πολλά θέλω να πάω πολύ καλά στην εξεταστικούλα μου!!!! Αλλά πρωτίστως να είμαστε όλοι καλά!:love:
zeta1987
07-06-2007, 11:16 AM
Εγώ για να μην φανεί ότι ζητάω πολλά θέλω να πάω πολύ καλά στην εξεταστικούλα μου!!!!
Αχ και εγώ το ίδιο εύχομαι και για εσένα και για έμενα αλλά και για όλους όσους δίνουν!! :love: Αχ, συνηθίσαμε τόσο καιρό να καθόμαστε, άντε τώρα να μαζευτούμε...!!!:toung:
starfish
12-06-2007, 02:54 PM
Επιθυμω να ξαναβρω το χρωμα, την γευση και την μυρωδια της ζωης...
Agxos
27-07-2007, 04:11 AM
εγω παλι θελω να βγω απο την τωρινη κατασταση ανιας που βρισκομαι...και να βρω τον παλιο καλο εαυτο μου!ολη μερα σε κινηση και μηδεν ελευθερος χρονος!
ανασα θε μου!χιχιιχ
katbel
15-09-2007, 01:13 AM
Μεταξύ μας εντελώς :P μέσα μας όλοι το ταίρι μας ψάχνουμε
panther
15-09-2007, 02:53 AM
Μεταξύ μας εντελώς :P μέσα μας όλοι το ταίρι μας ψάχνουμε
Ο κάθε άνθρωπος ζητά αυτό που του λείπει τη δεδομένη στιγμή γιατί ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο. ¶λλος μπορεί να ψάχνει για σύντροφο ή ταίρι, άλλος να επιθυμεί τον ερχομό ενός παιδιού, άλλος μπορεί να θέλει μόνο υγεία για τον ίδιο και την οικογένεια του.:)