PDA

View Full Version : Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό;

nala
31-01-2007, 03:25 PM
Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν θέτω το ερώτημα σε σωστό πεδίο αλλά ως νέο μέλος νομίζω ότι θα μου το συγχωρήσετε!:embarrest
Ο άνδρας ζυγός θεωρείται από τα ζώδια με τάσης αυτοκαταστροφής;

Ευχαριστώ,
Nala

Deodonus
31-01-2007, 07:23 PM
Δεν θα κατέτασσα τους ζυγούς στα αυτοκαταστροφικά ζώδια, αυτό είναι πιο πολύ χαρακτηριστικό του επόμενου ζωδίου, του σκορπιού. Μήπως έχει έντονα χαρακτηριστικά σκορπιού στο ωροσκόπιό του?

kiaRRa
31-01-2007, 07:33 PM
Και εμένα οι Ζυγοί μου φαίνονται πιο αρμονικοί, οι Σκορπιοί παίζουν επικίνδυνα με την φωτιά, άρα ίσως αυτοί θεωρηθούν "αυτοκαταστροφικοί".:embarrest

Fotini Christodoulou
31-01-2007, 07:37 PM
Ο Ζυγός αυτοκαταστροφικός θα συμφωνήσω λίγο δυσκολο.Αναποφάσιστος μέχρι να σε βγαλει εκτος εαυτού ναι.
Ο Σκορπιός-σκέτος μιλωντας δλδ για ηλιακό- θέλει προσεκτικό χειρισμό όχι γιατι ειναι αυτο-καταστροφικός, αλλά μάλλον απλά καταστροφικός για τους άλλους:toung:

Απόψή μου... ότι "αυτοκαταστροφικές" τασεις ίσως είχε κάποιος με έντονο ποσειδώνα -παθητικό στοιχείο-και έντονο Πλουτωνα -εμμονη,ή αλλιώς εντονο το ζωδιο του Ιχθύ και έντονο Σκορπιό.:unsure:

aries engineer
31-01-2007, 07:53 PM
Tι μαχαιριά στο στήθος ήταν αυτή !!!!!!!Έντονο Ποσειδώνα????Εννοείς και τις καλές όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης???Όσο αφορά τον Πλούτωνα, αρκεί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ήλιο μου.....:cry:

Fotini Christodoulou
31-01-2007, 07:59 PM
Α όχι και μαχαιριες ,ειμαι και κατά της βίας:cheesy: !

Για να γίνω πιο σαφής,εννοώ μάλλον τον Ποσειδώνα σε σκληρή όψη με ωροσκόπο ή σε σύνοδο με ωροσκόπο και ταυτόχρονα σκορπίσια στοιχεία έντονα-προσωπικούς πλανήτες εκεί ή πλουτωνα σε σκληρές όψεις...παντα προσωπική αποψη και φυσικά θα πρέπει να συνηγορούν κι άλλα στοιχεία του χάρτη.

SKYLOROCK
31-01-2007, 09:35 PM
Κι εγώ νομίζω ότι ο Ζυγός δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτοκαταστροφικό ζώδιο.
¶ραγε μπορεί ένας διπλωμάτης να είναι ταυτόχρονα και αυτοκαταστροφικός;;; :wacko:

Anastasy
31-01-2007, 10:30 PM
Εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι αυτοκαταστροφικοί. Και αυτό όχι επειδή παίζουν με την φωτιά αλλά επειδή είναι τόσο- μα τοοοοοοοόσο- αναποφάσιστοι!! Για να πάρουν μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους πρέπει να φτάσουν στο έσχατο σημείο πρώτα!! Προσωπικά θεωρώ άκρως αυτοκαταστροφική αυτή την στάση. Επιπλέον έχω ακούσει ότι μαζί με τους ιχθείες είναι το ζώδιο με τα μεγαλύτερα ποσοστά εξάρτησης από αλκοόλ και/ή διάφορες ουσίες.

nala
01-02-2007, 10:19 AM
Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον αυτό που όλοι σας εντοπίσατε σχετικά με την αναποφασιστικότητα των ζυγών είναι αυτό που με τρελλάινει κι έμένα...
Και αυτό τώρα με την έλλειψη υπομονής που χαρακτηρίζει εμάς τους Κριούς...ήρθε και έδεσε το γλυκό...:nuts:
Συμφωνώ επίσης με το σχόλιο της Anastacy...επιρρεπείς στο αλκοόλ...
:sick:
Και πάλι ευχαριστώ και καλό μήνα σε όλους!

panther
01-02-2007, 10:50 AM
Εγώ θεωρώ τους Ζυγούς διπρόσωπους και συμφεροντολόγους, αλλά με τίποτα αυτοκαταστροφικούς ή έστω καταστροφικούς. Αυτό το προνόμιο, θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες, το κατέχουν οι Σκορπιοί!

stabie
01-02-2007, 05:12 PM
συμφωνώ...
τυχαίνει μέλη της οικογενειάς μου να είναι Ζυγός και Σκορπιός αντίστοιχα...
δεν συγκρίνονται...ο Ζυγός ξελασπώνει το Σκορπιό που έχει μια τάση σε κάθε τι καταστροφικό με οποιοδήποτε κόστος...

βγάλε συμπέρασμα...

ioni
01-02-2007, 11:19 PM
με σελήνη και αρη στον ζυγό θεωρώότι το κακό που έχουν οι ζυγή η αναποφασιστηκοτητα και η διπλωματία τους θέλουν να τα λίνουν όλα πολιτισμένα προπάντων στις σχέσεις τους όποιες καινα είναι αυτες

aries engineer
03-02-2007, 10:47 PM
Οι ζυγοί αυτό που έχω να πω ειναι τα εξής....Δεν είναι ποτέ στην ώρα τους και πάντα με χαζές δικαιολογίες..Εχουν μια αδυναμία στην επιχειρηματολογια...Δεν πιανουν σε γενικες γραμμες σηματα με χαμηλες συχνοτητες..ειναι αρκετα νωχελικοι και χαλαροι στα ορια της λυποθημιας...μπορει επισης ενω νταραβεριζεσαι μαζι τους να εξαφανιστουν για καιρο...και ξαφνικα να λαβεις ενα μηνυμα του τυπου.."που χαθηκες εσυ βρε"?Ευθυνοφοβοι...Αλλά τοσο γοητευτικοι και τόσο διπλωματες ...που σε κανουν να τα ξεχνας ολα....Εχω γνωρισει αντρες ζυγους αρκετους με συμπεριφορα ομωςςςς copy paste τουλαχιστον οσο αφορα τα παραπανω ιδιως το που χαθηκες εσυ ειναι πλεον κλισε..

SKYLOROCK
04-02-2007, 12:25 AM
Οι ζυγοί αυτό που έχω να πω ειναι τα εξής....Δεν είναι ποτέ στην ώρα τους και πάντα με χαζές δικαιολογίες..Εχουν μια αδυναμία στην επιχειρηματολογια...Δεν πιανουν σε γενικες γραμμες σηματα με χαμηλες συχνοτητες..ειναι αρκετα νωχελικοι και χαλαροι στα ορια της λυποθημιας...μπορει επισης ενω νταραβεριζεσαι μαζι τους να εξαφανιστουν για καιρο...και ξαφνικα να λαβεις ενα μηνυμα του τυπου.."που χαθηκες εσυ βρε"?Ευθυνοφοβοι...Αλλά τοσο γοητευτικοι και τόσο διπλωματες ...που σε κανουν να τα ξεχνας ολα....Εχω γνωρισει αντρες ζυγους αρκετους με συμπεριφορα ομωςςςς copy paste τουλαχιστον οσο αφορα τα παραπανω ιδιως το που χαθηκες εσυ ειναι πλεον κλισε..

Καλά,έχω μείνει άφωνη... :amazed: Ακριβώς τα ίδια και ο δικός μου Ζυγός....Απίστευτο;;; :blink: :wacko:

Λευκή
04-02-2007, 01:52 AM
Καλά θα ήταν να ίσχυε το αυτοκαταστροφικό στο συγκεκριμένο ζώδιο.Θα έκαναν και κάτι χρήσιμο τουλάχιστον:toung:
:embarrest

stabie
04-02-2007, 10:13 AM
βλεπω συμπαθειες...:toung:

aries engineer
04-02-2007, 05:06 PM
Δεν ξέρω αν είναι θέμα συμπάθειας...απλα οι ρυθμοί ειναι τοοοσοοο μα τοοοσοοο αργοί....και οκ και χαλαράαααααα ,δεν έχουν τα guts να σου πούνε οτιδήποτε στη μούρη...το φέρνουν απο εδώ το φερνουν απο εκεί...Κοντολογίς να μιλήσεις παντελονάτα,που λενε και sτο λιμανι με ενα ζυγο ειναι δυσκολο..Iσως επειδη δεν θέλουν να φερνουν σε δυσκολη θεση τον απεναντι τους λόγω τακτ και ευγενειας...Το καλο ειναι οτι δεν πιεζουν καταστασεις σε αφηνουν να κινησε ελευθερα χωρις να ζητανε εξηγησεις ...Βεβαια ενα αλλο ταλεντο τους ειναι τα μπαλακια...δυσκολα θα παρουν πρωτοβουλιες σου πετανε το μπαλακι ...με αλλα λογια αποφασισε εσυ..εγω δεν εχω προβλημα ....που το ακους τοσο συχνα που πλεον υποψιαζεσαι το γεγονος οτι λεγοντας καποιος ζυγος -αποφασισε εσυ -σημαινει οτι ...βαριεμαι να σκεφτω ή οτι δεν εχω τη ταχυτητα που χρειαζεται στο μυαλο να παρω μια ξεκαθαρη αποφαση..Κοντολογις αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα.....:suspiciou

stabie
04-02-2007, 10:31 PM
σορρυ αλλά όλα αυτά εγώ τα έχω συναντήσει σε Ταύρο...

με ωροσκόπο ζυγό...τόσο πολύ τον εηρεάζε ο ωροσκόπος; αδυνατώ να το πιστέψω...
ειδικά η ταχύτητα και το θέμα των μπαλακίων που είναι συνέχεια στα χέρια των άλλων...τι να πω;

nala
05-02-2007, 01:17 PM

Απίστευτο...να εξαφανίζεται και μετά να σου τη λεει και απο πάνω...Το έζησα...¶γγελος και διάολος ταυτόχρονα...

Λευκή
05-02-2007, 10:15 PM
nala,aries engineer :blink:
άμα δεν τους αντέχουν ούτε οι κριοί που είναι το δίπολό τους...:toung: Μεγάλο πράγμα η αστρολογία τελικά!

starfish
06-02-2007, 02:27 PM
άμα δεν τους αντέχουν ούτε οι κριοί που είναι το δίπολό τους...:toung: Μεγάλο πράγμα η αστρολογία τελικά!

Υποτιθεται οτι τους αντεχουν και τους βρισκουν ενδιαφεροντες οι Τοξοτες....
:nuts: :nuts: :nuts:

Maroulita
06-02-2007, 02:37 PM
Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!!! :toung:

Fotini Christodoulou
06-02-2007, 02:37 PM

Οι κριοί απλά παραπονιούνται για τους ζυγούς!Εδω άλλα διπολα έχουν βαμπιριάσει :toung:

Υποτιθεται οτι τους αντεχουν και τους βρισκουν ενδιαφεροντες οι Τοξοτες....
:nuts: :nuts: :nuts:

Ναι γιατί οι Τοξότες είναι free ανθρωποι και μέχρι να αποφασίσουν οι Ζυγοί αν ειναι καταστροφικοί ή όχι και για ποιον ήδη ασχολούνται με καποιον αλλο!:cheesy:

starfish
06-02-2007, 02:44 PM
Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!!! :toung:

Μαθαμε λοιπον, οτι η υπομονη των γυναικων του Τοξοτη εχει τα ορια της με τους ανδρες του Ζυγου! :toung: :toung:
Οι ανδρες Τοξοτης πως βλεπουν αραγε, και ποσο αντεχουν τις γυναικες Ζυγο;
Εχουμε κανενα να μας απαντησει;:nuts: :cheesy: :bigsmile:

starfish
06-02-2007, 02:46 PM
Ναι γιατί οι Τοξότες είναι free ανθρωποι και μέχρι να αποφασίσουν οι Ζυγοί αν ειναι καταστροφικοί ή όχι και για ποιον ήδη ασχολούνται με καποιον αλλο!:cheesy:

Αχα!! Μου αρεσει αυτη η εκδοχη.....:toung: :toung: [αν και δεν ξερω γιατι!]

SKYLOROCK
06-02-2007, 02:48 PM

¶σε που αυτή η αναποφασιστηκότητα και αναβλητικότητα των Ζυγών ίσως βολεύει τους free Τοξότες...;)

kritikia
06-02-2007, 05:10 PM
Καλησπέρα
Δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσο χαλαροί όσο μας παρουσιάζετε. Απεναντίας όταν βάζουμε ένα στόχο ή γενικότερα πέρνουμε μια απόφαση για κάτι φτάνουμε μέχρι τέλους. Ίσως να μην ασχολούμαστε με την καθημερινότητα τόσο όσο άλλα ζώδια και αυτό να εμφανίζεται σαν νωχελικότητα και χαλαρότητα..
Επίσης δεν είμαστε με τίποτα αυτοκαταστροφικοί.. Η μοναδική περίπτωση να γίνει αυτοκαταστροφικός ένας ζυγός είναι να απομονωθεί από όλους και όλα συνειδητά.. τότε "αυτοκτονεί"..
Τέλος αγαπητή aries engineer και παντελόνια φοράμε (ακόμα και οι γυναίκες του ζωδίου) και μπορούμε να τα λέμε τα πράγματα τσεκουράτα και δεν έχουμε και καμιά αναστολή όταν φτάνει αυτή η ώρα.. Απλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή γιατί μας ενδιαφέρει πάντα να έχουμε συνολική εικόνα ενός θέματος.
Μην θεωρείτε την αναποφασιστικότητα ενός ζυγού αδυναμία. Η επιμονή μας να λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις πλευρές ενός προβλήματος πριν αποφασίσουμε απορρέει από την χαρακτηριστική διπλωματία μας.
Ευχαριστώ

stabie
06-02-2007, 05:34 PM
Νομίζω πως έπρεπε να απαντήσει και μία ζυγίνα για να υπάρχει μια ισορροπία...:bigsmile:

aries engineer
06-02-2007, 10:34 PM
Καλησπέρα
Δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσο χαλαροί όσο μας παρουσιάζετε. Απεναντίας όταν βάζουμε ένα στόχο ή γενικότερα πέρνουμε μια απόφαση για κάτι φτάνουμε μέχρι τέλους. Ίσως να μην ασχολούμαστε με την καθημερινότητα τόσο όσο άλλα ζώδια και αυτό να εμφανίζεται σαν νωχελικότητα και χαλαρότητα..
Επίσης δεν είμαστε με τίποτα αυτοκαταστροφικοί.. Η μοναδική περίπτωση να γίνει αυτοκαταστροφικός ένας ζυγός είναι να απομονωθεί από όλους και όλα συνειδητά.. τότε "αυτοκτονεί"..
Τέλος αγαπητή aries engineer και παντελόνια φοράμε (ακόμα και οι γυναίκες του ζωδίου) και μπορούμε να τα λέμε τα πράγματα τσεκουράτα και δεν έχουμε και καμιά αναστολή όταν φτάνει αυτή η ώρα.. Απλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή γιατί μας ενδιαφέρει πάντα να έχουμε συνολική εικόνα ενός θέματος.
Μην θεωρείτε την αναποφασιστικότητα ενός ζυγού αδυναμία. Η επιμονή μας να λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις πλευρές ενός προβλήματος πριν αποφασίσουμε απορρέει από την χαρακτηριστική διπλωματία μας.
Ευχαριστώ

Δεν ξερω κρητικια μου τοις πταιει...Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειμαστε τελειως αντίθετοι..ο κριος μετραει το χρονο με τα δευτερολεπτα και εσεις με την ωρα..Ισως αν πατησετε λιγο το γκαζι και δεν ειστε διαρκως στο ρελαντι και πατησουμε λιγο φρενο εμεις ,ισως συναντηθουμε καπου..Προσωπικα εχω χαλασει πολλες φορες τα τακακια μου με το διαρκες-φρενο γκαζι,φρενο γκαζι,εξαιτιας σας...:toung:

SKYLOROCK
07-02-2007, 12:24 AM
Δεν ξερω κρητικια μου τοις πταιει...Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειμαστε τελειως αντίθετοι..ο κριος μετραει το χρονο με τα δευτερολεπτα και εσεις με την ωρα..Ισως αν πατησετε λιγο το γκαζι και δεν ειστε διαρκως στο ρελαντι και πατησουμε λιγο φρενο εμεις ,ισως συναντηθουμε καπου..Προσωπικα εχω χαλασει πολλες φορες τα τακακια μου με το διαρκες-φρενο γκαζι,φρενο γκαζι,εξαιτιας σας...:toung:

Αυτό ξαναπέστο...Σκοτσέζικο ντουζ μας κάνουν συνέχεια... :( :( :(

GELLO
07-02-2007, 02:11 AM
καλησπέρα...
ως ζυγός είμαι κατά περιόδους ίσως αυτοκαταστροφική... ανασφαλής και αναποφάσιστη είμαι σίγουρα!! Ωστόσο, δεν το εκδηλώνω, δεν το αφήνω να διαφανεί σε όσους δε θέλω να το ξέρουν... γίνομαι τακτικά κουραστική και ανυπόφορη, διότι, μιας και δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι θέλω, ρωτάω και ξαναρωτάω όποιον εμπιστεύομαι.. παρ'όλα αυτά, νιώθω ότι οι ζυγοί είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, καθώς δεν είναι πονηροί και διπρόσωποι.. δεν κρίνω από τον εαυτό μου, αλλά τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς που αν'ηκουν σε αυτό το ζώδιο...απεχθάνομαι τους εμπαθείς και χαιρέκακους ανθρώπους, όπως και τους ανειλικρινείς.. δυο τοξότες άντρες γνώρισα με τέτοια αρνητικά γνωρίσματα και μια γυναίκα ταύρο.. μη με παρεξηγήσετε, δεν γενικεύω τίποτα, απλά την γνώμη μου μέσα από τις εμπειρίες μου καταθέτω.... φιλια σε όλους

corinamm
07-02-2007, 11:35 PM
Δεν το νομίζω.αλλά δεν θέλω και να το παραδεχτώ γιατί και εγώ ειμαι ζυγός αλλωστε και εσύ είσαι ζυγός.βέβαια δεν μπορώ να πώ οτι εχω πράξει τα καλύτερα για τον εαυτόν μου.ποιό χρήσιμη είμαι στούς
αλλους παρά στόν εαυτόν μου.ποτέ απο κανέναν δεν έχω ακούσει τέτοιο σχόλιο.
αλλά οπως και νάναι δεν έχεις δίκαιο .υπάρχουν όμως αλλα ζώδια αυτοκαταστροφικά.
προφανώς να εχεις ασχημες εμπειρίες από ζυγό και εβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
νομίζω όμως οτι εμεις με άνδρα ζυγό δεν θα ταιριάζαμε ποτέ.σκέψου λίγο πόσο χρήσιμη εχεις φανεί κάποια στιγμη σε άλλα άτομα.σε μας το κακό ειναι οτι μόνο δίνουμε και δεν παίρνουμε.δυστυχώς πάντα λειτουργούμε ετσι.αν αυτό το θεωρείς αυτοκαταστροφή ετσι θα το δεχτώ.πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή οτι πρέπει και να παίρνουμε ,οχι μόνο να δίνουμε.αυτό είναι πολύ κακό.
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
θα το σχολιάσουμε πάλι πάντως αυτό το θέμα.
π'αντως για ανδρα ζυγό ακούγονται πολλά .θα σου ξαναγράψω. εκτενέστερα.
χάρηκα θα τα λέμε.
απότι βλέπω και εσύ είσαι νέο μέλος.

Ροζ
22-03-2007, 04:27 PM
Είμαι ζυγός και δεν είμαι αυτοκαταστροφική.Εγώ προσωπικά όταν με στεναχωρεί κάτι κοιτάω να προστατέψω τον εαυτό μου! Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό του ζυγού, αλλά εγώ δεν ξεχνάω τι "κακό" μου κάνει κάποιος όσος καιρός και αν περάσει.

Toksotaki
29-03-2007, 04:05 PM
οχι οι ζυγοι δεν ειναι κατα την γνωμη μου αυτοκαταστροφικοι απλα η σχεση τους με τον εαυτο και τους γυρω τους κρεμεται απο μια κλωστη.Δεν μπορουν να βρουν την προσδωκουμενη ισοροπια και αυτο προκαλει συγχηση,αφου θελουν να τα εχουν καλα με ολους.

SKYLOROCK
30-03-2007, 02:45 AM
Να κι ένας άλλος λόγος που πιστεύω ότι ένας Ζυγός δεν μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικός:τον νοιάζει τόσο πολύ η εικόνα του προς τα έξω και η γνώμη των άλλων που δεν μπορεί να μην προσέχει όσα κάνει...Μερικές φορές τελικά τους θαυμάζω...:love: :love:

starfish
30-03-2007, 12:21 PM
Να κι ένας άλλος λόγος που πιστεύω ότι ένας Ζυγός δεν μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικός:τον νοιάζει τόσο πολύ η εικόνα του προς τα έξω και η γνώμη των άλλων που δεν μπορεί να μην προσέχει όσα κάνει...Μερικές φορές τελικά τους θαυμάζω...:love: :love:

Αυτο ομως απ την αλλη, μπορει καλλιστα να ειναι αυτοκαταστροφικο! Ειδικα αν ταυτιζεται με την εικονα, ο εσωτερικος κοσμος ειναι "φαγωμενος"!:cry:

kiaRRa
30-03-2007, 12:31 PM
Μπα, είναι τόσο αναβλητικοί, που ακόμα και για την αυτοκαταστροφή τους τελευταία στιγμή θα έκαναν πίσω:suspiciou

zeta1987
27-07-2007, 04:45 AM
Η μαμά μου είναι Ζυγός! Και είναι η προσωποποίηση της αναποφασιστικότητας!!!:laugh: Δεν θα έλεγα ότι είναι αυτοκαταστροφικοί οι Ζυγοί.Ίσα- Ίσα που αγαπάνε τα καλά πράγματα της ζωής αφού είναι λάτρεις της αρμονίας. Μπορεί να το παίζουν δίκαιοι κάποιες φορές ενώ είναι λάθος αλλά όλα τα κρατάνε σε ισορροπία! Να πείς για εμάς τους σκορπιούς, θα σου πω και βέβαια είμαστε!!:blink:

nekt
27-07-2007, 09:06 AM
Η γνώμη μου είναι ότι οι Ζυγοί δεν είναι αυτοκαταστροφικοί, αλλά μάλλον διπλωμάτες, ευέλικτοι, κοινωνικότατοι και φροντίζουν γενικά να έχουν αρμονία στις σχέσεις τους.
Συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον έχει πολλές επιρροές από Σκορπιό για να χαρακτηρίζεται από αυτκαταστροφικές τάσεις.

elenikol
27-07-2007, 01:17 PM
Νομίζω ότι οι ζυγοί δεν έχουν έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις . Είναι απλώς αναποφάσιστοι.... μέχρι να γίνουν τα δικά μας νευράκια κρόσια (έστω και αν κάτι τέτοιο δεν το συνειδητοποιούν).

Απ' την άλλη, νομίζω ότι τα εύσημα των αυτοκαταστροφικών τάσεων ανήκουν σε μένα που θέλω να είμαι μαζί με ζυγό.Μέχρι να βρει εκείνος την ισορροπία του, χάνω την δική μου.

Βέβαια για να μην είμαι τελείως άδικη έχω και εγώ Ερμή, Πλούτωνα και Ουρανό στο ζυγό, οπότε μάλλον τα χαρακτηριστικά του ζυγού με επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τί γίνεται. Είμαστε συνέχεια πέρα δώθε

kritikia
27-07-2007, 01:31 PM
Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό του ζυγού, αλλά εγώ δεν ξεχνάω τι "κακό" μου κάνει κάποιος όσος καιρός και αν περάσει.

Ετσι ακριβώς!! Είναι ο μόνος λόγος που "κλείνω" πόρτες στη ζωή μου..Είμαι πάρα πολύ καλή μέχρι να μου κάνει στραβή κάποιος..Τότε εξοργίζομαι, εκδηλώνω τα συναισθήματα μου απέναντι στην κατάσταση αυτή με απόλυτη ειλικρίνεια και εξαφανίζω από τη ζωή μου το άτομο αυτό..Δεν το έχω μετανιώσει ποτέ, δεν την θεωρώ άμυνα την συγκεκριμένη συμπεριφορά, απλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι συμπαθώ και μπορώ να ανεχτώ την παρέα κάποιου που με πείραξε.

Agxos
27-07-2007, 08:31 PM
ω ναι τον θεωρω!!

zeta1987
28-07-2007, 02:39 AM
Ετσι ακριβώς!! Είναι ο μόνος λόγος που "κλείνω" πόρτες στη ζωή μου..Είμαι πάρα πολύ καλή μέχρι να μου κάνει στραβή κάποιος..Τότε εξοργίζομαι, εκδηλώνω τα συναισθήματα μου απέναντι στην κατάσταση αυτή με απόλυτη ειλικρίνεια και εξαφανίζω από τη ζωή μου το άτομο αυτό..Δεν το έχω μετανιώσει ποτέ, δεν την θεωρώ άμυνα την συγκεκριμένη συμπεριφορά, απλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι συμπαθώ και μπορώ να ανεχτώ την παρέα κάποιου που με πείραξε.

Έχω καταλάβει ότι οι Ζυγοί, γενικά φέρονται πάρα πολύ καλά και έχουν γαιδουρινή υπομονή σε κάποια πράγματα, όμως αν το παρατραβήξουν οι άλλοι, τότε φτάνουν στα άκρα... Πάντα ο ζυγός το κάνει αυτό όταν του χαλάνε την αρμονία.:noworry: