PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Άρης, ο πλανήτης της δράσης

panther
21-01-2007, 04:24 PM
ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ – ΑΡΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ο Άρης στην ελληνική μυθολογία είναι ένας από τους σπουδαιότερους Θεούς του Ολύμπου. Ο μύθος αναφέρει ότι ήταν γιος του Δία και της Ήρας. Η δεύτερη εκδοχή (σύμφωνα με την Ρωμαϊκή μυθολογία την οποία θεωρούν ότι είναι μια παραλλαγή του μύθου της γέννησης του Ήφαιστου) είναι ότι η Ήρα έμεινε έγκυος, άνευ συνουσίας ανδρός, απλά μυρίζοντας το άνθος που της είχε δώσει η Θεά Ανθούσα. Ο λόγος ήταν ότι η Ήρα ζήλεψε που ο Δίας γέννησε την θεά Αθηνά από το κεφάλι του, για αυτό και εκείνη γέννησε με αυτό τον τρόπο τον Άρη.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Άρης, ο πλανήτης της δράσης (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-12562/)

Alien1
21-01-2007, 05:07 PM
Μαλιστα Αρης
Ενας απο τους αγαπημενους μου θεους

Ειχε και θαρρος αλλα και την Αφροδιτη (αλλα και αλλες) που τον πηγαινε με χιλια
και δεκαρα δεν εδινε τι μπορει να λεγανε για αυτον οι αλλοι, αυτος θα εκανε το δικο του.

Σωστος :)

mani_11
22-01-2007, 01:22 PM
Εξαιρετικο αρθρο με μεγαλη γκαμα πληροφοριων!!!!!!Ευχαριστουμ ε πολυ

demi
23-01-2007, 05:58 PM
Πολύ κατατοπιστικό και ενδιαφέρον άρθρο , εύστοχοι οι συμβολισμοί Αρη , Αφροδίτης Αρμονίας !!

ioni
23-01-2007, 09:05 PM
να σου πω οτι διαβαζοντας το αθρο ιδα εμενα στις διεκδικησης μου στην δουλεια μου στις σχεσεις μου:clapping: φοβερο ΜΠΡΑΒΩ πως διορθωνουν τον αρη;

magikadespell
25-01-2007, 11:11 AM
Μπράβο panther!! Perfect Perfect
Πολύ καλή δουλειά;)

panther
25-01-2007, 11:14 AM
Σας ευχαριστώ πολύ όλους:bigsmile:

tavrina
25-01-2007, 01:00 PM
[B]B]Καλημέρα σας...panther..
η αλήθεια είναι οτι μετά απο καιρό που είχα να μπώ μιας και ήμουν άρρωστη..είπα να δώ για τους πλανήτες και ξεκίνησα τώρα με τον ¶ρη και έχω κατενθουσθιαστεί!!!! Το άρθρο σας είναι πολυ καλογραμμένο και περιέχει πολλές πληροφορίες για ότι σχετίζεται με τον ¶ρη...
Κάνατε πολύ καλή δουλειά...και μπράβω σας....εξαιρετικό!!![/Perfect Verneigung Verneigung
καλή συνέχεια στο έργο σας...:bigsmile: :bigsmile:

laziali
27-01-2007, 06:53 PM
Πολύ ωραία η εργασία σου panther, πλούσια και πλήρης απο όλες τις απόψεις.
Θα μελετήσω λίγο παραπάνω φυσικά τις όψεις να δω την εφαρμογή τους εν μέρει στον χάρτη μου.
Συγχαρητήρια!Perfect

Λίλιαν Σίμου
29-01-2007, 01:03 AM
Πολύ ωραία παρουσίαση!:bigsmile:

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ikouak
06-02-2007, 03:37 AM
Εκπληκτικό θέμα... Μ'αρεσαν πολυ οι αναφορές στη μυθολογία και το κομμάτι που αναφέρεται στην αστρονομία. Σχετικά με τις οψεις θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μια σύνοδος ¶ρη - Ηλιου ανήκει στις θετικές ή στις αρνητικές όψεις;
Ευχαριστώ

panther
06-02-2007, 10:22 AM
Εκπληκτικό θέμα... Μ'αρεσαν πολυ οι αναφορές στη μυθολογία και το κομμάτι που αναφέρεται στην αστρονομία. Σχετικά με τις οψεις θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μια σύνοδος ¶ρη - Ηλιου ανήκει στις θετικές ή στις αρνητικές όψεις;
Ευχαριστώ

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, νομίζω ότι εξαρτάται από τον οίκο που βρίσκονται οι πλανήτες και πως εκφράζονται, και κατ' επέκταση εάν δέχεται (η σύνοδος) θέτικές ή αρνητικές όψεις από τους άλλους πλανήτες.

Ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:

ikouak
09-02-2007, 05:42 PM
Νομίζω πως ναι... Ευχαριστώ πολυ!!!!

midheavens
09-02-2007, 06:56 PM
τέλειο το άρθρο!:clapping:
Μου άρεσε ιδιαίτερα που έκανες και μία γενική αναφορά για τον ¶ρη πέρα από το αστρολογικό κομμάτι.
Το αστρολογικό κομμάτι το βρήκα πολύ καλό μιας και έχω πολλές όψεις του ¶ρη με άλλους πλανήτες και είμαι και αρχάρια στην αστρολογία. Με βοήθησε πολύ το άρθρο.
:cheesy:

zeta1987
17-07-2007, 02:26 AM
Πολύ όμορφο και αναλυτικό άρθρο!! Συγχαρητήρια! Ειδικά αυτό με το πετεινό μου άρεσε πολύ!:bigsmile:

kritikia
17-07-2007, 10:42 AM
Πολύ κατατοπιστικό το θέμα που ανέπτυξες panther! Τρεις όψεις σχηματίζει ο ¶ρης στον χάρτη μου και διαβάζοντας τον σχολιασμό σου είναι πράγματι αντιπροσωπευτικός ;)

elenikol
17-07-2007, 02:45 PM
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεται στις όψεις έχει νομίζω ιδιαίτερη πρακτική σημασία για την ετερογνωσία και την αυτογνωσία μας.

Ευχαριστούμε πολύ.

august-10
18-07-2007, 01:01 PM
To άρθρο σου για τον ΄Αρη το βρήκα καταπληκτικό. Όχι μόνο για ζώδια και άστρα αλλά και ιστορικά μυθολογικά στοιχεία.
Μπράβο σου !!

toniateddybear
09-11-2011, 12:42 AM
θα επισφραγισω κι εγω τα παραπανω...!μπραβο για τον κοπο σου και χαρα για μας να εξεταζουμε εναν πλανητη, οπως του αξιζει...: απο ολοες τις πλευρες! μια ερωτηση, αν ο αρης κανει οψεις με βορειο και νοτιο δεσμο αντιστοιχα ή συνοδο με το χειρωνα, εχεις υποψη τι μπορει να σημαινει αυτο, ειδικα με το χειρωνα, μιας και το ατομο που εχει τη συνοδο πασχει και αναμενει θεραπεια. θα μπορουσε ο αρης να εμπλεκεται καπου..? ευχαριστω!:)

MANDALENA
09-11-2011, 10:58 PM
Πολύ καλό άρθρο, αναλυτικό αλλά κατανοητό και σε μας που δεν έχουμε πολλές αστρολογικές γνώσεις. Συγχαρητήρια!

toniateddybear
12-12-2011, 02:04 AM
Συγχαρητηρια στον γραφων! το αρθρο ειναι πληρες και χορταστικο!
Έχω μια ερωτηση, σχετικα με τον Αρη, τις οψεις και τους οικους.
Σε ωροσκοπιο έχω δει, Άρη, στον 1 οικο, στον κριο (κυριαρχια), σε χιαστι όψη με τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 8 οικο (κυριαρχια), αλλά και οι 2 οικοι ειναι εμπεριεχομενοι!!! πως μπορει να ερμηνευθει αυτο, δεδομενου αφενος ότι ο πλουτωνας ειναι η ανωτερη οκταβα του άρη, στους 2 οικους που εμπεριεχονται ειναι οι μοναδικοι πλανητες και τελος, επειδη ο πλουτωνας μπορει να συμβολιζει την αλλαγη και την αναγεννηση, αλλα συνηθως εκφραζει το συλλογικο επιπεδο...?
Εχω διαβασει ότι ο άρης τοποθετημενος στον 1 οικο, δειχνει ατομα που φτιαχνουν μονα τους τη μοιρα τους, λογω της παρορμητικοτητας τους και της μεγαλης ενεργειας που διαθτουν, ισχυει κατι τετοιο, ισχυει και όταν βρισκονται σε εμπεριεχομενο οικο...? Οι δυσκολες οψεις πλουτωνα αρη φανερωνουν και τασεις καταθλιψης...?
Καταιγισμος ερωτησεων...ξερω! ενεκα η περιεργη φυσις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

allen
12-12-2011, 07:48 AM
Καλημέρα, toniateddybear όταν θέλουμε να σχολιάσουμε ένα άρθρο, χρειάζεται πρώτα να κάνουμε μια αναζήτηση στις συζητήσεις επί των άρθρων εάν υπάρχει ήδη ανοιχτό thread. Στα περισσότερα θέματα που έχετε ανοίξει, υπήρχαν ήδη ανοιχτές συζητήσεις για τα αντίστοιχα άρθρα

toniateddybear
12-12-2011, 08:02 PM
Καλησπερα ομαδα διαχειρισης,
Ψαχνω στη μηχανη αναζητησης να βρω τα θεματα πριν τα ανοιξω ως θεματα συζητησης, αλλα σπανια βρισκω το αρθρο. Μαλλον δεν ψαχνω σωστα, οποτε θα επιχειρησω να τα ψαχνω ενα ενα στο forum των συζητησεων.
Ευχαριστω! Καλη συνεχεια!

astrotrella
12-12-2011, 08:36 PM
το τριγωνο Αρη Πλουτωνα πως σας φαινεται σαν οψη?

SAGIVI
14-12-2011, 04:54 PM
Υπεροχο μου φαινεται, ειδικα για εναν αντρα. Ενταξει δινει πεισμα και αντοχη, αλλα οι ενεργειες δεν προερχονται απο καταπιεσμενο υποβαθρο κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Μ αρεσουν ολες οι θετικες οψεις με τον πλουτωνα. Αν μιλαμε για συγκεκριμμενο προσωπο, πιστευω οτι εχει πολυ δυνατο σεξ απηλ.:lol:

astrotrella
15-12-2011, 09:23 PM
Υπεροχο μου φαινεται, ειδικα για εναν αντρα. Ενταξει δινει πεισμα και αντοχη, αλλα οι ενεργειες δεν προερχονται απο καταπιεσμενο υποβαθρο κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Μ αρεσουν ολες οι θετικες οψεις με τον πλουτωνα. Αν μιλαμε για συγκεκριμμενο προσωπο, πιστευω οτι εχει πολυ δυνατο σεξ απηλ.:lol:

Μ αρεσουν πολυ αυτα που ειπες!!!!!Στην περιπτωση αυτη δεν μιλαμε για αντρα για μενα ρωτησα..

αχαχαχαχαχ το χω, το χω, που λενε..!:rolleyes:Αλλα και μια ξεδερφη μου και μια γνωστη μου που την εχουν την ιδια οψη εκμπεμπουν κατι πολυ ερωτικο προς τα εξω..!

toniateddybear
16-12-2011, 11:58 PM
Συγχαρητηρια στον γραφων! το αρθρο ειναι πληρες και χορταστικο! Σκεφτομαι να ξαναρωτησω τα ιδια....μηπως με επισκιασε η σωστη παρατηρηση της ομαδας διαχειρισης και η ερωτηση παραβλεφθηκε!:lol:
Έχω μια ερωτηση, σχετικα με τον Αρη, τις οψεις και τους οικους.
Σε ωροσκοπιο έχω δει, Άρη, στον 1 οικο, στον κριο (κυριαρχια), σε χιαστι όψη με τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 8 οικο (κυριαρχια), αλλά και οι 2 οικοι ειναι εμπεριεχομενοι!!! πως μπορει να ερμηνευθει αυτο, δεδομενου αφενος ότι ο πλουτωνας ειναι η ανωτερη οκταβα του άρη, στους 2 οικους που εμπεριεχονται ειναι οι μοναδικοι πλανητες και τελος, επειδη ο πλουτωνας μπορει να συμβολιζει την αλλαγη και την αναγεννηση, αλλα συνηθως εκφραζει το συλλογικο επιπεδο...?
Εχω διαβασει ότι ο άρης τοποθετημενος στον 1 οικο, δειχνει ατομα που φτιαχνουν μονα τους τη μοιρα τους, λογω της παρορμητικοτητας τους και της μεγαλης ενεργειας που διαθτουν, ισχυει κατι τετοιο, ισχυει και όταν βρισκονται σε εμπεριεχομενο οικο...? Οι δυσκολες οψεις πλουτωνα αρη φανερωνουν και τασεις καταθλιψης...?
Καταιγισμος ερωτησεων...ξερω! ενεκα η περιεργη φυσις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!