View Full Version : Κρονος στην Παρθενο
starfish
03-01-2007, 11:00 AM
Καλημερα και Καλη χρονια!
Απο Σεπτεμβρη ο Κρονος μπαινει στην Παρθενο. Αυτο στον γενεθλιο χαρτη μου σημαινει πως για ενα διαστημα θα κανει συνοδο με τον Ηλιο μου, τον Ουρανο και τον Πλουτωνα στον 3ο οικο και αντιθεση με την γενεθλια θεση του στον 9ο. Μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο;
Σας ευχαριστω!
Λίλιαν Σίμου
05-01-2007, 01:17 AM
Αγαπητή starfish
Θα ήθελα να σας πω, πως για να έχετε μία σαφή αντίληψη, θα πρέπει να μελετηθεί όλη σας η χρονιά.
Αλλά από αυτά που μας περιγράφετε, θα έχετε μία περίοδο συνειδητοποίησης, όπου θα αντιμετωπίσετε την επιθυμία για γνώση μέσα από νέα κριτήρια και ενδεχόμενα νέες αξίες. Μπορεί μάλιστα, να κάνετε μία ριζική αλλαγή σε αντιλήψεις και τρόπο έρευνας σε ό,τι μελετάτε. Θα έλεγα να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη αυτή την φάση της ζωής. Από πιο πρακτικής πλευράς, προσέχετε τις σχέσεις με το εγγύς περιβάλλον, κοντινούς συγγενείς ή με όσους συζητάτε, καθώς μπορεί να υπάρχουν ρήξεις, λόγω μικρής ανεκτικότητας δικής σας κυρίως, σε θέματα που καταπιέζουν την ελευθερία του λόγου και της σκέψης.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
starfish
05-01-2007, 09:52 AM
Κυρια Σιμου,
εχετε εναν γοητευτικο τροπο να συμπυκνωνετε την ουσια στα πλαισια μιας συντομης -εκ των πραγματων- απαντησης, στα ερωτηματα μας!
Σας ευχαριστω!:bigsmile: