View Full Version : Ερώτηση επί συναστρίας
m_leon
15-12-2006, 12:19 AM
Καλησπέρα retrograde!!Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια μικρή πρόβλεψη...άνάλυση αν θες. Παλιοτερα ειχα πάει σε γνωστη τοις πάσι αστρολόγο οταν ειχα ένα συναισθηματικής φυσης πρόβλημα. Εδωσα την δικη μου ημερομηνια γεννησης, ητοι 15/8/78, και του φίλου μου, ητοι 27/4/78, και η απογοήτευση ζωγραφιστηκε αμέσως στα μάτια της. Καταστροφη!!!Δεν υπήρχε μέλλον για εμας. Βεβαια, γενικότερα ηταν απαισιόδοξη απο εμενα. :sad: Δεν εχω γεννηθει ειπε για να μοιραστω τη ζωη μου με άλλον. Μπορώ να δωσω αγάπη αλλά αρνούμαι να δεχτω. Εν ολίγοις διπλα στη λεξη μοναξιά υπάρχει το όνομά μου...:blink: :unsure: Μονάχα επαγγελματική επιτυχία αναγνωρισε στο πρόσωπό μου. Το κάρμα μου είπε πως ειναι ενας συνεχης αγώνας για προστασία τρίτων, οπου όλους τους αγωνες θα τους δίνω μονη μου. Και γι΄αυτο δεν μπορούσα να ταιριάξω και με τον τότε φίλο μου, ο οποίος κατα τα λόγια της, δεν ηταν ικανος να καταλάβει το ψυχικό και καρμικό μας δεσιμο, το οποίο για την ιδια ειναι η κοινη πορεία ψυχης.Περισυ έδωσα μια δευτερη ημερομηνια του τοτε φίλου: 14/2/1979. Και πάλι τα ιδια. Γεννημενοι ο ένας για τον άλλο, αλλά οι ψυχες μας μονο θα μπορούσαν να συνταξιδέψουν. Οχι εμεις. Η κοινη πορεια και σ' αυτη την περίπτωση αδυνατη. Παντα ο ενας θα παρακολουθει τον άλλο απο μακρυα, σαν να ζουμε σε παράλληλα συμπαντα.
Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/2006. Να υποθεσω οτι και στην περίπτωση αυτη η σχεση ειναι καρμικη;...Που για μενα πλεον οπως αντιλαμβανομαι την έννοια αυτο σημαίνει πως δεν κανουμε χωριο μαζι;...Εν ολίγοις τι στο καλό δεν παει καλά με το χάρτη μου και όλοι οι ενδιαφεροντες άντρε μπορουν να μου προσφερουν μονο μια καρμικη σχεση;...
Σε ζάλισα;....:embarrest
kiaRRa
15-12-2006, 01:46 AM
Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/2006.
Eίσαι σίγουρη?:blink:
m_leon
16-12-2006, 10:07 PM
Eίσαι σίγουρη?:blink:
Ωχ!!!!:embarrest
12/12/1978 ηθελα να πω...:love:
m_leon
19-12-2006, 11:04 PM
Τελικά retrograde τι έχεις να πεις;
retrograde
21-12-2006, 10:40 PM
Τελικά retrograde τι έχεις να πεις;
Μάλλον ότι η διαχείριση έχει ατονίσει και έχει αφήσει αυτά τα ποστ σε λάθος ενότητα.
Όσο για πρόβλεψη ένα εκλεκτό μέλος του site, η Λευκή έχει την κατάρτιση και τις γνώσεις για να προσπαθήσει να κάνει μια πρόβλεψη - ανάλυση. :bigsmile:
m_leon
25-12-2006, 06:48 PM
Η Λευκη; Και που ειναι η Λευκη;:unsure:
Λευκή
26-12-2006, 04:05 AM
ποιος ήρθε;;:blink:
:embarrest :embarrest
m_leon
29-12-2006, 01:12 AM
Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια μικρή πρόβλεψη...άνάλυση αν θες. Παλιοτερα ειχα πάει σε γνωστη τοις πάσι αστρολόγο οταν ειχα ένα συναισθηματικής φυσης πρόβλημα. Εδωσα την δικη μου ημερομηνια γεννησης, ητοι 15/8/78, και του φίλου μου, ητοι 27/4/78, και η απογοήτευση ζωγραφιστηκε αμέσως στα μάτια της. Καταστροφη!!!Δεν υπήρχε μέλλον για εμας. Βεβαια, γενικότερα ηταν απαισιόδοξη απο εμενα. :sad: Δεν εχω γεννηθει ειπε για να μοιραστω τη ζωη μου με άλλον. Μπορώ να δωσω αγάπη αλλά αρνούμαι να δεχτω. Εν ολίγοις διπλα στη λεξη μοναξιά υπάρχει το όνομά μου...:blink: :unsure: Μονάχα επαγγελματική επιτυχία αναγνωρισε στο πρόσωπό μου. Το κάρμα μου είπε πως ειναι ενας συνεχης αγώνας για προστασία τρίτων, οπου όλους τους αγωνες θα τους δίνω μονη μου. Και γι΄αυτο δεν μπορούσα να ταιριάξω και με τον τότε φίλο μου, ο οποίος κατα τα λόγια της, δεν ηταν ικανος να καταλάβει το ψυχικό και καρμικό μας δεσιμο, το οποίο για την ιδια ειναι η κοινη πορεία ψυχης.Περισυ έδωσα μια δευτερη ημερομηνια του τοτε φίλου: 14/2/1979. Και πάλι τα ιδια. Γεννημενοι ο ένας για τον άλλο, αλλά οι ψυχες μας μονο θα μπορούσαν να συνταξιδέψουν. Οχι εμεις. Η κοινη πορεια και σ' αυτη την περίπτωση αδυνατη. Παντα ο ενας θα παρακολουθει τον άλλο απο μακρυα, σαν να ζουμε σε παράλληλα συμπαντα.
Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/1978. Να υποθεσω οτι και στην περίπτωση αυτη η σχεση ειναι καρμικη;...Που για μενα πλεον οπως αντιλαμβανομαι την έννοια αυτο σημαίνει πως δεν κανουμε χωριο μαζι;...Εν ολίγοις τι στο καλό δεν παει καλά με το χάρτη μου και όλοι οι ενδιαφεροντες άντρε μπορουν να μου προσφερουν μονο μια καρμικη σχεση;...
Σε ζάλισα;....:embarrest
Μπορείς να βοηθήσεις;